Νέα

Πέθανε ο δολοφόνος του Μιχάλη Μυρογιάννη, χουντικός Ντερτιλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Πανω απ'ολα ηταν γεννημα θρεμα της δεκσας εθνικοφροσυνης.

Τωρα αν εσυ ως δεκσος τους χαρακτηριζεις πολιτικα ηλιθιους γιατι τους θεωρεις υπευθυνους που εκλεισε το μαγαζι με την ταμπελα"1949-1974"ειναι δικο σου θεμα.

Εγώ δεν είμαι " δεκσός " ,απλά εσύ δεν ξέρεις τι είσαι !  :2funny: :2funny:

Ενα πνεύμα αντιλογίας είσαι ," τσε " της πολυθρόνας ,που σε έχει τσιμπήσει

μύγα τσε-τσε !  :2funny: :2funny:

Το ότι το πραξικόπημα του 1967 των Συνταγματαρχών ήταν
το πλαν Β της ΣΙΑ ,αφού ο Κοκος κώλωσε να κάνει πραξικόπημα
Στρατηγών ,είναι πλήρως τεκμηριωμένο .

Και δεν είναι " συνωμοσιολογία " ,είναι ιστορική πραγματικότητα .
Απλά εδώ φαίνεται ,ότι έχεις παρωπίδες και δεν μπορείς να καταλάβεις
απλά πράγματα .
Όπως είναι δεδομένο ότι οι χουντικοί ήταν πολιτικά ΗΛΙΘΙΟΙ .
Μήπως τους θεωρείς...έξυπνους ;
Δεν είσαι ισως τότε ...καλύτερος από τους χουντικούς !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω ειπα οτι εχω διαβασει πολλα πανω στο θεμα ΑΛΛΑ και παλι δεν μπορει να ειμαι σιγουρος γιατι ειναι απλα τα γεγονοτα οπως τα αναφερει καποιος ΑΛΛΟΣ

Συνεπώς, δεν είμαστε σίγουροι πως υπήρξε ο Περικλής στην αρχαία Αθήνα, πως υπάρχει ο πλανήτης Πλούτωνας και πως έγινε η Γαλλική επανάσταση.
Σωστά??

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
όλα αυτά που λες ειναι γενικότητες και αερολογίες τύπε ;)τιποτα δεν θα συμβει από ολα αυτά γιατί πολύ απλά δεν κυβερνάνε Έλληνες πολιτικοί.πλέον άλλοι κάνουνε κουμάντο.οχι τωρα αλλα εδω και πολλά χρόνια πριν ακόμα και απο το 67 ;)

Το μέλλον θα δείξει .

Ασφαλώς και δεν κάνουν ΤΩΡΑ  κουμάντο οι  έλληνες πολιτικοί .

Γιατί ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου είναι αδιάφορο για τα κοινά .

Οταν θα πέσει ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ σε 2-3 χρόνια ,θα δούμε !

Ακόμα και συ που είσαι χουντικός ( ; ) ,θα εξεγερθείς !

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Συνεπώς, δεν είμαστε σίγουροι πως υπήρξε ο Περικλής στην αρχαία Αθήνα, πως υπάρχει ο πλανήτης Πλούτωνας και πως έγινε η Γαλλική επανάσταση.
Σωστά??
αστο ρε φιλε αστο ,αμα ειναι να λεμε μαλακιες τετοιου ειδους παιξε μονος σου.

γραφουν κατεβατα ολοι,παραθετουν αποψεις δημοσιογραφων λες και αυτοι λενε μονο την αντικειμενικη αληθεια και μετα το παιζουν γνωστες  :jerking:

εχω διαβασει τομους για το κυπριακο και ολοι οι συγγραφεις λενε κι απο μια διαφορετικη αποψη και θα κατσω εγω τωρα να παραθεσω τον καθε μαλακα  :jerking: λες και ημουν στην κυπρο οταν εγινε η εισβολη η διπλα στον ντερτιλη οταν πυροβολησε το φοιτητη... :jerking: ασε μας ρε φιλε

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
αστο ρε φιλε αστο ,αμα ειναι να λεμε μαλακιες τετοιου ειδους παιξε μονος σου.

