Νέα

Πέθανε ο 'Αποδυτηριάκιας' Κώστας Καίσαρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

207gt

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
0
ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε μου.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ωραιος τυπος ο Καισαρης...φοβερη πενα και αρκετη γνωση του παρασκηνιου,γενικα ολη αυτη η γενια ηταν μεσα σ ολα στα κειμενα τους μυριζες ακομα και το χωμα του γηπεδου,στα ξερα μαθανε το τοπι αυτοι

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Δεν τον διάβαζα, ποτέ δεν μου άρεσε το ύφος της δημοσιογράφιας του.
Άφησε όμως το στίγμα του και αυτό είναι η μεγαλυτερη κατάκτηση .

Δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.941
Πόντοι
456
Eιμαι ενας απο τους παλιους φανατικους αναγνωστες του "Φιλαθλου".

Η μερα μου ξεκινουσε παντα με την αγορα της εφημεριδας και το διαβασμα των κομματιων που ειχαν γραψει ο Μπαζινας (Ηλιας Γ), ο Καίσαρης (αποδυτηριακιας), ο Παρασκευάς (γκουρού του στοιχηματος) και ο Γεωργίου (καφενειο των φιλαθλων).

Ενας ενας φευγουν.

Νιωθω θλιψη.

Θα γινουν και ακυρα σχολια, οπως "και τι εγινε, ενας δημοσιογραφος ηταν" ή "και πού τον ηξερες".
Ανοησιες.
Πεθαινει ενα κομματι απο τα νιατα μας. Και μιλω για τα ατομα της ηλικιας μου. Νιωθω την ιδια θλιψη οπως οταν εφυγε ο Φιλιππος Συριγος.
Ευχομαι και στα νεοτερα παιδια, οταν μεγαλωσουν, να εχουν κι εκεινα αντιστοιχες αναμνησεις απο ατομα που εκαναν την διαφορα. Αλλά δεν το βλεπω, δυστυχως.

ετσι ακριβως συνομηλικε Αλεξ.  του 1971 κι εγω.  καφε και Φιλαθλο ακομα και στο Λυκειο.  δεν μπορω να θυμηθω αν ειχα προλαβει και στο Γυμνασιο.  το ιδιο συνειδητα δηλαδη οπως μεγαλωνοντας αργοτερα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.113
Πόντοι
216
Διάβαζα τον "αποδυτηριάκια" όταν ήμουνα στο Λύκειο την δεκαετία του '80.Στα σίγουρα δεν ήταν ένα πρόσωπο αλλά η στήλη "γραφότανε" από τρία-τέσσερα-πέντε άτομα στην πάροδο του χρόνου.Άς είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει,τον άνθρωπο.Πάντως σήμερα ο γιός του,Θέμης Καίσαρης,που έχει εκπομπή στο Σπορτ24 103,3 επί ένα δίωρο μίλαγε για τον πατέρα του εξιστορώντας τον χαρακτήρα του με ιστορίες-στιγμιότυπα από την ζωή του εκλιπόντος.Σέβομαι τον χαμό του πατέρα του αλλά η όλη φάση ήταν μεροληπτική,πομπώδης και (στην τελική) αποκρουστική...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πριν 20 τοσα χρονια, ειχα ενημερωση (πιστευω εγκυρη) οτι ο αποδυτηριακιας ηταν ο διευθυντης του Φιλαθλου Κ. Καραγιαννιδης. Αυτην την αποψη εχω ακομα.

Φυσικα πολλοι αγννοουν οτι ο "αποδυτηριακιας" βγαινει ακομα και σημερα καθημερινα στο διαδυκτιο.
Δειτε www.apodytiriakias.gr/media/2019/10/08/ntaraveri-me-tous-alaniarides-tou-podosfairou.aspx]εδω[/url]
ο γεωργιου και ο καραγιαννιδης εχουν πει οτι ηταν ο κωστας καισαρης και οτι απλα γραφαν και αυτοι καποιες φορες, εχει ληξει αυτο

billions1900

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Η καλυτερη στηλη σε αθλητικη εφημεριδα!!!

RIP

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255

ετσι ακριβως συνομηλικε Αλεξ.  του 1971 κι εγω.  καφε και Φιλαθλο ακομα και στο Λυκειο.  δεν μπορω να θυμηθω αν ειχα προλαβει και στο Γυμνασιο.  το ιδιο συνειδητα δηλαδη οπως μεγαλωνοντας αργοτερα.

παρά το γεγονός ότι υποστηρίζω τους απέναντι και έπαιρνα τότε κυρίως "φως των σπορ" αγόραζα όποτε είχα την οικονομική δυνατότητα και "φίλαθλο' για να τους διαβάσω...Εξαιρετική ήταν όλοι τους. Πολύ λυπάμαι για τον ερασιτεχνισμό της σημερινής δημοσιογραφίας όσο αφορά τον λόγο.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.535
Πόντοι
20.686
Τα πιο παλια χρονια που και το ποδοσφαιρο ζουσε πιενες ολα ειχαν μια γραφικοτητα.Με νοσταλγια θυμαμαι και γω βραδυα στην ομονοια να αγοραζω φιλαθλο που μολις ειχε βγει για να διαβασω πριν κοιμηθω.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Διάβαζα τον "αποδυτηριάκια" όταν ήμουνα στο Λύκειο την δεκαετία του '80.Στα σίγουρα δεν ήταν ένα πρόσωπο αλλά η στήλη "γραφότανε" από τρία-τέσσερα-πέντε άτομα στην πάροδο του χρόνου.Άς είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει,τον άνθρωπο.Πάντως σήμερα ο γιός του,Θέμης Καίσαρης,που έχει εκπομπή στο Σπορτ24 103,3 επί ένα δίωρο μίλαγε για τον πατέρα του εξιστορώντας τον χαρακτήρα του με ιστορίες-στιγμιότυπα από την ζωή του εκλιπόντος.Σέβομαι τον χαμό του πατέρα του αλλά η όλη φάση ήταν μεροληπτική,πομπώδης και (στην τελική) αποκρουστική...

Εμένα πάλι μου φάνηκε σαν ένα πολύ όμορφο τελευταίο αντίο του γιου προς τον πατέρα του.
Τι ακριβώς σου φάνηκε αποκρουστικό και μεροληπτικο;
Ίσα ίσα που είπε ότι σαν πατέρας δεν ήταν και πολύ επιτυχημένος στο ρόλο του

cannavaro13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Μεγάλωσαν πολλές γενιές με τη στήλη του

Stories