Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλημέρα ηλίθιε.
όταν δουλεύεις σε εταιρείες δεν ψάχνεις τη λύση σε φόρουμς
ας μην μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες.
είναι προφανές ότι δεν έχεις δουλεψει ποτέ.
επαγγελματίας σε φόρουμς είσαι και ερασιτέχνης.
προφανώς και όταν πελάτης σε πληρώνει με πολλά χιλιάρικα για υποστήριξη δεν του λές ποτέ
α.
ψάξε στα φορουμς
β.
το βρήκα στο γκουγκλ.

τελευταία φορά που ασχολούμαι με την πάρτη σου.

Δεν μιλησα για φορουμς , μιλησα για κοινοτητες. Και στις κοινοτητες υπαρχουν ατομα που δουλευουν σε εταιρειες... ασχετα το ενα με το αλλο.

Εσενα σε πληρωσαν πολλα χιλιαρικα? Για υποστηριξη? Ρε φιλε πες τα σε κανα παιδακι αυτα
μην τα λες σε μενα... ασχετος εισαι... ποσο μαλλον να θελεις και πληρωμες

ρε τι τραβαμε ρε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω παρει στον παροχο να τον ρωτησω κατι και με εχει παραπεμψει στην αντιστοιχη κοινοτητα λινουξ
της οποιας το λογισμικο ετρεχε πανω στο ρουτερακι χαχαχα και καθεσαι εσυ και μας λες τα δικα σου

κοροιδευεις τον κοσμο εδω μεσα... δεν εχεις καμια επαφη με ολα αυτα.... αμφιβαλλω αν εχεις δουλεψει ποτε σε σοβαρη επιχειρηση.... εισαι ενας ασχετος και μισος και τελειωνει εδω η κουβεντα.

ΟΛα τα υπολοιπα περι δουλειας και χιλιαρικων τραβα πες τα σε κανα παιδακι. Οχι σε μενα.

:2funny: :2funny:

παιρνω πολλα χιλιαρικα λεει ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και οσο για αυτο που ειπες οτι ειμαι επαγγελματιας σε φορουμς και ερασιτεχνης προσεξε γιατι εχω γνωστους σε ολους σχεδον τις γνωστες κοινοτητες και σε 2-3 ειμαι και εγω ρε μαλακα ετσι και σε πετυχω σε καμια (γιατι δεν υπαρχει λινουξας που να μην χρειαζεται βοηθεια και να μην ειναι σε κοινοτητα και εδω ψεμματα λες) μα την παναγια θα σε ξεφτυλισω... θα κανω πειστ απευθειας το μηνυμα σου. Γιατι το παιζεις τσαμπα μαγκας

Για να δουν ολοι τι μαλακας , ασχετος και ψευτης εισαι. Εσυ πως ξεκινησες ρε ηλιθιε??? δεν μπηκες σε κοινοτητες να σε βοηθησουν? Και κατα τα αλλα μονο οι ερασιτεχνες μπαινουν εκει ε? Aυτο ειναι ενα ακομη ευχαριστω για αυτους που σε βοηθησαν στα πρωτα σου βηματα με μια διανομη!

φιλε ξαναλεω ή ασχετος εισαι τελειως με το αθλημα
ή εισαι και εσυ αχαριστος μαλακας... κατα τα αλλα κραζεις τους αλλους που δηθεν δεν σε σεβαστηκαν οταν τους ειχες βοηθησει...  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσενα σε πληρωσαν πολλα χιλιαρικα? Για υποστηριξη? Ρε φιλε πες τα σε κανα παιδακι αυτα

αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
όχι ρε...
σαν το μπολντεμόρτη είμαι.
ανεργος και γιούνιξ έξπερτ.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οσο για αυτο που ειπες οτι ειμαι επαγγελματιας σε φορουμς και ερασιτεχνης προσεξε γιατι εχω γνωστους σε ολους σχεδον τις γνωστες κοινοτητες και σε 2-3 ειμαι και εγω ρε μαλακα ετσι και σε πετυχω σε καμια (γιατι δεν υπαρχει λινουξας που να μην χρειαζεται βοηθεια και να μην ειναι σε κοινοτητα και εδω ψεμματα λες) μα την παναγια θα σε ξεφτυλισω... θα κανω πειστ απευθειας το μηνυμα σου. Γιατι το παιζεις τσαμπα μαγκας

Για να δουν ολοι τι μαλακας , ασχετος και ψευτης εισαι. Εσυ πως ξεκινησες ρε ηλιθιε??? δεν μπηκες σε κοινοτητες να σε βοηθησουν? Και κατα τα αλλα μονο οι ερασιτεχνες μπαινουν εκει ε?

φιλε ξαναλεω ή ασχετος εισαι τελειως με το αθλημα
ή εισαι και εσυ αχαριστος μαλακας... κατα τα αλλα κραζεις τους αλλους που δηθεν δεν σε σεβαστηκαν οταν τους ειχες βοηθησει...  :2funny: :2funny: :2funny:

αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε βλαμμένε IT δεν είναι μόνο το λινουξ.
για
CLOUD
SAN
STORAGE
NETWORKING
CLUSTERING
AIX
SOLARIS
VMWARE

έχεις ακούσει ποτέ ρε ΒΛΑΚΑ;

SLA σε συμβόλαια υποστήριξης ξέρεις τι σημαίνει ρε φορουμά;

είπαμε
αει γαμήσου τώρα.
και
α.
εγώ δεν είμαι σε κανένα φόρουμ.
β.
είμαι άνεργος
γ.
δεν ξέρω γιούνιξ
δ.
δε φτάνω το μεγαλείο σου στην πληροφορική.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε βλαμμένε IT δεν είναι μόνο το λινουξ.
για
CLOUD
SAN
STORAGE
NETWORKING
CLUSTERING
AIX
SOLARIS
VMWARE

έχεις ακούσει ποτέ ρε ΒΛΑΚΑ;

SLA σε συμβόλαια υποστήριξης ξέρεις τι σημαίνει ρε φορουμά;

είπαμε
αει γαμήσου τώρα.
και
α.
εγώ δεν είμαι σε κανένα φόρουμ.
β.
είμαι άνεργος
γ.
δεν ξέρω γιούνιξ
δ.
δε φτάνω το μεγαλείο σου στην πληροφορική.

Στο NETWORKING  τι ακριβως εκανες φιλε μου?  :cheesy:
ΤΟ Solaris  νομιζω δεν ειχε αδεια να χρησιμοποιηθει απο οποιον και οποιον
μεχρι πριν απο μια συγκεκριμενη χρονολογια  :cheesy:

Απλα να μην λετε ερασιτεχνες τους φορουμαδες κτλπ γιατι μολις προκυψει καποιο προβλημα εκει καταφευγουν οι περισσοτεροι... ή ξεστραβωνονται απο τους οδηγους αυτων των "ερασιτεχνων" που στο κατω κατω δεν ενοχλουν κανεναν αλλα κομπλεξαριζουν τους περισσοτερους επειδη απλα αγαπανε την δουλεια τους και εχουν γινει τρομεροι πανω σε αυτην για ακριβως αυτο τον λογο σε αντιθεση με τον δραχμοφωνια που περιμενει να κλεισει η βαρδια του κανοντας τα λιγοτερα και θελοντας να παρει τα περισσοτερα. Να υπαρχει και λιγη τσιπα ετσι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενώ το ΑΙΧ είναι opensource  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α ρε ρίζο....
τώρα το γυρίζεις στο μην πειράζετε τους φρι φορουμάδες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε γειά ρε καμμένε.
:dancing: :dancing:

έλεος δω μέσα πλέον.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μετα απο πεντε σελιδες που διαβασα-πιο πισω δεν πηγα βαρεθηκα-γινεται ξανα αναφορα στην Amy Winehouse.γιατι σπαμαρεις μικρη? :d-spam:

Ειπα να τραβηξω λιγο την προσοχη  :coffee:

Και βεν ειμαι μικρη γαμω το κερατο μου  :tickedoff: Μεγαλωσα  :tickedoff:

Επισκέπτης
Ειπα να τραβηξω λιγο την προσοχη  :coffee:

Και βεν ειμαι μικρη γαμω το κερατο μου  :tickedoff: Μεγαλωσα  :tickedoff:
αφου ρε κολοκυθι σου ειπα εισαι πιο μικρη απο την μικρη μου αδερφη.μου βγαινει το προστατευτικο λεμε.α ωραια τωρα σπαμαρω κι εγω :grin:

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Rehab στο Club 27

της Λουκρητίας 24/07/2011

Amy Winehouse

Ο Jim Morrison είχε δηλώσει κάποια στιγμή: “Δεν θα με πείραζε να πέθαινα σε αεροπορικό δυστύχημα. Θα ήταν ένας καλός τρόπος να “φύγει” κάποιος. Δεν θέλω να πεθάνω στον ύπνο μου ή από βαθειά γεράματα. Θέλω να νιώσω πώς είναι. Θέλω να το γευτώ, να το ακούσω, να το μυρίσω. Ο θάνατος πρόκειται να επέλθει μόνο μία φορά. Δεν θέλω να το χάσω”. Αυτό θα μπορούσε να είναι και η πινακίδα καλωσορίσματος στο Club 27.

Όλοι όσοι ανακηρύχθηκαν μέλη του με τα χρόνια, είχαν χαριεντιστεί ξεδιάντροπα με τον θάνατο. Του έκλεισαν το μάτι, έβγαλαν γλώσσα και στο τέλος υπέκυψαν στο κάλεσμά του. Η επιγραφή που φέρει ο τάφος του Jim Morrison, συνοψίζει άψογα αυτό το ξέφρενο πέρασμά τους από τον πλανήτη: “ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ”. Και ο θάνατος της Amy Winehouse το απόγευμα του Σαββάτου έρχεται να το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά. Μαζί και τα κλισέ που λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις και που δεν γίνεται να αποφύγεις ακόμα κι αν τα μισείς. Φύση αυτοκαταστροφική και ευαίσθητη. Πνεύμα ανεξάρτητο και ταλέντο αστείρευτο. Έννοιες τόσο συνυφασμένες μεταξύ τους, σαν την ένωση του υδρογόνου και του οξυγόνου στο μόριο του νερού. Κι αν υπάρχει κάποιος που να αναρωτιέται πώς θα ήταν η Amy αν έλειπαν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αρκεί να φανταστεί το Rehab χωρίς το ρεφραίν. Σαν πρόκληση σε μονομαχία με πλαστικά πιστόλια. Αδύνατον. Γιατί αυτό ήταν η Amy.

Προκαλούσε κάθε λεπτό της ζωής της. Ρίγη με τα τραγούδια της και συγκίνηση με τον τρόπο που λικνιζόταν στη σκηνή λες και έκανε έρωτα στο μικρόφωνο. Σχόλια με τις δημόσιες εμφανίσεις της και εντάσεις στους θαυμαστές της που μάλωναν μεταξύ τους για το αν θα έπρεπε να πάψουν να αγοράζουν τους δίσκους της ώστε να μην γίνονται συνένοχοι στις παγίδες που έστηνε η τραγουδίστρια στον εαυτό της. Μα ακόμα και με τον θάνατό της, η Amy κατάφερε να προκαλέσει, έστω για τελευταία φορά.

[size=12pt]Η συγκυρία να πεθάνει δυο μέρες μετά το μακελειό στην Νορβηγία ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά κάποιων χρηστών στα social media, οι οποίοι θέλησαν να επιβάλλουν ηθική και ευαισθησία στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, κουνώντας το δάχτυλο για τον δυσανάλογο δημόσιο θρήνο μεταξύ των θυμάτων της Νορβηγίας και του χαμού της Amy. Αν το καλοσκεφτείτε, σε αυτό το σημείο τουλάχιστον ήταν πολύ τυχερός ο Jim Morrison, γιατί αν υπήρχαν social media την εποχή που πέθανε, οι χρήστες αυτών θα εγκαλούσαν τον κόσμο για επιλεκτική ευαισθησία μπροστά στην απώλεια της ζωής των τριών αστροναυτών, που πέθαναν κατά την προσεδάφιση του Salyut 1 τρεις ημέρες πριν τον χαμό του τραγουδιστή των Doors.[/size]

* H Amy Winehouse γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Southgate του Λονδίνου στις 14 Σεπτεμβρίου 1983 από οικογένεια εβραίων μουσικών της τζαζ. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Frank και τρία χρόνια αργότερα, το 2006, κυκλοφόρησε το Back to Black, το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία. Στο μεσοδιάστημα, αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα βουλιμίας και εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

και για το clopyright:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Rehab στο Club 27

της Λουκρητίας 24/07/2011

Amy Winehouse

Ο Jim Morrison είχε δηλώσει κάποια στιγμή: “Δεν θα με πείραζε να πέθαινα σε αεροπορικό δυστύχημα. Θα ήταν ένας καλός τρόπος να “φύγει” κάποιος. Δεν θέλω να πεθάνω στον ύπνο μου ή από βαθειά γεράματα. Θέλω να νιώσω πώς είναι. Θέλω να το γευτώ, να το ακούσω, να το μυρίσω. Ο θάνατος πρόκειται να επέλθει μόνο μία φορά. Δεν θέλω να το χάσω”. Αυτό θα μπορούσε να είναι και η πινακίδα καλωσορίσματος στο Club 27.

Όλοι όσοι ανακηρύχθηκαν μέλη του με τα χρόνια, είχαν χαριεντιστεί ξεδιάντροπα με τον θάνατο. Του έκλεισαν το μάτι, έβγαλαν γλώσσα και στο τέλος υπέκυψαν στο κάλεσμά του. Η επιγραφή που φέρει ο τάφος του Jim Morrison, συνοψίζει άψογα αυτό το ξέφρενο πέρασμά τους από τον πλανήτη: “ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ”. Και ο θάνατος της Amy Winehouse το απόγευμα του Σαββάτου έρχεται να το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά. Μαζί και τα κλισέ που λέγονται σε τέτοιες περιπτώσεις και που δεν γίνεται να αποφύγεις ακόμα κι αν τα μισείς. Φύση αυτοκαταστροφική και ευαίσθητη. Πνεύμα ανεξάρτητο και ταλέντο αστείρευτο. Έννοιες τόσο συνυφασμένες μεταξύ τους, σαν την ένωση του υδρογόνου και του οξυγόνου στο μόριο του νερού. Κι αν υπάρχει κάποιος που να αναρωτιέται πώς θα ήταν η Amy αν έλειπαν κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αρκεί να φανταστεί το Rehab χωρίς το ρεφραίν. Σαν πρόκληση σε μονομαχία με πλαστικά πιστόλια. Αδύνατον. Γιατί αυτό ήταν η Amy.

Προκαλούσε κάθε λεπτό της ζωής της. Ρίγη με τα τραγούδια της και συγκίνηση με τον τρόπο που λικνιζόταν στη σκηνή λες και έκανε έρωτα στο μικρόφωνο. Σχόλια με τις δημόσιες εμφανίσεις της και εντάσεις στους θαυμαστές της που μάλωναν μεταξύ τους για το αν θα έπρεπε να πάψουν να αγοράζουν τους δίσκους της ώστε να μην γίνονται συνένοχοι στις παγίδες που έστηνε η τραγουδίστρια στον εαυτό της. Μα ακόμα και με τον θάνατό της, η Amy κατάφερε να προκαλέσει, έστω για τελευταία φορά.

[size=12pt]Η συγκυρία να πεθάνει δυο μέρες μετά το μακελειό στην Νορβηγία ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά κάποιων χρηστών στα social media, οι οποίοι θέλησαν να επιβάλλουν ηθική και ευαισθησία στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, κουνώντας το δάχτυλο για τον δυσανάλογο δημόσιο θρήνο μεταξύ των θυμάτων της Νορβηγίας και του χαμού της Amy. Αν το καλοσκεφτείτε, σε αυτό το σημείο τουλάχιστον ήταν πολύ τυχερός ο Jim Morrison, γιατί αν υπήρχαν social media την εποχή που πέθανε, οι χρήστες αυτών θα εγκαλούσαν τον κόσμο για επιλεκτική ευαισθησία μπροστά στην απώλεια της ζωής των τριών αστροναυτών, που πέθαναν κατά την προσεδάφιση του Salyut 1 τρεις ημέρες πριν τον χαμό του τραγουδιστή των Doors.[/size]

* H Amy Winehouse γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Southgate του Λονδίνου στις 14 Σεπτεμβρίου 1983 από οικογένεια εβραίων μουσικών της τζαζ. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Frank και τρία χρόνια αργότερα, το 2006, κυκλοφόρησε το Back to Black, το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία. Στο μεσοδιάστημα, αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα βουλιμίας και εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

και για το clopyright:
εβραια ηταν η πουτανα?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Καλα δεν τα εγραψα εγω ...  :P

Γενικα πολυ κλαψομουνικο αρθρο απλα μ αρεσαν 2 πραγματα πο εγραφε για αυτο τ ποσταρα ...

αφου ρε κολοκυθι σου ειπα εισαι πιο μικρη απο την μικρη μου αδερφη.μου βγαινει το προστατευτικο λεμε.α ωραια τωρα σπαμαρω κι εγω :grin:

Με ειπες κολοκυθι ???? :2funny: :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Σταματηστε επιτελους να συγκρινετε την Winehouse με τον Morisson :headbang: :headbang: :headbang:

Οι doors ηταν το μεγαλυτερο αμερικανικο γκρουπ των σιξτις και ο τζιμ ο μεγαλυτερος περφορμερ ever, η Amy ηταν σχεδον φωτοβολιδα...Η επιρροη της στην μουσικη σκηνη ειναι σαφως μικροτερη...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Με το χοιρομουρα σαν έκφραση γελουσα σε όλη την διάρκεια της ημέρας μου σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Σιλβα μην το πάρεις στραβά δεν γελαω με σένα ( βασικά με κανεναν δεν γελαω με την κακή έννοια )

Αυτο όμως που δεν μου άρεσε καθόλου είναι να αποκαλεις όποιον δεν σου κάνει τα κέφια σου κρέας με δυο ματιά ........

Μπολντεμορτ κανε μια χάρη σε όλους μαζί και στον εαυτό σου και μην βοηθάς κανεναν !!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Με το χοιρομουρα σαν έκφραση γελουσα σε όλη την διάρκεια της ημέρας μου σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Σιλβα μην το πάρεις στραβά δεν γελαω με σένα ( βασικά με κανεναν δεν γελαω με την κακή έννοια )

Αυτο όμως που δεν μου άρεσε καθόλου είναι να αποκαλεις όποιον δεν σου κάνει τα κέφια σου κρέας με δυο ματιά ........

Μπολντεμορτ κανε μια χάρη σε όλους μαζί και στον εαυτό σου και μην βοηθάς κανεναν !!!!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom