You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.636
- Πόντοι
- 5.006
καλο ταξιδι
υ.γ: ηταν κακος ανθρωπος....
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Άφησε έντονο το σημάδι του , άν καί αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα ! άς είναι αναπαυμένος !
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Πραγαμτικός αγωνιστής στον χώρο τοης Αθλητικής Δημοσιογραφίας. Το πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή . . .
Ακόμα και όταν τα συμφέροντα τον περιθοριοποίησαν και προσπάθησαν να τον βάλουν στην άκρη
ΔΕΝ ΛΙΓΙΣΕ....ΠΑΝΤΑ ΑΓΕΡΟΧΟΣ...
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΚΗΦΗΝΩΝ ΜΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 1500-2000 ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ
ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟΤΕΛΗ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 910
- Πόντοι
- 96
Άσε που χωρίςτους Ολυμπιακούςτα λεφτα της ΕΕ ακόμη στα φτιαξίματα θα ήταν το Μετρό και τα Σπάτα.
φιξντ . Αν και βεβαια τα Σπάτα ειναι ενα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αεροδρομιο σε ενα κρτος της ΝοτιοΑνατολικης Ευρωπής και μλλον αχρηστο εργο
Οσο για το μετρο δεν ηταν αναγκη οι σταθμοι να εχουν γρανιτιενια πατωματα , πολοι λαρζ οι σταθμοι , η συντηρηση τους θ ειναι πανακριβη. Ασε που ηταν ασχετο με τους Αγώνες .
Το τραμ (που απέτυχε) ισως να ταν σχετικο με τους Αγωνες
Υγ ο μπουχεσας μονιμοποιησε τους 250000 συμβασιουχους του "πετυχημενου" και "νεοφιλλευθερου" Σημίτη (ουτε που θυμαμαι ποσους νεους φορους εισηγαγε ο Σημιτης)
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 385
- Πόντοι
- 36
Αν και εκτός θέματος γνωμη μου έιναι ότι για τη σημερινή κατάσταση ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις από τον Ανδρέα μέχρι σήμερα και ειδικά ο γυιός του που διαχειρίστηκε την κρίση..φταίνε και οι πολίτες που ψήφιζαν αυτούς που ψήφιζαν για τους λόγους που ψήφιζαν, αλλά και όλοι αυτοί που εκλεβαν και ζούσαν σε βάρος των άλλων..πολιτικοί και πολίτες..Φταίει και η κρίση του χριματοπιστωτικού συστήματος. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να βγαίνουμε από το τούνελ..
Όσο για το Συρίγο λίγο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έφυγε..με τα καλά και τα κακά του..
Όσο για το Συρίγο λίγο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έφυγε..με τα καλά και τα κακά του..
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Όπως πάντα οι ασυμβίβαστοι και αυτοί που έχουν το θάρρος της γνώμης τους, πολεμιούνται λυσσαλέα από τους ανόητους, τους μέτριους και τους βολεμένους.
Γελούσα πάντα όταν περιέγραφε αγώνα του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ και οι οπαδοί της εκάστοτε ομάδας τον έβριζαν γιατί θεωρούσαν πως ήταν γάβρος ή βάζελος ανάλογα την περίπτωση. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί και που έχει παραδεχτεί ο ίδιος είναι πως εκείνος, σε νεαρή ηλικία τουλάχιστον, ήταν αεκτζής κατά δική του παραδοχή επηρεασμένος ίσως από το θρίαμβο του '68.
Μεγάλος γνώστης του μπάσκετ, μετά τον Θεό Γκάλη ο πιο αναγνωρίσιμος μπασκετάνθρωπος στην Ελλάδα.
Γελούσα πάντα όταν περιέγραφε αγώνα του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ και οι οπαδοί της εκάστοτε ομάδας τον έβριζαν γιατί θεωρούσαν πως ήταν γάβρος ή βάζελος ανάλογα την περίπτωση. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί και που έχει παραδεχτεί ο ίδιος είναι πως εκείνος, σε νεαρή ηλικία τουλάχιστον, ήταν αεκτζής κατά δική του παραδοχή επηρεασμένος ίσως από το θρίαμβο του '68.
Μεγάλος γνώστης του μπάσκετ, μετά τον Θεό Γκάλη ο πιο αναγνωρίσιμος μπασκετάνθρωπος στην Ελλάδα.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 506
δεν μπορώ να πω ότι στενοχωρήθηκα, ποιο πολύ αιφνιδιάστηκα, ο συγκεκριμένος δεν ήταν και το καλύτερό μου, ίσως επειδή δεν είμαι μπασκετικός, είχε μια αλαζονεία και μια έπαρση και μου την έσπαγε, ήταν και ο ιδρυτής της μεγάλης μασονίας του μπάσκετ και σνομπάριζε τα υπόλοιπα αθλήματα, το πως γλύτωσε από τα χέρια του Δήμα μια φορά που του ζήτησε τον λόγο ο Πύρρος για αυτά που γράφει εναντίον του και η απάντηση ήταν ``άντε γαμήσου ρε μαλάκα``, αν δεν τον κράταγαν τον Δήμα θα είχε πάει νωρίτερα στο νοσ/μειο από ξυλοδαρμό... Η γνώμη του για τον Γκάλη...`` και ιερό και... τέρας``...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Εμένα μέχρι τις αρχές '90 μου άρεσε. Δεν ήταν εγκάθετος (όπως έγινε μετά!), ούτε ειρωνικός (όπως έγινε μετά!), ούτε μουνόπανο (όπως έγινε μετά!) και μανιπιουλάτορας-wanna-be του μπάσκετ (όπως έγινε μετά!). Για όλα αυτά εξάλλου έφαγε το ξυλίκι που έφαγε και κατέληξε στο νοσοκομείο. Όταν προκαλείς αυτά παθαίνεις.
Ωστόσο, δεν γίνεται να μην του αναγνωρίσουμε ότι ήταν η φωνή του μπάσκετ, όπως ήταν και του Διακογιάννη η φωνή του ποδοσφαίρου. Ήξερε να περιγράφει, ήξερε μπάσκετ (κανόνες, συστήματα), ήξερε τους παίχτες και το παρελθόν τους, ήξερε πολλά. Απλά, αυτός έγινε μαλάκας ενώ τουλάχιστον ο Διακογιάννης παρέμεινε αξιοπρεπής.
R.I.P.
Ωστόσο, δεν γίνεται να μην του αναγνωρίσουμε ότι ήταν η φωνή του μπάσκετ, όπως ήταν και του Διακογιάννη η φωνή του ποδοσφαίρου. Ήξερε να περιγράφει, ήξερε μπάσκετ (κανόνες, συστήματα), ήξερε τους παίχτες και το παρελθόν τους, ήξερε πολλά. Απλά, αυτός έγινε μαλάκας ενώ τουλάχιστον ο Διακογιάννης παρέμεινε αξιοπρεπής.
R.I.P.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εγώ τον Συρίγο θα τον θυμάμαι από τ εντιτόριαλ του στο περιοδικό "Τρίποντο". Ένα περιοδικό που ο ίδιος σκέφτηκε σχεδίασε και κυκλοφόρηε (κάθε τρίτη στα περίπτερα). Πάντα την ώρα του μαθήματος από το 88 μέχρι το 92-93 διάβαζα το "Χωρίς μαλλιά στη γλώσσα". Ήταν πολλές φορές που είχε πεταχτεί έξω από το μάθημα επειδή διάβαζα "εξωχολικό περιοδικό εν ώρα μαθήματος". Δε με ενδιέφερε ούτε με ένοιζε (και δε με νοιάζει) αν ήταν απότομος, οξύθυμος κ ότι άλλο θέλει. Πάντως ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ στ αρχίδια του τ άλλα αθλήματα, όπως λένε. Εδώ έχει κάνει σπικαζ σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Έχει ακούσει κανένας τον Διακογιάννη να κάνει σπικαζ σε αγώνα μπάσκετ; Εγώ πάντως όχι.
Και κάτι τελευταίο. Ο προηγούμενος έγρααψε πως ήταν φερέφωνο του Βασιλακόπουλου. Με τον Βασιλακό ο Συρίγος είχε χρόνια να μιλήσει και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχε κατακεραυνώσει στ εντιτόριαλ του (άλλες φορές έχοντας δίκιο άλλες όχι κατά την άποψή μου).
Όπως όλοι οι δημοσιογράφοι (πολιτικοί και αθλητικοί) στις μέρες μας κρίνονται αν υποστήριζαν την Α ομάδα ή τη Β, ή αν ήταν αθυρόστομοι ή τ έβλεπαν όλα αφ υψηλού. ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ είναι οι δημοσιογράφοι που ηταν κορυφή στο είδος τους που ήταν πράοι ή καλοί άνθρωποι ή μη αλλαζόνες. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και κάτι τελευταίο. Ο προηγούμενος έγρααψε πως ήταν φερέφωνο του Βασιλακόπουλου. Με τον Βασιλακό ο Συρίγος είχε χρόνια να μιλήσει και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχε κατακεραυνώσει στ εντιτόριαλ του (άλλες φορές έχοντας δίκιο άλλες όχι κατά την άποψή μου).
Όπως όλοι οι δημοσιογράφοι (πολιτικοί και αθλητικοί) στις μέρες μας κρίνονται αν υποστήριζαν την Α ομάδα ή τη Β, ή αν ήταν αθυρόστομοι ή τ έβλεπαν όλα αφ υψηλού. ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ είναι οι δημοσιογράφοι που ηταν κορυφή στο είδος τους που ήταν πράοι ή καλοί άνθρωποι ή μη αλλαζόνες. Αυτή είναι η αλήθεια.
Ασχετα αν συμφωνουσες η διαφωνουσε κανεις μαζι του ο ανθρωπος ηταν μορφη και επαγγελμαιας!με πολυ αγαπη γι αυτο που εκανε,αφηνει πισω του τεραστια παρακαταθηκη...ναναι ελαφρυ το χωμα καισιγουρα θα τον θυμομαστε για παντα!!!
RIP... :S
RIP... :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις