Νέα

Πέθανε η Amy Winehouse...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Με το χοιρομουρα σαν έκφραση γελουσα σε όλη την διάρκεια της ημέρας μου σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Σιλβα μην το πάρεις στραβά δεν γελαω με σένα ( βασικά με κανεναν δεν γελαω με την κακή έννοια )

Αυτο όμως που δεν μου άρεσε καθόλου είναι να αποκαλεις όποιον δεν σου κάνει τα κέφια σου κρέας με δυο ματιά ........

Μπολντεμορτ κανε μια χάρη σε όλους μαζί και στον εαυτό σου και μην βοηθάς κανεναν !!!!

Ποσο γαματα εντιτ ????  :2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο γαματο θρεντ ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε Δημ,που τον είδες τον μπόλτεμορτ και τη σίλβα τις τελευταίες ώρες,και γω δε τους βλέπω;;;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σταματηστε επιτελους να συγκρινετε την Winehouse με τον Morisson :headbang: :headbang: :headbang:

Οι doors ηταν το μεγαλυτερο αμερικανικο γκρουπ των σιξτις και ο τζιμ ο μεγαλυτερος περφορμερ ever, η Amy ηταν σχεδον φωτοβολιδα...Η επιρροη της στην μουσικη σκηνη ειναι σαφως μικροτερη...

ο βαλ κίλμερ ως τζιμ ήταν ακόμα πιο γαμάτος κι από τον ίδιο τον τζιμ :headbang2:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σταματηστε επιτελους να συγκρινετε την Winehouse με τον Morisson :headbang: :headbang: :headbang:

Οι doors ηταν το μεγαλυτερο αμερικανικο γκρουπ των σιξτις και ο τζιμ ο μεγαλυτερος περφορμερ ever, η Amy ηταν σχεδον φωτοβολιδα...Η επιρροη της στην μουσικη σκηνη ειναι σαφως μικροτερη...
μεγαλυτερο περφορμερ εναν τυπο που στις πιο πολλες συναυλιες ηταν μεθυσμενος η χαπακωμενος... :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
μεγαλυτερο περφορμερ εναν τυπο που στις πιο πολλες συναυλιες ηταν μεθυσμενος η χαπακωμενος... :think:
Oλοι ετσι ηταν στα σιξτις...Και οι επι σκηνης και οι απο κατω

Να υποθεσω οτι δεν εχεις παρακολουθησει λαιβ των doors?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εδώ έπινε ο Βλας-φλας, για τον Morrison σας κάνει εντύπωση; :rolleyes: Έχει συντηρητικοποιηθεί πολύ η νεολαία σήμερα ή μου φαίνεται; :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδώ έπινε ο Βλας-φλας, για τον Morrison σας κάνει εντύπωση; :rolleyes: Έχει συντηρητικοποιηθεί πολύ η νεολαία σήμερα ή μου φαίνεται; :jerking:
γάματα.....
σε λίγο θα κάνουν πορεία στο σύνταγμα για επαναφορά του Ν4000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom