Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Λοιπόν Μποντελμορτη.....
Αν σε πείραξε τόσο πολυ το λινουξας ( που δεν είπα και τίποτα χειρότερο ) δείχνει τα κόμπλεξ που κουβαλας
Βασικά όλοι μας έχουμε τα κόμπλεξ μας άσχετα αν το παίζουμε δήθεν και υπεράνω
Οπότε εγώ απο την πλευρά μου το κόβω αυτο περί λαινουξ αν και πιο πολυ χαβαλέ έκανα με αυτο παρα κακό

Για μένα το βασικό είναι να καταλαβαίνουμε τις οποίες αδυναμίες μας και να προσπαθούμε να γινόμαστε λιιγο πιο δυνατοί βελτιώνοντας τον εαυτό μας όπου χρειάζεται

Αν δεν το έχεις καταλάβει σε πείραζα απλά και τίποτα  περισσότερο

Όσον αφορά τις βοήθειες που δίνεις κατα καιρούς ......
Είσαι λάθος στο σκεπτικό του οτι θα έπρεπε να σου είναι υποχρεωμένος ο άλλος μια ζωή και να αποδέχεται την οποία μαλακια πετάς αδιαμαρτύρητα .....
Και σιγά την συμμαντικη βοηθεια που προσφερες στην κοπέλα για να της το χτυπάς κιόλας
Εδώ άλλοι δίνουν κόπους ζωής και όχι αστεία και εισπρατουν αχαριστία και ένας θεός ξέρει τι άλλο μπορείς να φανταστείς , και σε διαβεβαιω είναι πραγματικότητα......

Μην περιμένεις ποτέ ανταποδωση σε οτι κανεις ..... Απλά βοηθά όσους θεωρείς οτι μπορείς και ασε τα υπόλοιπα να κυλήσουν

Πιστεύω οτι έτσι θα δεις βελτίωση στην κοινωνικοτητα σου χωρίς να περιμένεις πολλά πολλά απο κανεναν

Χαλάρωσε λίγο ..... Πλάκα και χαβαλέ κάνω και τίποτα περισσοτερο

Επισκέπτης
Λοιπόν Μποντελμορτη.....
Αν σε πείραξε τόσο πολυ το λινουξας ( που δεν είπα και τίποτα χειρότερο ) δείχνει τα κόμπλεξ που κουβαλας
Βασικά όλοι μας έχουμε τα κόμπλεξ μας άσχετα αν το παίζουμε δήθεν και υπεράνω
Οπότε εγώ απο την πλευρά μου το κόβω αυτο περί λαινουξ αν και πιο πολυ χαβαλέ έκανα με αυτο παρα κακό

Για μένα το βασικό είναι να καταλαβαίνουμε τις οποίες αδυναμίες μας και να προσπαθούμε να γινόμαστε λιιγο πιο δυνατοί βελτιώνοντας τον εαυτό μας όπου χρειάζεται

Αν δεν το έχεις καταλάβει σε πείραζα απλά και τίποτα  περισσότερο

Όσον αφορά τις βοήθειες που δίνεις κατα καιρούς ......
Είσαι λάθος στο σκεπτικό του οτι θα έπρεπε να σου είναι υποχρεωμένος ο άλλος μια ζωή και να αποδέχεται την οποία μαλακια πετάς αδιαμαρτύρητα .....
Και σιγά την συμμαντικη βοηθεια που προσφερες στην κοπέλα για να της το χτυπάς κιόλας
Εδώ άλλοι δίνουν κόπους ζωής και όχι αστεία και εισπρατουν αχαριστία και ένας θεός ξέρει τι άλλο μπορείς να φανταστείς , και σε διαβεβαιω είναι πραγματικότητα......

Μην περιμένεις ποτέ ανταποδωση σε οτι κανεις ..... Απλά βοηθά όσους θεωρείς οτι μπορείς και ασε τα υπόλοιπα να κυλήσουν

Πιστεύω οτι έτσι θα δεις βελτίωση στην κοινωνικοτητα σου χωρίς να περιμένεις πολλά πολλά απο κανεναν

Χαλάρωσε λίγο ..... Πλάκα και χαβαλέ κάνω και τίποτα περισσοτερο
Αν είναι ακόμα μέσα ο μπολντεμόρτης παίζει να μας ξανα σηκωθεί. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλα ρε σεις μαχρι να γράψω το μήνυμα γραψατε 67 μηνύματα ???

Πολυβόλα είσαστε ......

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειχα παλια καμπριολε
τωρα με τη κριση βολευεσε με ηλιοροφη :cheesy:

Έχειη κολλητή μου ηλιοροφή. :cheesy:
Moυ τη σπάει γαμώ. :cheesy: :P

Κάθαρμα λέγε πόσα θες για να αφήσεις ελεύθερη [size=16pt]την φίλη μας[/size] την βέλβυ!!! :birdman:

(θα στα δώσει ο κύριος alex71)

:2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κάθαρμα λέγε πόσα θες για να αφήσεις ελεύθερη την φίλη μας την βέλβυ!!! :birdman:

(θα στα δώσει ο κύριος alex71)
Ναι ρε συ, την εχει τωρα δεμενη και φιμωμενη, και της λεει "κοιτα, παριστανω εσενα γλυκια...σου χαλαω το ιματζ...χααχαχαχαχαχαχ" και εκεινη ειναι φιμωμενη και κατακοκκινη απο το κακο της...

Επισκέπτης
Καλά ρε κάθαρμα δεν το εννοούσα,απλά για να φανώ πειστικός το έγραψα,βασικά κράτα την όσο θες κ αν θες πνίξτην κιόλας,λίγο μας νοιάζει!!!! :birdman:

Μόνο μην της βγάλλεις το φουλάρι από το στόμα θα στα πρήξει τα @@,συμβουλή μου!!! :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλά ρε κάθαρμα δεν το εννοούσα,απλά για να φανώ πειστικός το έγραψα,βασικά κράτα την όσο θες κ αν θες πνίξτην κιόλας,λίγο μας νοιάζει!!!! :birdman:

Μόνο μην της βγάλλεις το φουλάρι από το στόμα θα στα πρήξει τα @@,συμβουλή μου!!! :birdman:

Φουλάρι? Σιγά μην έβαζα και πασμίνα ρε :2funny:
Πόσο φλώρος παίζει να είσαι? :dancing:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν :rockon:
Ξερω οτι δεν το εννοείς αυτο.....

Όσο μπορούμε και μέχρι εκει που μπορούμε καλο είναι να βοηθάμε όποιον κρίνουμε οτι χρειάζεται βοηθεια
Χωρίς ανταλλάγματα και χωρίς καμία υποχρέωση απο μέρους του

Αυτο δινει αξία στην πράξη χωρίς να το διαλαλεις κιόλας πουθενά.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom