hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.908
- Πόντοι
- 12.896
Σωστος, είχε όμως ξεκινήσει νομίζω από την ΕΟΝΕΠΟΝ=κομμουνιστική ὀργάνωση τῆς ἀντίστασης... Τὴν μπέρδεψες μὲ τὴν ΕΟΝ τοῦ Μεταξᾶ...
Σωστος, είχε όμως ξεκινήσει νομίζω από την ΕΟΝ
Πάντως σε συνέντευξή του λέει ότι πήγε εθελοντικαἩ ΕΟΝ ἦταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ γιά ὅλους τοὺς ἐφήβους...
Πάντως σε συνέντευξή του λέει ότι πήγε εθελοντικα
Εκπομπή «Φώτα πορείας» με την Έλενα Ακρίτα, κανάλι ΕΤ1, 8-1-2000.Μᾶλλον στὴν ΕΠΟΝ ἀναφερόταν... ἕνας λόγος ποὺ μπερδεύθηκες
ειναι ισως το μονο μελανο σημειο στην ζωη τουΕντάξει ..μην τα ψάχνουμε τώρα .... και την υπουργοποίηση του από Τη Νέα Δημοκρατία την έχει αφαιρέσει από το βιογραφικό του / Αλλά την εβαλε η Wiki,,,
Στράτο, Μαντ Κλιπ θα ξανά βγουν πολλοί και θα δεις και άλλους και ήδη υπάρχουν κι άλλοι. Μίκη, όχι! Ένας ήτανε και δεν βγαίνει δεύτερος!Ε δεν ειναι το ιδιο να πεθαινει ενα παιδι 34 χρονω με φρικτο τροπο με εναν παππου 100 χρονω που εφυγε με φυσικα αιτια…
ποιος σου ειπε οτι οι κομμουνιστες δεν ειναι πατριωτες;Κομμουνιστής, αλλά πάνω από όλα Ελληνας με ιδανικα και έβαζε την Ελλαδα πρώτη από όλα, άλλωστε πρέπει να ξέρουμε ότι στα πρώτα του βήματα ήταν στην ΕΠΟΝ του Μεταξά, άρα έβαζε πάνω από όλα την Ελλάδα, που την έβλεπε μέσα από την αριστερά. Κάτι τελευταίο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ θα μπορούσε να μένει Εκάλη, Κηφησια κτλ διάλεξε να ζει στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Ακροπολη
ποιος σου ειπε οτι οι κομμουνιστες δεν ειναι πατριωτες;
με το που γυρισεις αθηνα γρηγορα στον τρελογιατρο σου...Ε δεν ειναι το ιδιο να πεθαινει ενα παιδι 34 χρονω με φρικτο τροπο με εναν παππου 100 χρονω που εφυγε με φυσικα αιτια…
Ακριβως...ακεφαλη η εντεχνη μουσικη!?Όχι ρε γαμώτο, την ίδια μέρα που πέθανε κι ο διάδοχος του Mad Clip...