Επισκέπτης
Άμα αργήσω φάτε..
Θα έχω φάει κάτι βρώμικα πιο πριν..
Ενώ στα Εξάρχεια βολεύει ρε μάγκα ...
Κεντρικά .... και σημεία ... μνήμης δύο αναρχικών ....
ρίχνω 2 σε 1 ....
Άμα αργήσω φάτε..
Θα έχω φάει κάτι βρώμικα πιο πριν..
ρίχνω 2 σε 1 ....
ρίχνω 2 σε 1 ....
Κίνητρο υπήρχε να τον σκοτώσει ο Ντερτιλής ;;;;;;;;επαναλαμβάνω, μάρτυρας κατηγορίας υπήρξε μόνο ο Αντώνης Αγριτέλης, άτομο υπαρκτό... νεκρός ήταν ο Μιχάλης Μυρόγιαννης
όσο κα αν λενε κάποιοι για ανύπαρκτους νεκρούς...
Ποια Εξάρχεια ρε?? Που ότι έχεις δει απ'αυτά είναι μόνο απ'το google earth??
Κίνητρο υπήρχε να τον σκοτώσει ο Ντερτιλής ;;;;;;;;
Φυσικά εφόσον
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
τα πάντα είναι καθαρά ....
όλοι όσοι έχουν περάσει από Νίκαια , Πειραιά και Β' Πειραιώς γενικά ,
ξέρουν τι εστί ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ........
πρότυπο ηθικής ....
πρότυπο εντίμου πολιτικού και δημάρχου .........
θεσμός ο τύπος ......
Για χέσιμο σε αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες,
απαιτείται να πηγαίνεις ο ίδιος ......
Έχει κομπιουτεράδικα κοντά και με βολεύει .......
Τυπε εγω δεν τον ξερω. Αλλα αν ειναι λαμογιο γιατι τον βγαζουν δημαρχο?
Ρε σεις!!! Μια που ξέρουμε τον τόπο, ξέρουμε και την ώρα... Φτάνει ο 81χιλ. που έχω, ή θα μου φέρετε των 4.2";
υπαρχουν καποια θεματακια ρε τυπεΑντε παλι με τα εξαρχεια
Αφου δεν πας εκει ρε
Τα καλόπαιδια πέρασαν με μηχανάκι άνευ πινακίδων
μπροστά από μπλόκο της αστυνομίας.
Τους ζήτησαν να σταματήσουν και δεν σταμάτησαν !
Τους κυνηγούσαν και δεν σταμάτησαν !!!!!!
Για πες μας σε ποιά από τις χώρες που θαυμάζεις, οι αστυνομικοί δεν θα πυροβολούσαν για να τους σταματήσουν ;;;;;;;
Υποστηρίζεις την κυκλοφορία άνευ πινακίδων ;;;;;;;;
(προσωπικά μπορεί να μη με χάλαγε κυκλοφορία άνευ πινακίδων και ελέγχων, μπορεί να έκανα κάποιες ... παρεκτροπές από την επιστροφή μου από το σκοπευτήριο στο σπίτι και να γυρνούσα μέσω ... εξαρχείων ... )
Προτείνετε εμμέσως πλήν σαφώς, να χρησιμοποιεί αντί για σαβρίδια, συναγρίδες;
γεμισαν τα νοτια προαστια προβαταραιους τελευταια και δε μαρεσει. κραταμε ενα επιπεδο εδω. να πανε να μεινουνε στη χασια καλυτερα.
Με μια διαφορά φίλε μου. Ο Αγριτέλης κατέθεσε στο στάδιο της προανάκρισης. Διαβάστηκε η κατάθεσή του στη δίκη, καθώς ο ίδιος αρνήθηκε να εμφανιστεί στο δικαστήριο. Όταν οι συνήγοροι του Ντερτιλή ζήτησαν να εξετάσουν το μάρτυρα και να του κάνουν ερωτήσεις το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα τους και δεν διέταξε τη βίαιη προσαγωγή του Αγριτέλη!!! Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά στα δικαστικά χρονικά που καταδικάστηκε κατηγορούμενος για φόνο, χωρίς η υπέράσπιση να εξετάσει το μάρτυρα... Συμπληρωματικά ήρθε και η κατάθεση του ανεκδιήγητου Λογοθέτη που έμπαζε από παντού... Αν δεν με πιστεύεις σε παραπέμπω στο:" Οι δίκες της χούντας. Δίκη Πολυτεχνείου. Πλήρη πρακτικά. -- Αθήνα : Δημοκρατικοί Καιροί, 1976. -- 5 τ. (2206 σ.)" Υπάρχει σε όλες τις βιβλιοθήκες και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία. Διάβασε τα πρακτικά και κρίνε μόνο σου αν ήταν ένοχος ο Ντερτιλής.επαναλαμβάνω, μάρτυρας κατηγορίας υπήρξε μόνο ο Αντώνης Αγριτέλης, άτομο υπαρκτό... νεκρός ήταν ο Μιχάλης Μυρόγιαννης
όσο κα αν λενε κάποιοι για ανύπαρκτους νεκρούς...
Αν εννοείς ότι ο Ανδρουτσόπουλος ήταν αδερφή, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Σου απαντώ πως δεν ήταν. Αν έχεις στοιχεία για το αντίθετο, μην είσαι ντροπαλός, φανέρωσέ τα. Αν και Ιωαννιδικός, ο Ανδρουτσόπουλος υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα, υπουργός και πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχει γράψει και ένα εξαιρετικό βιβλίο: "Η μαρτυρία ενός πρωθυπουργού. Τα ελληνοτουρκικά, τα ελληνοκυπριακά, τα γεγονότα του Ιουλίου 1974, ο φάκελος / Αδαμάντιου Ι. Ανδρουτσοπούλου. -- Αθήνα : Το Οικονομικόν – Κ. & Π. Σπίλιας, 1993. -- 488 σ."Για τον Ανδρουτσόπουλο θα απαντήσεις ή το κάναμε γαργάρα;
-Mετα την κηδεια θα εχει κονιακακι?...χεσιμο σε ταφους ανδρεα και γεωργιου?...σε ταφους αλλων? ΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ και πες τι θα φορας...το ντρεσ κοουντ!Τα αυριανά ραντεβού ακυρώθηκαν όλα.
Θα είμαστε όλοι εκεί !!!
Ισχύει. Ενώ υπάρχει ακόμα ο νόμος Μαγκάκη, κανείς δεν παίρνει σύνταξη καθώς δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπήρχε έστω και ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο. Στους γύρω δρόμους μόνο υπήρξαν περίπου 15 νεκροί. Όποιοι ενδιαφέρονται για το Πολυτεχνείο στα ιστορικά του πλαίσια, μακριά από το θρύλο που το κυκλώνει ας διαβάσουν τα παρακάτω βιβλία:Κυκλοφορουσε ενα κειμενο παλιοτερα , που ανεφερε οτι για τα γεγονοτα του πολυτεχνειου ο Καραμανλης εβαλε εναν εισαγγελεα να κανει ερευνα για αν υπηρξε οντως νεκρος στα επεισοδια του πολυτεχνειου καθως υπηρχαν πολλες ιστοριες . Το πορισμα δεν εβγαλε κατι . Κατοπιν ο Παπανδρεου οταν ανελαβε πρωθυπουργος, επανελαβε την ιδια διαδικασια για τυχον περιπτωση συγκαληψης. Παλι το πορισμα εβγαλε οτι υπηρξαν καποιοι νεκροι σε διαφορες περιοχες στην Αθηνα αλλά οχι στο πολυτεχνειο ή στους περιξ δρομους. Μαλιστα δινοταν και καποια χρηματικη αποζημιωση σε συγγενεις θυματων αλλα δεν παρουσιαστηκε κανεις να την διεκδικησει.
Ισχυει αυτό ή όχι?
κάπως έτσι ειναι.νεκροί είχαν βρεθεί στην περιοχή της κυψελης κοντά στη πατησιών όχι όμως στο πολυτεχνείο.οσο για τον ντερτιλη χωρίς να τον υποστηρίξω για να μην μου την πέσουν τι δολοφονία δεν την έκανε αυτός αλλα ο οδηγός του.όμως εκείνη την εποχή έτσι βόλευε το σύστημα.αυτός ηταν και ο πραγματικός λόγος που δεν ήθελε να βγει από τι φυλακή δηλαδή δεν δεχόταν ότι αυτός πυροβόλησε τον φοιτητή που ηταν μπροστά από το αυτοκίνητο του.μάλιστα πρόσφατα δεν δέχτηκε να πάει ούτε στη κηδεία του γιου του που υπηρετούσε στο στρατό.Κυκλοφορουσε ενα κειμενο παλιοτερα , που ανεφερε οτι για τα γεγονοτα του πολυτεχνειου ο Καραμανλης εβαλε εναν εισαγγελεα να κανει ερευνα για αν υπηρξε οντως νεκρος στα επεισοδια του πολυτεχνειου καθως υπηρχαν πολλες ιστοριες . Το πορισμα δεν εβγαλε κατι . Κατοπιν ο Παπανδρεου οταν ανελαβε πρωθυπουργος, επανελαβε την ιδια διαδικασια για τυχον περιπτωση συγκαληψης. Παλι το πορισμα εβγαλε οτι υπηρξαν καποιοι νεκροι σε διαφορες περιοχες στην Αθηνα αλλά οχι στο πολυτεχνειο ή στους περιξ δρομους. Μαλιστα δινοταν και καποια χρηματικη αποζημιωση σε συγγενεις θυματων αλλα δεν παρουσιαστηκε κανεις να την διεκδικησει.
Ισχυει αυτό ή όχι?
Σα να λεμε υπηρχαν νεκροι εξω απο την πυλη της Στουρναρη οχι ομως μεσα απο την πυλη,επομενως δεν υπηρχε νεκρος στο πολυτεχνειο...νεκροί είχαν βρεθεί στην περιοχή της κυψελης κοντά στη πατησιών όχι όμως στο πολυτεχνείο.