Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ μαλακία ο στρατός όπως καταντησε εδώ και πολλά χρόνια.Πάει ο κάθε πούστης,γιος,ανιψιός,εγγονός πολιτικών και δημοσιογράφων Αθήνα ή κάπου να περνά καλά και αφήνουν τα παιδιά του κόσμάκη στον Έβρο μες στα βαποράκια και όλους τους κινδύνους.Όλα με το νταβατζιλίκι..9 μήνες θα ναι για στράτευση για 2 χρόνια τουλάχιστον αφού κάθε μήνας επιπλέον σημαίνει αυξημένο κόστος.Λεφτά που δεν υπάρχουν..Τουλάχιστον πάντως για τις πόμενες μέχρι αυτό τον Νοέμβρη δεν προβλέπονται αλλαγές.

Αλήθεια ο Γιώργος Παπανδρέου που υπηρέτησε;;
νομιζω οπως ο γιος του και αυτος υπηρετησε αλεξιπτωτα ο γιος του ηταν 309 σειρα.
οσο για το αν θα γινει επαγγελματικος ο στρατος επαψε ο θεσμος τον εποπ
μονο εεφοπ=ΟΒΑ περνουν μονο και με το ζορι και αυτους για μεγιστο 3 χρονια ομως οποτε μαλλον το θεμα επαγγελματικου στρατου το ξεχναμε
εδω και τους εποπ απο το 08 και μετα αν ειμαι σωστος δεν τους μονιμοποιουν

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αλήθεια ο Γιώργος Παπανδρέου που υπηρέτησε;;
στα κομμαντα ηταν τυπε
μαζι με τον κωστακη :2funny:
%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE%CF%82-commando.jpg

Screenshot+2010-08-01+19h+52m+15s.png
παρτε ματι τι του φορεσαν του μαπα ρε :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
νομιζω οπως ο γιος του και αυτος υπηρετησε αλεξιπτωτα ο γιος του ηταν 309 σειρα.
οσο για το αν θα γινει επαγγελματικος ο στρατος επαψε ο θεσμος τον εποπ
μονο εεφοπ=ΟΒΑ περνουν μονο και με το ζορι και αυτους για μεγιστο 3 χρονια ομως οποτε μαλλον το θεμα επαγγελματικου στρατου το ξεχναμε
εδω και τους εποπ απο το 08 και μετα αν ειμαι σωστος δεν τους μονιμοποιουν
309 ρε ψαρα παπανδρεου....

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
σκατα στα μουτρα τους...τσαμπα 18 μηνες...
τα πιο σιχαματα ηταν οι επι και οι δεα εξου και το επι και δεα τον περνετε παρεα..
συντηριτες κτιριων και στρατοπεδων και προσφορα στον τουρισμο των ακριτικων περιοχων...ο ελλην φανταρος
και τα λεφτα σκουπιδιαρικα προκλητικα σε δραχμες ηταν καπου 2.750 η κατι τετοιο..και το μπουρδελοκρατος δεν σε ρωταει αν δεν τα εχεις απο σπιτι πως σκατα θα την βγαλεις...
κατα τα αλλα οτι συναντας πριν και μετα στην ζωη σου παιζει και εκει..γλυφτες βυσματα...φιδεμπορες...κτλ..σιχαθηκα τους κρητικους στην θητεια μου..

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
σκατα στα μουτρα τους...τσαμπα 18 μηνες...
τα πιο σιχαματα ηταν οι επι και οι δεα εξου και το επι και δεα τον περνετε παρεα..
συντηριτες κτιριων και στρατοπεδων και προσφορα στον τουρισμο των ακριτικων περιοχων...ο ελλην φανταρος
και τα λεφτα σκουπιδιαρικα προκλητικα σε δραχμες ηταν καπου 2.750 η κατι τετοιο..και το μπουρδελοκρατος δεν σε ρωταει αν δεν τα εχεις απο σπιτι πως σκατα θα την βγαλεις...
κατα τα αλλα οτι συναντας πριν και μετα στην ζωη σου παιζει και εκει..γλυφτες βυσματα...φιδεμπορες...κτλ..σιχαθηκα τους κρητικους στην θητεια μου..
δεν πιστευω να μην του σιχαθηκε και κανενας

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μια στιγμή ρε σεις γιατί πολύ ράδιο αρβύλα παίζει!!Η μάνα μου πήγε πριν 10 μέρες να δώσει δικαολογητικά για να πάω αντί για την ΕΣΟ του Μάη τον Αύγουστο λόγω σπουδών.Ρώτησε αν η θητεία αυξάνεται και είπε ο Ταξίαρχος στο Ρουφ ότι μέχρι και Αύγουστο με καμία δεν αλλάζει τίποτα και παραμένει 9 μήνες..Όλα τα πέρι αύξησης θητείας είναι φαντασίες τουλάχιστον για αυτόν τον χρόνο.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μια στιγμή ρε σεις γιατί πολύ ράδιο αρβύλα παίζει!!Η μάνα μου πήγε πριν 10 μέρες να δώσει δικαολογητικά για να πάω αντί για την ΕΣΟ του Μάη τον Αύγουστο λόγω σπουδών.Ρώτησε αν η θητεία αυξάνεται και είπε ο Ταξίαρχος στο Ρουφ ότι μέχρι και Αύγουστο με καμία δεν αλλάζει τίποτα και παραμένει 9 μήνες..Όλα τα πέρι αύξησης θητείας είναι φαντασίες τουλάχιστον για αυτόν τον χρόνο.
δεν προκειται να αλλαξει φιλε δεν συμφερει το κρατος εδω η σειρα που μπηκε τον αυγουστο μεσα ειχε πιο πολλες εξοδους παρα υπηρεσιες ( τουλαχιστον στα στρατοπεδα που ειναι φιλοι μου μεσα) αυτο για την αυξηση κυκλοφορει χρονια τωρα δεν προκειται

marc_dutroux13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ψαραδες      311  λελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ψαραδες       311   λελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τι λελε εσείς έχετε απολυθεί από τον Φεβρουάριο (αρχές περίπου!!)

λελε είμαστε εμείς 312 και ακούω λελεδόνια  :2funny: :2funny:

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

και για τους 2 προς συμορφωση 310 η 311 υποκειται ακομα σε στρατιωτικους νομους ενω η 310 επισημα πλεον οχι

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ χρεη δανεια υποχρεωσεις με μια θητεια .κατα προτιμηση εβρο πυροβολικο οδηγος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

λες να τον δουλεψαν τον τυπο και τον κρατησαν μεσα; :grin: :grin:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
ama pas sto lago, i 129/akmmp einai entaksei  ;)
apenanti i 163/akmmp einai  :uglystupid:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ερώτηση.Είναι εφικτό άτομα με σπουδές μετά τη βασική εκπαίδευση να τους βάλουν σε κάποιο οικονομικό πόστο όπως ΣΑΣΣ;;Θα ήθελα αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το διάστημα της θητείας και να βάλω κάτι χρήσιμο ότι έκανα στο βιογραφικό μου για Αγγλία που με ενδιαφέρει να εργαστώ.Επειδή είναι πολύ πιθανόν να πάρω Ι4 λόγω προβλήματος στο αυτί μου 'εχω μεγαλύτερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ερώτηση.Είναι εφικτό άτομα με σπουδές μετά τη βασική εκπαίδευση να τους βάλουν σε κάποιο οικονομικό πόστο όπως ΣΑΣΣ;;Θα ήθελα αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το διάστημα της θητείας και να βάλω κάτι χρήσιμο ότι έκανα στο βιογραφικό μου για Αγγλία που με ενδιαφέρει να εργαστώ.Επειδή είναι πολύ πιθανόν να πάρω Ι4 λόγω προβλήματος στο αυτί μου 'εχω μεγαλύτερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο;

Βάλε ότι θέλεις στο βιογραφικό σου για το στρατό. Όλο και κάποιος λοχαγός θα στο υπογράψει. Ή νομίζεις ότι εάν κάποιος το ψάξει για να τσεκάρει το βιογραφικό σου, υπάρχει περίπτωση να πάρει οποιαδήποτε απάντηση? Είτε είναι αλήθεια ή ψέμματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom