Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:thumbsup:

Ο σκοπός είναι εκπαιδευτικός και για τα 2 μέρη.
Αν ο σκοπός κοιμάται, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, την πούτσισε.

δε λεμε το ιδιο. αυτο που λεω ειναι οτι δε θα μαθει ποτε ο σκοπος οτι ηταν διπλα του κομμαντα στους θαμνους και τα χορτα. η ασκηση γινεται μονο για το ενα μερος, για τα κομαντα, οχι για τους σκοπους. ειτε κοιμαται ειτε οχι η ασκηση θεωρειται επιτυχημενη απο τη στιγμη που δε παρει μυρουδια. καμια επιπτωση δεν εχει ο σκοπος.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
ο Στρατός μας ειναι ενα μπουρδελο αντανακλαση και της γενικοτερης καταστασης της χωρας. Ωστοσο απολαυστε την θητεια σας καντε μια καλη παρεα και μην τρελενστε να βαλετε βυσμα να εσιτε διπλα σπιτι σας στην τελικη χειροτερα μπορει να περασετε μη σας πω σιγουρα οτι θα γινη αυτο. Εγω ημουν μακρυα απο το σπιτι και ειδικες δυναμεις και αν μας πρηξαν και λιγο παραπανω χαλαλι καναμε μια πολυ καλη παρεα και αυτο ειναι που εμεινε. Νταξη εχει κ τα σπασιματα του ο στρατος αλλα απολαυστε την θητεια σας δεν γυρναη πισω .

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
δε λεμε το ιδιο. αυτο που λεω ειναι οτι δε θα μαθει ποτε ο σκοπος οτι ηταν διπλα του κομμαντα στους θαμνους και τα χορτα. η ασκηση γινεται μονο για το ενα μερος, για τα κομαντα, οχι για τους σκοπους. ειτε κοιμαται ειτε οχι η ασκηση θεωρειται επιτυχημενη απο τη στιγμη που δε παρει μυρουδια. καμια επιπτωση δεν εχει ο σκοπος.

Δε λέμε το ίδιο.
Εννοώ εντός της μονάδας, όχι πεσίματα σε άλλους.
Αν γίνει πέσιμο σε άλλη μονάδα, παίρνεις και κάτι ως απόδειξη. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά εσείς νομίζετε ότι έβγαζα κόσμο στον τάκο και πέφτανε τα εικοσάρικα στις αναφορές για πλάκα. Whatever!

Ούτε θα προσπαθήσω να σας βάλω σε νοοτροπία Καταδρομέα και τί σήμαινε να αφήνεις το όπλο σου ή να κοιμάσαι σε υπηρεσία ούτε και έχει νόημα καν να προσπαθήσω. Αυτός εσείς μου λέτε ότι έπρεπε να αφεθεί και κάποτε να πήγαινε Ελληνοαλβανικά σύνορα να φυλάει τους συναδέλφους του που θα κοιμούνταν ενώ έκοβαν βόλτα τα σύνορα κατάδικοι με αυτόματα. Μην του πούμε ποτέ τίποτε. Μη δει τι συνέπειες έχει αυτό που κάνει.

Μείνετε με όποια εντύπωση επιθυμείτε. ΌΛΟΙ! Από εμένα Over and out!

Α, και σ'χωράτε με εσείς οι 2-3 που σας παραπλάνησα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

τι υφος ειναι τωρα αυτο. κομμαντο κλαις? πληγωθηκες?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ο Στρατός μας ειναι ενα μπουρδελο αντανακλαση και της γενικοτερης καταστασης της χωρας. Ωστοσο απολαυστε την θητεια σας καντε μια καλη παρεα και μην τρελενστε να βαλετε βυσμα να εσιτε διπλα σπιτι σας στην τελικη χειροτερα μπορει να περασετε μη σας πω σιγουρα οτι θα γινη αυτο. Εγω ημουν μακρυα απο το σπιτι και ειδικες δυναμεις και αν μας πρηξαν και λιγο παραπανω χαλαλι καναμε μια πολυ καλη παρεα και αυτο ειναι που εμεινε. Νταξη εχει κ τα σπασιματα του ο στρατος αλλα απολαυστε την θητεια σας δεν γυρναη πισω .

Που ήσουνα ρε κομμάντο?

Επισκέπτης
Κάποιος είχε πει παλια ότι για να πάει μπροστά η ελλάδα δεν θα πρέπει να ψηφίζουν οι κρητικοί και να μην εκλέγονται οι πελοπονήσιοι!

Εγώ θα έλεγα καλή αρχή θα ήταν
να ψήφιζαν μόνο έλληνες (τουλάχιστον 2 γενεών)
και να ψηφίζονταν μόνο έλληνες (2 γενεών).
Αν ίσχυε το τελευταίο ,
ο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν θα είχε εκλεγεί ποτέ,
αφού μόνο η μητέρα του ήταν ελληνίδα,
ενώ από τους γονείς του πατρός του,
κανένας δεν ήταν έλληνας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενώ από τους γονείς του πατρός του,
κανένας δεν ήταν έλληνας.

ευτυχώς.
τώρα εξηγούνται όλα και η επιτυχία του.
δεν ήταν βέρος μαλάκας έλληνας και μπόρεσε και ξέφυγε απο το υπόλοιπο μισό γονίδιο που τον δυνάστευε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι υφος ειναι τωρα αυτο. κομμαντο κλαις? πληγωθηκες?

Έτσι σου φάνηκε;  :think:

Εγώ πιο πολύ το έγραψα για: Σας γράφω από εδώ και πέρα στα αρχίδια μου σχετικά με το θέμα και ό, τι πιστεύετε ή δεν πιστεύετε δεν θα είναι αντικείμενο διαλόγου με εμένα...

Επισκέπτης
Το θέμα αυτό, είναι από τις βασικές συζητήσεις μεταξύ αντρών, οπωσδήποτε σε κάποια φάση της ζωής τους, γι αυτό και άνοιξα αυτό το thread. Προσωπικά έχω γίνει μάρτυρας πολύ σκληρής ψυχολογικής βίας σε (2 κυρίως) άτομα, κατά τη στρατιωτική μου θητεία, σε βαθμό που απορούσα, πως αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν μετά τη ζωή τους με τέτοιες αναμνήσεις. Όσο μπορούσα τα υποστήριζα, αλλά δεν γινόταν να γίνω και προστάτης τους. Έχετε δεχτεί προσωπικά ψυχολογική επίθεση στο στρατό;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το θέμα αυτό, είναι από τις βασικές συζητήσεις μεταξύ αντρών, οπωσδήποτε σε κάποια φάση της ζωής τους, γι αυτό και άνοιξα αυτό το thread. Προσωπικά έχω γίνει μάρτυρας πολύ σκληρής ψυχολογικής βίας σε (2 κυρίως) άτομα, κατά τη στρατιωτική μου θητεία, σε βαθμό που απορούσα, πως αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν μετά τη ζωή τους με τέτοιες αναμνήσεις. Όσο μπορούσα τα υποστήριζα, αλλά δεν γινόταν να γίνω και προστάτης τους. Έχετε δεχτεί προσωπικά ψυχολογική επίθεση στο στρατό;

Όταν λες ψυχολογική βία τί εννοείς;

Πάντως στο στρατό τα χειρότερα γίνονταν μεταξύ στρατιωτών και όχι από μονιμάδες.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως στο στρατό τα χειρότερα γίνονταν μεταξύ στρατιωτών και όχι από μονιμάδες.

Σωστά μιλάς. Οι παλιοι που τρέχουν τους νέους. Μερικές φορές ξεφεύγει το πράγμα, όντως.

Επισκέπτης
Όταν λες ψυχολογική βία τί εννοείς;

Αυτό ακριβώς, μεταξύ στρατιωτών. Και κυρίως προσβολές. Ηλίθιε, βλάκα όλη μέρα, προσβλητικά παρατσούκλια, φώναγμα στ αυτί να ακούει όλο το στρατόπεδο, πέταγμα κράνος, κλπ, κλπ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτό ακριβώς, μεταξύ στρατιωτών. Και κυρίως προσβολές. Ηλίθιε, βλάκα όλη μέρα, προσβλητικά παρατσούκλια, φώναγμα στ αυτί να ακούει όλο το στρατόπεδο, πέταγμα κράνος, κλπ, κλπ
Μονο στις ειδικες δυναμεις εχουν μεινει αυτα τα καταλοιπα.
Τωρα πλεον περισσοτερο παιζει τσαμπουκας και ξυλο  αλλα αυτο ειναι γενικο και οχι μεταξυ παλιων και νεων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom