gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
φροντισε να πιασεις εσυ αυτο το κρεβατι διπλα στην πριζα για να τους παιρνεις και ενοικιο για την φορτιση, συνήθως υπάρχει ένα μέρος που τα φορτίουν όλοι)
φροντισε να πιασεις εσυ αυτο το κρεβατι διπλα στην πριζα για να τους παιρνεις και ενοικιο για την φορτιση, συνήθως υπάρχει ένα μέρος που τα φορτίουν όλοι)
παντοφλες δινουν.....επισης πιασε το κατω κρεβατι....αν και θα τρως πολλες κλανιες βολευει στο κατεβασμα....Μην ξεχάσεις να πάρεις παντόφλες. Θα σου χρειαστούν
όταν θα κάνεις μπάνιο να πατάς κάπου σταθερά.
Ηπάει σύνεφο.
παντοφλες δινουν.....επισης πιασε το κατω κρεβατι....αν και θα τρως πολλες κλανιες βολευει στο κατεβασμα....![]()
Τα κατω κρεβατια ειναι για τους παλιους,τα βρωμονειατα επανω.παντοφλες δινουν.....επισης πιασε το κατω κρεβατι....αν και θα τρως πολλες κλανιες βολευει στο κατεβασμα....![]()
στο κεντρο δεν εχει νεους και παλιους......Τα κατω κρεβατια ειναι για τους παλιους,τα βρωμονειατα επανω.
Ακου,λεει,πιασε το κατω κρεβατι...
Τα κατω κρεβατια ειναι για τους παλιους,τα βρωμονειατα επανω.
Ποιο κεντρο και μαλακιες?στο κεντρο δεν εχει νεους και παλιους......
Θέλω λίγο να σταθώ στο θέμα του κινητού τηλεφώνου.Παιδιά το βασικό μου κινητό είανι το Sony Ericson W810i το οποίο το έχω εδώ και 4μιση χρόνια.Κάποιοι δυστυχώς μου είπαν ότι δεν αφήνουν λέει κινητά με κάμερα.Δεν θέλω όμως ρε σεις να πάρω ένα παλιο ΝΟΚΙΑ 3330 που έχω εδώ και δεκαετία επειδή η τελευταία μπαταρία που του χα είναι εξαντλημένη και μετα βίας κρατά 2 μέρες άσε που αν μιλήσω καμια ώρα πέφτει..Ξάδερφος μου είπε να έχω το W810i στην τσέπη και να μην το δείξω καν.Αλλά δεν θέλω γαμώτο με το καλημέρα να φάω φυλακή.Τι λέτε;;
Τα παντα δινουν τυπε μου!παντοφλες δινουν.....επισης πιασε το κατω κρεβατι....αν και θα τρως πολλες κλανιες βολευει στο κατεβασμα....![]()
Οποιο κρεβατι και να πιασεις μικρη σημασια εχει αφου ετσι οπως θα πεφτεις το βραδυ για υπνο ετσι θα σηκωνεσαι το πρωι.Αυτα περι παλιων-νεων δεν νομιζω οτι ισχυουν τοσο πολυ πλεον αν κι εγω το εζησα καπως αυτο λογω του οτι υπηρετησα στην Κυπρο..Οι παλιοι φανταροι παντως πρεπει να βοηθουν τους νεους και να τους κατατοπιζουν και οχι να πουλανε εξυπναδα η να προσπαθουν να βγαλουν τα διαφορα απωθημενα τους λες κι ετσι θα κερδισουν κατι.Τα κατω κρεβατια ειναι για τους παλιους,τα βρωμονειατα επανω.
Επισης θα προσθετα ενα αντισηπτικο gel για πλυσιμο των χεριων το οποιο εμενα μου φανηκε πολυ χρησιμο..Για τα αρβυλα εγω ειχα ενα βιτεξ στο οποιο εριχνα λιγο νερο και τα περναγα καθε πρωι στην περιπτωση που ηταν απλα σκονισμενα,σιγα μην καθομουνα να βαφω καθε μερα τα αρβυλα..Ο χρονος το πρωι ειναι πολυτιμος ;)ελπίζω να πήρες τουλάχιστον 3-4 μικρά λουκέτα
αγόρασε και ένα τσαντάκι για να βάζεις μέσα τα ξυριστικά, οδοντόβουρτσες, αφτερσέιβ κτλ όταν πηγαίνεις το πρωί στο μπάνιο (μην ανησυχείς, όλοι θα έχουν φέρει, βολεύει αφάνταστα)
πάρε και κάμελ πάστα να βάφεις τις αρβύλες γρήγορα δίχως βούρτσες και πούτσες (ΣΟΣ: στην αρχή να να τις βερνικώσεις με κανονικό βερνίκι παχύ στρώμα και να τις αφήσεις όλη νύχτα έτσι για να μαλακώσει το δέρμα, το πρωί τις βουρτσίζεις)
το κινητό το φορτίζεις άφοβα αν δεις ότι σε παίρνει (αυτό θα το δεις στην πράξη, μετά απο 1-2 μέρες θα κόψεις κίνηση, συνήθως υπάρχει ένα μέρος που τα φορτίουν όλοι)
Μικρη σημασια εχει???Οποιο κρεβατι και να πιασεις μικρη σημασια εχει αφου ετσι οπως θα πεφτεις το βραδυ για υπνο ετσι θα σηκωνεσαι το πρωι.Αυτα περι παλιων-νεων δεν νομιζω οτι ισχυουν τοσο πολυ πλεον αν κι εγω το εζησα καπως αυτο λογω του οτι υπηρετησα στην Κυπρο..Οι παλιοι φανταροι παντως πρεπει να βοηθουν τους νεους και να τους κατατοπιζουν και οχι να πουλανε εξυπναδα η να προσπαθουν να βγαλουν τα διαφορα απωθημενα τους λες κι ετσι θα κερδισουν κατι.
Το 1996 παντως που ημουνα φανταρος 18 μηνων, ακομη θυμαμαι εναν κακομοιρη νεο που τον επιασαν με κινητο (απο τα πρωτα που ειχαν βγει) και εφαγε μια 10αρα σβουριχτή.Εγώ θα σου πω μερικές συμβουλές από θήτεια πολύ πρόσφατη.
Πάρε πολλά κοντομάνικα μπλουζάκια και φανέλες τουλάχιστον για το κέντρο, γιατί στην αρχή είσαι εγκλειστος και λογικά θα πρέπει να αλλάζεις ένα κάθε μέρα. Επίσης κάλτσες για κάθε μέρα. Τώρα που είναι καλοκαίρι θα ιδρώνεις αρκετά κάνοντας πρόβες για παρέλαση πιο πολύ στο κεντρό. Φρόντισε να έχεις σακούλες απορριμάτων εκείνες τις μεγάλες που δένουν για να βάζεις όλα τα άπλυτα. Μην τα μυρίσεις δεν θα σου αρέσει. Στο κέντρο νομίζω είχα καβάτζα 2 μεγάλες τέτοιες σακούλες όταν έφυγα με άδεια ορκομωσίας. Keep in mind ότι ο στρατός δίνει 5 κοντομάνικα 2 φουτερ παραλλαγή 5 ζευγάρια κάλτσες, 1 σετ φορμας, 1 κοντο σορτσάκι και ένα ακόμα μπλε φούτερ σχετικά με αυτά που σου είπα. Αυτά τα παίρνεις στο κέντρο.
Το κάτω το κρεβάτι είναι απείρως καλύτερο λόγω πρακτικότητας.
Για το κινητό σου, επειδή στο κέντρο είναι πάρα πολλά άτομα, δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει ο καθένας πάρε μια μαλακία κινητό χώρια που και καλά δεν θα σας αφήσουν να βάλετε μέσα κινητό με κάμερα. Όταν πας σε μονάδα πάρε το κανονικό κινητό σου. Σχετικά με τη φόρτιση γίνεται ένα πανηγύρι από κινητά στα πολύ λίγα σημεία που θα μπορείς να φορτίσεις. Δεν νομίζω ότι είναι κ πολύ επικίνδυνο να αφήσεις καμιά μπαχατέλα των 20Ε να φορτίζει μόνη της αλλά ρίχνε και καμιά ματιά που και που.
Αυτά και καλή θητεία σου εύχομαι.
Εγω ειχα βρει λυση το collonil.Επισης θα προσθετα ενα αντισηπτικο gel για πλυσιμο των χεριων το οποιο εμενα μου φανηκε πολυ χρησιμο..Για τα αρβυλα εγω ειχα ενα βιτεξ στο οποιο εριχνα λιγο νερο και τα περναγα καθε πρωι στην περιπτωση που ηταν απλα σκονισμενα,σιγα μην καθομουνα να βαφω καθε μερα τα αρβυλα..Ο χρονος το πρωι ειναι πολυτιμος ;)
Τα ειπες ολα...Κλειστό σε ασφαλές μέρος όταν μπαίνεις (π.χ. ΟΧΙ πάνω πάνω στο σάκο σου να φαίνεται) και μετά ξεκίνα να το χρησιμοποιείς ίσως διακριτικά στην αρχή. Οι κατάσκοποι περίμεναν τα κινητά από τις σειρούλες για να μάθουν τα μυστικά των στρατοπέδων χαχαχα.. αθάνατη καραβανίλα
Μη μασάς, καλή θητεία, ασφάλεια πάνω απ' όλα. ;) Όταν έχει φαγητό να τρως, όταν βρίσκεις ευκαιρία να κοιμάσαι και όταν σου δίνουν άδεια να την παίρνεις. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις μόνος.
Στην Κυπρο παντως που υπηρετησα εγω υπηρχε πολυπριζο το οποιο παντα απο το απογευμα και μετα ηταν γεματο ;)Το 1996 παντως που ημουνα φανταρος 18 μηνων, ακομη θυμαμαι εναν κακομοιρη νεο που τον επιασαν με κινητο (απο τα πρωτα που ειχαν βγει) και εφαγε μια 10αρα σβουριχτή.
Αληθεια, τωρα ολοι με τα κινητα, πώς προλαβαινουν να φορτιζουν? Και ΠΟΥ τα φορτιζουν?
Δεν θυμαμαι να ειχαμε πριζες στο θαλαμο στο Χαιδαρι.