Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
πρέπει να ανοίξω ένα θρεντάκι για όσους τους την πέφτουνε αερικά την ώρα του ύπνου και τους παραλύουν το σώμα :coffee: είχα άλλο ένα περιστατικό πολύ πρόσφατα :coffee: τριπλή διαδοχική επίθεση, μου γάμησε τα ράμματα μιλάμε :P
τι γίνεται ρε γαμώτο :huh: :think:
Moνο ενα τετοιο λειπει απο δω μεσα. Θα εχει καταπληκτικη επιτυχια, αν και πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω εχουν ηδη καταληφθει

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Άντε καληνύχτα σε όλους και καλο ξημέρωμα

Υγ. 1 το γαμησαμε το θρεντ

Υγ. 2 τα σπάνε οι Alphas ( νέα τηλεοπτική σειρα )

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
Φουλάρι? Σιγά μην έβαζα και πασμίνα ρε :2funny:
Πόσο φλώρος παίζει να είσαι? :dancing:
βαλε και φουλαρι δε με χαλαει
αν σε νοιαζουν τα μαλλακια σου
αλλιως θα την εχω κλειστη την οροφη να βλεπουμε τα αστερια μεσα απο το γυαλινο ουρναο :sunglasses:

Επισκέπτης
Ο δημόσιος υπάλληλος και το τζίνι...
Ένας δημόσιος υπάλληλος κάθεται στο γραφείο του και μέσα στη βαρεμάρα του αποφασίζει να καθαρίσει επιτέλους τα ντουλάπια του. Βγάζοντας ένα σωρό φακέλους, φυλλάδια από πιτσαρίες και άχρηστα χαρτιά, βλέπει μπροστά του ένα λυχνάρι μέσα στη σκόνη.

“Ωραία αντίκα! Θα το πάρω να το βάλω πάνω από το τζάκι του σπιτιού μου” σκέφτεται, και το παίρνει μαζί του.

Στο σπίτι, εκεί που το καθαρίζει από τη σκόνη και το γυαλίζει, ξαφνικά ένα τζίνι πετάγεται μπροστά του.
- Μπορείς να πραγματοποιήσεις 3 ευχές σου!, του λέει το τζίνι επιβλητικά.

- Θέλω μία μπύρα και δυο πίτες με γύρο αμέσως τώρα!

Πριν προλάβει να τελειώσει, εμφανίζονται μπροστά του δυο λαχταριστά τυλιχτά σουβλάκια και ένα τεράστιο ποτήρι κρύα μπύρα.

Αφού τα καταβροχθίζει μετα βουλιμίας, λέει:
- Τώρα θέλω να βρεθώ σε ένα τροπικό νησί, με πανέμορφες νυμφομανείς γυναίκες!

- Μάλιστα, λέει το τζίνι.

Αμέσως βρίσκεται σε ένα νησί με πανέμορφες μελαχρινές να τον περιτριγυρίζουνε και να τον χαϊδεύουνε.

Σκέφτεται λοιπόν και την τρίτη του επιθυμία προσεκτικά, και λέει:
- Θέλω να μη δουλέψω ποτέ ξανά στη ζωή μου!

-Η ευχή σας, διαταγή μου, απαντά το τζίνι.
Ξαφνικά, ο δημόσιος υπάλληλος βρίσκεται πάλι στο γραφείο του…

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βαλε και φουλαρι δε με χαλαει
αν σε νοιαζουν τα μαλλακια σου
αλλιως θα την εχω κλειστη την οροφη να βλεπουμε τα αστερια μεσα απο το γυαλινο ουρναο :sunglasses:

ρίξε και μια μετάφραση σε όσους δεν γνωρίζουμε ισπανικά :sunglasses: :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
ρίξε και μια μετάφραση σε όσους δεν γνωρίζουμε ισπανικά :sunglasses: :2on1:
αααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχαχααχαχχαχααχαχαχχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
¨

αχαχαχαχα
χααχαχαχαχαχαχ
δε βρεχει σας χυνω :2on1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μαλάκα τελικά είσαι όντως ανεκδιήγητος.
βοηθάς τον κόσμο για να κερδίζεις "ψηφους" όπως οι πολιτικοί που βρίζεις;
και στην τελική επειδή σε κάποιον έστησα ενα γαμωκόνεξ μια φορά πρέπει να φοβάται να διαφωνήσει μαζί μου;
έλεος ρε μαλάκες που μεγαλώσατε;
τι σας πότιζαν απο μικρά;

Ασχετα με το χθεσινο αλλα
Φιλε ειδες που οταν σου λεω πως δεν εχεις ιδεα και επαφη με το Γιουνιξ
οτι ειναι η αληθεια?  :grin: Και οντως δεν εχεις επαφη.. γιατι αν ειχες
θα ηξερες πως η βοηθεια που δινεται ειτε στις κοινοτητες ειτε ξεχωριστα ειναι ιερο πραγμα.
Αν πας να μπεις σε μια κοινοτητα και εισαι λιγο αποτομος στον τροπο που ρωτας κατι θα σε γραψουν ολοι στα αρχιδια τους και δεν προκειται να σου απαντησει κανεις γιατι θα σε θεωρησουν απλα ενα ζωο χωρις ιχνος πολιτισμου , ενα ακατεργαστο ζωο. Κανεις δεν πληρωνεται για τις απαντησεις που θα δωσει σε σενα... επομενως ο σεβασμος ειναι κατι το δεδομενο προς αυτον που σε βοηθαει νταξει η αλλη ειναι ενα κρεας με 2 ματια δεν εχει καμια επαφη με αυτα δεν περιμενα κιολας να συγκινηθει.

αλλα και εσυ που ισχυριζοσουν πως ησουν και γιουνιξας και λινουξας και του POSSIX και του μονολιθικου πυρηνα (αναθεμα και αν ξερεις τι ειναι ολα αυτα απλα τα πηρε καπου το ματι σου και τα αναμασας) απεδειξες για αλλη μια φορα ποσο ασχετος εισαι με ολα αυτα γιατι αν ησουν σχετικος δεν θα ελεγες αυτες τις παπαριες.

Π.Σ Απο μενα πανω σε αυτα απανατηση δεν ξαναπαιρνεις. Με ασχετους και κομπλεξικους συζητησεις δεν ξανα ανοιγω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασχετα με το χθεσινο αλλα
Φιλε ειδες που οταν σου λεω πως δεν εχεις ιδεα και επαφη με το Γιουνιξ
οτι ειναι η αληθεια?  :grin: Και οντως δεν εχεις επαφη.. γιατι αν ειχες
θα ηξερες πως η βοηθεια που δινεται ειτε στις κοινοτητες ειτε ξεχωριστα ειναι ιερο πραγμα.
Αν πας να μπεις σε μια κοινοτητα και εισαι λιγο αποτομος στον τροπο που ρωτας κατι θα σε γραψουν ολοι στα αρχιδια τους και δεν προκειται να σου απαντησει κανεις γιατι θα σε θεωρησουν απλα ενα ζωο χωρις ιχνος πολιτισμου , ενα ακατεργαστο ζωο. Κανεις δεν πληρωνεται για τις απαντησεις που θα δωσει σε σενα... επομενως ο σεβασμος ειναι κατι το δεδομενο προς αυτον που σε βοηθαει νταξει η αλλη ειναι ενα κρεας με 2 ματια δεν εχει καμια επαφη με αυτα δεν περιμενα κιολας να συγκινηθει.

αλλα και εσυ που ισχυριζοσουν πως ησουν και γιουνιξας και λινουξας και του POSSIX και του μονολιθικου πυρηνα (αναθεμα και αν ξερεις τι ειναι ολα αυτα απλα τα πηρε καπου το ματι σου και τα αναμασας) απεδειξες για αλλη μια φορα ποσο ασχετος εισαι με ολα αυτα γιατι αν ησουν σχετικος δεν θα ελεγες αυτες τις παπαριες.

καλημέρα ηλίθιε.
όταν δουλεύεις σε εταιρείες δεν ψάχνεις τη λύση σε φόρουμς
ας μην μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες.
είναι προφανές ότι δεν έχεις δουλεψει ποτέ.
επαγγελματίας σε φόρουμς είσαι και ερασιτέχνης.
προφανώς και όταν πελάτης σε πληρώνει με πολλά χιλιάρικα για υποστήριξη δεν του λές ποτέ
α.
ψάξε στα φορουμς
β.
το βρήκα στο γκουγκλ.

τελευταία φορά που ασχολούμαι με την πάρτη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom