CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.627
- Πόντοι
- 2.606
-ΘΕΣ να τον κανεις "λαμπαδα"?τον καταλαβες απο τη φωνιη, ετσι?Είναι και άτριχος??
-ΘΕΣ να τον κανεις "λαμπαδα"?τον καταλαβες απο τη φωνιη, ετσι?Είναι και άτριχος??
μιλάμε για πριν την χουντα και την εισβολή, όταν καίγονταν χωριά, πότε τουρκικα και πότε ελληνικά, όταν μπαίνει ο ψευτοπατριωτισμός στην μέση αυτή είναι η κατάληξη...αν εννοεις οτι κανανε μαλακιες οι συνταγματαρχες τοτε και βρηκαν αφορμη οι τουρκοι να κανουν ντου συμφωνω αλλα εν μερει.δεν μπορεις να ξερεις ποτε κατι παραπανω απο αυτα που λενε οι πηγες σου.εχω διαβασει αρκετα βιβλια πανω στο κυπριακο και το συμπερασμα ειναι οτι με τις μαλακιες τους (της χουντας) βρηκαν ευκαιρια οι τουρκοι να μπουκαρουν και λογω συνθηκων σε αλλες χωρες(συμφεροντα με τα πετρελαια) οι αμερικανοι δεν εκαναν τιποτα.
αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκο θεμα για να γραψει κανεις εδω.και παλι δε μπορεις να ξερεις τι ακριβως ισχυει για το '67
στην ελληνικη γλωσσα μπορουμε να πουμε την εκφραση ''πανω στο θεμα...'' ειναι ευρεως διαδεδομενο. μηπως εισαι αλβανος? δεν εχω κανενα προβλημα αν εχεις αποριες ΠΑΝΩ στο θεμα του συντακτικου η της γραμματικης να σου τις λυσωΠως τα διάβαζες πάνω στο κυπριακό δλδ??
Έστρωνες κανα σεμεδάκι πάνω στο κυπριακό ή έτσι ντουγρού??
-νταξει και συ,πως κανεις ετσι?θα ειχε χυσει δακρυα πανω στα βιβλια για την κυπρο και δεν θα πολυκαταλαβε τι διαβασε!Πως τα διάβαζες πάνω στο κυπριακό δλδ??
Έστρωνες κανα σεμεδάκι πάνω στο κυπριακό ή έτσι ντουγρού??
-κλωνος,κλωνος ,κλωνος......στην ελληνικη γλωσσα μπορουμε να πουμε την εκφραση ''πανω στο θεμα...'' ειναι ευρεως διαδεδομενο. μηπως εισαι αλβανος? δεν εχω κανενα προβλημα αν εχεις αποριες ΠΑΝΩ στο θεμα του συντακτικου η της γραμματικης να σου τις λυσω
σωστα μιλας αλλα κα παλι οι πληροφοριες ειναι ανεπαρκεις πιστευωμιλάμε για πριν την χουντα και την εισβολή, όταν καίγονταν χωριά, πότε τουρκικα και πότε ελληνικά, όταν μπαίνει ο ψευτοπατριωτισμός στην μέση αυτή είναι η κατάληξη...
στην ελληνικη γλωσσα μπορουμε να πουμε την εκφραση ''πανω στο θεμα...'' ειναι ευρεως διαδεδομενο. μηπως εισαι αλβανος? δεν εχω κανενα προβλημα αν εχεις αποριες ΠΑΝΩ στο θεμα του συντακτικου η της γραμματικης να σου τις λυσω
τα καταπινω.εσυ?Μια απορία μόνο.
Τα φτύνεις ή τα καταπίνεις??
βρηκαν αφορμη οι τουρκοι να κανουν ντου
εγω βλεπω οτι ειστε πιο πολλοι απ οσους νομιζαΚαι χουντάρα και τρελιάρα, βλέπω.
Και χουντάρα και τρελιάρα, βλέπω.
Ο επίσημος αρχηγός των πούστηδων,
ο αναμφισβήτος και αναγνωρισμένος με τη βούλα
είναι δικός σας πάντως ....
αριστερός , αντιρατσιστής , αντιεθνικιστής κτλ κτλ κτλ
Εμείς τους πούστηδες , παραδοσιακά τους είχαμε για να τους σπάμε στο ξύλο,
όταν πίναμε τα κρασιά μας στα χωριά.Αν ήταν εργάσιμη μέρα όταν πίναμε τα κρασιά
και τους σπάγαμε στο ξύλο και βρισκόταν κοντά κανένα ψαράδικο,
τσιμπάγαμε και ένα σαβρίδι και τους το βάζαμε στον κώλο.
Τι όμορφα χρόνια εκείνα !!!!!!!!
Ευτυχώς θα ξανάλθουν .......
τα καταπινω.εσυ?
Αν ήταν εργάσιμη μέρα όταν πίναμε τα κρασιά
και τους σπάγαμε στο ξύλο και βρισκόταν κοντά κανένα ψαράδικο,
τσιμπάγαμε και ένα σαβρίδι και τους το βάζαμε στον κώλο.
Τι όμορφα χρόνια εκείνα !!!!!!!!
Ευτυχώς θα ξανάλθουν .......
τωρα εισαι γλυφαδιωτης πρεπει να κοψεις αυτα τα βλαχικα.
τωρα εισαι γλυφαδιωτης πρεπει να κοψεις αυτα τα βλαχικα.
μπραβο μεγαλεΟύτε τα φτύνω, ούτε τα καταπίνω.
Εγώ απλά τα δίνω..
τι πριτς μωρή παλιαδέλφω?Πριτς.