Νέα

Πέθανε ο Μίμης Παπαϊωάννου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.164
Πόντοι
2.536
Ο μεγαλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής. Φοβερό 10αρι. Δεύτερος σε ασίστ ελάχιστα πίσω από Δομάζο , τρίτος σκόρερ όλων των εποχών πίσω από Θεωμά Μαύρο και Βαζέχα με 233 γκολ και τραγουδιστής του ύμνου της ΑΕΚαρας. Τουλάχιστον πρόλαβε να δει το νέο γήπεδο και τον εαυτό του σε 1 από τους 4 πυλώνες του

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
RIP

δυστυχώς έφυγα άλλος ένας παλιός

Ας αναπαυθεί

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω τον Μιμη Παπαιωαννου δεν τον προλαβα να παιζει.
Εδειχνε στην ΕΡΤ 3 φασεις απο τον ποδοσφαιριστη. Πολυ ωραια γκολ, και με κεφαλιες. Στεκοταν πολυ στον αερα, ειχε μεγαλο αλμα. Και με σουτ. Του κανουν μια ωραια πασα και πιανει ενα αριστερο. Επεσε ο τερματοφυλακας, αλλα εκει ψηλα που το εστειλε, τι να πιασει εκει;
Και με πολλες συμμετοχες στην Εθνικη Ελλαδος. Στρατιωτης. Οπου τον καλουσαν πηγαινε.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.517
Πόντοι
2.836
Ο μεγαλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής. Φοβερό 10αρι. Δεύτερος σε ασίστ ελάχιστα πίσω από Δομάζο , τρίτος σκόρερ όλων των εποχών πίσω από Θεωμά Μαύρο και Βαζέχα με 233 γκολ και τραγουδιστής του ύμνου της ΑΕΚαρας. Τουλάχιστον πρόλαβε να δει το νέο γήπεδο και τον εαυτό του σε 1 από τους 4 πυλώνες του
Δυστυχώς πρόλαβε και δεν πρόλαβε....είχα βαριά μορφή η αλτσχαιμερ η ανοιας.....δεν θυμάμαι καλά.
Οπότε ουσιαστικά δεν κατάλαβε κατι....
Για αυτό δεν ήταν και στα εγκαίνια.

MaximTsigalko21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
268
Πόντοι
601
Η μεγάλη ειρωνία είναι ότι τότε έπαιζαν για τη φανέλα και για κάτι ψίχουλα.

Κανά 500 δρχ η νίκη ξερω γω, άντε και κανένα ντενεκέ λάδι.

Ούτε managers, ούτε μαλακίες.

Άλλες εποχές.

RIP
Χμ ναι δεν είναι κι ακριβώς έτσι.Πολλοί παίκτες των 60s/70s/80s έμπαιναν στον ΟΤΕ,στην Πυροσβεστική,τους άνοιγαν οι ομάδες καφετέριες,μαγαζιά με ρούχα,πρακτορεία προ-πο,ασφαλιστικά γραφεία,πρατήρια καυσίμων κτλ.Λίγοι παίκτες ήταν μορφωμένοι κοινωνικά και κανονικά π.χ Σάββας Θεοδωρίδης,Αριστείδης Καμάρας(δικηγόρος),Παναγούλιας(σπουδαγμένος στις ΗΠΑ).

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.164
Πόντοι
2.536
Δυστυχώς πρόλαβε και δεν πρόλαβε....είχα βαριά μορφή η αλτσχαιμερ η ανοιας.....δεν θυμάμαι καλά.
Οπότε ουσιαστικά δεν κατάλαβε κατι....
Για αυτό δεν ήταν και στα εγκαίνια.
Δεν το ήξερα. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις τι καταλαβαίνει κάποιος με τέτοια ασθένεια, έστω ανά διαστήματα.
Χμ ναι δεν είναι κι ακριβώς έτσι.Πολλοί παίκτες των 60s/70s/80s έμπαιναν στον ΟΤΕ,στην Πυροσβεστική,τους άνοιγαν οι ομάδες καφετέριες,μαγαζιά με ρούχα,πρακτορεία προ-πο,ασφαλιστικά γραφεία,πρατήρια καυσίμων κτλ.Λίγοι παίκτες ήταν μορφωμένοι κοινωνικά και κανονικά π.χ Σάββας Θεοδωρίδης,Αριστείδης Καμάρας(δικηγόρος),Παναγούλιας(σπουδαγμένος στις ΗΠΑ).
Λάκης Νικολάου, ορθοπεδικός χειρούργος

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
871
Πόντοι
81
ο άλλος μπήκε εδω μέσα και αντι να πει συλληπητήρια μας λέει για τον κύριο Σάββα..... εμεις θα πούμε ναναι καλά και ο κ Σάββας και όλοι όσοι μας μεγάλωσαν ανεξάρτητα με την ομάδα μας

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Συμφωνώ με τον Μαξίμ τσικαλγκο τουσ έβαζαν σε δημόσιες υπηρεσίες όπως ΔΕΗ ,ΟΤΕ ,πυροσβεστικη ,αστυνομία για να εξασφαλιστούν .Να είσαι καλά φίλε μου (όλοι οι φίλαθλοι των ομάδων στεναχωρηθήκαμε για τον Μιμή παπαιωανου.Εγώ το έχω πει είμαι απολλων Αθηνών ).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.774
Πόντοι
9.297
ΠΑΟΚτσακι ο μακαρίτης,το είδα το απόγευμα στην ιστορική πλέον εκπομπή του Χατζηγεωργίου( όταν ακόμα είχε κοντό μαλλί...άλλο ιστορικό στοιχειο αυτό)...ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πάρει όμως η ΑΕΚ υπέβαλε προσφορα υπερδιπλασια και τον έκλεισε.
Δεν μπορώ όμως να μην σκέφτομαι που θα έφτανε ο ΠΑΟΚ αν είχε γίνει η κίνηση αυτή η αν περίπου τριάντα χρόνια αργότερα είχε πάρει τον Ντέμη Νικολα'ι'δη που αντί για αυτόν πήρε τρεις παίκτες που δεν επιασε ουδείς εξ'αυτων....

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής .Αν και χαμηλού ύψους στεκόταν στον αέρα (σαν τον Γκάλη) και έβαζε άπιαστες κεφαλιές. Μελανό σημείο και κλασικό Ελληνικό αλλά και ένδειξη του πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής ήταν ότι τον ζήτησε η Ρεάλ αλλά νομίζω η ΑΕΚ αρνήθηκε να τον δώσει και αυτός σταμάτησε για κάποιο διάστημα το ποδόσφαιρο και έγινε τραγουδιστής στην Δ. Γερμανία μέχρι που επανήλθε οδηγώντας την ΑΕΚ στους 4 του ΟΥΕΦΑ και σε νταμπλ. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. :undecided-old:

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
η αν περίπου τριάντα χρόνια αργότερα είχε πάρει τον Ντέμη Νικολα'ι'δη που αντί για αυτόν πήρε τρεις παίκτες που δεν επιασε ουδείς εξ'αυτων....
Φιλε μου ο Ντεμης δεν πηγαινε πουθενα αλλου εκτος απο την ΑΕΚ.
ΑΕΚΤΖΗΣ απο κουνια ειναι, ο γαυρος του εδινε πολυ περισσοτερα και πηγε με λιγοτερα στην ΑΕΚ.
Πρωτη φορα ακουω για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ...

• Like
Αντιδράσεις: 69fil
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής .Αν και χαμηλού ύψους στεκόταν στον αέρα (σαν τον Γκάλη) και έβαζε άπιαστες κεφαλιές. Μελανό σημείο και κλασικό Ελληνικό αλλά και ένδειξη του πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής ήταν ότι τον ζήτησε η Ρεάλ αλλά νομίζω η ΑΕΚ αρνήθηκε να τον δώσει και αυτός σταμάτησε για κάποιο διάστημα το ποδόσφαιρο και έγινε τραγουδιστής στην Δ. Γερμανία μέχρι που επανήλθε οδηγώντας την ΑΕΚ στους 4 του ΟΥΕΦΑ και σε νταμπλ. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. :undecided-old:
Αν τον εδιναν στην ΡΕΑΛ ειχαν πει οτι δεν ειχαν που να κρυφτουν....απο το κοσμο....θα τους εσφαζαν...ηθελαν να τον δωσουν.

• Like
Αντιδράσεις: 69fil
OP
OP
Sub-Zero

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.727
Πόντοι
3.656
Φιλε μου ο Ντεμης δεν πηγαινε πουθενα αλλου εκτος απο την ΑΕΚ.
ΑΕΚΤΖΗΣ απο κουνια ειναι, ο γαυρος του εδινε πολυ περισσοτερα και πηγε με λιγοτερα στην ΑΕΚ.
Πρωτη φορα ακουω για ενδιαφερον του ΠΑΟΚ...

Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ όταν έπαιζε ακόμα στην Αλεξανδρούπολη,αλλά πήραν κάποιον Βολτέζο...

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ όταν έπαιζε ακόμα στην Αλεξανδρούπολη,αλλά πήραν κάποιον Βολτέζο...
Δεν το γνωριζα...και ειμαι απο Αλεξανδρουπολη...ειχε ταλεντο ο ΠΑΟΚ να βρισκει ταλεντα απο παλια λοιπον...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.905
Πόντοι
2.846
ΠΑΟΚτσακι ο μακαρίτης,το είδα το απόγευμα στην ιστορική πλέον εκπομπή του Χατζηγεωργίου( όταν ακόμα είχε κοντό μαλλί...άλλο ιστορικό στοιχειο αυτό)...ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον πάρει όμως η ΑΕΚ υπέβαλε προσφορα υπερδιπλασια και τον έκλεισε.
Δεν μπορώ όμως να μην σκέφτομαι που θα έφτανε ο ΠΑΟΚ αν είχε γίνει η κίνηση αυτή η αν περίπου τριάντα χρόνια αργότερα είχε πάρει τον Ντέμη Νικολα'ι'δη που αντί για αυτόν πήρε τρεις παίκτες που δεν επιασε ουδείς εξ'αυτων....
Ρε εσύ @αιδοιολειχε ήταν να πάρει ο Μπαοκ την 2μετρη παιχτουρα Ντεμινιο και δεν το γράψανε ποτέ ?? Τι λες τώρα ρε μύστη ??!!! Τι inside News είναι αυτά που μαθαίνουμε στο bou μετά από 20 χρόνια , ότι πιο ακραίο έχει βγει στην επιφάνεια μετά την συνωμοσία JFK , τυπε μου !!!! αν έχεις κι άλλα inside News που δεν μαθεύτηκαν πότε στείλε μου μερικά σε πμ , σε πμ παρακαλώ ρε μαν ...... ..Όχι εδώ και μας πάρουν στο ψιλό , διότι είναι και ντουγανια τα μέλη του bou δεν σκαμπαζουν τα πολύ ψιλά νοήματα .....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Και θα πήγαινε ο Ντέμης σε άλλη ομαδα εκτός της ΑΕΚ δεν νομίζω εδώ ειθελε ο Αλαμάνος να τον πουλήσει στον Ολυμπιακό και όποιος ξέρει θα θυμάται τι έγινε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom