εγω ειμαι υπερ της αξιοκρατιας. Παντου. ΕΚΤΟΣ από το Στρατο. Σε μια χωρα που δεν σου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ, σε συνθλιβει και σε οδηγει στην απογνωση ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙΣ να καθαριζεις σκατα επι 2 χρονια επειδη αυτοι ετσι γουσταρουν. Η εποχη ειναι καλη - λογω επικειμενων εκλογων. Βαλτε γνωστους, σκαλειστε καταστασεις, θα βρειτε αρκη με εναν να σας βοηθησει να περασετε ανωδυνα αυτη την σκατοπεριοδο. Δεν υπηρετειυε την Πατριδα. Αν την υπηρετουσαμε, θα καναμε στρατο σαν τους Ισραηλητες. 2-3 χρονια αλλα πραγματικη εκπαιδευση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (αντρες γυναικες) χωρις εξαιρεσεις και σε μικρη ηλικια. Εδω, απλα θελουν βοηθητικο προσωπικο να εξεφτελισουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Κατανοητό μόνο που έτσι απλά συντηρείς το πρόβλημα. Όταν βάζει ένας βύσμα και περνάει ζάχαρη, κάποιος άλλος που δεν έχει - τον πίνει.... και αυτός ο άλλος μπορεί να έχει διδακτορικό και ένα παιδί.Βαλτε γνωστους, σκαλειστε καταστασεις, θα βρειτε αρκη με εναν να σας βοηθησει να περασετε ανωδυνα αυτη την σκατοπεριοδο.
Είναι μία ακόμη γαμημένη κατάσταση μίας γαμημένης χώρας - δυστυχώς. :-
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Δεν ισχυει αυτο.Κατανοητό μόνο που έτσι απλά συντηρείς το πρόβλημα. Όταν βάζει ένας βύσμα και περνάει ζάχαρη, κάποιος άλλος που δεν έχει - τον πίνει.... και αυτός ο άλλος μπορεί να έχει διδακτορικό και ένα παιδί.
Είναι μία ακόμη γαμημένη κατάσταση μίας γαμημένης χώρας - δυστυχώς. :-
Το οτι ενας περναει καλα, δε σημαινει οτι ο αλλος θα κανει και τη δουλεια του.
Ειναι θεμα διοικητη το τι θα κανει με τις υπηρεσιες.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εγω ειμαι υπερ της αξιοκρατιας. Παντου. ΕΚΤΟΣ από το Στρατο. Σε μια χωρα που δεν σου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ, σε συνθλιβει και σε οδηγει στην απογνωση ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙΣ να καθαριζεις σκατα επι 2 χρονια επειδη αυτοι ετσι γουσταρουν. Η εποχη ειναι καλη - λογω επικειμενων εκλογων. Βαλτε γνωστους, σκαλειστε καταστασεις, θα βρειτε αρκη με εναν να σας βοηθησει να περασετε ανωδυνα αυτη την σκατοπεριοδο. Δεν υπηρετειυε την Πατριδα. Αν την υπηρετουσαμε, θα καναμε στρατο σαν τους Ισραηλητες. 2-3 χρονια αλλα πραγματικη εκπαιδευση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (αντρες γυναικες) χωρις εξαιρεσεις και σε μικρη ηλικια. Εδω, απλα θελουν βοηθητικο προσωπικο να εξεφτελισουν.
1. 9 μήνες. (που θα έπρεπε να αναλώνονται σε εκπαίδευση αποκλειστικά).
2. οι Ισραηλίτες σχεδόν μόνιμα κάποιον πολεμούν, γι αυτό και ο χρόνος της θητείας, εδώ δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
3. συμφωνώ στο έπακρο για την στράτευση ανδρών γυναικών (πλην μητέρων). Αν κάποια κυρία πίστευε στην πραγματική ισότητα και όχι στην υποδούλωση του άλλου φίλου, θα ήταν φανατικός υπέρμαχος της ίσης στράτευσης.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
OK άκυρο. Έχεις δίκιο πατριώτη - δεν ισχύει.
εξαρτάται από τα @@ του Διοικητή αλλά και από τον προϊστάμενο του.
λεγεται πως τα τυμπανα τα βαρανε οταν μπαινουν οι λαθρομεταναστες για να μαζευτουν οι στρατιωτες μεσα για να μην τους πυροβολησουν οι λαθρομεταναστες..πάντως τα τύμπανα στον Έβρο ακούγονται (μέχρι να τ' ακούσω με τα ίδια μου τ'αυτιά το θεωρούσα μύθο)
απλά ακούγονται ποιός τα χτυπάει και γιατί... δεν έχω ιδέα
εντιτ αυτος που μεταφερει τους λαθρο,οχι οι λαθρο...
1. 9 μήνες. (που θα έπρεπε να αναλώνονται σε εκπαίδευση αποκλειστικά).
2. οι Ισραηλίτες σχεδόν μόνιμα κάποιον πολεμούν, γι αυτό και ο χρόνος της θητείας, εδώ δεν παίζει τέτοιο σενάριο.
3. συμφωνώ στο έπακρο για την στράτευση ανδρών γυναικών (πλην μητέρων). Αν κάποια κυρία πίστευε στην πραγματική ισότητα και όχι στην υποδούλωση του άλλου φίλου, θα ήταν φανατικός υπέρμαχος της ίσης στράτευσης.
1. μιλαω γαι τη εποχη που πηγα εγω. 22 μηνες. Στο 9μηνο, ειναι αστειο να μιλαμε για βυσματα και μαλακιες. ελαχιστος χρονος.
2. αν δεν παιζει να κανουμε μια κοινωνικη θητεια σε σχολεια, νοσοκομεια, κλπ και να τελειωνει το θεμα. παιζει και παραπαιζει.
3. συμφωνω απολυτα.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
λεγεται πως τα τυμπανα τα βαρανε οταν μπαινουν οι λαθρομεταναστες για να μαζευτουν οι στρατιωτες μεσα για να μην τους πυροβολησουν οι λαθρομεταναστες..
Eρχονται οπλισμενοι οι λαθρομεταναστες?
Eρχονται οπλισμενοι οι λαθρομεταναστες?
δες και το εντιτ μου ισως βγαλεις νοημα.
πανω σε συζητηση αυτο ειχα ακουσει..
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
πάντως τα τύμπανα στον Έβρο ακούγονται (μέχρι να τ' ακούσω με τα ίδια μου τ'αυτιά το θεωρούσα μύθο)
Παιζει κανα τετοιο ο ντραμερ στον εβρο?
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
λεγεται πως τα τυμπανα τα βαρανε οταν μπαινουν οι λαθρομεταναστες για να μαζευτουν οι στρατιωτες μεσα για να μην τους πυροβολησουν οι λαθρομεταναστες..
δεν είναι τύμπανα, νταούλια παίζουμε για τους υποδεχτούμε.
Επισκέπτης
Στις συζητήσεις ο καθένας λέει το κοντό του κ το μακρύ του.....
δες και το εντιτ μου ισως βγαλεις νοημα.
πανω σε συζητηση αυτο ειχα ακουσει..
Η αλήθεια πολύ συχνά απέχει.
Ρωτήστε κανέναν γνωστό που υπηρέτησε στον Έβρο,αλλά συνήθως εδώ οπλίζονται,δεν έρχονται οπλισμένοι.
Επισκέπτης
Πέφτει κ ο εθνικός ύμνος για το καλωσόρισμα;;δεν είναι τύμπανα, νταούλια παίζουμε για τους υποδεχτούμε.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πέφτει κ ο εθνικός ύμνος για το καλωσόρισμα;;
τους στέλνουμε σε σενα να τους μοιράσεις πενηντάρικα...
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eδω εχει μερικα πολυ ωραια για τον στρατο σημερα www.thiteia.org/]http://www.thiteia.org/[/url]
Χαρακτηριστικα διαβασα οτι οι παλιοι στα κεντρα εχουν διαταγη να λενε καληνυχτα τα βραδια στους νεους, για να μην στεναχωριουνται που ειναι σε ξενο περιβαλλον
Χαρακτηριστικα διαβασα οτι οι παλιοι στα κεντρα εχουν διαταγη να λενε καληνυχτα τα βραδια στους νεους, για να μην στεναχωριουνται που ειναι σε ξενο περιβαλλον
Επισκέπτης
Αν είχα τόσο 50e δεν θα έγραφα στο bou αυτήν την στιγμή.τους στέλνουμε σε σενα να τους μοιράσεις πενηντάρικα...
οι συγκεκριμενοι μενουν στον εβρο καμμια 20αρια χρονια.Στις συζητήσεις ο καθένας λέει το κοντό του κ το μακρύ του.....
Η αλήθεια πολύ συχνά απέχει.
Ρωτήστε κανέναν γνωστό που υπηρέτησε στον Έβρο,αλλά συνήθως εδώ οπλίζονται,δεν έρχονται οπλισμένοι.
τα τυμπανα πεφτουν για να μαζευτει ο στρατος, για να μη πυροβολησει αυτος που φερνει τους λαθρο μεσα,γιατι δεν εχουν δικαωμα οι στρατιωτες να αναταποδωσουν πυρα σε τετοια περιπτωση.
καταλαβες τωρα η θα συνεχισεις τις ειρωνειες?
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
η μεταφορά σχεδόν πάντα γίνεται νύχτα.
παλιές ιστορίες: έχω συμμετάσχει σε κάποιες περίεργες ενέδρες (όχι περίπολο εφέδρων που πήγε να λουφάξει ή να περάσει την ώρα του) στον Έβρο. θα ήταν ευχής έργο να σε ειδοποιούσαν από μόνοι τους (με τύμπανα- έστω με ακορντεόν). λόγω εξοπλισμού κανείς εκ των εμπόρων ανθρωπίνου πόνου μπορεί να αντιμετωπίσει στρατό (για όσους χλευάσουν έστω και τον Ελληνικό). Αν ακούσεις νύχτα με ησυχία σε πέρασμα του Έβρου MG3 να οπλίζει μπορείς να δεις πως κατουριούνται οι Τούρκοι.
επίσης θεωρητικά τουλάχιστον τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης τον έχουν αναλάβει εδώ και χρόνια οι συνοριακοί φύλακες.
Επισκέπτης
Θες να μου πεις δηλαδή ότι ο στρατός υποχωρεί κ οι μετανάστες εισβάλουν,σωστά κατάλαβα;οι συγκεκριμενοι μενουν στον εβρο καμμια 20αρια χρονια.
τα τυμπανα πεφτουν για να μαζευτει ο στρατος, για να μη πυροβολησει αυτος που φερνει τους λαθρο μεσα,γιατι δεν εχουν δικαωμα οι στρατιωτες να αναταποδωσουν πυρα σε τετοια περιπτωση.
καταλαβες τωρα η θα συνεχισεις τις ειρωνειες?
Με ένα ναι ή όχι γιατί μπερδεμένα τα ακούω....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις