You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Φίλιππος Συρίγος!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Αποκλειεται να τον θυμαται.ρε μας δουλευεις
Απλως θα τον εχει δει απο μικρος πολλες φορες και νομιζει οτι τον ειδε και ζωντανα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Να, αυτα μπορει να με τρελανουν.Πάντως στον sport fm που ακούω,σε ερώτηση ακροατών είπαν ότι είναι πολύ λεπτό θέμα και δεν έχει ανακοινώσει τίποτα η οικογένεια του....
Αλλά και άλλα σάιτ έχουν την είδηση......contra,gazzetta.....
Ρωτανε "ζει ή πεθανε ο ταδε" και απανταει ο αλλος "ειναι λεπτο το θεμα".
Τι λεπτο ρε μαλακες, ζει ή πεθανε?
Ακου "λεπτο"...
Ρε το θυμάμαι σου λέω. 4 ετών ήμουνα. Με είχανε βγάλει στο μπαλκόνι μαζί με την τηλεόραση και θυμάμαι τις γκαρίδες και τα μπαμ μπουμ στη γειτονιά. Και ότι κοιμηθήκαμε πολύ αργά γιατί περιμέναμε τον πατέρα μου από την Ομόνοια. Αμυδρά σου λέω αλλά έχω κάποιες εικόνες.Αποκλειεται να τον θυμαται.
Απλως θα τον εχει δει απο μικρος πολλες φορες και νομιζει οτι τον ειδε και ζωντανα.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Τη γλιτωσε απ' τους Τσουκαλαδες και τον εφαγε ο καρκινος...
RIP
έβγαλε τις πουστιές με το γήπεδο και πήγε να τον φάει ο '' θείος '' , με την θυρα Λ7
ασχετα με τα οπαδικα και τις λοιπες μαλακιες,ηταν ενας μεγαλορουφιανος δημοσιογραφος,που σε πολλες φασεις το επαιζε και παραγοντας του μπασκετ για να κονομαει φραγκα. εκαψε πολλα παιδακια που ηταν καλοι αθλητες με τις κριτικες του,και θεοποιησε πολλους ασχετους.
σε καποια φαση την ειδε και αρχηγος-νταβατζης τις εθνικης ομαδας ο κοπριτης.
να ξεβρομιζει σιγα σιγα η χωρα απο τα σκουπιδια των πασοκ-νδ των περασμενων χρονων.
σε καποια φαση την ειδε και αρχηγος-νταβατζης τις εθνικης ομαδας ο κοπριτης.
να ξεβρομιζει σιγα σιγα η χωρα απο τα σκουπιδια των πασοκ-νδ των περασμενων χρονων.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν έχεις άδικο.....έτσι είναι.....Ίσως είναι επιφυλακτικοί γιατί αν δεν κάνω λάθος είχε γίνει κάτι αντίστοιχο πέρυσι......αν θυμάμαι καλά....Να, αυτα μπορει να με τρελανουν.
Ρωτανε "ζει ή πεθανε ο ταδε" και απανταει ο αλλος "ειναι λεπτο το θεμα".
Τι λεπτο ρε μαλακες, ζει ή πεθανε?
Ακου "λεπτο"...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εαν ειναι ετσι, πασο.Ρε το θυμάμαι σου λέω. 4 ετών ήμουνα. Με είχανε βγάλει στο μπαλκόνι μαζί με την τηλεόραση και θυμάμαι τις γκαρίδες και τα μπαμ μπουμ στη γειτονιά. Και ότι κοιμηθήκαμε πολύ αργά γιατί περιμέναμε τον πατέρα μου από την Ομόνοια. Αμυδρά σου λέω αλλά έχω κάποιες εικόνες.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω ημουν 3 και το θυμαμαι ρε...Εαν ειναι ετσι, πασο.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
εγω ημουν 3 και το θυμαμαι ρε...
τσουτσέκια όλοι.
εγώ ήμουν 18.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Κρίμα, ότι και να ήταν δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μεταδόσεις του το ζεστό εκείνο καλοκαίρι του 87 και τον ίδιο να φωνάζει στο ματς με τους Σοβιετικούς κατά την διάρκεια ενός φάουλ εις βάρος μας : ''Ωωω οι διαιτητές φοράνε κόκκινα γυαλιά''
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εσυ ομως ησουν σκιπερ σε κοτερα και γαμαγες καναδεζες μιλφ τοτε,δεν εβλεπες μπασκεττσουτσέκια όλοι.
εγώ ήμουν 18.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.998
- Πόντοι
- 12.756
εσυ ομως ησουν σκιπερ σε κοτερα και γαμαγες καναδεζες μιλφ τοτε,δεν εβλεπες μπασκετ
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν το έχει επιβεβαιώσει η οικογένεια του ακόμα τύπε :SΣτο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του mega πριν λίγο,δεν είπαν τίποτα πάντως....
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το ξέρω.....το είχα αναφέρει στην σελίδα 2....δεν το έχει επιβεβαιώσει η οικογένεια του ακόμα τύπε :S
τον έχω συνδέσει με αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας... ο αγώνας του Σαββάτου το μεσημέρι στα μέσα της 10ετίας του 80 με έκανε να αγαπήσω το άθλημα πριν το μπαμ του 87...
ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και η επιστροφή του στη δουλειά με έκανε να πιστέψω πως θα τα κατάφερνε... δυστυχώς όμως
ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και η επιστροφή του στη δουλειά με έκανε να πιστέψω πως θα τα κατάφερνε... δυστυχώς όμως
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
RIP, Φίλιππα...Κρίμα, ότι και να ήταν δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μεταδόσεις του το ζεστό εκείνο καλοκαίρι του 87 και τον ίδιο να φωνάζει στο ματς με τους Σοβιετικούς κατά την διάρκεια ενός φάουλ εις βάρος μας : ''Ωωω οι διαιτητές φοράνε κόκκινα γυαλιά''
η πιο επική περιγραφή του ήταν στον ημιτελικό του μουντομπάσκετ του 86. Εκτός του ότι τα χώνει συνεχώς στους διαιτητές, σχεδόν συμμετέχει στην υποστήριξη του κοινού προς τους Σοβιετικούς. Στο τέλος του αγώνα δε, τρώει τεράστια φόλα, αφού 1 λεπτό πριν τη λήξη προβλέπει νίκη των πλάβι, για να ακολουθήσει η μεγαλύτερη ίσως ανατροπή όλων των εποχών στο παγκόσμιο μπάσκετ. Για όσους δεν έχουν δει αυτό το παιχνίδι, αξίζει σίγουρα να αφιερώσουν 1,5 ώρα από το χρόνο τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις