Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
δυστυχως υπαρχουν συνεχιστες...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Κύριοι πήγε 3.25, αντε να πάμε για ύπνο, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, ζωή σε μας και στα κατσικομουλαρά μας.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καληνύχτα [/size][/size][/size]
όχι σε όλους...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κύριοι πήγε 3.25, αντε να πάμε για ύπνο, να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, ζωή σε μας και στα κατσικομουλαρά μας.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Καληνύχτα [/size][/size][/size]
όχι σε όλους...

Που πας, κάτσε να έχουμε να κράζουμε κάποιον να νοιώσουμε και εμείς κακαουνάκηδες....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
άντε ρε μαλάκα! απ το στόμα σου και στου ΠαΠιού τ αφτί!
να εμφανιστεί λίγο να κάνουμε τζερτζελέ!

γιατί είμαι σίγουρος ότι μόλις δει το θέμα θα βγει να πει το "πόσο καλός και σοβαρός δημοσιογράφος ήταν, και πως όλα με την αξία του τα έκανε" και άλλες τέτοιες παπαριές, λέγοντας φυσικά φασίστες και εθνίκια όλους όσους είπαν κακή κουβέντα γι αυτόν!

τον τύπο δε που είπε να σεβόμαστε τους νεκρούς θα του στήσει άγαλμα!

siga to makedona leei ...

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
22 μέλη και 33 επισκέπτες λέει διαβάζουν αυτό το θέμα.....και αναγνώστηκε πάνω από 1000 φορές.....!!!! μπράβο!! και είναι και 3.30 παραμονή εργάσιμης!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και εσύ βρε! Πήγαινε κάνε καμια κατάθεση, χρονιάρες μέρες και πάψε να ασχολείσαι με θέματα που υπερβαίνουν το γνωστικό σου πεδίο!!!
γιαααα ξανακόφτα και ξαναρίχτα!

και κάντο λιανό....τι σε πείραξε?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
από εμένα? δεν νομίζω -επίσης δεν είχα καλή γνώμη για τον Χριστόδουλο)

δεν νομίζω να θέλει κανείς να διαβάσω το θρεντ εκείνο :uglystupid: και να ψάχνω νικ του τότε με του σήμερα  :uglystupid:για να δω αν κάποιοι που έβριζαν τότε, δεν βρίζουν σήμερα κοκ? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

για όνομα! :tooth: :tooth: :tooth:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ο γιωργακης οπως παντα μαλακας εκανε και δηλωση!
Ο Σημητης παρολο που ειχε αναθεσει βρωμοδουλειες στον μακαριτη σιωπησε...

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
ωχ!!....αρχίζει νέος γύρος αντιπαραθέσεων;....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
είναι του θεού αυτός, δεν έχει ανάγκη από την ανθρώπινη ευαισθησία  :2funny: :2funny: :2funny:

όλοι πλάσματα του Θεού είμαστε! :priest:

και όσο πιο πολύ σε φτύνουν οι άνθρωποι, τόσο πιο πολύ σε θέλει ο Θεός λέει! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ρε τον Κακαουνάκη! καλος άνθρωπος! πολύ τον πήγαινα! Ο παράδεισσος του αξίζει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
όλοι πλάσματα του Θεού είμαστε! :priest:

και όσο πιο πολύ σε φτύνουν οι άνθρωποι, τόσο πιο πολύ σε θέλει ο Θεός λέει! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ρε τον Κακαουνάκη! καλος άνθρωπος! πολύ τον πήγαινα! Ο παράδεισσος του αξίζει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: Μήπως ξέρει κανείς πότε είναι η κηδεία? Μήπως την δείξουν live τα κανάλια? Τέτοιο γεγονός δεν πρέπει να το χάσουμε...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:thumbsup: Μήπως ξέρει κανείς πότε είναι η κηδεία? Μήπως την δείξουν live τα κανάλια? Τέτοιο γεγονός δεν πρέπει να το χάσουμε...

δεν πιστεύω να γίνει και "δημοσία δαπάνη" και να ταφεί με τιμές πρωθυπουργού? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ θέλω να πάω!! θα καταθέσω στέφανον εξ'ακανθών με κορδέλα  που θα λέει "Με εκτίμηση από το Bourdela.tv"  :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγώ θέλω να πάω!! θα καταθέσω στέφανον εξ'ακανθών με κορδέλα  που θα λέει "Με εκτίμηση από το Bourdela.tv"  :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχα να γραψεις και

μετα τιμης ο Παιχτουρας!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom