adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
παει ο Μιμης αν και βαζελος ηταν παιχτουρα μεγαλη !
O τελικός με τον Άγιαξ υπάρχει ολόκληρος, μπορείς να δεις τον Δομάζο σε ένα πλήρες ματς αν θέλεις. Αλλά έχει αλλάξει τόσο το ποδόσφαιρο που τα παιχνίδια αυτά δε βλέπονται. Στην Αγγλία πήγα κάποτε σε μια retro night που έδειχναν τον τελικό του 1966 με τους Γερμανούς, καταλάβαινες ότι το ματς ήταν φοβερό για την εποχή του αλλά έχει βελτιωθεί τόσο το θέαμα και οι αθλητικές ικανότητες των παικτών που βαριόσουν να το δεις.Δυστυχώς για αυτή τη γενιά και για εμάς ελάχιστο ως καθόλου υλικό υπάρχει από τον καιρό εκείνο.
Kάπου είχα διαβάσει ότι υπήρχαν πολλοί ολόκληροι αγώνες από τη δεκαετία του 1970 αλλά στην ΕΡΤ χρησιμοποίησαν τις ταινίες για να γράψουν άλλα προγράμματα μετά και έτσι χάθηκε το υλικό. Το ίδιο έγινε και με τηλεοπτικά σήριαλ.Ο τελικός είχε μαγνητοσκοπηθει επειδή ήταν πολύ μεγάλο γεγονός. Στιγμιότυπα από αγώνες πρωταθλήματος υπάρχουν ελάχιστα. Εγώ μόνο ένα γκολ που βάζει με ανάποδο ψαλίδι εχω δει και αυτό νομίζω το έβαλε όταν είχε πάει στην ΑΕΚ.
Ισχύει. Εχει χαθει πολυ υλικό λογο του οτι έγραφαν πανω στην ιδια μπομπίνα ταινιας ξανα και ξανα. Κανεις δεν σκέφτηκε τοτε οτι θα επρεπε να υπάρχουν ολες οι παραγωγές της ΕΡΤ στο αρχείο.Kάπου είχα διαβάσει ότι υπήρχαν πολλοί ολόκληροι αγώνες από τη δεκαετία του 1970 αλλά στην ΕΡΤ χρησιμοποίησαν τις ταινίες για να γράψουν άλλα προγράμματα μετά και έτσι χάθηκε το υλικό. Το ίδιο έγινε και με τηλεοπτικά σήριαλ.