Επισκέπτης
Της ομηρίας της μαρουλούς ρε!!!Της βενζινης?
Αλλάξαμε θέμα!!!
Καλά κ για βενζίνα δεν έχω αλλά άλλο αυτό....
Της ομηρίας της μαρουλούς ρε!!!Της βενζινης?
Moνο ενα τετοιο λειπει απο δω μεσα. Θα εχει καταπληκτικη επιτυχια, αν και πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω εχουν ηδη καταληφθειπρέπει να ανοίξω ένα θρεντάκι για όσους τους την πέφτουνε αερικά την ώρα του ύπνου και τους παραλύουν το σώμα είχα άλλο ένα περιστατικό πολύ πρόσφατα τριπλή διαδοχική επίθεση, μου γάμησε τα ράμματα μιλάμε
τι γίνεται ρε γαμώτο
Της ομηρίας της μαρουλούς ρε!!!
Αλλάξαμε θέμα!!!
Καλά κ για βενζίνα δεν έχω αλλά άλλο αυτό....
Moνο ενα τετοιο λειπει απο δω μεσα. Θα εχει καταπληκτικη επιτυχια, αν και πιστευω οτι οι περισσοτεροι εδω εχουν ηδη καταληφθει
βαλε και φουλαρι δε με χαλαειΦουλάρι? Σιγά μην έβαζα και πασμίνα ρε
Πόσο φλώρος παίζει να είσαι?
βαλε και φουλαρι δε με χαλαει
αν σε νοιαζουν τα μαλλακια σου
αλλιως θα την εχω κλειστη την οροφη να βλεπουμε τα αστερια μεσα απο το γυαλινο ουρναο
ρίξε και μια μετάφραση σε όσους δεν γνωρίζουμε ισπανικά
¨ρίξε και μια μετάφραση σε όσους δεν γνωρίζουμε ισπανικά
ρίξε και μια μετάφραση σε όσους δεν γνωρίζουμε ισπανικά
αααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχαχχαχααχαχχαχααχαχαχχαχα
δε βρεχει σας χυνω¨
αχαχαχαχα
χααχαχαχαχαχαχ
και συ μωρη κλωσα¨
αχαχαχαχα
χααχαχαχαχαχαχ
και συ μωρη κλωσα
δεν προκειτε να δεις το γυαλινο ουρναο μου
μονο το παπι σου αξιζει
Ψόφα;;;
Λίγο έστω;;;;
Σατανικη.Γλυκέ μου!
:o :o :o
και ποιος ειναι ο Κακογιαννης ?
Πειραζει που δεν τον γνωριζω τον εν λογω κυριο ?:o :o :o
ρε μαλάκα τελικά είσαι όντως ανεκδιήγητος.
βοηθάς τον κόσμο για να κερδίζεις "ψηφους" όπως οι πολιτικοί που βρίζεις;
και στην τελική επειδή σε κάποιον έστησα ενα γαμωκόνεξ μια φορά πρέπει να φοβάται να διαφωνήσει μαζί μου;
έλεος ρε μαλάκες που μεγαλώσατε;
τι σας πότιζαν απο μικρά;
Ασχετα με το χθεσινο αλλα
Φιλε ειδες που οταν σου λεω πως δεν εχεις ιδεα και επαφη με το Γιουνιξ
οτι ειναι η αληθεια? Και οντως δεν εχεις επαφη.. γιατι αν ειχες
θα ηξερες πως η βοηθεια που δινεται ειτε στις κοινοτητες ειτε ξεχωριστα ειναι ιερο πραγμα.
Αν πας να μπεις σε μια κοινοτητα και εισαι λιγο αποτομος στον τροπο που ρωτας κατι θα σε γραψουν ολοι στα αρχιδια τους και δεν προκειται να σου απαντησει κανεις γιατι θα σε θεωρησουν απλα ενα ζωο χωρις ιχνος πολιτισμου , ενα ακατεργαστο ζωο. Κανεις δεν πληρωνεται για τις απαντησεις που θα δωσει σε σενα... επομενως ο σεβασμος ειναι κατι το δεδομενο προς αυτον που σε βοηθαει νταξει η αλλη ειναι ενα κρεας με 2 ματια δεν εχει καμια επαφη με αυτα δεν περιμενα κιολας να συγκινηθει.
αλλα και εσυ που ισχυριζοσουν πως ησουν και γιουνιξας και λινουξας και του POSSIX και του μονολιθικου πυρηνα (αναθεμα και αν ξερεις τι ειναι ολα αυτα απλα τα πηρε καπου το ματι σου και τα αναμασας) απεδειξες για αλλη μια φορα ποσο ασχετος εισαι με ολα αυτα γιατι αν ησουν σχετικος δεν θα ελεγες αυτες τις παπαριες.