Νέα

Πέθανε ο δολοφόνος του Μιχάλη Μυρογιάννη, χουντικός Ντερτιλής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
θα υποθέσω πως η απουσία του υποδηλώνει αδιάλειπτες συνουσίες

Ας είναι, κάποιος πρέπει να ταΐζει και τους κωλομπαράδες

Ασχολείται με κινητά πλέον, ιδιαίτερα τα samsung

tsiou15

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ο Ντερτιλης πέθανε, όταν άνοιξε την tv και συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να συμβεί και χωρίς τανκς.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
ρε μαν μήπως ο ντερτιλής δεν ήθελε να αποφυλακιστεί επειδή είχε πάθει ιδρυματισμό ;)

[move] :birdman:[/move]

Είναι μια πιθανή εξήγηση.

Αν και υποψιάζομαι οτι ήταν αποκομμένος απο το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, αρκετά πρίν από τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

από εκεί το πήρα το παραδέχομαι :coffee:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αν ισχυουν οντως αυτα που λενε οτι εκανε στην κυπρο τοτε ο τυπος ειχε αρχιδια μεχρι το πατωμα,τιμη του αν οπως λενε δεν αξιωσε καμμια διοικητικη θεση επι επταετιας(καπου διαβασα οτι επαιρνε μονο το μισθο του στρατιωτικου κι ετρωγε στο στρατωνα χωρις ποτε να θελησει να μπει σε νευραλγικες θεσεις που αρπαξαν αμεσως οι υπολοιποι)

τιμη του επισης που αρνηθηκε να υπογραψει δηλωση μετανοιας κι εμεινε 38 χρονια μεσα γιατι οπως ελεγε ''οι χαρες ειναι να τις ζητας απο τα αφεντικα κι εγω δεν εχω αφεντικο''

κι επειδη θα με πουν φασιστα σας λεω προκαταβολικα οτι ουτε φασιστας ειμαι ουτε αριστερος ουτε κεντρο ουτε μεση  :jerking:

αλλα ανθρωποι με πραγματικη αγαπη για την πατριδα αξιζει να μνημονευονται ασχετως φρονηματων.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
αν ισχυουν οντως αυτα που λενε οτι εκανε στην κυπρο τοτε ο τυπος ειχε αρχιδια μεχρι το πατωμα,τιμη του αν οπως λενε δεν αξιωσε καμμια διοικητικη θεση επι επταετιας(καπου διαβασα οτι επαιρνε μονο το μισθο του στρατιωτικου κι ετρωγε στο στρατωνα χωρις ποτε να θελησει να μπει σε νευραλγικες θεσεις που αρπαξαν αμεσως οι υπολοιποι)

τιμη του επισης που αρνηθηκε να υπογραψει δηλωση μετανοιας κι εμεινε 38 χρονια μεσα γιατι οπως ελεγε ''οι χαρες ειναι να τις ζητας απο τα αφεντικα κι εγω δεν εχω αφεντικο''

κι επειδη θα με πουν φασιστα σας λεω προκαταβολικα οτι ουτε φασιστας ειμαι ουτε αριστερος ουτε κεντρο ουτε μεση :jerking:

αλλα ανθρωποι με πραγματικη αγαπη για την πατριδα αξιζει να μνημονευονται ασχετως φρονηματων.
...μην κανεις ετσι δικε μου....ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!-ΠΤΑΙΣΜΑ!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
αν ισχυουν οντως αυτα που λενε οτι εκανε στην κυπρο τοτε ο τυπος ειχε αρχιδια μεχρι το πατωμα
τύπε, από κάποιους σαν Ντερτιλή είναι η Κύπρος στην κατάσταση που είναι σήμερα...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τύπε, από κάποιους σαν Ντερτιλή είναι η Κύπρος στην κατάσταση που είναι σήμερα...
αν εννοεις οτι κανανε μαλακιες οι συνταγματαρχες τοτε και βρηκαν αφορμη οι τουρκοι να κανουν ντου συμφωνω αλλα εν μερει.δεν μπορεις να ξερεις ποτε κατι παραπανω απο αυτα που λενε οι πηγες σου.εχω διαβασει αρκετα βιβλια πανω στο κυπριακο και το συμπερασμα ειναι οτι με τις μαλακιες τους (της χουντας) βρηκαν ευκαιρια οι τουρκοι να μπουκαρουν και λογω συνθηκων σε αλλες χωρες(συμφεροντα με τα πετρελαια) οι αμερικανοι δεν εκαναν τιποτα.

αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκο θεμα για να γραψει κανεις εδω.και παλι δε μπορεις να ξερεις τι ακριβως ισχυει για το '67

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom