You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περι underclocking
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
yup
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
με ρωτάς αν το αυτοκίνητο σου θα αποδίδει το ίδιο αν του βάλεις βενζίνη λιγότερων οκτανίων
αν μου βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο θα μαντεψω οτι θα εχεις θεματα με μειωμενη ταση, θα κρασαρει καθως ολο το συστημα θα ειναι με Χ FSB taxuthta και το επεξεργαστης θα δημιουργει bottleneck, αν φυσικα μπουταρει γτ παιζει να μην 3εκιναει καν
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Aρα μου ειπαν ψεμματα...
Κανεις αλλος σχετικος με το θεμα υπαρχει να πει και τη δικη του αποψη?
a δε σου έφτασε αυτό που σου είπα?
θες και γνώμες να διασταυρώσεις.
εγώ φταίω που ασχολούμαι με τον κάθε άσχετο.
πάνε να πληρώσεις κανέναν κανένα 20-30 euro γιατί αυτούς που πληρώνετe τους εμπιστεύεστε
που είναι οι speed, apolytos,lagoudakis etc να σου πουν ότι θα γίνει πιο γρήγορος εφόσον θες γνώμες
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κατά πασα πιθανότητα η ίδια η motherboard θα ρυθμίσει τα ρολόγια μονη της(αν δεν είναι κανένα αρχαίο μηχάνημα)αν μου βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο θα μαντεψω οτι θα εχεις θεματα με μειωμενη ταση, θα κρασαρει καθως ολο το συστημα θα ειναι με Χ FSB taxuthta και το επεξεργαστης θα δημιουργει bottleneck, αν φυσικα μπουταρει γτ παιζει να μην 3εκιναει καν
πάνε να πληρώσεις κανέναν κανένα 20-30 euro γιατί αυτούς που πληρώνετe τους εμπιστεύεστε
που είναι οι speed, apolytos,lagoudakis etc να σου πουν ότι θα γίνει πιο γρήγορος εφόσον θες γνώμες
Δε χρειαζεται να βριζεις σα γυφτος ρε φιλε, ειπες την αποψη σου τελος. Ασε να πουν και αλλοι τη δικη τους. Δε σε ορισαμε γενικο γαμαω να μας επιβαλεις με το στανιο την οποια αποψη σου...
Και γιατι να το κανεις αυτο;Παιδια εχω μια απορια αν μπορειτε να βοηθησετε,
αν κατεβασω τη ταση του επεξεργαστη, πχ. απ το default 1.3V το βαλω (μεσω bios) στο 1.2V υπαρχει πτωση της αποδοσης του επεξεργαστη?
κατά πασα πιθανότητα η ίδια η motherboard θα ρυθμίσει τα ρολόγια μονη της(αν δεν είναι κανένα αρχαίο μηχάνημα)
ναι σωστο θα πεσει στα safe defaults.
πως θα γινει πιο γρηγορος αν μειωσεις την ταση;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δε χρειαζεται να βριζεις σα γυφτος ρε φιλε, ειπες την αποψη σου τελος. Ασε να πουν και αλλοι τη δικη τους. Δε σε ορισαμε γενικο γαμαω να μας επιβαλεις με το στανιο την οποια αποψη σου...
τυπε ο τσολιας ειναι τοπ στα κομπιουτερικα δεν υπαρχει λογος να τον αμφισβητεις εχει δικιο που εκνευριζεται.
Και γιατι να το κανεις αυτο;
Για εξοικονομηση ρευματος, φυσικα.
τυπε ο τσολιας ειναι τοπ στα κομπιουτερικα δεν υπαρχει λογος να τον αμφισβητεις εχει δικιο που εκνευριζεται.
Παρολ αυτα δε γνωριζει τι ειναι το Prime 95 και τα συναφη προγραμματα...
Για εξοικονομηση ρευματος, φυσικα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μάθατε τα prime, τα pcmark. τα 3dmark, sandra και δεν έχετε ιδέα κατά ποσο αυτό το stress της CPU ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του χρηστηΔε χρειαζεται να βριζεις σα γυφτος ρε φιλε, ειπες την αποψη σου τελος. Ασε να πουν και αλλοι τη δικη τους. Δε σε ορισαμε γενικο γαμαω να μας επιβαλεις με το στανιο την οποια αποψη σου...
ζεστηΚαι γιατι να το κανεις αυτο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 83