γραφουν κατεβατα ολοι,παραθετουν αποψεις δημοσιογραφων λες και αυτοι λενε μονο την αντικειμενικη αληθεια και μετα το παιζουν γνωστες  :jerking:

εχω διαβασει τομους για το κυπριακο και ολοι οι συγγραφεις λενε κι απο μια διαφορετικη αποψη και θα κατσω εγω τωρα να παραθεσω τον καθε μαλακα  :jerking: λες και ημουν στην κυπρο οταν εγινε η εισβολη η διπλα στον ντερτιλη οταν πυροβολησε το φοιτητη... :jerking: ασε μας ρε φιλε

Τον Πλούτωνα μπορεί κανείς και ΤΩΡΑ να δει με τηλεσκόπιο .

ΤΩΡΑ δεν μπορεί κανεις να δει τον Περικλή ή την Γαλλική Επανάσταση .

Αυτή είναι η διαφορά .

Επίσης τώρα μπορεί να δει κανεις οτι το νατσάκι

έχει μικρό τσουτσουνάκι ( χρησιμοποιώντας μικροσκόπιο και

όχι τηλεσκόπιο ) !  :2funny: :2funny: :2funny:

[ νατσάκι ,μην θυμώνεις !  :2funny: :2funny:]

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.512
Πόντοι
216
Η ΧΟΥΝΤΑ ήλθε επειδή το πραξικόπημα το σχεδίασε η CIA !
Εχεις μήπως αμφιβολία γι'αυτό ;
Οι χουντικοί ήταν άνθρωποι της CIA ,όπως άλλωστε
και ο Σαντάμ Χουσσεϊν ,πριν σηκώσει μπαϊράκι και το παίξει αυτόνομος
και δει μετά τα ραδίκια ανάποδα ,μάλλον τα ...φυκια ανάποδα .

Αν γινόντουσαν εκλογές το 1970 ή το 1972 ,μπορεί να έπεφτε ,
αν όχι αμέσως ,αλλά στις επόμενες εκλογες το " χουντικό "
κόμμα .Ο κόσμος μπορεί να ψήφιζε κάποιο άλλο κόμμα και δεν θα είχαμε
το φαινόμενο του να ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ο κόσμος την τάξη και το νόμο .
Διότι βέβαια και ο κομμουνισμός στηρίζεται στο σέβεται ο πολίτης
την τάξη και το νόμο .Μετά τη ΧΟΥΝΤΑ ,έτσι όπως έπεσε ,ΟΥΤΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
δεν μπορούσε να στεριώσει ,αφού ο κόσμος αποστρεφόταν την έννοια της τάξης
και του νόμου .
Ο (Σκατο-) Παπαρανδρέου και ο (Σκατο-)Καραμανλής ακριβώς βγήκαν σαν
δήθεν υποστηρικτές της " ελευθερίας " ,στην πραγματικότητα της ασυδοσίας ,ενώ υπηρετούσαν την πιο ύπουλη ΧΟΥΝΤΑ
την χούντα των διεθνών τοκογλύφων.
Φίλε μου έχεις μείνει πίσω. Η ρητορική περί αμερικανοκίνητου πραξικοπήματος δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Αυτά τα λέγαν το 70, το 80 και εν μέρει το 90, μέχρι που αποχαρακτηρίστηκαν τα αμερικανικά αρχεία και μάθαμε ότι όχι μόνο δεν το σχεδίασαν οι Αμερικανοί αλλά είχαν και μαύρα μεσάνυχτα. Για να μην πολυλογώ σε παραπέμπω στη βιβλιοθήκη ή βιβλιοπωλείο της γειτονιά σου, ώστε να διαβάσεις το βιβλίο: "Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο αμερικανικός παράγων, 1947 – 1967 / Αλέξης Παπαχελάς · πρόλογος : Λέων Β. Καραπαναγιώτης. -- Αθήνα : Εστία, 1998. -- 452 σ." και μετά έλα να μου πεις αν το πραξικόπημα το έκανε η CIA.  Αν δεν έχεις διαβάσει ένα θέμα, άστο γιατί εκτίθεσαι. Η ιστοριογραφία εξελίσσεται και πρέπει να την παρακολουθείς αν θέλεις να έχεις άποψη...

Επισκέπτης
Το μέλλον θα δείξει .

Ασφαλώς και δεν κάνουν ΤΩΡΑ  κουμάντο οι  έλληνες πολιτικοί .

Γιατί ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου είναι αδιάφορο για τα κοινά .

Οταν θα πέσει ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ σε 2-3 χρόνια ,θα δούμε !

Ακόμα και συ που είσαι χουντικός ( ; ) ,θα εξεγερθείς !
καταρχήν χουντικός ούτε ήμουν ούτε ειμαι ούτε και θα γίνω.απλά λεω τα πράγματα οπως ειναι χωρίς παρωπίδες.ειναι ψέμματα ότι μετά το πόλεμο κουμάντο εκαναν οι Γερμανοί.να σου θυμίσω τι είχε κάνει ο εθνάρχης με τον γερμανο μακελάρη των Ες Ες; όλα τυχαία ειναι; πως κάποιες πολιτικές οικογένειες κανουν κουμάντο εδώ και 60 χρόνια; απο που αυτές οι οικογένειες ξαφνικά μετά τον πόλεμο και τον εμφυλιο βρεθήκαν με τεράστιες περιουσίες;τυχαίο και αυτό; όλα καθαρά; ασε ρε τυπε εγω στα αρχίδια μου ούτε χουντικός ουτε δεξιός ούτε τιποτα δεν ειμαι..με τον ευατο μου ειμαι..στο μόνο που εχεις  ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ειναι ότι όχι θα πέσει πείνα...ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ  εδώ και καιρό.κανε μια βόλτα από την Σοφοκλέους στα συσσίτια και εκει θα δεις άτομα που δεν ειναι ούτε πακιστανοι ούτε μετανάστες.ειναι οικογενειάρχες που πάνε με τα παιδιά τους για ένα πιάτο φαΐ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τον Πλούτωνα μπορεί κανείς και ΤΩΡΑ να δει με τηλεσκόπιο .

ΤΩΡΑ δεν μπορεί κανεις να δει τον Περικλή ή την Γαλλική Επανάσταση .

Αυτή είναι η διαφορά .

Επίσης τώρα μπορεί να δει κανεις οτι το νατσάκι

έχει μικρό τσουτσουνάκι ( χρησιμοποιώντας μικροσκόπιο και

όχι τηλεσκόπιο ) !  :2funny: :2funny: :2funny:

[ νατσάκι ,μην θυμώνεις !  :2funny: :2funny:]
εμενα με λες μικροτσουτσουνο,τον νατσο τον λες μικροτσουτσουνο,τελικα ποση πρεπει να ειναι η πουτσα για να την νοιωσεις ρε κοπελα,πανω απο 25 ποντους;ε να πας με κανα γαιδαρο αν ειναι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
καταρχήν χουντικός ούτε ήμουν ούτε ειμαι ούτε και θα γίνω.απλά λεω τα πράγματα οπως ειναι χωρίς παρωπίδες.ειναι ψέμματα ότι μετά το πόλεμο κουμάντο εκαναν οι Γερμανοί.να σου θυμίσω τι είχε κάνει ο εθνάρχης με τον γερμανο μακελάρη των Ες Ες; όλα τυχαία ειναι; πως κάποιες πολιτικές οικογένειες κανουν κουμάντο εδώ και 60 χρόνια; απο που αυτές οι οικογένειες ξαφνικά μετά τον πόλεμο και τον εμφυλιο βρεθήκαν με τεράστιες περιουσίες;τυχαίο και αυτό; όλα καθαρά; ασε ρε τυπε εγω στα αρχίδια μου ούτε χουντικός ουτε δεξιός ούτε τιποτα δεν ειμαι..με τον ευατο μου ειμαι..στο μόνο που εχεις  ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο ειναι ότι όχι θα πέσει πείνα...ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ  εδώ και καιρό.κανε μια βόλτα από την Σοφοκλέους στα συσσίτια και εκει θα δεις άτομα που δεν ειναι ούτε πακιστανοι ούτε μετανάστες.ειναι οικογενειάρχες που πάνε με τα παιδιά τους για ένα πιάτο φαΐ.
σχετικα με τα συσσιτια που ανεφερες δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.γιατι εγω οσες φορες εχει τυχει να περασω απο κει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ειναι αλλοδαποι που κρατανε 1-2 πακετα marlboro  στο χερι (η κανα 2 μπουκαλια μπυρα) και περιμενουν να παρουν φαι ωστε να τους μεινουν τα λεφτα που κλεβουν για τσιγαρα η ποτο  :) και πολλοι ελληνες επισης το κανουν αυτο.πως γινεται να εισαι αστεγος αλλα να χεις 2 πακετα τσιγαρα στο χερι που κανουν κοντα 8 ευρω?

και μη παει η κουβεντα στο ρατσισμο κλπ ειπα οτι και ΕΛΛΗΝΕΣ το κανουν αυτο.

απλως το αναφερω γιατι ειπες για τα συσσιτια...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Φίλε μου έχεις μείνει πίσω. Η ρητορική περί αμερικανοκίνητου πραξικοπήματος δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Αυτά τα λέγαν το 70, το 80 και εν μέρει το 90, μέχρι που αποχαρακτηρίστηκαν τα αμερικανικά αρχεία και μάθαμε ότι όχι μόνο δεν το σχεδίασαν οι Αμερικανοί αλλά είχαν και μαύρα μεσάνυχτα. Για να μην πολυλογώ σε παραπέμπω στη βιβλιοθήκη ή βιβλιοπωλείο της γειτονιά σου, ώστε να διαβάσεις το βιβλίο: "Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο αμερικανικός παράγων, 1947 – 1967 / Αλέξης Παπαχελάς · πρόλογος : Λέων Β. Καραπαναγιώτης. -- Αθήνα : Εστία, 1998. -- 452 σ." και μετά έλα να μου πεις αν το πραξικόπημα το έκανε η CIA.  Αν δεν έχεις διαβάσει ένα θέμα, άστο γιατί εκτίθεσαι. Η ιστοριογραφία εξελίσσεται και πρέπει να την παρακολουθείς αν θέλεις να έχεις άποψη...

Διαβάζεις μόνο την μία άποψη .Για ρώτα και τον
ΤΕΩΣ ,δηλαδή τον ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Κοκό ,που ξέρει τα πράγματα
εκ των έσω .Ξέρεις τι έχει ομολογήσει σε συνομιλίες με γνωστούς του ;

Το ότι η ΣΙΑ ...δεν γνώριζε για το επερχόμενο πραξικόπημα
είναι...βρισιά (  :2funny: :2funny: ) για τη ΣΙΑ !
Το πολύ να υποστηρίξεις ότι δήθεν ...δεν έγινε με την βοήθεια-καθοδήγηση της .

Αλλά αυτό είναι δευτερεύον.Το σημαντικό ,που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις
είναι ότι η ΧΟΥΝΤΑ ευθύνεται για την σημερινή πολιτική διάλυση της ελλάδας .
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,διότι ο κόσμος συνέδεσε το " πατριώτης " με το " χουντικός " .
ΜΕΤΑ την χούντα ,όποιος μίλαγε για την πατρίδα του ,θεωρείτο...χουντικός !
ΑΥΤΗ είναι η ζημιά που έκανε η χουντα .Ακόμα και τώρα ,οι σουπερμαουσούλες
όταν μιλάει κάποιος υπερ της Ελλάδας ...τον βαφτίζουν χουντικο ή δεξιο .
Ας έλεγε η σουπερμαουσούλα σε ένα κομμουνιστή στη Ρωσσία ,ότι επειδή
μίλαγε υπερ της πατρίδας του...ήταν δεξιός !  :2funny: :2funny:
Θα  " περιποιόταν " τον υπερποντικούλη κατάλληλα !  :2funny:

ΑΥΤΗ είναι η ζημιά που έκανε η χούντα .
ΜΕΤΑ τη χούντα ,ισχυε η εξίσωση " πατριώτης " = χουντικός ή δεξιός
Κάτι που δεν ίσχυε για τις άλλες χώρες .

Επισκέπτης
σχετικα με τα συσσιτια που ανεφερες δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.γιατι εγω οσες φορες εχει τυχει να περασω απο κει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ειναι αλλοδαποι που κρατανε 1-2 πακετα marlboro  στο χερι (η κανα 2 μπουκαλια μπυρα) και περιμενουν να παρουν φαι ωστε να τους μεινουν τα λεφτα που κλεβουν για τσιγαρα η ποτο  :) και πολλοι ελληνες επισης το κανουν αυτο.πως γινεται να εισαι αστεγος αλλα να χεις 2 πακετα τσιγαρα στο χερι που κανουν κοντα 8 ευρω?

τύπε ακου και μη βιάζεσαι πάντα.καταρχήν φυσικά και υπάρχουν αλλοδαποί.ξέρεις οτι λίγα στενά πιο πάνω εδώ και 15 χρόνια υπαρχει παράνομο λαθρεμπόριο τσιγάρων.μήπως σου περνάει από το μυαλό ποιος κάνει τι διακίνηση; όταν λοιπόν ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα και ο αλλοδαπός δεν έχει να φάει και τσιγάρα θα πουλήσει και ναρκωτικά αλλα και ότι περνάει προκειμένου να επιβιώσει..εγώ προσωπικά δεν εχω βιώσει το αίσθημα της πείνας όπως ούτε και εσύ .επειδή τυχαίνει στην περιοχή να ειμαι πανω απο 15 χρόνια μπορώ να σου πω οτι στα συσσίτια πηγαίνουν άτομα που πριν απο 5 χρόνια κυκλοφορούσαν με κουστούμια ηταν οικογενειάρχες καταστηματάρχες και νοικοκυραίοι ;) αυτοί που εσύ λες ειναι πολύ μικρο ποσοστό.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Σωστά??

Ίσως μπορεί να μας το επιβεβαιώσει ο τραμουντάνας ότι υπήρξαν

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τύπε ακου και μη βιάζεσαι πάντα.καταρχήν φυσικά και υπάρχουν αλλοδαποί.ξέρεις οτι λίγα στενά πιο πάνω εδώ και 15 χρόνια υπαρχει παράνομο λαθρεμπόριο τσιγάρων.μήπως σου περνάει από το μυαλό ποιος κάνει τι διακίνηση; όταν λοιπόν ο ΕΛΛΗΝΑΣ αλλα και ο αλλοδαπός δεν έχει να φάει και τσιγάρα θα πουλήσει και ναρκωτικά αλλα και ότι περνάει προκειμένου να επιβιώσει..εγώ προσωπικά δεν εχω βιώσει το αίσθημα της πείνας όπως ούτε και εσύ .επειδή τυχαίνει στην περιοχή να ειμαι πανω απο 15 χρόνια μπορώ να σου πω οτι στα συσσίτια πηγαίνουν άτομα που πριν απο 5 χρόνια κυκλοφορούσαν με κουστούμια ηταν οικογενειάρχες καταστηματάρχες και νοικοκυραίοι ;) αυτοί που εσύ λες ειναι πολύ μικρο ποσοστό.
δεν επιμενω .απλως το ειπα αυτο με τα τσιγαρα γιατι παντα μου εκανε εντυπωση που τους εβλεπα αστεγους,ρακενδυτους κτλ αλλα με 2 πακετα στο χερι  :2funny:

τωρα για οικογενειαρχες που λες κοστουματους κλπ εξαρταται τα κουμαντα που κανανε φιλε...αμα ο αλλος με τα πρωτα λεφτα αγορασε τζιπ,πηρε 2-3 δανεια,σπιτι κλπ ε λογικο ειναι σε πολλες περιπτωσεις να μεινει στο δρομο αμα χτυπησει μια καλη κριση οπως και εγινε.

κι εγω εχω γνωστο που ειχε παρει το καγιεν οταν ηταν στη μοδα πριν κανα 2 χρονια και τωρα το χει και καθεται στο γκαραζ  :2funny:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16

...τα τσιγαρα που βλεπεις ειναι λαθραια και ειναι φρεσκοαγορασμενα απο τους λαθρους παραπανω ,δεν κοστιζουν ιδιαιτερα ακριβα ,δεν ειναι τα κανονικα του περπτερου ...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Πώς είναι δυνατόν για έναν θάνατο να γεμίσατε 40 σελίδες ?
Τί λέτε ?  :o

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
οχι μονο δεν στηριξαν την χουντα αλλα πεταξαν την ελλαδα  εξω απο το νατο και την επεβαλαν στην ουσια ενα σιωπηρο εμπαργκο αλλα χαρη στο μεγαλο παπαδοπουλο η χωρα βρηκες αλλες αγορες να πουλησει τα αγροτικα και βιοτεχνικα προιντα τις

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
..αυτος δεν ηταν απλος θανατος...

Επισκέπτης
δεν επιμενω .απλως το ειπα αυτο με τα τσιγαρα γιατι παντα μου εκανε εντυπωση που τους εβλεπα αστεγους,ρακενδυτους κτλ αλλα με 2 πακετα στο χερι  :2funny:

τωρα για οικογενειαρχες που λες κοστουματους κλπ εξαρταται τα κουμαντα που κανανε φιλε...αμα ο αλλος με τα πρωτα λεφτα αγορασε τζιπ,πηρε 2-3 δανεια,σπιτι κλπ ε λογικο ειναι σε πολλες περιπτωσεις να μεινει στο δρομο αμα χτυπησει μια καλη κριση οπως και εγινε.

κι εγω εχω γνωστο που ειχε παρει το καγιεν οταν ηταν στη μοδα πριν κανα 2 χρονια και τωρα το χει και καθεται στο γκαραζ  :2funny:
άκου τύπε δεν με ενδιαφέρει ούτε με νοιάζει το πως έφθασαν αυτοί άνθρωποι σε αυτό το σημείο.μπορώ όμως να σου πω εγώ από γνωστούς μου ότι είχαν επιχειρήσεις πολλά χρόνια στο κέντρο που δυστυχώς για διάφορους λόγους όπως παρεμποριο δεν μπόρεσαν να τις κρατήσουν.απλά για να σου δώσω να καταλάβεις γιατί δεν ξέρω και τι ηλικία εχεις η ηφαιστου πριν 20-25 χρόνια ηταν η καρδιά του μοναστηριακού.μαγαζάτορες με ιστορία 50 χρόνων δεν μπόρεσαν να να αντέξουν και έκλεισαν.αυτοί δεν είχαν ολοι καγιεν και Μερτσέντες ;)μην τα βλέπεις όλα μαύρο άσπρο..υπαρχει και το γκρι ;)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
άκου τύπε δεν με ενδιαφέρει ούτε με νοιάζει το πως έφθασαν αυτοί άνθρωποι σε αυτό το σημείο.μπορώ όμως να σου πω εγώ από γνωστούς μου ότι είχαν επιχειρήσεις πολλά χρόνια στο κέντρο που δυστυχώς για διάφορους λόγους όπως παρεμποριο δεν μπόρεσαν να τις κρατήσουν.απλά για να σου δώσω να καταλάβεις γιατί δεν ξέρω και τι ηλικία εχεις η ηφαιστου πριν 20-25 χρόνια ηταν η καρδιά του μοναστηριακού.μαγαζάτορες με ιστορία 50 χρόνων δεν μπόρεσαν να να αντέξουν και έκλεισαν.αυτοί δεν είχαν ολοι καγιεν και Μερτσέντες ;)μην τα βλέπεις όλα μαύρο άσπρο..υπαρχει και το γκρι ;)
δεν ξερω για 20-25 χρονια πριν τι να σου πω.ξερω μονο για τωρα που πας ας πουμε εκει γυρω απ την κρεαταγορα και ειναι ΜΟΝΟ μεταναστες στα μαγαζια,ολο κινεζους βλεπω και πακιστανους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom