Νέα

Πέθανε ο Michael Jackson !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 637
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τον καλλιτεχνη μαικλ αγαπουσαν και αγαπουν αυτοι που μεγαλωσαν με τα τραγουδια του.
Οχι τον ανθρωπο μαικλ.
Το τι κανει ο καθενας οταν κλεινει η πορτα του σπιτιου του ειναι δικο του προβλημα.
Και φυλακη να ειχε παει (που οπως ειπε καποιος σωστα) για εγκληματα που εκανε η ισως εκανε αυτο δεν θα αλλαζε κατι στην καλλιτεχνικη του φυσιογνωμια.Ο ιδιος ο μαικλ ειχε κλεισει ραντεβου με τον θανατο πολυ πιο πριν ερθει το τελος του.

Ενας ακομα μεγαλος καλλιτεχνης εφυγε.....
Αυτο θα πω εγω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=12pt]
Το τι κανει ο καθενας οταν κλεινει η πορτα του σπιτιου του ειναι δικο του προβλημα.
[/size]

καλα οχι μονο δικο του προβλημα. μπορει να ηταν και δικο μου ή ισως και δικο σου αν ειχε ''παιξει'' με τα παιδακια μας.

σιγουρα ομως ηταν και καποιων αλλων προβλημα καθως ειχε ''παιξει'' με τα παιδακια τους..

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
καλα οχι μονο δικο του προβλημα. μπορει να ηταν και δικο μου ή ισως και δικο σου αν ειχε ''παιξει'' με τα παιδακια μας.

σιγουρα ομως ηταν και καποιων αλλων προβλημα καθως ειχε ''παιξει'' με τα παιδακια τους..

Ειπα και για αυτο που λες... οτι, ισως να επρεπε να ειχε παει φυλακη για αυτον τον λογο...
Η να τον σκοτωνε καποιος πατερας απο τους παθοντες....

Αυτο δεν εχει να κανει ομως με την καλλιτεχνικη πλευρα ομως...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή όσοι ακούγαμε και ακούμε metal πάντα είχαμε για κάποιον ανεξήγητο λόγο κόλλημα με τον Michael Jackson.... ως φόρο τιμής η διασκευή από Fall Out Boy

Beat It... it doesn't matter who's wrong or wright... just beat it....
R.I.P.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ο Cobain γιατί ήταν μεγάλος;Ένας τραγουδιστής και μουσικός της σειράς ήταν που είχε την τύχη να ξεκινήσει την καριέρα του στην εποχή του MTV.Έχουν πεθάνει μουσικοί με όλη τη σημασία της λέξης,όπως ο Clif Burton,όπως ο Randy Roads,ο Rory Galagher.
Na μην συγκρίνονται π.χ ο Galagher me ton Cobain, συμφωνώ απόλυτα !
Για το "τραγουδιστής της σειράς" όμως δεν θα το έλεγα...
Τεσπα γούστα είναι αυτά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
με κουρασανε με την ινδαλματοποιηση του μαικλ. Καλά τα τραγουδάκια αλλα ως προσωπικοτητα ηταν ενας παιδεραστης και για μενα αυτό και μονο αρκει για να μου ειναι αδιαφορο το αν ζει..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
με κουρασανε με την ινδαλματοποιηση του μαικλ. Καλά τα τραγουδάκια αλλα ως προσωπικοτητα ηταν ενας παιδεραστης και για μενα αυτό και μονο αρκει για να μου ειναι αδιαφορο το αν ζει..
ακριβως! :thumbsup: :thumbsup:

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Αθωωθηκε για ολα αυτα απ οσο ξερω που τον κατηγορουσαν..δικαστες δεν ειμαστε ουτε ο θεος για να ξερουμε το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν βασιλιας της ποπ και μετα απο αυτον το χαος χωρις υπερβολες.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω στεναχωρεθηκα λιγο να πω την αληθεια.
ηταν νεος.

σε λιγο και ρο θα ακουσουμε και για τον πατρικ  σουειζ στανταρ.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
kαλη του ωρα του ανυρωπου αλλα μεχρι εκει!
καποιοι που μεγαλωσανε με τα τραγουδια του...........εγω και που δεν μεγαλωσα δεν ακουω τετοια (ασχετα αν τα ξερω)!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αθωωθηκε για ολα αυτα απ οσο ξερω που τον κατηγορουσαν..δικαστες δεν ειμαστε ουτε ο θεος για να ξερουμε το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν βασιλιας της ποπ και μετα απο αυτον το χαος χωρις υπερβολες.
Δεν αθωώθηκε ακριβώς.
Είχε λεφτά, που τόσο άξια τα κέρδισε δε λεω, και κατάφερε να κλείσει εξωδικαστικά το θέμα του πληρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ντόλαρς ως αποζημίωση στις οικογένειες των παιδιών.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ιδου πως παρουσιαζουν την ειδηση οι "ομοιδεατες" ορισμενων
χιχιχιχιχιχιχιιχιχιχχιχιχιχιχιχιιχχιιχιχι

PETHANE O MEGALOS ANARXIKOS MICHEL JACKSON
από A/A 2:35πμ, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009
APEVIOSE
apeviose o megalos vasilias ths pop kai anrxikos michle jackson o opios htan o monos antrhopos o opios genithike mavros kai pethane leykos thelontas etsi na miosei ta epipeda toy ratsismou logo filetikwn-xromatikwn apoxrosewn ana ton t kosmo

PETHANE O MICHAEL JACKSON
από XAOS 2:00πμ, Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

XAOS

PETHANE O MICHAEL JACKSON!
AYTO DEN PREPEI NA MHNEI ANAPANTITO
OLOI TWRA STO POLYTEXNEIO NA ORGANO8OUME

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι,δεν το ξερεις?
κι αυτος πολεμαει με τον καρκινο!!!!!!!

απο τα αγαπημενα,θυμαμαι τον αδεφο μου να τον μιμειται μπροστα στην τιβι.....

Δε το'ξερα. :(
Γαμιστερό κομμάτι όντως. Κι εγώ προσπαθούσα να κάνω το moonwalk μικρός αλλά γκρεμοτσακιζόμουν.
moonwalk_emoticon_by_c_specter.gif

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Πραγματικά κρίμα να πεθάνει τώρα που ετοίμαζε τις τελευταίες του εμφανίσεις. Ισως ο σημαντικότερος τραγουδιστής της πόπ..

Εγω πιστευω οτι δεν θα μπορουσε να κανει καμια εμφανιση σε συναυλια... ηταν ολα ενα καλοστημενο marketing ωστε να φυγει προγραμματισμενα και το ονομα του να ακουστει ξανα σαν θρυλος οπως ηταν και οχι ξεχασμενος για τα λαθη που εκανε. Αν το καλοσκεφτειτε εαν ηταν στα τελευταια του ηταν η ευφιεστερη κινηση που θα μπορουσε να κανει, πεθανε ισως και πριν την ωρα του (μερες, εβδομαδες, μηνες) δεν το ξερουμε, αλλα οχι σακατης πιθανον και πανω στην σκηνη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ρε κομπλεξικά Ελληνάκια...Μη σας ξεφύγει καμμιά καλή κουβέντα.ΟΚ, μπορεί να μην ήταν λογικά όσα έκανε,να ήταν ό,τι σκατά λέτε, αλλά ηταν μοναδικός καλλιτέχνης.όταν εσείς,στη δουλειά σας, σοτν τομέα σας, καταφέρετε να γίνετε τόσο σπουδαίοι για πολλά χρόνια, τότε να μιλήσετε.Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα θαυμαστής του, αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι.Κάτι ξεχωριστό.Έδωσε πολλά στη παγκόσμια μουσική σκηνή.Κρίμα...
ρε ακομπλεξαριστε εσυ Ελληναρα...το να ναι καποιος παιδερας το θεωρεις απλα οτι "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ"????? Ή ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ???
ειπαμε οτι σαν καλλιτεχνης ηταν αξιολογος αλλα σαν ανθρωπος σκατας.
για μενα αυτα πανε πακετο...
με το που βγηκαν στη φορα τα ασχημα γουστα του τον σιχαθηκα κι ας εχω μεγαλωσει με τα τραγουδια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom