baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
πες το ναι και φυγαμε
πες το ναι και φυγαμε
Γράψε μας ένα ''ψόφα'' να πάμε για ύπνο ήσυχοι ότι είσαι εσύ κ καλά κ δεν έπαθες τίποτα!!!!
πες το ναι και φυγαμε
Δεν ειναι αυτη ρε, αποκλειεται. Καποιος υπεκλεψε τον κωδικο της.Γράψε μας ένα ''ψόφα'' να πάμε για ύπνο ήσυχοι ότι είσαι εσύ κ καλά κ δεν έπαθες τίποτα!!!!
Γράψε μας ένα ''ψόφα'' να πάμε για ύπνο ήσυχοι ότι είσαι εσύ κ καλά κ δεν έπαθες τίποτα!!!!
Έτσι.Με βοήθησες τώρα ώστε να είμαι πλήρως καλυμμένος!και βεβαια , μονο που εσυ εχεις το κολλημα. ;)
Αν είναι ακόμα μέσα ο μπολντεμόρτης παίζει να μας ξανα σηκωθεί.Λοιπόν Μποντελμορτη.....
Αν σε πείραξε τόσο πολυ το λινουξας ( που δεν είπα και τίποτα χειρότερο ) δείχνει τα κόμπλεξ που κουβαλας
Βασικά όλοι μας έχουμε τα κόμπλεξ μας άσχετα αν το παίζουμε δήθεν και υπεράνω
Οπότε εγώ απο την πλευρά μου το κόβω αυτο περί λαινουξ αν και πιο πολυ χαβαλέ έκανα με αυτο παρα κακό
Για μένα το βασικό είναι να καταλαβαίνουμε τις οποίες αδυναμίες μας και να προσπαθούμε να γινόμαστε λιιγο πιο δυνατοί βελτιώνοντας τον εαυτό μας όπου χρειάζεται
Αν δεν το έχεις καταλάβει σε πείραζα απλά και τίποτα περισσότερο
Όσον αφορά τις βοήθειες που δίνεις κατα καιρούς ......
Είσαι λάθος στο σκεπτικό του οτι θα έπρεπε να σου είναι υποχρεωμένος ο άλλος μια ζωή και να αποδέχεται την οποία μαλακια πετάς αδιαμαρτύρητα .....
Και σιγά την συμμαντικη βοηθεια που προσφερες στην κοπέλα για να της το χτυπάς κιόλας
Εδώ άλλοι δίνουν κόπους ζωής και όχι αστεία και εισπρατουν αχαριστία και ένας θεός ξέρει τι άλλο μπορείς να φανταστείς , και σε διαβεβαιω είναι πραγματικότητα......
Μην περιμένεις ποτέ ανταποδωση σε οτι κανεις ..... Απλά βοηθά όσους θεωρείς οτι μπορείς και ασε τα υπόλοιπα να κυλήσουν
Πιστεύω οτι έτσι θα δεις βελτίωση στην κοινωνικοτητα σου χωρίς να περιμένεις πολλά πολλά απο κανεναν
Χαλάρωσε λίγο ..... Πλάκα και χαβαλέ κάνω και τίποτα περισσοτερο
ειχα παλια καμπριολεΜπες μες στο καμπριολέεεε, πάμε για κανά καφέ.
Μην περιμένεις ποτέ ανταποδωση σε οτι κανεις .....Απλά βοηθά όσους θεωρείς οτι μπορείς και ασε τα υπόλοιπα να κυλήσουν
Κάθαρμα λέγε πόσα θες για να αφήσεις ελεύθερη την φίλη μας την βέλβυ!!!
ειχα παλια καμπριολε
τωρα με τη κριση βολευεσε με ηλιοροφη
Κάθαρμα λέγε πόσα θες για να αφήσεις ελεύθερη [size=16pt]την φίλη μας[/size] την βέλβυ!!!
(θα στα δώσει ο κύριος alex71)
Ναι ρε συ, την εχει τωρα δεμενη και φιμωμενη, και της λεει "κοιτα, παριστανω εσενα γλυκια...σου χαλαω το ιματζ...χααχαχαχαχαχαχ" και εκεινη ειναι φιμωμενη και κατακοκκινη απο το κακο της...Κάθαρμα λέγε πόσα θες για να αφήσεις ελεύθερη την φίλη μας την βέλβυ!!!
(θα στα δώσει ο κύριος alex71)
Αν είναι ακόμα μέσα ο μπολντεμόρτης παίζει να μας ξανα σηκωθεί.
Καλά ρε κάθαρμα δεν το εννοούσα,απλά για να φανώ πειστικός το έγραψα,βασικά κράτα την όσο θες κ αν θες πνίξτην κιόλας,λίγο μας νοιάζει!!!!
Καλά ρε κάθαρμα δεν το εννοούσα,απλά για να φανώ πειστικός το έγραψα,βασικά κράτα την όσο θες κ αν θες πνίξτην κιόλας,λίγο μας νοιάζει!!!!
Μόνο μην της βγάλλεις το φουλάρι από το στόμα θα στα πρήξει τα @@,συμβουλή μου!!!
Καθόλου φλώρος,απλά δεν έχω λεφτά για πέταμ...εεε για τα λίτρα!!!Φουλάρι? Σιγά μην έβαζα και πασμίνα ρε
Πόσο φλώρος παίζει να είσαι?
Της βενζινης?Καθόλου φλώρος,απλά δεν έχω λεφτά για πέταμ...εεε για τα λίτρα!!!
Ξερω οτι δεν το εννοείς αυτο.....ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν