μάλιστα..
αν βγώ και φωνάξω.. "Δεν γουστάρω ρε σείς τον κοντινό για παρέα, δεν τον γουστάρω γενικά, δεν θέλω παρτίδες με αυτόν, δεν θέλω καμμιάς μορφής συνεργασία" επιτρέπεται?? ή θα φάω φτυσίματα, μπουνιές κλωτσιές κλπ... ??
και ποιός μου επιβάλλει να δεχτώ μόνο ηθική αμοιβή και όχι υλική?? δεν είναι επιβολή αυτό??-ΟΧΙ ειναι η λυση του προβληματος βασικα!
δηλαδή δεν είναι απόβρασμα του κοινού ποινικού δικαίου ο Δημητράκης (ληστής)?? ο υιός Βούτσης (επίσης) ??
απλή ερώτηση και θέλω απλή απάντηση...
ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ???- ΝΑΙ !
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ?? (δεν γουστάρω ρε παιδάκι μου να δώσω αλληλεγγύθη σε κανέναν, δεν γουστάρω να φιλοξενήσω κανέναν, δεν γουστάρω κλπ..) γιατί στο υπάρχον σύστημα επιτρέπεται ακόμη και να πας να ζήσεις στο βουνό μόνος σου και να τρώς ρίζες άμα γουστάρεις και να μην κάνεις παρέα σε κανέναν, να μην βάζεις κανέναν στο σπίτι σου(ΤΟ ΠΟΙΟ???), να κάνεις ότι γουστάρεις γενικά????-μεγαλη τρολια λαιμαι,απο τις μαγαλυτερες που εχω διαβασει ποτε σε ολο το νετ!
ΓΝΩΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ??? -ναι-
ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ??-οχι ,η κοινωνια θα ειναι αταξικη!
ΝΑΙ ή ΟΧΙ ??