Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μικρη σημασια εχει???
Το ιδιο ειναι να στρωνεις το πανω κρεβατι με το κατω????

Στο κάτω κρεβάτι κάθεται ο κάθε βρωμόκωλος , στο χαλάει και στο βρωμίζει  ... εγώ θα διάλεγα χαλαρά το πάνω και θα είχα ήσυχο το κεφάλι μου. Μιλάμε για το κέντρο νεοσυλλέκτων πάντα.

Για νέο που θα παρουσιαστεί προτείνω :
-Μερικά επιπλέον φανελάκια και σώβρακα.
-Βρες μια μαλακία να βάζεις μέσα οδοντόκρεμα , οδοντόβουρτσα, ξυριστικά κτλ . Εγώ είχα πάρει κάτι σαν σακουλίτσα με κορδονάκι και με βόλεψε πολύ. Επίσης πάρε σαπουνάκι/αφρόλουτρο.
-Πάρε μερικές σακούλες για να βάζεις τα βρώμικα.
-Μερικά κωλόχαρτα , δεν ξέρεις καμιά φορά ...
-Το πιο σημαντικό , πάρε μισή ντουζίνα λουκετάκια . ΜΗΝ το αμελήσεις !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Στο κάτω κρεβάτι κάθεται ο κάθε βρωμόκωλος , στο χαλάει και στο βρωμίζει  ... εγώ θα διάλεγα χαλαρά το πάνω και θα είχα ήσυχο το κεφάλι μου. Μιλάμε για το κέντρο νεοσυλλέκτων πάντα.

Για νέο που θα παρουσιαστεί προτείνω :
-Μερικά επιπλέον φανελάκια και σώβρακα.
-Βρες μια μαλακία να βάζεις μέσα οδοντόκρεμα , οδοντόβουρτσα, ξυριστικά κτλ . Εγώ είχα πάρει κάτι σαν σακουλίτσα με κορδονάκι και με βόλεψε πολύ. Επίσης πάρε σαπουνάκι/αφρόλουτρο.
-Πάρε μερικές σακούλες για να βάζεις τα βρώμικα.
-Μερικά κωλόχαρτα , δεν ξέρεις καμιά φορά ...
-Το πιο σημαντικό , πάρε μισή ντουζίνα λουκετάκια . ΜΗΝ το αμελήσεις !!!
1) Σωστο.
2) Σωστοτατο.
3) Βεβαιως.
4) Αμέ.
5) Μπα. Αφου πουλανε στα κψμ μωρε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Στην Κυπρο παντως που υπηρετησα εγω υπηρχε πολυπριζο το οποιο παντα απο το απογευμα και μετα ηταν γεματο ;)
Μωρε δεν ειναι προβλημα αυτο? πώς θα εμπιστευθεις να αφησεις το κινητο σου μεχρι να φορτισει?
Εγω θα φοβομουν οτι θα μου το κλεβανε την ιδια μερα.
Ή μηπως θα εχεις την εννοια να καθεσαι απο πανω μεχρι να φορτισει?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εμείς τότε στα μέσα των 90'ς δεν είχαμε κινητά , οπότε ...

Νομίζω μια καλή λύση είναι κανα πολύ φτηνό μοντέλο με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας , να αντέξει τις πρώτες μέρες μέχρι να δεις τι παίζει . 

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Για το κινητο θα σου ελεγα να το παρεις αρκει να μην το μοστραρεις και μην το αφησεις απο τα ματια σου θα κανει φτερα παιζει πολυ κλεψιμο.Κυκλοφορουν κατι φορτιστες οι οποιοι ειναι ή λειτουργουν σαν μπαταρια.Επειδη οι αρβυλες θα σε χτυπησουν τις πρωτες μερες να βαζεις πολλες φορες την μερα απο το γυαλιστικο που θα σας δωσουν για να μαλακωσουν.Παρε μωρομαντηλα.Στην Κορινθο που ειχα παρουσιαστει ειχαμε και κατι ξενους(ειχαν ερθει να υπηρετησουν και αυτοι Ρωσοποντιοι πρεπει να ηταν) που τους εγραφαν στα αρχιδια στους τους αξιωματικους μαλιστα ειχε πεσει και ξυλο,καπνιζανε μαυρο και δεν τους μιλαγε και κανενας,ευτυχως βεβαια μας ειχαν ξεχωριστα γιατι ηταν καλοπαιδα.Αντε και καλος φανταρος Ψαρακα

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρε δεν ειναι προβλημα αυτο? πώς θα εμπιστευθεις να αφησεις το κινητο σου μεχρι να φορτισει?
Εγω θα φοβομουν οτι θα μου το κλεβανε την ιδια μερα.
Ή μηπως θα εχεις την εννοια να καθεσαι απο πανω μεχρι να φορτισει?
Υπηρχαν οι 2 θαλαμοdog εκει που ηταν το πολυπριζο οποτε προσεχαν και τα κινητα..Ποιος τα χεζει τα οπλα,τα κινητα μας ενδιαφερουν :cheesy:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για το κινητο θα σου ελεγα να το παρεις αρκει να μην το μοστραρεις και μην το αφησεις απο τα ματια σου θα κανει φτερα παιζει πολυ κλεψιμο.Κυκλοφορουν κατι φορτιστες οι οποιοι ειναι ή λειτουργουν σαν μπαταρια.Επειδη οι αρβυλες θα σε χτυπησουν τις πρωτες μερες να βαζεις πολλες φορες την μερα απο το γυαλιστικο που θα σας δωσουν για να μαλακωσουν.Παρε μωρομαντηλα.Στην Κορινθο που ειχα παρουσιαστει ειχαμε και κατι ξενους(ειχαν ερθει να υπηρετησουν και αυτοι Ρωσοποντιοι πρεπει να ηταν) που τους εγραφαν στα αρχιδια στους τους αξιωματικους μαλιστα ειχε πεσει και ξυλο,καπνιζανε μαυρο και δεν τους μιλαγε και κανενας,ευτυχως βεβαια μας ειχαν ξεχωριστα γιατι ηταν καλοπαιδα.Αντε και καλος φανταρος Ψαρακα
Κι εγω ειχα 3 Ρωσοποντιους οι οποιοι ολη την ωρα πλακωνοντουσαν μεταξυ τους και εκαναν μαλακιες..Στο στρατο παντως ενα ειναι σιγουρο,οτι θα βρεις καθε καρυδιας καρυδι.

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Κι εγω ειχα 3 Ρωσοποντιους οι οποιοι ολη την ωρα πλακωνοντουσαν μεταξυ τους και εκαναν μαλακιες..Στο στρατο παντως ενα ειναι σιγουρο,οτι θα βρεις καθε καρυδιας καρυδι.
Ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας που ζουμε και επειδη εισαι και σε περιορισμενο χωρο τα βλεπεις ολα.Στην Κορινθο δεν ειχαμε 3 μπορει να ηταν και 103.Αν δεν με απατα η μνημη μου λιγο καιρο αφου εφυγα ειχαν γινει και επεισοδια απο τις ειδησεις το ειχα μαθειΗταν πολυ γαματα η κατασταση 

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Στο στρατό, όπως τον ξέρω από 14-15 χρόνια πριν, δε χωράνε αδερφίστικα πράγματα όπως μωρομάντηλα, ενυδατικές κρέμες χεριών, σεσουάρ και μαλακίες.  :cheesy: Θα σας κορο'ι'δεύουν. Φαντάσου να είσαι σχοινάκια στον Έβρο με μείον 10 βαθμούς έξω, χωρίς στοιχειώδεις ανέσεις και να βγάζει η Λουλού τα μωρομάντηλα για να πλυθεί επειδή έπιασε κατά λάθος χώματα!  :2funny: :2funny: :2funny: Βρε ούστ! Στρατός είναι ρε, να νοιώσετε άντρες ρε, άκου εκεί μωρομάντηλα!!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=30pt]ασε μας ρε φίλε, καθαρίζαμε τα g3 στο λαγό με
το κορδόνι από τα γιωτοπάπουτσα.

αμα δεν πάρεις μωρομάντηλα θα πάθεις άσχημη
συγκαή.
[/size]

εποπ και δεα τον  :2on1: παρέα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μη θυμώνεις και χαλάσει η μιζαμπλί που λέγαν και οι παλιοί (δεν ξέρω και πώς γράφεται). Ναι πάρτε και μωρομάντηλα και καμιά σειρά καθαρισμού προσώπου, πάρτε καλού κακού και έναν προσωπικό σεφ να σας μαγειρεύει γιατί το φαγητό στο στρατό δεν είναι μαστ. Εμείς ρε στο δέλτα του έβρου τρώγαμε, αντε μην πω τι τρώγαμε, και πηγαίναμε 15 λεπτά ποδαρόδρομο παρέα με τα φίδια να βρούμε το κοντινότερο καρτοτηλέφωνο για να πάρουμε τους γονείς μας να πούμε ότι είμαστε καλά. Ντουζιέρες υποτυπώδεις με κρύο νερό που όταν το δοκίμαζες έλεγες, μμμμ άσε καλύτερα, θα μείνω χωρίς ντούς. 1 μήνα στα σχοινάκια. όλη μέρα κουβάλημα στα πλωτά και στήσημο γεφυρών και μπινελίκι απο τους ανωτέρους μας. Σκηνές όσο να χωράνε 2 άτομα ξαπλωτοί το πολύ και μέναμε δυο μέσα. όταν έβρεχε τότε έκανες πάρτυ. Έχω ένα φίλο που πήγε πολύ μετά από μένα στρατό, τον είδανε" δυνατό" και τον βάλαν στα γραφεία. Κόντεψε να βαρέσει 5 φορές αναβολή ο άχρηστος. Καλά λένε οι γυναικές πως δεν υπάρχουν άντρες πλέον, κάτι τέτοιες μαλακιες θα ακούν, "μωρό μου θα πάω στροτό και επειδή φοβάμαι θα πάρω μαζί μου μωρομάντηλα, σεσουάρ και παραμύθια για να τα διαβάζω όταν δε με πιάνει ο ύπνος"".

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μη θυμώνεις και χαλάσει η μιζαμπλί που λέγαν και οι παλιοί (δεν ξέρω και πώς γράφεται). Ναι πάρτε και μωρομάντηλα και καμιά σειρά καθαρισμού προσώπου, πάρτε καλού κακού και έναν προσωπικό σεφ να σας μαγειρεύει γιατί το φαγητό στο στρατό δεν είναι μαστ. Εμείς ρε στο δέλτα του έβρου τρώγαμε, αντε μην πω τι τρώγαμε, και πηγαίναμε 15 λεπτά ποδαρόδρομο παρέα με τα φίδια να βρούμε το κοντινότερο καρτοτηλέφωνο για να πάρουμε τους γονείς μας να πούμε ότι είμαστε καλά. Ντουζιέρες υποτυπώδεις με κρύο νερό που όταν το δοκίμαζες έλεγες, μμμμ άσε καλύτερα, θα μείνω χωρίς ντούς. 1 μήνα στα σχοινάκια. όλη μέρα κουβάλημα στα πλωτά και στήσημο γεφυρών και μπινελίκι απο τους ανωτέρους μας. Σκηνές όσο να χωράνε 2 άτομα ξαπλωτοί το πολύ και μέναμε δυο μέσα. όταν έβρεχε τότε έκανες πάρτυ. Έχω ένα φίλο που πήγε πολύ μετά από μένα στρατό, τον είδανε" δυνατό" και τον βάλαν στα γραφεία. Κόντεψε να βαρέσει 5 φορές αναβολή ο άχρηστος. Καλά λένε οι γυναικές πως δεν υπάρχουν άντρες πλέον, κάτι τέτοιες μαλακιες θα ακούν, "μωρό μου θα πάω στροτό και επειδή φοβάμαι θα πάρω μαζί μου μωρομάντηλα, σεσουάρ και παραμύθια για να τα διαβάζω όταν δε με πιάνει ο ύπνος"".

δεν ειχες βυσμα, ε?  :2funny:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=30pt]νέο 90 μέρες σχοινάκια, γόρδιος δεσμός.
άμα ξέρεις τί σημαίνει, αν όχι ρώτα το βύσμα σου[/size]

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ωπαα ρε ΟΥΚαδες ολοι!!!!!!!!!!!!!!!
Κλαψ εμεις καναμε αυτο, Κλαψ εμεις καναμε εκεινο.
Κ ο πατερας μου οταν πηγε στρατο τους σταματουσαν το τρενο οι παλιοι, μπαινανε μεσα και τους σαπιζανε στο ξυλο. Κ αυτο πριν ακομα πανε να παρουσιαστουν. Κ ο παππους μου πηγε Αλβανια, καθαρισε οσους μπορουσε και στο τελος τον βρηκανε σ' ενα ρεμα.
Αρα κ εγω για να θεωρουμαι αντρας πρεπει να εχω να κανω μπανιο δυο χρονια, να τρωω κρεατα αργεντινης του 70 και να κοιμαμαι στους -20 στα χορτα και τις πετρες.

Κ οσο για τον Εβρο, εγω ενα ξερω. Τουρκο και Βουλγαρο δε σκοτωσε κανεις κ οταν βαρουν τα τυμπανα δε φαινεται κανεις.
Εκ των υστερων μαγκιες του τυπου στηναμε γεφυρες και βαζαμε ναρκες, τα ακουω σαν τα παραμυθια που λενε στα κοριτσακια για να το παιξουν μαγκες.

Κ αν καποιος εμεινε στον Εβρο, τι να πει κ εκεινος που γνωρισε τον "αραπη".
Κ αν καποιος γνωρισε τον "αραπη", τι να πει κ εκεινος που γνωρισε την ΕΣΑ.

Αντι να το παιζετε μαγκες δωστε καμια ουσιαστικη συμβουλη στα παιδια.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ: ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ. ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ Κ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠ.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
[size=30pt]νέο 90 μέρες σχοινάκια, γόρδιος δεσμός.[/size]
καλά, σ'ευχαριστώ για το νέο αλλά δεν παίζει να πήγες πριν από μένα. και κόψε τα κεφαλαία γιατί θα σβήσει τα ποστ σου κανένας mod και μετά δε θα βγάζουν νόημα αυτοί που θα διαβάζουν το thread.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ξυπνα οι εποχες αλλαζουνε. Αμα ειναι να μην παρει και φανελακια, να μεινει με τα 2 που χορηγει ο στρατος, στο κατακαλοκαιρο για να μυριζει αντριλα επι 18 μερες. Και αν θες να ξερεις και εγω στο κεντρο καταπαγωμενο νερο ειχα και πλενομουν καθε μερα, ιδιως οταν ειχε επισκεπτηριο...  Και τα μωρομαντηλα και τα αντισηπτικα που ειπανε ειναι υπεραπαραιτητα, σιγα μην πιανεις τις σκουριες του g3 και αλλες μαλακιες και να πιανεις μετα το ψωμι, να μπαινει ολη η σκουρια στο στομα σου.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πάντως τα τύμπανα στον Έβρο ακούγονται (μέχρι να τ' ακούσω με τα ίδια μου τ'αυτιά το θεωρούσα μύθο)

απλά ακούγονται :coffee: ποιός τα χτυπάει και γιατί...:coffee: δεν έχω ιδέα :huh:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ξυπνα οι εποχες αλλαζουνε. Αμα ειναι να μην παρει και φανελακια, να μεινει με τα 2 που χορηγει ο στρατος, στο κατακαλοκαιρο για να μυριζει αντριλα επι 18 μερες. Και αν θες να ξερεις και εγω στο κεντρο καταπαγωμενο νερο ειχα και πλενομουν καθε μερα, ιδιως οταν ειχε επισκεπτηριο...  Και τα μωρομαντηλα και τα αντισηπτικα που ειπανε ειναι υπεραπαραιτητα, σιγα μην πιανεις τις σκουριες του g3 και αλλες μαλακιες και να πιανεις μετα το ψωμι, να μπαινει ολη η σκουρια στο στομα σου.
Μωρομάντηλα, αντισηπτικά, βρε πού καταντήσαμε λοχίαααα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom