NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Καλημερα.Πατα το caps lock ρε νουμερο.
ΒΛΕΠΩ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
Καλημερα.Πατα το caps lock ρε νουμερο.
Ρε ανθρωπε ειλικρινα τωρα σου ειναι τοσο δυσκολο να τηρησεις τους κανονες σε ενα φορουμ;Απλο ειναι,πατα το γαμημενο caps lock και γραφε οτι γουσταρεις.ΒΛΕΠΩ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.
ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ
EΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΗ.
Χαχα όλες τις μάχες με τους Έλληνες τις έχασε ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Μόνο στο Μελιγαλά που δεν έγινε μαχη σκοτώσατε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους Έλληνες. Ποιος είχε περισσότερα θύματα την περίοδο 1940-1974 σε απόλυτους αριθμούς; Οι Έλληνες ή οι αριστεροί; Άστο ένα Μελιγαλά έχετε. Οι Έλληνες έχουμε Μακρυγιάννη, Γυάρο, Παρθένι, Μακρόνησο, Αϊ- Στράτη, Αϊγινα κλπ όπου τα μουνόπανα σάπιζαν και πέθαιναν για δεκαετίες και όχι για μια μέρα μόνο όπως στο Μελιγαλά...
και πιστεύεις πως με τις νουθεσίες τίς προτροπές και τον διάλογο θ'αλλάξει κάποιος μυαλά;
Ποιός Χρύσανθος Δημητριάδης... Ποιός Μαυρουδής Βορίδης... Ποιός Νικόλαος Μιχαλολιάκος...
Εσείς είστε η crème de la crème της μισαλλοδοξίας.
Τα συγχαρητήριά μου.
Ποιός Χρύσανθος Δημητριάδης... Ποιός Μαυρουδής Βορίδης... Ποιός Νικόλαος Μιχαλολιάκος...
Εσείς είστε η crème de la crème της μισαλλοδοξίας.
Τα συγχαρητήριά μου.
Αυτός που λέτε ότι ήμουν εγώ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ !!!!
Ζώα ....
Αυτός που λέτε ότι ήμουν εγώ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ !!!!
Ζώα ....
Δεν το μαθες?Θα πάνε στων ΦΟΥΣΤΑΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΑΞΟΥΝΕ.Όλοι οι μαλάκες την ίδια μούρη έχετε..
και πιστεύεις πως με τις νουθεσίες τίς προτροπές και τον διάλογο θ'αλλάξει κάποιος μυαλά;
Eνθεν κακείθεν.
Πες του να προσέχει μην πληγώσει το πληκτρολόγιο..
Άν κρίνουμε με βάση τις πρακτικές που ασκεί το θήλυ που χρησιμοποιεί ως υπογραφή ο Μεσιέ Μπάρμπα Αυρήλιος, τότε το πληκτρολόγιο αντιμετωπίζει πιο σοβαρά προβλήματα.
:oΥΓ- ένας θεός ξέρει και τί εγκλήματα κατά αμάχων θα είχε κάνει στην Κύπρο ο σκατόψυχος ψόφιος δολοφόνος.
Κατάλαβα με τι έχω να κάνω, δεν αξίζει να χάνω το χρόνο μου να απαντάω επί της ουσίας σε αγράμματους. Όση ώρα και να μιλάς με ένα ντουβάρι δε βγαίνει αποτέλεσμα...Τα βόδια του Μανολάκη, δλδ η μάνα και η αδερφή του, παράγουν τόση κοπριά, που ο λάγνος κύριος Ανβιλ θα μπανιάρεται για χρόνια... Για τον γεροπαράλυτο τον τραμουτέρα , 56 χρονια έχει κόψει καπίστρι, καμμένη φλάτζα κ ιμάντα, δε στρίβει με την καμία, θέλει επισκευή και πέταμα... Μην ασχολείστε με τους φαντασιόπληκτους γαζοντενεκέδες... Ειναι τρείς κ θα πάρουν 3ρια... Ειδικα για τον Ανβιλ, απορώ πως έγινε πρασινάκος...θέλει ξηλωματάκι... Σκατά στη ψυχούλα του κάθε χοίρου λασπολόγου κοπροφάγου...συμπλεγματικού εχθρού της πατρίδας που σπέρνει διχόνεια...ανβιλ τολμα να μου κλάσεις τη μάντρα, αυριο το πρωί θα είσαι ξηλωμένος ανόητε προβατολάγνε... Αμην...υγιαίνετε...
Μεγάλη ιδέα για των εαυτό σου έχεις.Κατάλαβα με τι έχω να κάνω, δεν αξίζει να χάνω το χρόνο μου να απαντάω επί της ουσίας σε αγράμματους. Όση ώρα και να μιλάς με ένα ντουβάρι δε βγαίνει αποτέλεσμα...
Να πάρω τη βοήθεια του κοινού για δεν κατέχω??
Κανένα άλλοθι.
Καλά αμειβόμενη εργασία ήταν, που αν δεν την έκανα εγώ ,
θα την έπαιρνε άλλος κι εγώ θα έπαιρνα τα @@ μου ....
Οπότε προτίμησα το ... μασούρι ....
Εσείς που παροικείτε εις την Δεξιάν του Κυρίου σίγουρα θα γνωρίζετε καλύτερα.Η ελπίς πεθαίνει πάντα τελευταία, φίλτατε.