You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Michael Jackson !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gappag
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 637
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ten Masked Men "Beat It"
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΝΑΙ ΗΤΑΝ ένας smooth criminal!!!!!!!
Inglow "Smooth Criminal"
Inglow "Smooth Criminal"
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Σχετικά με το θέμα της παιδεραστίας του Τζάκσον θέλω να πω ότι όταν ένας άνθρωπος είναι διάσημος είναι πολύ εύκολο να του κολλήσεις φήμες και να βγάλεις βρώμα. Πολλά τα παραδείγματα. Πόσους και πόσους δεν έχουν πει πούστηδες, απλά επειδή δεν τους χωνεύουν . Ή καταχραστές, κλέφτες, ή ναρκομανείς , ή ντοπέ που δεν πιάστηκαν (στα σπορ) ή διαφόρων άλλων ανωμαλιών. Οπότε εγώ πια δεν πιστεύω τίποτα αν δεν υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις και ομολογία.
Για αυτό και για τον συγκεκριμένο δεν έχω γνώμη. Μόνο σαν καλλιτέχνη τον κρίνω . Δεν ξέρω πια τί είναι αλήθεια και τί ψέματα για τους σταρ και τους celebrities.
Για αυτό και για τον συγκεκριμένο δεν έχω γνώμη. Μόνο σαν καλλιτέχνη τον κρίνω . Δεν ξέρω πια τί είναι αλήθεια και τί ψέματα για τους σταρ και τους celebrities.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε σεις... Κάπου την ξέρω αυτήν... κάποια μου θυμίζει... βραβευμένη κιόλας... Ποια να είναι? ποια να είναι...
Celine Dion "Bad"
Who's Bad????????????
Celine Dion "Bad"
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
....παιδια , να ειστε επιφυλακτικοι οταν ακουτε για τετοιες κατηγοριες.........ο ανθρωπος ηταν psycho , αλλα οσον αφορα την παιδεραστια ειχε αφησει υπονοουμενα σε μια συνεντευξη οτι του εστησαν την σκευωρια οι μεγαλοι σπονσορες που αλλοτε τον εκθειαζαν..........γιατι ναι μεν ηταν μεγαλος καλλιτεχνης αλλα ταυτοχρονα ηταν κατασκευασμα των πολυεθνικων που ηθελαν για πχ να πουλησουν αναψυκτικα τυπου Κολα σε αγορες οπως η Κινα και η Ιαπωνια............εδω μιλαμε για μεγαλα συμφεροντα οικονομικα που ο καθε Τζακσον ειναι ο πωλητακος τους και κατα συνεπεια αναλωσιμος............και αυτοι εχουν την δυναμη με στημενους εισαγγελεις να σβησουν καποιον απο τον χαρτη ειτε συκοφαντωντας τον ειτε φερνοντας στην επιφανεια τις αδυναμιες του............
Θυμαμαι οταν αποσυρθηκε ο Τζορνταν............βλεποντας οτι σε ολο τον κοσμο το ΝΒΑ πεφτει κατακορυφα(τηλεοπτικα δικαιωματα,πωλησεις προιοντων κλπ) , επεσε πανω του ο εβραιος ο Στερν και τον εξαναγκασε να επανελθει.........
Θυμαμαι οταν αποσυρθηκε ο Τζορνταν............βλεποντας οτι σε ολο τον κοσμο το ΝΒΑ πεφτει κατακορυφα(τηλεοπτικα δικαιωματα,πωλησεις προιοντων κλπ) , επεσε πανω του ο εβραιος ο Στερν και τον εξαναγκασε να επανελθει.........
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Black Power
Notorious B.I.G. "Nasty Boy (Billie Jean Remix)"
Notorious B.I.G. "Nasty Boy (Billie Jean Remix)"
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Από zougla.gr
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Καταρχάς μπερδεύεις το έγκλημα με την κοινωνική ανισότητα.Χατζιδάκις,
Πάνου,
Φον Καραγιαν
κ.α.
Καμμιά σχέση το έγκλημα με την τέχνη.
Αντιστρέφω.
Εάν έχεις εσύ τα κότσια να αποβάλλεις τη μετριότητά σου πες μου γιατί ένα αριστούργημα αναιρείται από το έγκλημα του δημιουργού.
Η μήπως ο Παρθενώνας αναιρείται όπως και οι Πυραμίδες επειδή χτίστηκαν από δούλους σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που συνδέουν το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας μιας ευφυίας, με τα εγκλήματα που η ίδια ευφυία μπορεί να τελέσει.
το πρώτο είναι παραβίαση γραπτού η άγραφου νόμου - το δεύτερο είναι κατάταξη ατόμων σε ιεραρχικά στρώματα. Μπορεί να είσαι και στα δύο αρνητικός αλλά μην τα συγχέεις. Το παράδειγμα σου συνεπώς για τον Παρθενώνα κτλ είναι εμφανώς μια διαφορετική περίπτωση.
Όσον αφορά το ευφυές της προσωπικότητας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μπορώ να παραδεχτώ το ταλέντο του και ότι δημιούργησε στην εποχή του, αλλά παρόλα αυτά για εμένα δεν είναι μια καλλιτεχνική ευφυΐα. Και να σου πω την αλήθεια δεν κατανοώ που στηρίζεις την άποψη σου αυτή.Το ταλέντο σου υπενθυμίζω ότι επίσης δεν συγχέεται με την ευφυΐα.
Και ας περάσουμε στους απαράδεκτους ανθρώπους που αναιρούν το αριστούργημα του δημιουργού που εγκληματεί.
Αυτό περσόνα είναι μια προσωπική μου θεώρηση την οποία δεν σου επέβαλλα.
Για εμένα το δημιούργήμα προέρχεται από την ρίζα του – τον δημιουργό του και δεν δρα αυτοβούλως σαν ένα εξ ουρανού «μανα» που πέφτει από το πουθενά στον κόσμο. Συνδέεται και κρίνεται Και από τον δημιουργό του. Η καλλιτεχνική δημιουργία μεταστοιχειώνει με τα δικά της εργαλεία λογικές ή συνειρμικές σκέψεις και συναισθήματα, που δεν μπορεί παρά να προκύπτουν από αφορμές που παρέχει το εξωτερικό ή εσωτερικό περιβάλλον (που κι αυτό επηρεάζεται από το εξωτερικό) στον ίδιο το δημιουργό. Και ειδικά όταν ο δημιουργός λειτουργεί ως εμπορικό πρότυπο τότε ναι θα τον κρίνω και αν δεν μου αρέσει η ζωή του και οι τρόποι του θα το εκφράσω θες δεν θες.
Με λίγα λόγια ένας δημιουργός που ειναι παιδεραστής ακυρώνει το δημιουργημά του που ειναι παραγωγή του συναισθηματικού του κοσμου. Μπορει για τον ιδιο να δρα λυτρωτικά η τέχνη αλλά αυτό ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Όταν αναφέρω τη άποψη μου σε ένα θρεντ με τίτλο πέθανε ο τάδε, έχω κάθε λόγο να αναφέρω την άποψη μου περί της τέχνης του συγκεκριμένου καθώς και την σκέψη μου για τον ίδιο τον δημιουργό και την απώλειά του.Περαν της ανθρώπινης φύσης μου μου με κάνει να σέβομαι τον θάνατο, μπορώ να κρίνω αν μου επιτρέπεις πόσο σημαντικό είναι ένα έργο καθώς και αν συμφωνώ με την προσωπικότητα του δημιουργού.
Και εμένα δεν μου δημιουργεί και ρίγος το έργο του ποσω μάλλον η ζωή του .
Για τις απόψεις σου περί μετριότητάς μου και τους χαρακτηρισμούς σου θα σου πω πως το υφάκι σου είναι υπεροπτικά βλακώδες σε ένα θέμα ουδέτερο που απλά διαφωνείς.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Chris Brown "Billie Jean"
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παιδιά διασκευάζουν MICHAEL JACKSON.....
Portland School Of Rock "Beat It"
Portland School Of Rock "Beat It"
ρε παλικαρι εχω δει συνεντευξη του να το παραδεχεται.. ελεος πια
Απο τα πιο επικινδυνα ειδη ανθρωπου να εχεις τριγυρω σου...
Δεν ξερει τι ειδε , αν ειδε κατι και βγαινει και το παρουσιαζει σαν σιγουρο γεγονος.
Λες και αν υπηρχε βιντεο να παραδεχεται ο τζακσον οτι πηδαει αγορακια δεν θα το βλεπαμε να παιζει καθε μερα.
Αλλα η Εριναλ ξερει , σου λεω το εχω δει................
Τεσπα ηταν δεν ηταν παιδερας ο Μαικλ , τα παιδακια αυτα ειχαν καποιους γονεις οι οποιοι τα παιρνανε απο το χερι και τα αφηνανε καθε μερα στη βιλα του. Δεν καταλαβαινω γτ φταιει ο μαικλ τζακσον και δεν φταινε οι γονεις.
Εσεις θα αφηνατε για σαββατοκυριακο το 8χρονο παιδι σας στη βιλα του Ψινακη ή του Κορκολη????
Το οτι δεχτηκαν διακανονισμο μου αποδεικνυει και τα πραγματικα κινητρα της ιστοριας.
Η εικονα ενος ανδρα περιτριγυρισμενο απο αγορακια να τα περιποιειται και να τα χαϊδευει ειναι αρκετη για να δημιουργησει εντυπωσεις. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι τα εβαζε κατω και τα γαμαγε , ιδιως οταν εχουμε να κανουμε με την ιδιαιτερη προσωπικοτητα ενος καλλιτεχνη τετοιου βεληνικους με οτι συνεπαγεται αυτο στην ψυχοσυνθεση του...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να τα βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση.Καταρχάς μπερδεύεις το έγκλημα με την κοινωνική ανισότητα.
το πρώτο είναι παραβίαση γραπτού η άγραφου νόμου - το δεύτερο είναι κατάταξη ατόμων σε ιεραρχικά στρώματα. Μπορεί να είσαι και στα δύο αρνητικός αλλά μην τα συγχέεις. Το παράδειγμα σου συνεπώς για τον Παρθενώνα κτλ είναι εμφανώς μια διαφορετική περίπτωση.
Όσον αφορά το ευφυές της προσωπικότητας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μπορώ να παραδεχτώ το ταλέντο του και ότι δημιούργησε στην εποχή του, αλλά παρόλα αυτά για εμένα δεν είναι μια καλλιτεχνική ευφυΐα. Και να σου πω την αλήθεια δεν κατανοώ που στηρίζεις την άποψη σου αυτή.Το ταλέντο σου υπενθυμίζω ότι επίσης δεν συγχέεται με την ευφυΐα.
Και ας περάσουμε στους απαράδεκτους ανθρώπους που αναιρούν το αριστούργημα του δημιουργού που εγκληματεί.
Αυτό περσόνα είναι μια προσωπική μου θεώρηση την οποία δεν σου επέβαλλα.
Για εμένα το δημιούργήμα προέρχεται από την ρίζα του – τον δημιουργό του και δεν δρα αυτοβούλως σαν ένα εξ ουρανού «μανα» που πέφτει από το πουθενά στον κόσμο. Συνδέεται και κρίνεται Και από τον δημιουργό του. Η καλλιτεχνική δημιουργία μεταστοιχειώνει με τα δικά της εργαλεία λογικές ή συνειρμικές σκέψεις και συναισθήματα, που δεν μπορεί παρά να προκύπτουν από αφορμές που παρέχει το εξωτερικό ή εσωτερικό περιβάλλον (που κι αυτό επηρεάζεται από το εξωτερικό) στον ίδιο το δημιουργό. Και ειδικά όταν ο δημιουργός λειτουργεί ως εμπορικό πρότυπο τότε ναι θα τον κρίνω και αν δεν μου αρέσει η ζωή του και οι τρόποι του θα το εκφράσω θες δεν θες.
Με λίγα λόγια ένας δημιουργός που ειναι παιδεραστής ακυρώνει το δημιουργημά του που ειναι παραγωγή του συναισθηματικού του κοσμου. Μπορει για τον ιδιο να δρα λυτρωτικά η τέχνη αλλά αυτό ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Όταν αναφέρω τη άποψη μου σε ένα θρεντ με τίτλο πέθανε ο τάδε, έχω κάθε λόγο να αναφέρω την άποψη μου περί της τέχνης του συγκεκριμένου καθώς και την σκέψη μου για τον ίδιο τον δημιουργό και την απώλειά του.Περαν της ανθρώπινης φύσης μου μου με κάνει να σέβομαι τον θάνατο, μπορώ να κρίνω αν μου επιτρέπεις πόσο σημαντικό είναι ένα έργο καθώς και αν συμφωνώ με την προσωπικότητα του δημιουργού.
Και εμένα δεν μου δημιουργεί και ρίγος το έργο του ποσω μάλλον η ζωή του .
Για τις απόψεις σου περί μετριότητάς μου και τους χαρακτηρισμούς σου θα σου πω πως το υφάκι σου είναι υπεροπτικά βλακώδες σε ένα θέμα ουδέτερο που απλά διαφωνείς.
1.
δεν έβγαλα εαυτόν από τις μετριότητες. Αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ.
Απλά υπάρχουν μετριότητες που έχουν αποδεχθεί την πραγματικότητα και άλλες όχι γι αυτό και αντιδρούν όπως αντιδρούν.
2.
Εάν η επίτευξη ενός αριστουργήματος με δούλους είναι απλά κοινωνική ανισότητα και όχι έγκλημα τότε έχουμε διαφορετικό ορισμό του όρου παραβατική συμπεριφορά
3.
Επειδή ο Χατζιδάκις υιοθέτησε τον ανήλικο που πηδούσε δεν τον καθιστά μη παιδεραστή ούτς ομως και αυτή του η ανωμαλία αναιρεί το παγκοσμιου φήμης έργο που έχει αφήσει πίσω του.
4.
Κάποιος άνθρωπος θεωρείται ευφυία όχι μόνο όταν καταγράφει τη θεωρία της σχετικότητας, αλλά και όταν μπορεί να γράφει μουσική, να τραγουδά να χορεύει και ταυτόχρονα να τον παρακολουθούν δισεκατομμύρια θαυμαστές ζωντανά όπου εμφανίζεται.
Αρνούμαι να δεχθώ ότι κάποιος μη ευφυής μπορεί να πράξει το ίδιο γιατί τότε θα υπήρχαν εκατοντάδες χιλιάδες που θα έκαναν το ίδιο. Αρα η αξία αυτομάτως θα ευτελιζόταν.
5.
Το ταλέντο και η αξία των δεξιοτήτων ενός ανθρώπου δεν μπορεί να μην είναι προιόν ευφυίας.
Είναι προφανές ότι ο χρυσός είναι τόσο ακριβός γιατί έχει μια ιδιότητα που δεν έχουν τα άλλα μέταλλα εν αφθονία. Δεν οξειδώνεται.
Από κει και πέρα εάν εσένα ΔΕ σου αρέσουν τα χρυσαφικά είναι ΓΟΥΣΤΟ ΣΟΥ και καπέλο σου, όμως ότι και να πεις την ιδιότητα του χρυσού δεν μπορείς να την αναιρέσεις. Και το χειρότερο για σένα είναι ότι δεν μπορείς να αποδεχθείς και την ιδιότητα της οξείδωσης που χαρακτηρίζει εσένα, εμένα και εκατομμύρια άλλους που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ευγενών μετάλλων.
Καλό σου απόγευμα.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφιερωμένο στον ΠερσόναΝονΓκρατα Ινδιάνο Οπλαρχηγόπουλο....
Outcast "Last Call (διασκευή του Lady In My Life)"
Αυτά και καλό σας βράδυ!
Υ.Γ. Μην με αναγκάσετε να ποστάρω και άλλα... η λίστα των καλλιτεχνών είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ....
Just Beating It
Αυτά και καλό σας βράδυ!
Υ.Γ. Μην με αναγκάσετε να ποστάρω και άλλα... η λίστα των καλλιτεχνών είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ....
Just Beating It
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αφιερωμένο στον ΠερσόναΝονΓκρατα Ινδιάνο Οπλαρχηγόπουλο....
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Χατζιδάκις,
Πάνου,
Φον Καραγιαν
κ.α.
Καμμιά σχέση το έγκλημα με την τέχνη.
Αντιστρέφω.
Εάν έχεις εσύ τα κότσια να αποβάλλεις τη μετριότητά σου πες μου γιατί ένα αριστούργημα αναιρείται από το έγκλημα του δημιουργού.
Η μήπως ο Παρθενώνας αναιρείται όπως και οι Πυραμίδες επειδή χτίστηκαν από δούλους σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;
Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που συνδέουν το αποτέλεσμα της δημιουργικότητας μιας ευφυίας, με τα εγκλήματα που η ίδια ευφυία μπορεί να τελέσει.
Τα καλά και συμφέροντα περσόνα μου.
Τα καλά και συμφέροντα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K