Νέα

Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως στον sport fm που ακούω,σε ερώτηση ακροατών είπαν ότι είναι πολύ λεπτό θέμα και δεν έχει ανακοινώσει τίποτα η οικογένεια του....
Αλλά και άλλα σάιτ έχουν την είδηση......contra,gazzetta.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πάντως στον sport fm που ακούω,σε ερώτηση ακροατών είπαν ότι είναι πολύ λεπτό θέμα και δεν έχει ανακοινώσει τίποτα η οικογένεια του....
Αλλά και άλλα σάιτ έχουν την είδηση......contra,gazzetta.....
Να, αυτα μπορει να με τρελανουν.
Ρωτανε "ζει ή πεθανε ο ταδε" και απανταει ο αλλος "ειναι λεπτο το θεμα".
Τι λεπτο ρε μαλακες, ζει ή πεθανε?
Ακου "λεπτο"...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αποκλειεται να τον θυμαται.
Απλως θα τον εχει δει απο μικρος πολλες φορες και νομιζει οτι τον ειδε και ζωντανα.
Ρε το θυμάμαι σου λέω. 4 ετών ήμουνα. Με είχανε βγάλει στο μπαλκόνι μαζί με την τηλεόραση και θυμάμαι τις γκαρίδες και τα μπαμ μπουμ στη γειτονιά. Και ότι κοιμηθήκαμε πολύ αργά γιατί περιμέναμε τον πατέρα μου από την Ομόνοια. Αμυδρά σου λέω αλλά έχω κάποιες εικόνες.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ασχετα με τα οπαδικα και τις λοιπες μαλακιες,ηταν ενας μεγαλορουφιανος δημοσιογραφος,που σε πολλες φασεις το επαιζε και παραγοντας του μπασκετ για να κονομαει φραγκα. εκαψε πολλα παιδακια που ηταν καλοι αθλητες με τις κριτικες του,και θεοποιησε πολλους ασχετους.
σε καποια φαση την ειδε και αρχηγος-νταβατζης τις εθνικης ομαδας ο κοπριτης.

να ξεβρομιζει σιγα σιγα η χωρα απο τα σκουπιδια των πασοκ-νδ των περασμενων χρονων.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Να, αυτα μπορει να με τρελανουν.
Ρωτανε "ζει ή πεθανε ο ταδε" και απανταει ο αλλος "ειναι λεπτο το θεμα".
Τι λεπτο ρε μαλακες, ζει ή πεθανε?
Ακου "λεπτο"...
Δεν έχεις άδικο.....έτσι είναι.....Ίσως είναι επιφυλακτικοί γιατί αν δεν κάνω λάθος είχε γίνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι......αν θυμάμαι καλά....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ρε το θυμάμαι σου λέω. 4 ετών ήμουνα. Με είχανε βγάλει στο μπαλκόνι μαζί με την τηλεόραση και θυμάμαι τις γκαρίδες και τα μπαμ μπουμ στη γειτονιά. Και ότι κοιμηθήκαμε πολύ αργά γιατί περιμέναμε τον πατέρα μου από την Ομόνοια. Αμυδρά σου λέω αλλά έχω κάποιες εικόνες.
Εαν ειναι ετσι, πασο.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του mega πριν λίγο,δεν είπαν τίποτα πάντως....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κρίμα, ότι και να ήταν δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μεταδόσεις του το ζεστό εκείνο καλοκαίρι του 87 και τον ίδιο να φωνάζει στο ματς με τους Σοβιετικούς κατά την διάρκεια ενός φάουλ εις βάρος μας : ''Ωωω οι διαιτητές φοράνε  κόκκινα γυαλιά''

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τον έχω συνδέσει με αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας... ο αγώνας του Σαββάτου το μεσημέρι στα μέσα της 10ετίας του 80 με έκανε να αγαπήσω το άθλημα πριν το μπαμ του 87...
ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και η επιστροφή του στη δουλειά με έκανε να πιστέψω πως θα τα κατάφερνε... δυστυχώς όμως

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κρίμα, ότι και να ήταν δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μεταδόσεις του το ζεστό εκείνο καλοκαίρι του 87 και τον ίδιο να φωνάζει στο ματς με τους Σοβιετικούς κατά την διάρκεια ενός φάουλ εις βάρος μας : ''Ωωω οι διαιτητές φοράνε  κόκκινα γυαλιά''
RIP, Φίλιππα...
η πιο επική περιγραφή του ήταν στον ημιτελικό του μουντομπάσκετ του 86. Εκτός του ότι τα χώνει συνεχώς στους διαιτητές, σχεδόν συμμετέχει στην υποστήριξη του κοινού προς τους Σοβιετικούς. Στο τέλος του αγώνα δε, τρώει τεράστια φόλα, αφού 1 λεπτό πριν τη λήξη προβλέπει νίκη των πλάβι, για να ακολουθήσει η μεγαλύτερη ίσως ανατροπή όλων των εποχών στο παγκόσμιο μπάσκετ. Για όσους δεν έχουν δει αυτό το παιχνίδι, αξίζει σίγουρα να αφιερώσουν 1,5 ώρα από το χρόνο τους.

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κριμα,διαφωνουσα σε πολλα απο αυτα που ελεγε αλλα ηταν μεγαλος δημοσιογραφος!!οχι σαν τους σημερινους...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πολύ γέλιο στη θρυλική εκπομπή με Σαλιαρέλη

όπου του έδειχνε κάτι χρέη και αυτός τα διέγραφε λέγοντας δεν χρωστάω σε αυτόν,ούτε σε αυτόν κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom