Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς, μεταξύ στρατιωτών. Και κυρίως προσβολές. Ηλίθιε, βλάκα όλη μέρα, προσβλητικά παρατσούκλια, φώναγμα στ αυτί να ακούει όλο το στρατόπεδο, πέταγμα κράνος, κλπ, κλπ

Στη μονάδα μου είχαμε και τούρτες- μαξιλάρια με αφρό και ό,τι μπορείς να φανταστείς (ο θρύλος μιλάει ακόμη και για σκατά) που στου τα πετάνε όταν κοιμάσαι, εκτός του παραδοσιακού πυροφανίου...
Η λεκτική βία ήταν καταιγιστική, όπως και το ρίξιμο στις υπηρεσίες.
Θύματα ως συνήθως όσοι χαρακτηρίζονταν "ρουφιάνοι" με μάλλον υποκειμενικά κριτήρια και δεν είχαν ας πούμε "κοινωνική ευφυια"...
Πιστεύω ότι σε ορισμένους πρέπει να έμειναν κουσούρια...

Επισκέπτης
Στη μονάδα μου είχαμε και τούρτες- μαξιλάρια με αφρό και ό,τι μπορείς να φανταστείς (ο θρύλος μιλάει ακόμη και για σκατά) που στου τα πετάνε όταν κοιμάσαι, εκτός του παραδοσιακού πυροφανίου...
Η λεκτική βία ήταν καταιγιστική, όπως και το ρίξιμο στις υπηρεσίες.
Θύματα ως συνήθως όσοι χαρακτηρίζονταν "ρουφιάνοι" με μάλλον υποκειμενικά κριτήρια και δεν είχαν ας πούμε "κοινωνική ευφυια"...
Πιστεύω ότι σε ορισμένους πρέπει να έμειναν κουσούρια...

Συνήθως οι ρουφιάνοι τη βγάζουν ζάχαρη...

Επισκέπτης
Πάντως στο στρατό τα χειρότερα γίνονταν μεταξύ στρατιωτών και όχι από μονιμάδες.
Σωστά μιλάς. Οι παλιοι που τρέχουν τους νέους. Μερικές φορές ξεφεύγει το πράγμα, όντως.
Αυτό ακριβώς, μεταξύ στρατιωτών. Και κυρίως προσβολές.
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ φανταρος παλιος δεν θα την επεφτε σε νεο χωρις την ανοχη,ακομη και την ΠΡΟΤΡΟΠΗ,απο αξιωματικους.

Και για οσους δεν το καταλαβαν ειναι οι ιδιοι οι αξιωματικοι που προτρεπουν τους παλιους να την πεσουν στα νειατα.

Επισκέπτης
ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ φανταρος παλιος δεν θα την επεφτε σε νεο χωρις την ανοχη,ακομη και την ΠΡΟΤΡΟΠΗ,απο αξιωματικους.

Και για οσους δεν το καταλαβαν ειναι οι ιδιοι οι αξιωματικοι που προτρεπουν τους παλιους να την πεσουν στα νειατα.

+1.000.000
Ηθικοί αυτουργοί για την ψυχική καταράκκωση ορισμένων παιδιών είναι τα καθάρματα οι αξιωματικοί που όχι μόνο δεν τους προστατεύουν (με καμπάνες, απειλές, κλπ), αλλά προτρέπουν κι όλας όπως είπες συναγωνιστή, για να διασκεδάσουν τις σαπιοκοιλιές τους.
Ουυυυυυυυυυυστ

υ.γ. όλοι μέχρι ένα σημείο διασκεδάζουμε με πειράγματα, αλλά πάντα μέχρι ένα σημείο και σε καμία περίπτωση με τον εξεφτελισμό του άλλου

Επισκέπτης
Στο θάλαμό μου ένα νέο τον έβαλε κάποιος την π..τσα στο στόμα την ώρα που κοιμόταν.
Ο νέος το έμαθε μετά που ο παλιός έφυγε απ τη μονάδα.

Επισκέπτης
Για να εξηγουμαι,οι αξιωματικοι το κανουν αυτο για λογους αποτελεσματικοτητας.

Γιατι ετσι ο λοχος τρεχει(δλδ.,οι νεοι τρεχουν εχοντας ο καθενας εναν παλιο στο σβερκο του)και αρα λειτουργει μια χαρα χωρις να χρειαστει οι ιδιοι να κουραζονται και να επιβλεπουν τους παντες.

Εννοειται πως κατι τετοιο δινει σε καθε κομπλεξικο(αξιωματικο και φανταρο)την ευκαιρια για ξεκαβλωμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μην μπερδευεις το τρέξιμο στην εκπαίδευση και το ψάρωμα με συμπεριφορές που θυμίζουν βασανιστήρια...
Στις μονάδες στοχοποιούνταν 2- 3 παιδάκια με τη σταμπα του "ρουφιάνου" αν και κατά κανόνα επρόκειτο για ολίγον nerds ή ακοινώνητους και τραβούσαν της αλεπούς το θάνατο από διάφορους αυτόκλητους τιμωρούς (συνήθως τους πραγματικούς ρουφιάνους)...
Σε αυτό οι μονιμάδες δεν είχαν κάποια ανάμιξη...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μην μπερδευεις το τρέξιμο στην εκπαίδευση και το ψάρωμα με συμπεριφορές που θυμίζουν βασανιστήρια...
Στις μονάδες στοχοποιούνταν 2- 3 παιδάκια με τη σταμπα του "ρουφιάνου" αν και κατά κανόνα επρόκειτο για ολίγον nerds ή ακοινώνητους και τραβούσαν της αλεπούς το θάνατο από διάφορους αυτόκλητους τιμωρούς (συνήθως τους πραγματικούς ρουφιάνους)...
Σε αυτό οι μονιμάδες δεν είχαν κάποια ανάμιξη...

Εξαρτάται από τη μονάδα.Εγώ ήμουν καλά..Τώρα αν είναι ένας πούστης και κάνει μαγκιές και μαλακίες τον πιάνεις μια φορά έξω όταν θα χει άδεια με κανα δυο δικούς σου και του κανεις τον κώλο μαύρο..

Γνωστός έφαγε φυλακή από έναν μαλάκα λοχία που όλο φώναζε και τσαμπουκαλευόταν στα παιδιά.Τον βρήκε ένας έξω και του ριξε μια μπουνιά στο δόξα πατρί,τον έβαλε σε ένα ταξί και τον πήγε σε ιατρικό κέντρο.Συνήλθε ο μαλάκας και του κάναν 4 ράμματα και έβριζε και έλεγε ότι θα πάει στη στρατονομία και θα τον γαμήσει και ο τύπος του λέει "Δε φτάνει που σε πήγα στο νοσοκομείο μιλάς κιόλας;;" :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στο θάλαμό μου ένα νέο τον έβαλε κάποιος την π..τσα στο στόμα την ώρα που κοιμόταν.
Ο νέος το έμαθε μετά που ο παλιός έφυγε απ τη μονάδα.

σιγα τα αβγα. αν του'μεινε ψυχολογικο να 'πιπιλαει' ειναι καθαρα δικαιολογια  :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Η υπερβολή και η οριζόντια ισοπέδωση είναι κακός σύμβουλος στη ζωή, γενικώς. ;)

Σιγά μην προτρέπουν οι ΑΞ/ΥΠΑΞ τους παλιούς να κάνουν τις μαλακίες που είδαμε/βλέπουμε. Είναι πολύ busy άλλωστε με το να ξύνουν τ' αρχίδια τους όλη μέρα, για να κάνουν κάτι πέρα από αυτή τη συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη πρακτική. :rolleyes:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμένα μου λέγανε να τους βάλω να κάνουν καθαριότητες και τους είχα πει να αρράξουν.

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
15000 και μια στραβαδια καταφερα και απολυθηκα ουφ :s&m_2:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά μπαίνω τη Δευτέρα 29/8 στο Ναύπλιο Μηχανικό.Ερώτηση σα νέος.Πήρα ότι χρειάζομαι.Αγόρασα 5 κοντομάνικα μπλουζάκια παραλλαγής,2 μακρυμάνικα αν και θα πάρω και μερικές άσπρε΄ς φανέλες,6 ζευγάρια κάλτσες πράσινες σκούρες,θα πάρω πολλά λευκά και χρωματιστά εσώρουχα,κάλτσες λευκές αθλητικές,πάτους,φόρμα,σορτς,παπούτσια αθλητικά,σαγιονάρες.Φυσικά θα πάρω και ξυριστικά αφρόλουτρο,σαμπουάν και άλλα..

Θέλω λίγο να σταθώ στο θέμα του κινητού τηλεφώνου.Παιδιά το βασικό μου κινητό είανι το Sony Ericson W810i το οποίο το έχω εδώ και 4μιση χρόνια.Κάποιοι δυστυχώς μου είπαν ότι δεν αφήνουν λέει κινητά με κάμερα.Δεν θέλω όμως ρε σεις να πάρω ένα παλιο ΝΟΚΙΑ 3330 που έχω εδώ και δεκαετία επειδή η τελευταία μπαταρία που του χα είναι εξαντλημένη και μετα βίας κρατά 2 μέρες άσε που αν μιλήσω καμια ώρα πέφτει..Ξάδερφος μου είπε να έχω το W810i στην τσέπη και να μην το δείξω καν.Αλλά δεν θέλω γαμώτο με το καλημέρα να φάω φυλακή.Τι λέτε;;

Τέλος όποιο κινητο κι αν έχω φοβάμαι μην όταν πάω να το φορτίσω και τυχόν το αφήσω λίγο μην μου το αρπάξει κανείς.Μπορω να το φορτίζω με ασφάλεια;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παιδιά μπαίνω τη Δευτέρα 29/8 στο Ναύπλιο Μηχανικό.Ερώτηση σα νέος.Πήρα ότι χρειάζομαι.Αγόρασα 5 κοντομάνικα μπλουζάκια παραλλαγής,2 μακρυμάνικα αν και θα πάρω και μερικές άσπρε΄ς φανέλες,6 ζευγάρια κάλτσες πράσινες σκούρες,θα πάρω πολλά λευκά και χρωματιστά εσώρουχα,κάλτσες λευκές αθλητικές,πάτους,φόρμα,σορτς,παπούτσια αθλητικά,σαγιονάρες.Φυσικά θα πάρω και ξυριστικά αφρόλουτρο,σαμπουάν και άλλα..

Θέλω λίγο να σταθώ στο θέμα του κινητού τηλεφώνου.Παιδιά το βασικό μου κινητό είανι το Sony Ericson W810i το οποίο το έχω εδώ και 4μιση χρόνια.Κάποιοι δυστυχώς μου είπαν ότι δεν αφήνουν λέει κινητά με κάμερα.Δεν θέλω όμως ρε σεις να πάρω ένα παλιο ΝΟΚΙΑ 3330 που έχω εδώ και δεκαετία επειδή η τελευταία μπαταρία που του χα είναι εξαντλημένη και μετα βίας κρατά 2 μέρες άσε που αν μιλήσω καμια ώρα πέφτει..Ξάδερφος μου είπε να έχω το W810i στην τσέπη και να μην το δείξω καν.Αλλά δεν θέλω γαμώτο με το καλημέρα να φάω φυλακή.Τι λέτε;;

Τέλος όποιο κινητο κι αν έχω φοβάμαι μην όταν πάω να το φορτίσω και τυχόν το αφήσω λίγο μην μου το αρπάξει κανείς.Μπορω να το φορτίζω με ασφάλεια;

ελπίζω να πήρες τουλάχιστον 3-4 μικρά λουκέτα

αγόρασε και ένα τσαντάκι για να βάζεις μέσα τα ξυριστικά, οδοντόβουρτσες, αφτερσέιβ κτλ όταν πηγαίνεις το πρωί στο μπάνιο (μην ανησυχείς, όλοι θα έχουν φέρει, βολεύει αφάνταστα)

πάρε και κάμελ πάστα να βάφεις τις αρβύλες γρήγορα δίχως βούρτσες και πούτσες (ΣΟΣ: στην αρχή να να τις βερνικώσεις με κανονικό βερνίκι παχύ στρώμα και να τις αφήσεις όλη νύχτα έτσι για να μαλακώσει το δέρμα, το πρωί τις βουρτσίζεις)

το κινητό το φορτίζεις άφοβα αν δεις ότι σε παίρνει (αυτό θα το δεις στην πράξη, μετά απο 1-2 μέρες θα κόψεις κίνηση, συνήθως υπάρχει ένα μέρος που τα φορτίουν όλοι)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όπως στα είπε ο αποπάνω και τα μάτια σου 14 γενικώς γιατί το κλέψιμο πάει σύννεφο. :headbang: :jerking:

Μόνο 9 μήνες θα κάνεις κωλόψαρο; :2funny: :2funny:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Μην ξεχάσεις να πάρεις παντόφλες. Θα σου χρειαστούν
όταν θα κάνεις μπάνιο να πατάς κάπου σταθερά.

Η  :bigdick: πάει σύνεφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom