Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επιδιώκουν την καλύτερη?
Το προτείνει με ένα e στο sollst και έχει μετά εντελώς διαφορετική μετάφραση.
40 να'ναι οι ώρες σου ρε.
Γριαααααααααααααααααααααααααααααα !![]()
![]()
Ξξξξξξξξξξξξξξξτ !
Μας χαλάς την ανάμνηση της Κριστελ ,λυκανθρωπάκι !
"ψάξε πιο καλά"...σε ελεύθερη μετάφραση!Επιδιώκουν την καλύτερη?
Το προτείνει με ένα e στο sollst και έχει μετά εντελώς διαφορετική μετάφραση.
Μπορεί να είμαστε μικροί σε σχέση με κάτι γερομπαμπαλήδες εδώ μέσα, αλλά η Σύλβια Κριστέλ στοιχειώνει ακόμα και τώρα τις καλύτερες μαλακίες που έχω τραβήξει. Γυναίκα που θα ήθελα να της κάνω έρωτα και στο τέλος να της πω και I love you κάργα
μπορει να ειμαι 32 αλλα εχω δει ολες τις ταινιες εμμανουελα απο την πρωτη μεχρι και τις τωρινες ταινες,,ενα θα πω (κατα την γνωμη μου) μπορει σαν χαρακτηρας της emmanuelle να υπηρξαν η να υπαρξουν καλυτερες απο την συλβια κριστελ ομως ολοι θα την θυμουνται σαν την εμμανουελα και τιποτε αλλο.. παρτε παραδειγμα τον κριστοβερ ριβ μπορει να μην ηταν τουμπανο αλλα ολοι τον ξερουν σαν σουπερμαν το ιδιο και ο μαικλ κιτον σαν μπατμαν μπορει να μην ηταν οι τελειοι γαι τον ρολο ηθοποιοι αλλα θελουμε δεν θελουμε εκεινοι ορισαν στην μεγαλη οθονη τους ηρωες (και η εμμανουελα ηρωιδα ηταν δεν ειχε αφησει πουτσα για πουτσα οπως και μουνι για μουνι)
alles habe ich geschrieben sind einfach zu verstehen
Σωστός! και ρήμα στη θέση 2!alles habe ich geschrieben sind einfach zu verstehen
"όλα όσα έχω γράψει, είναι εύκολα για να τα καταλάβετε"! ;)Εεε σε ένα κόλλησα μόνο, κατά τ'άλλα δίκιο.![]()
ναι γερμανικά!Εδω μαθαίνουμε ξένες γλώσσες παρακαλώ![]()
"όλα όσα έχω γράψει, είναι εύκολα για να τα καταλάβετε"! ;)
τώρα μαθαίνω και γω, μη νομίζεις! Ο φούφουτος φαίνεται προχωρημένος όμως!