Νέα

Πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Ο "Μεγας" Μικης Θεοδωρακης δεν ειναι πια μαζι μας.Τωρα πια περασε στα Ηλυσια Πεδια μαζι με τον Μανο ,τον Οδυσσεα,τον Νικο , τον Ομηρικο Αχιλλεα , και τους αλλους ομοτιμους του .Αυτος ειναι πλουσιοτερος εκει που πηγε .Εμεις ειμαστε ολοι φτωχοτεροι . Μεχρι να λαβουνε τα ονειρα εκδικηση ...............

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.908
Πόντοι
12.896

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Μᾶλλον στὴν ΕΠΟΝ ἀναφερόταν... ἕνας λόγος ποὺ μπερδεύθηκες
Εκπομπή «Φώτα πορείας» με την Έλενα Ακρίτα, κανάλι ΕΤ1, 8-1-2000.

ΜΙΚΗΣ: Πέρασα τη σχολή του εθνικισμού, με την καλώς εννοούμενη έννοια. Νομίζω ότι η νεολαία του Μεταξά, στην οποίαν ήμουνα –και δεν ήμουν απλώς έτσι, δεν με πήραν απλώς–,

ΑΚΡΙΤΑ: Συγγνώμη, δεν το’ πιασα. Ήσασταν στη νεολαία του Μεταξά;

ΜΙΚΗΣ: Βέβαια! Όλοι ήμασταν στη νεολαία του Μεταξά. Δεν υπήρχε παιδί που να μην είναι στη νεολαία του Μεταξά.

ΑΚΡΙΤΑ: Α, επειδή ήταν υποχρεωτικό ήσασταν εκεί.

ΜΙΚΗΣ: Εγώ… δεν ήταν υποχρεωτικό… εγώ πήγα εθελοντικά.

hornyasfuck

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
30
Like
28.908
Πόντοι
12.896
Μάλιστα... Δεκτόν!! Ἄν καί κρίνοντας ἀπ'τὸν ΟΛΟ διάλογο, μᾶλλον οὔτε καί ὁ ἴδιος θυμόταν ὕστερα ἀπό τόσα χρόνια

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Εντάξει ..μην τα ψάχνουμε τώρα .... και την υπουργοποίηση του από Τη Νέα Δημοκρατία την έχει αφαιρέσει από το βιογραφικό του / Αλλά την εβαλε η Wiki,,,:)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εντάξει ..μην τα ψάχνουμε τώρα .... και την υπουργοποίηση του από Τη Νέα Δημοκρατία την έχει αφαιρέσει από το βιογραφικό του / Αλλά την εβαλε η Wiki,,,:)
ειναι ισως το μονο μελανο σημειο στην ζωη του

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

*Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε τέτοιου είδους προσωπικότητες... ?
Καλό παράδεισο Μίκη Θεοδωράκη! ✊

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οταν καταλαβαίνεις οτι σαν χώρα ...φτωχαίνεις.

Καλό ταξίδι.

Συνημμένα

• FB_IMG_1630589407705.jpg
    FB_IMG_1630589407705.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 40

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ε δεν ειναι το ιδιο να πεθαινει ενα παιδι 34 χρονω με φρικτο τροπο με εναν παππου 100 χρονω που εφυγε με φυσικα αιτια… :sad2:
Στράτο, Μαντ Κλιπ θα ξανά βγουν πολλοί και θα δεις και άλλους και ήδη υπάρχουν κι άλλοι. Μίκη, όχι! Ένας ήτανε και δεν βγαίνει δεύτερος!

Άγγελος angel

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
54.485
Πόντοι
11.956
Κι όμως πεθαίνουν και οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

96 χρόνια, ρόδο αμάραντο!

Τεράστιος και ανείπωτος ο πόνος μου!
Είχα τη μεγάλη τύχη και την υπέρτατη τιμή να τον πρωτογνωρίσω στα 17 μου χρόνια πριν 40 χρόνια στο σπίτι
της φιλολόγου που με προετοίμαζε για τις εξετάσεις στη Νομική. Ένα λαϊκό σπίτι στην Κοκκινιά.
Όταν τελείωσε το μάθημα εκείνο το μεσημέρι η καθηγήτρια μου πρότεινε να μείνω να φάμε.
Ενώ η αδελφή της έστρωνε το τραπέζι, χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ΕΚΕΙΝΟΣ. Απλός, προσιτός, γελαστός, φιλικός. Όταν τον πρωτοαντίκρισα μου κόπηκαν τα πόδια και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Ήταν όμως τόσο ανθρώπινος και με τη βοήθεια του κρασιού που για πρώτη φορά δοκίμασα, άρχισα σιγά σιγά να «λύνομαι».
Κρεμόμουν από τα χείλη του και με πολλή δυσκολία κατάφερα να μένω με το στόμα κλειστό.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά η οδύνη μου δε μου το επιτρέπει.
Με τίμησε με την παρέα του και στην Αθήνα και στο Βραχάτι.
Υπήρξε και θα είναι για πάντα ο πνευματικός μου πατέρας, ο οδηγός μου στη ζωή, ο σύντροφος,
ο μεγάλος μου ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

Πριν 4,5 χρόνια «έφυγε» ο αγαπημένος φυσικός πατέρας μου.
Σήμερα «έφυγε» ο λατρεμένος μου Μίκης.
Η θλίψη, ο πόνος, η οδύνη μου δεν περιγράφονται.
Ορφάνια ολοκληρωτική.

Είμαι περήφανος που τον γνώρισα και με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος
και να αγαπώ την Ελλάδα και την Ελευθερία.
Ήταν ένας αγνός, ανιδιοτελής πατριώτης που σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε να ενώσει τους Έλληνες
και οι πολιτικάντηδες απ’ όλες τις πλευρές εκμεταλλεύτηκαν την καθαρότητά του και προσπάθησαν να τον σπιλώσουν, όταν καταλάβαινε τα παιχνίδια τους.

Σήμερα υποκριτικά και ξεδιάντροπα τον θυμήθηκαν όλοι, πολιτικοί και ΜΜΕ.
Όλα τα τελευταία χρόνια είτε φίμωναν τη φωνή του είτε χλεύαζαν τις απόψεις και την ηλικία του.

Καλό ταξίδι ΜΕΓΙΣΤΕ των ΕΛΛΗΝΩΝ!
Καλή αντάμωση, ΔΑΣΚΑΛΕ!

ΥΓ: Θα παρακαλέσω πολύ τα μέλη που έχουν άγνοια για τον καλλιτέχνη, τον πολιτικό, τον άνθρωπο να σεβαστούν τουλάχιστον τη μνήμη του και να μην εμπλέκονται σε διαλόγους στο παρόν νήμα. Ας το κάνετε αλλού.
Αν δεν μπορείτε να τον αγαπάτε, όπως ζήτησε η κόρη του, η Μαργαρίτα, προσπαθήστε να σεβαστείτε τις στιγμές του πένθους. Τώρα μόνο σιωπή!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
Κομμουνιστής, αλλά πάνω από όλα Ελληνας με ιδανικα και έβαζε την Ελλαδα πρώτη από όλα, άλλωστε πρέπει να ξέρουμε ότι στα πρώτα του βήματα ήταν στην ΕΠΟΝ του Μεταξά, άρα έβαζε πάνω από όλα την Ελλάδα, που την έβλεπε μέσα από την αριστερά. Κάτι τελευταίο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ θα μπορούσε να μένει Εκάλη, Κηφησια κτλ διάλεξε να ζει στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Ακροπολη
ποιος σου ειπε οτι οι κομμουνιστες δεν ειναι πατριωτες;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Ε δεν ειναι το ιδιο να πεθαινει ενα παιδι 34 χρονω με φρικτο τροπο με εναν παππου 100 χρονω που εφυγε με φυσικα αιτια… :sad2:
με το που γυρισεις αθηνα γρηγορα στον τρελογιατρο σου...
εχεις συνηθισει τα πλυντυρεξ και δεν σε πιανουν πλεον...
:confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom