Νέα

πεθανε ο μακης ψωμιαδης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι χουντικος και μαλακιες!!... Ο Μακης ηταν δικο μας παιδι...πανκυς μεχρι το κοκκαλο και αντιεξουσιαστης, Εδω απο μια παλια συναυλια των θρυλικων Γκουλαγκ στο πολυτεχνιο  :kneel: :kneel: :kneel::2funny: :2funny: :2funny: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Καλο σου κατεβωδι Μακακαρε :vomit: :vomit: :vomit:
δν ειναι ο μακαρος αυτοσ
 
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Μηνύματα
954
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
δν ειναι ο μακαρος αυτοσ

ας το παρω απο την αρχη... προφανος δεν καταλαβες την σαρκαστικη μου διαθεση...
οπως και να εχει ΣΚΑΤΑ στον ταφο του και τους ταφους των ομοιων του :hi:
 

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Μηνύματα
464
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Από τις μυθικές ατάκες του, όπως το “σας παρουσιάζω τον Ντάνι Βρέινς από τους Σίξερς της Νέας Φιλαδέλφειας”, το “ο Σαμπόνις είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας του μπάσκετ” και το “θα πάρουμε έναν μαύρο αράπη που μου τον έχουν προτείνει όλοι οι μπασκετάνθρωποι του μπάσκετ”

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Δεν λυπαμαι ουτε τον ψωμιαδη ουτε τον καθε ψωμιαδη που πατησε επι πτωματων για να κανει ζωαρα και να καπνιζει τις πουρακλες του.
Απο τετοιους γιναμε οτι γιναμε.
Σκατα στον τ φο και αυτου και στους ομοιους του.


Συμφωνώ με το πνεύμα των οσων λες,διαφωνώ με το ότι αξιολογεί  ως "ζωάρα" τη βρωμοζωή αυτού του εκ γενετης εγκληματία και του κάθε "Μακη". Ο  οποίος,δεν κανει ποτε ΜΟΝΟΣ του οσα κανει, τα κάνει επειδή εχει διασυνδέσεις με μηχανισμούς,κρατικους και λοιπούς. Το  ότι αποτελουν προτυπο ανθρωποι σαν αυτόν για τον αμόρφωτο όχλο, είναι κατι που ανατρεχει σε εκατονταετίες πίσω. Στη Ρωμη, παραδ. χάριν, εάν ενας πολιτικος ή αυτοκράτορας δεν ζούσε πολυτελώς,με επαύλεις,κηπους,πολυδάπανες γιορτές κλπ, απλά δεν θα μπορ΄΄ουσε ουτε μέρα να σταθεί,θα τον ανέτρεπε  ο ρωμαικός όχλος,ο οποίος αυτά ακριβώς ονειρευόταν και θαύμαζε. Τα ιδια,με αναλογικες διαστάσεις,συμβαινουν και σημερα. Ο όχλος ("λαο" τον αποκαλουν  οι βαρεμένοι) , θαυμάζει  και υπολήπτεται όχι καποιους ενάρετους συμπολίτες του, αλλά καράβλαχους,αγράμματους, λαμόγια και βρωμερά υποκειμενα τυπου "Μακη". Βλέπει σε αυτούς τά μύχια του εαυτού του,τά πρότυπά του. Εξ  ού και η επιτυχία στην πολιτική των πάσης φυσεως θεατρίνων,ποδοσφαιριστών, γκερέκων και δεν συμμαζεύεται. Εις το στάδιον που ευρίσκεται πνευματικώς   ο "λαος", μονον ένα καθεστως συνταγματικης Μοναρχιας ,χωρις εκλογικο δικαιωμα για τους αγραμματους (κατω του Δημοτικου σχολειου) , και περιοροσμενες αρμοδιότητες της "Βουλης", είναι πιο πρέπον,με προοπτικη ,μεσω της παιδειας να μορφωθή  η πλειοψηφια  και να είναι σε θεση να αποφασιζη.Οπως ελεγε και  ο μακαρίτης  ο Αβέρωφ , "ο κομμουνισμος είναι καλος ως θεωρια,αλλα προϋποθέτει κοινωνία αγγέλων"
Συμφωνω μαζι σου αδερφε αλλα κατ αυτον,ζωαρα εκανε...σε σενα κ μενα  μπορει να φαινεται αλλιως αλλα αυτος στα αρχιδια του...
 

Επισκέπτης
1511333_1171418932871291_2553347245909605666_n.jpg
 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.631
Κριτικές
57
Like
6.800
Πόντοι
5.406
Είναι μια μαύρη μέρα για τον Έλληνισμό σήμερα!!
Παραδεχτείτε το....Στεναχωρηθήκατε που ο Μάκης Φούνταρε!!!
Άλλος ένας μεγάλος Έλληνας έφυγε!!!!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
 
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εύχομαι, σύντομα, να έρθει η Δευτέρα Παρουσία και να αναστηθεί ο Μάκης.
Μην τον πιάσει το δεκαοκτάμηνο και χάσουμε οριστικά κάθε ελπίδα για Ανάσταση.
Δεν είναι να χάνονται τέτοια μπουμπούκια.

:grin:                             :grin:
    :grin:                    :grin:
         :grin:    :grin:    :grin:  
 

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Μηνύματα
3.780
Like
137
Πόντοι
16
"Tα γράφω μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι δεν μπορεί (;) πια να με απειλήσει": Προσωπική μαρτυρία αθλητικογράφου για τον Μάκη Ψωμιάδη


Δεν έχω πολλά ηρωικά πράγματα να διηγούμαι απο την δουλειά μου, έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που το αθλητικό ρεπορτάζ ήταν ηρωικό.

Οι δρόμοι μου με τον Μάκαρο διασταυρώθηκαν δυο φορές. Την πρώτη του είχα πάρει συνέντευξη, για το sportime κάπου στο 1995-96, πραγματική εμπειρία.

Τον είχα συναντήσει σε ένα ημιυπόγειο μαγαζί. Κατέβηκα τα σκαλιά, σκοτάδι, δυο φουσκωτοί ακροβολισμένοι και ο Μάκαρος σε ένα μικρό και στενό ξυλινο γραφείο. Πάνω είχε μια λάμπα, ένα τηλέφωνο και 5-6 "τούβλα" -πεντοχίλιαρα. Πάνω στα τούβλα ένα πιστόλι, το οποίο μάζεψε άνετος όταν πλησίασα.

Με καλοδέχτηκε, μου πρόσφερε καφέ και κουβεντιάσαμε για ώρα και για όλα. Στην συνέντευξη στο sportime δεν μετεφερα τίποτα απο όλα αυτά για τα πιστόλια και τα τούβλα.

Μερικά χρόνια αργότερα δούλευα στα περιοδικά του Παπαχριστόπουλου, στην Δάφνη Επικοινωνίες.

Είχε μόλις αναλάβει την ΑΕΚ για δεύτερη φορά και μου ζήτησαν να γράψω ένα θέμα για τον Ψωμιάδη, στο γνωστό ύφος που πρέπει να γράφουν τα περιοδικά.

Δεν ξέρω τι με έπιασε και έγραψα στις πρώτες αράδες του κειμένου αυτάπου δεν είχα γράψει στο Sportime. Πως τον γνώρισα, τα πακέτα, το πιστόλι κ.λπ. Το διάνθισα και με τις επιβεβαιωμένες-ανεπιβεβαίωτες ιστορίες για τον Ντάνι Βρέινς και την θητεία του στην ΑΕΚ και μερικά άλλα.

Το θέμα βγήκε και μερικές μέρες αργότερα, ήμουν με τον Μένιο τον Σεβαστιάδη και σχεδιάζαμε ένα στοιχηματικό περιοδικό για λογαριασμό του ομίλου.

Ξαφνικά ο σαράντης με φωνάζει στο γραφείο του και με ρωτάει:

"Τι έγραψες ρε μλκ για τον Ψωμιάδη;"

"Τι έγραψα", απαντάω.

"Δεν ξέρω, πάντως, τα έχει πάρει άσχημα. Με πήρε τηλ και στέλνει τον τάδε (δεν θυμάμαι το όνομά του) να σε βρει".

"Και ποιος είναι αυτός", ρωτάω ο αφελής.

"Το πρώτο μαχαίρι του", μου λέει ο Σαράντης.

Μου φυγε η μαγκιά, εννοείται.

Γύρισα κάτασπρος στο γραφειάκι, όπου ο Μένιος με ρωτάει τι τρέχει. "Το και το", του λέω.

"Ρε μλκ τα λένε αυτά", μου κάνει και αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά του.

Πήρα τηλεφωνο στην πύλη τους σεκιούριτι που ήσαν τότε στην εταιρεία και τους είπα αν πλησιάσει ο τάδε μην τον αφήσετε να ανέβει. Πέντε λεπτά αργότερα στην πύλη είχαν ...σχολάσει.

Τελικά, ο τύπος ήρθε και πήγε κατευθείαν στον Σαράντη, που καθώς γνώριζε τους ανθρώπους και τους κώδικες της νύχτας τον ηρέμησε μαζί με τον Κυριάκο τον Κερανόπουλο.

Κι έτσι είμαι ακόμα εδώ και σας τα διηγούμαι...

ΥΓ. εννοείται ότι τα γράφω μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι δεν μπορεί (;) πια να με απειλήσει.


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom