Νέα

Πέθανε ο Νίκος Κακαουνάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Tα επαιρνε και το παραδεχοταν δημοσιως , εξυπηρετουσε επιχειρηματιες και συγκεκριμενο κομμα , απευθυνοταν σε αμορφωτους , απαιδευτους και αφελεις γενικα αηδιαστικη προσωπικοτητα και καταφερε να κανει την δημοσιογραφια συνωνυμο του ξεπουληματος και της λιγδας.

Επικινδυνος για την χωρα και μονο καλο για αυτην μπορει να φερει ο θανατος του.

Σαπιο ατομο και δεν ηταν τυχαιο οτι πεθανε σαπιζοντας το αιμα του (σηψαιμια).

Με την ζωη του φροντισε να χασει καθε σεβασμο ακομα και ως νεκρος , ενα καθικι λιγοτερο.

.......πεθανε    η    προσωποποιηση    της     δημοσιοκαφριλας............εκτος   απο    τα   γαβγισματα   του  στα  τηλεπαραθυρα     ,   μου  εχει  μεινει   μια    δηλωση   που   ειχε κανει  και   εμεινε   στο  μυαλο  μου   για  τον  κυνισμο  της  :  " εγω   γαβγιζω    για  οποιον  με  πληρωνει.......παλια   ηταν  ο   Αλαφουζος    στο   ΣΚΑΙ  ,  τωρα  ο   Κοκκαλης    στον    ΦΛΑΣ   ,   μεθαυριο    θα   ειναι  καποιος  αλλος....."  

......το   τελος   του   θα  ειχε   τιτλο  την  ταινια   του  Αλεν Ντελον  " ο  θανατος   ενος   διαφθαρμενου ".........το   σιγουρο    ειναι   οτι   αυριο   ξημερωνει  μια  καλυτερη  μερα  για  την   Δημοσιογραφια   και   την    Ελλαδα.....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
με  πιάνεις ... ;) ;)
>>>>>>>
Η πρώτη του επαφή με τη δημοσιογραφία γίνεται το ...
1964, όταν γνωρίζεται με τον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη, τον οποίο και ξενάγησε στο φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη, ...
:2funny: :2funny: :2funny:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
:shit:-ουνάκης  ήταν όσο ζούσε!  Τέλος πάντων!! πάει κι αυτός!! την έκανε!! :badair: :badair:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
εγω δεν μπορω να δεκτω τον Κακαουνακη σαν δημοσιογραφο.Η ΕΣΗΕΑ αραγε πως τον δεχοταν?ΝΑ μου πεις τωρα,γιατι οι αλλοι καλυτεροι ειναι..??

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Ο Μακης μαλλον θα κανει παρτι αποψε ε??Θυμαστε την κοντρα που ειχαν?Γιδοβοσκο απο την Κρητη τον αποκαλουσε.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
εγω δεν μπορω να δεκτω τον Κακαουνακη σαν δημοσιογραφο.Η ΕΣΗΕΑ αραγε πως τον δεχοταν?ΝΑ μου πεις τωρα,γιατι οι αλλοι καλυτεροι ειναι..??

.....βγηκε  η   ορντινατσα   ο   Σομπωλος   πριν  λιγο  στον  ΜΕΓΚΑ   να  τον  αποχαιρετησει :jerking: :jerking:.........παντως   η   λερα   αυτη    πρεπει    να  ηξερε   πολλα  μυστικα(ποιος  πολιτικος   ειναι  λουγκρα , οικονομικα  σκανδαλα  κλπ κλπ)   ,  για   αυτο    και   κανεις   δεν  του  κολλουσε    οσο   ζουσε........

.......καποιες   αληθειες   που  κρυβουν  τα   ελεγχομενα   mainstream  media   λεει    ο    Λεβεντης....

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Πού να τολμήσει ΕΣΗΕΑ να τον αποκηρύξει ως δημοσιογράφο;; θα τους πέρναγε γενεές 14 :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Όσο για τον Μάκη φίλε rocco83.....αν τον δει κανείς απόψε με δάκρυα...δε ξέρει κανείς αν θα κλαίει από στεναχώρια (είπαμε...μπορεί και να ακούσουμε διθυράμβους για το δημοσιογραφικό του μεγαλείο ( :jerking: ) από άσπονδους φίλους του, ή αν προηγουμένως δεν είχε κλάψει από το γέλιο....!!

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Πού να τολμήσει ΕΣΗΕΑ να τον αποκηρύξει ως δημοσιογράφο;; θα τους πέρναγε γενεές 14 :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Όσο για τον Μάκη φίλε rocco83.....αν τον δει κανείς απόψε με δάκρυα...δε ξέρει κανείς αν θα κλαίει από στεναχώρια (είπαμε...μπορεί και να ακούσουμε διθυράμβους για το δημοσιογραφικό του μεγαλείο ( :jerking: ) από άσπονδους φίλους του, ή αν προηγουμένως δεν είχε κλάψει από το γέλιο....!!
εγω πιστευω ουτε που θα το σχολιασει στις εκπομπες του.Αλλα ολα να τα περιμενεις,,εδω ο Καρατζαφερης και στην κηδεια του Λαμπρακη οχι μονο πηγε,αλλα επλεξε και το εγκωμιο με διθυραμβους και στομβο...ελεος...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Αυτό με το οποίο έχω συνδέσει εγώ το Ν. Κακ. είναι η συμβολή του στην απαξίωση (στην κοινή γνώμη) των ενεργειών της 17Ν πριν από 8-9 χρόνια.

Ήταν ο πρωτεργάτης σε αυτή την ιστορία, και δημιούργησε "σχολή" φυντανιών με τέτοια δημοσιογραφική δράση, τους αποκαλούμενους "Κακαουνάκηδες"...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτό με το οποίο έχω συνδέσει εγώ το Ν. Κακ. είναι η συμβολή του στην απαξίωση (στην κοινή γνώμη) των ενεργειών της 17Ν πριν από 8-9 χρόνια.

Ήταν ο πρωτεργάτης σε αυτή την ιστορία, και δημιούργησε "σχολή" φυντανιών με τέτοια δημοσιογραφική δράση, τους αποκαλούμενους "Κακαουνάκηδες"...
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
.....βγηκε  η   ορντινατσα   ο   Σομπωλος   πριν  λιγο  στον  ΜΕΓΚΑ   να  τον  αποχαιρετησει :jerking: :jerking:.........παντως   η   λερα   αυτη    πρεπει    να  ηξερε   πολλα  μυστικα(ποιος  πολιτικος   ειναι  λουγκρα , οικονομικα  σκανδαλα  κλπ κλπ)   ,  για   αυτο    και   κανεις   δεν  του  κολλουσε    οσο   ζουσε........

.......καποιες   αληθειες   που  κρυβουν  τα   ελεγχομενα   mainstream  media   λεει    ο    Λεβεντης....

Όλα τα λεφτά όσα είπε!! Λέει πολλές αλήθειες ο Λεβέντης, γι'αυτό και δεν αρέσει στον κόσμο και δεν ψηφίζεται!! Ο κόσμος θέλει ψέμα, γι'αυτό ψηφίζει έτσι!! Για να μη βγω off topic, όσα είπε για τον Κακαουνάκη ή Κακα-μουνάκη, είναι πράγματα που πολλοί τα ξέρουμε, τα βλέπουμε καθημερινά εμείς οι απλοί άνθρωποι...δηλ. οι μη ανακατεμένοι στη πολιτική και τη δημοσιογραφία!!  Ότι ήξερε μυστικά για τον καθένα, αυτό είναι σίγουρο. Πόσοι από αυτούς που έθαψε στο παρελθόν ο Κακαουνάκης...σήμερα θα νιώθουν ευτυχισμένοι!!! Εδώ εμάς που δε μας έβαλε στο στόμα του (γιατί απλά δεν μας ήξερε!) τον θάψαμε γιατί βλέπαμε τι άτομο ήταν!!!  

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Τι διαβάζω ρε σεις  :huh: πως μιλάτε έτσι για έναν νεκρό άταφο, ντροπή ρε, ήθελα να ξερα δεν έχουν κάποιο νεκρό από την οικογενειά τους, αλλά τόσο μάγκες είναι μερικοί, αν τον βλέπετε πριν κανενα χρόνο στο δρόμο θα τολμούσατε να του τα πείτε αυτά; όχι βέβαια, ίσος και τον χαιρετάγατε `γεία σου Νίκο', `Πέστα Νίκο', κύριοι  Ο νεκρός δεδικαίωται

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τι διαβάζω ρε σεις  :huh: πως μιλάτε έτσι για έναν νεκρό άταφο, ντροπή ρε, ήθελα να ξερα δεν έχουν κάποιο νεκρό από την οικογενειά τους, αλλά τόσο μάγκες είναι μερικοί, αν τον βλέπετε πριν κανενα χρόνο στο δρόμο θα τολμούσατε να του τα πείτε αυτά; όχι βέβαια, ίσος και τον χαιρετάγατε `γεία σου Νίκο', `Πέστα Νίκο', κύριοι  Ο νεκρός δεδικαίωται

:uglystupid:

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Νεκρούς είχαμε και έχουμε στις οικογένειές μας, αλλά τουλάχιστον στη δικιά μου οικογένεια, δεν προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους το κοινό αίσθημα όπως αυτός. Έφυγαν αθόρυβα!!

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
κύριοι  Ο νεκρός δεδικαίωται

Όχι πάντα!!!

χωρίς να κάνω τον δικηγόρο του hard19,αυτό θα εννοούσε μάλλον με το  :uglystupid: που πόσταρε μετά το μήνυμά σου, γι'αυτό που παρέθεσα από το σύνολο του μηνύματός σου

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
το καθε καθαρμα-κοπροσκυλο-γλυφτης-ρουφιανιος-χαφιες-μπινες οταν πεθαινει βγαινουν απο πισω αλλα 10 τετοια σε αυτο τη μπουρδελοχωρα.
εχει και αλλους παρομοιους σαν και αυτον που ζουνε και βασιλευουν.
στην ουσια με το θανατο του εγινε ειναι αυτο που λεμε<< ενα σκατο λιγοτερο στο βοθρο>> αλλα τα γαμημε ολο και πιο πολυ μυριζει.
ευχομε μετα τον εθνικοgay και το κακαουνακι να παρουν και αλλοι το δρομο του ψοφου που απο το 74 και μετα γαμησανε την ελλαδα με το να κανουνε πλατες στον καθε απατεωνα μεσα απο τις κολοφυλλαδες τους.

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νεκρούς είχαμε και έχουμε στις οικογένειές μας, αλλά τουλάχιστον στη δικιά μου οικογένεια, δεν προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους το κοινό αίσθημα όπως αυτός. Έφυγαν αθόρυβα!!
Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να επιχαίρει για τον θάνατο κάποιου άλλου. Βέβαια αν κάποιοι έχουν συνειδητά επιλέξει τον δρόμο του εκλιπόντος δεν μπορώ να έχω και τύψεις που δεν λυπάμαι επίσης. Αυτοί ωστόσο που αξίζουν τον οίκτο μας είναι οι λακέδες τους

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
το καθε καθαρμα-κοπροσκυλο-γλυφτης-ρουφιανιος-χαφιες-μπινες οταν πεθαινει βγαινουν απο πισω αλλα 10 τετοια σε αυτο τη μπουρδελοχωρα.
εχει και αλλους παρομοιους σαν και αυτον που ζουνε και βασιλευουν
σ' εμένα αναφέρεσαι...

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να επιχαίρει για τον θάνατο κάποιου άλλου. Βέβαια αν κάποιοι έχουν συνειδητά επιλέξει τον δρόμο του εκλιπόντος δεν μπορώ να έχω και τύψεις που δεν λυπάμαι επίσης. Αυτοί ωστόσο που αξίζουν τον οίκτο μας είναι οι λακέδες τους

Γενικά κανείς στην ουσία δεν επιχαίρει για τον θάνατο άλλου. Απλά τώρα κάνουμε μία σύνοψη των πεπραγμένων του όσο ζούσε, και την επόμενη μέρα ύστερα από το θάνατό του. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι Κακαουνάκηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom