You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο 'Αποδυτηριάκιας' Κώστας Καίσαρης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ενα καθημερινο αρθρο του Παρασκευα ηταν καπως ετσι.Εγραφε απιστευτες ιστοριες τύπε
Δεν εγραφε μονο για στοιχημα
Ακομη θυμαμαι μια ιστορια που εγραφε, που εψαχνε να βρει τουαλετα να χεσει ενω ηταν τυφλα στο μεθυσι και βρισκοταν στο δρομο
Και τελικα βρηκε ενα μπαρακι, μπηκε και πηγε στην τουαλετα, καθεται στη χεστρα και τα αμολαει
Και μετα απο τρια λεπτα βαζει τα κλαμματα επειδη αντιλαμβανεται οτι ξεχασε να κατεβασει το παντελονι του
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εδώ ο Καραγιαννίδης τα λέει όλα για τον Καίσαρη.Τί ομάδα ήταν,τί κόμμα,για τις γυναίκες του κλπ
www.ethnos.gr/athlitismos/65587_ekdotis-toy-filathloy-nikos-karagiannidis-den-pige-poythena-o-kostas-kaisaris]https://www.ethnos.gr/athlitismos/65587_ekdotis-toy-filathloy-nikos-karagiannidis-den-pige-poythena-o-kostas-kaisaris[/url]
www.ethnos.gr/athlitismos/65587_ekdotis-toy-filathloy-nikos-karagiannidis-den-pige-poythena-o-kostas-kaisaris]https://www.ethnos.gr/athlitismos/65587_ekdotis-toy-filathloy-nikos-karagiannidis-den-pige-poythena-o-kostas-kaisaris[/url]
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Εγραφε απιστευτες ιστοριες τύπε
Δεν εγραφε μονο για στοιχημα
Ακομη θυμαμαι μια ιστορια που εγραφε, που εψαχνε να βρει τουαλετα να χεσει ενω ηταν τυφλα στο μεθυσι και βρισκοταν στο δρομο
Και τελικα βρηκε ενα μπαρακι, μπηκε και πηγε στην τουαλετα, καθεται στη χεστρα και τα αμολαει
Και μετα απο τρια λεπτα βαζει τα κλαμματα επειδη αντιλαμβανεται οτι ξεχασε να κατεβασει το παντελονι του
εκλασα στο γελιο.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Eιμαι ενας απο τους παλιους φανατικους αναγνωστες του "Φιλαθλου".
Η μερα μου ξεκινουσε παντα με την αγορα της εφημεριδας και το διαβασμα των κομματιων που ειχαν γραψει ο Μπαζινας (Ηλιας Γ), ο Καίσαρης (αποδυτηριακιας), ο Παρασκευάς (γκουρού του στοιχηματος) και ο Γεωργίου (καφενειο των φιλαθλων).
+1000, θυμάσαι τις λεζάντες στις φωτο από τα σπριπτιζαδικα, μιλάμε για καλτιλα!!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Τάμπυ τον Κοσκωτα...Ήταν κι αυτός που βάφτισε Ρίνγκο τον Βαρδινογιάννη
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Απ'ότι διαβάζω, οι περισσότεροι εδώ έχουμε μεγαλώσει με Φίλαθλο. Μακράν η κορυφαία εφημερίδα για μένα. Θα θυμίσω μόνο μια ατάκα αυτοσαρκασμού του Γεωργίου.
Ήθελε να εξάρει την ποιότητα του Φιλάθλου, αλλά ταυτόχρονα να αυτοσαρκαστεί για την ποιότητα κατασκευής της εφημερίδας (μεγάλο σε όγκο φύλλο, τα γράμματα ξέβαφαν)..
Έλεγε λοιπόν, ότι σαν ποιότητα κατασκευής, ο φίλαθλος ούτε για χέσιμο δεν κάνει. Πας να σκουπιστείς κ βγαίνει η μούρη του Καραγιαννίδη στον κώλο σου..
Ήθελε να εξάρει την ποιότητα του Φιλάθλου, αλλά ταυτόχρονα να αυτοσαρκαστεί για την ποιότητα κατασκευής της εφημερίδας (μεγάλο σε όγκο φύλλο, τα γράμματα ξέβαφαν)..
Έλεγε λοιπόν, ότι σαν ποιότητα κατασκευής, ο φίλαθλος ούτε για χέσιμο δεν κάνει. Πας να σκουπιστείς κ βγαίνει η μούρη του Καραγιαννίδη στον κώλο σου..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ο ιδιος ο Καραγιαννιδης ειχε πει οτι απλως εγραφε κι αυτος καποια κομματια αλλά κυριως τα κειμενα ηταν του Καισαρη και τα εστελνε με φαξΟ Θεός ας αναπαύσει τον άνθρωπο.Πάντως νομίζω ότι ο αποδυτηριάκιας είναι ο Καραγιαννίδης.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εντάξει μορφή της αθλητικογραφίας ο τύπος. Ο Φίλαθλος καθημερινή συντροφιά για χρόνια. Από την τελευταία σελίδα ξεκινούσα. Και μετά πρώτη σελίδα για Ηλία Γ. Ο Μπαζίνας για χρόνια έγραφε με ψευδώνυμο και είχε ψύχωση με τα βαρέα αθλήματα. Εξαιρετικά κείμενα τότε.
Και θυμάμαι τον Καραγιαννίδη που για να δείξει ότι παίζει την πιάτσα στα δάχτυλα βγήκε και έκανε πρόβλεψη στανταράκι για το ΠΡΟΠΟ. Παιχνίδι του Εθνικού νομίζω. Και τα αλάνια το στήσανε για να τον ξεφτιλίσουν. Οχι για κέρδος. Φυσικά υπέβαλε παραίτηση μετά.
Ωραίες εποχές....
Και θυμάμαι τον Καραγιαννίδη που για να δείξει ότι παίζει την πιάτσα στα δάχτυλα βγήκε και έκανε πρόβλεψη στανταράκι για το ΠΡΟΠΟ. Παιχνίδι του Εθνικού νομίζω. Και τα αλάνια το στήσανε για να τον ξεφτιλίσουν. Οχι για κέρδος. Φυσικά υπέβαλε παραίτηση μετά.
Ωραίες εποχές....
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Απ'ότι διαβάζω, οι περισσότεροι εδώ έχουμε μεγαλώσει με Φίλαθλο. Μακράν η κορυφαία εφημερίδα για μένα. Θα θυμίσω μόνο μια ατάκα αυτοσαρκασμού του Γεωργίου.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Πριν 20 τοσα χρονια, ειχα ενημερωση (πιστευω εγκυρη) οτι ο αποδυτηριακιας ηταν ο διευθυντης του Φιλαθλου Κ. Καραγιαννιδης. Αυτην την αποψη εχω ακομα.
Φυσικα πολλοι αγννοουν οτι ο "αποδυτηριακιας" βγαινει ακομα και σημερα καθημερινα στο διαδυκτιο.
Δειτε www.apodytiriakias.gr/media/2019/10/08/ntaraveri-me-tous-alaniarides-tou-podosfairou.aspx]εδω[/url]
Φυσικα πολλοι αγννοουν οτι ο "αποδυτηριακιας" βγαινει ακομα και σημερα καθημερινα στο διαδυκτιο.
Δειτε www.apodytiriakias.gr/media/2019/10/08/ntaraveri-me-tous-alaniarides-tou-podosfairou.aspx]εδω[/url]
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εγω κραταω και κατι αλλο απο την δηλωση του Καραγιαννιδη
Σκεφτονταν λεει με τον Καισαρη να ξαναβγαλουν τον φιλαθλο αλλά δεν προλαβαν
Ο φιλαθλος βγηκε τελευταια φορα Νοεμβριο 2011.
Επι 8 χρονια δεν το αποφασισαν.
Ηθικο διδαγμα, η ζωη ειναι μικρη, μην αφηνεις για αργοτερα καποια πραγματα, δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις
Σκεφτονταν λεει με τον Καισαρη να ξαναβγαλουν τον φιλαθλο αλλά δεν προλαβαν
Ο φιλαθλος βγηκε τελευταια φορα Νοεμβριο 2011.
Επι 8 χρονια δεν το αποφασισαν.
Ηθικο διδαγμα, η ζωη ειναι μικρη, μην αφηνεις για αργοτερα καποια πραγματα, δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Εχω την εντύπωση πως σε συνέντευξή του είχε πει πως "τον" έγραφαν αυτός με τον Καίσαρη. Κι αν έλεγε κανενα καλό κάποιος απο τους άλλους αθλητικογράφους το περνούσαν με το δικό τους στυλ γραφής.Πριν 20 τοσα χρονια, ειχα ενημερωση (πιστευω εγκυρη) οτι ο αποδυτηριακιας ηταν ο διευθυντης του Φιλαθλου Κ. Καραγιαννιδης. Αυτην την αποψη εχω ακομα.
Eγραφε μεχρι και τον Αυγουστο στο 10.gr.Πριν 20 τοσα χρονια, ειχα ενημερωση (πιστευω εγκυρη) οτι ο αποδυτηριακιας ηταν ο διευθυντης του Φιλαθλου Κ. Καραγιαννιδης. Αυτην την αποψη εχω ακομα.
Καραγιαννιδης λεγεται.Εγω ξερω οτι ηταν ποτ πουρι απο σχολια-κουτσομπολια-αποκαλυψεις απο ολους τους δημοσιογραφους γραμμενα με το υφος του καισαρη!Το μονο συγουρο ειναι οτι ο αποδυτηριακιας δεν ηταν προσωπο,και φυσικα ενας και μονο!εγω νομιζα πως ηταν ο εκδοτης του φιλαθλου ...δε θυμαμαι το ονομα του τωρα ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 391
- Εμφανίσεις
- 17K