Νέα

Πέθανε ο 'Αποδυτηριάκιας' Κώστας Καίσαρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
ξερετε τι παιζει στο κυκλωμα σπορ εφημεριδες,ραδιο,σαιτ?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Εγραφε απιστευτες ιστοριες τύπε
Δεν εγραφε μονο για στοιχημα

Ακομη θυμαμαι μια ιστορια που εγραφε, που εψαχνε να βρει τουαλετα να χεσει ενω ηταν τυφλα στο μεθυσι και βρισκοταν στο δρομο

Και τελικα βρηκε ενα μπαρακι, μπηκε και πηγε στην τουαλετα, καθεται στη χεστρα και τα αμολαει

Και μετα απο τρια λεπτα βαζει τα κλαμματα επειδη αντιλαμβανεται οτι ξεχασε να κατεβασει το παντελονι του
Ενα καθημερινο αρθρο του Παρασκευα ηταν καπως ετσι.
77.jpg

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εγραφε απιστευτες ιστοριες τύπε
Δεν εγραφε μονο για στοιχημα

Ακομη θυμαμαι μια ιστορια που εγραφε, που εψαχνε να βρει τουαλετα να χεσει ενω ηταν τυφλα στο μεθυσι και βρισκοταν στο δρομο

Και τελικα βρηκε ενα μπαρακι, μπηκε και πηγε στην τουαλετα, καθεται στη χεστρα και τα αμολαει

Και μετα απο τρια λεπτα βαζει τα κλαμματα επειδη αντιλαμβανεται οτι ξεχασε να κατεβασει το παντελονι του

εκλασα στο γελιο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Ο Θεός ας αναπαύσει τον άνθρωπο.Πάντως νομίζω ότι ο αποδυτηριάκιας είναι ο Καραγιαννίδης. :huh:

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ήταν κι αυτός που βάφτισε Ρίνγκο τον Βαρδινογιάννη

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Eιμαι ενας απο τους παλιους φανατικους αναγνωστες του "Φιλαθλου".

Η μερα μου ξεκινουσε παντα με την αγορα της εφημεριδας και το διαβασμα των κομματιων που ειχαν γραψει ο Μπαζινας (Ηλιας Γ), ο Καίσαρης (αποδυτηριακιας), ο Παρασκευάς (γκουρού του στοιχηματος) και ο Γεωργίου (καφενειο των φιλαθλων).

+1000, θυμάσαι τις λεζάντες στις φωτο από τα σπριπτιζαδικα, μιλάμε για καλτιλα!!

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σύμφωνα με τον Καραγιαννίδη,η κουφάλα ο Γεωργίου κρύβει χρόνια,είναι κι αυτός το 49 και λέει ότι είναι το 53

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Απ'ότι διαβάζω, οι περισσότεροι εδώ έχουμε μεγαλώσει με Φίλαθλο. Μακράν η κορυφαία εφημερίδα για μένα. Θα θυμίσω μόνο μια ατάκα αυτοσαρκασμού του Γεωργίου.
Ήθελε να εξάρει την ποιότητα του Φιλάθλου, αλλά ταυτόχρονα να αυτοσαρκαστεί για την ποιότητα κατασκευής της εφημερίδας (μεγάλο σε όγκο φύλλο, τα γράμματα ξέβαφαν)..
Έλεγε λοιπόν, ότι σαν ποιότητα κατασκευής, ο φίλαθλος ούτε για χέσιμο δεν κάνει. Πας να σκουπιστείς κ βγαίνει η μούρη του Καραγιαννίδη στον κώλο σου.. :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ο Θεός ας αναπαύσει τον άνθρωπο.Πάντως νομίζω ότι ο αποδυτηριάκιας είναι ο Καραγιαννίδης. :huh:
Ο ιδιος ο Καραγιαννιδης ειχε πει οτι απλως εγραφε κι αυτος καποια κομματια αλλά κυριως τα κειμενα ηταν του Καισαρη και τα εστελνε με φαξ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντάξει μορφή της αθλητικογραφίας ο τύπος. Ο Φίλαθλος καθημερινή συντροφιά για χρόνια. Από την τελευταία σελίδα ξεκινούσα. Και μετά πρώτη σελίδα για Ηλία Γ. Ο Μπαζίνας για χρόνια έγραφε με ψευδώνυμο και είχε ψύχωση με τα βαρέα αθλήματα. Εξαιρετικά κείμενα τότε.
Και θυμάμαι τον Καραγιαννίδη που για να δείξει ότι παίζει την πιάτσα στα δάχτυλα βγήκε και έκανε πρόβλεψη στανταράκι για το ΠΡΟΠΟ. Παιχνίδι του Εθνικού νομίζω. Και τα αλάνια το στήσανε για να τον ξεφτιλίσουν. Οχι για κέρδος. Φυσικά υπέβαλε παραίτηση μετά.
Ωραίες εποχές....  :coffee:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Απ'ότι διαβάζω, οι περισσότεροι εδώ έχουμε μεγαλώσει με Φίλαθλο. Μακράν η κορυφαία εφημερίδα για μένα. Θα θυμίσω μόνο μια ατάκα αυτοσαρκασμού του Γεωργίου.
Ήθελε να εξάρει την ποιότητα του Φιλάθλου, αλλά ταυτόχρονα να αυτοσαρκαστεί για την ποιότητα κατασκευής της εφημερίδας (μεγάλο σε όγκο φύλλο, τα γράμματα ξέβαφαν)..
Έλεγε λοιπόν, ότι σαν ποιότητα κατασκευής, ο φίλαθλος ούτε για χέσιμο δεν κάνει. Πας να σκουπιστείς κ βγαίνει η μούρη του Καραγιαννίδη στον κώλο σου.. :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πριν 20 τοσα χρονια, ειχα ενημερωση (πιστευω εγκυρη) οτι ο αποδυτηριακιας ηταν ο διευθυντης του Φιλαθλου Κ. Καραγιαννιδης. Αυτην την αποψη εχω ακομα.

Φυσικα πολλοι αγννοουν οτι ο "αποδυτηριακιας" βγαινει ακομα και σημερα καθημερινα στο διαδυκτιο.
Δειτε www.apodytiriakias.gr/media/2019/10/08/ntaraveri-me-tous-alaniarides-tou-podosfairou.aspx]εδω[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγω κραταω και κατι αλλο απο την δηλωση του Καραγιαννιδη

Σκεφτονταν λεει με τον Καισαρη να ξαναβγαλουν τον φιλαθλο αλλά δεν προλαβαν

Ο φιλαθλος βγηκε τελευταια φορα Νοεμβριο 2011.
Επι 8 χρονια δεν το αποφασισαν.

Ηθικο διδαγμα, η ζωη ειναι μικρη, μην αφηνεις για αργοτερα καποια πραγματα, δεν ξερεις ποσο χρονο εχεις

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πριν 20 τοσα χρονια, ειχα ενημερωση (πιστευω εγκυρη) οτι ο αποδυτηριακιας ηταν ο διευθυντης του Φιλαθλου Κ. Καραγιαννιδης. Αυτην την αποψη εχω ακομα.

Φυσικα πολλοι αγννοουν οτι ο "αποδυτηριακιας" βγαινει ακομα και σημερα καθημερινα στο διαδυκτιο.
Δειτε www.apodytiriakias.gr/media/2019/10/08/ntaraveri-me-tous-alaniarides-tou-podosfairou.aspx]εδω[/url]
Εχω την εντύπωση πως σε συνέντευξή του είχε πει πως "τον" έγραφαν αυτός με τον Καίσαρη. Κι αν έλεγε κανενα καλό κάποιος απο τους άλλους αθλητικογράφους το περνούσαν με το δικό τους στυλ γραφής.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

Eγραφε μεχρι και τον Αυγουστο στο 10.gr.

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
εγω νομιζα πως ηταν ο εκδοτης του φιλαθλου ...δε  θυμαμαι το ονομα του τωρα ..
Καραγιαννιδης λεγεται.Εγω ξερω οτι ηταν ποτ πουρι απο σχολια-κουτσομπολια-αποκαλυψεις απο ολους τους δημοσιογραφους γραμμενα με το υφος του καισαρη!Το μονο συγουρο ειναι οτι ο αποδυτηριακιας δεν ηταν προσωπο,και φυσικα ενας και μονο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom