Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είναι εφικτό άτομα με σπουδές μετά τη βασική εκπαίδευση να τους βάλουν σε κάποιο οικονομικό πόστο

Φίλε, μετά τη βασική θα σε στείλει "η περεσία" όπου νομίζει. Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και φροντίσει, μπορεί να πας κάπου που να έχει σχέση με αυτό που σε ενδιαφέρει.
Αν όχι (και υποθέσουμε ότι πας στο διοικητή σου και του λες στα ίσα "αυτός είμαι, αυτό ξέρω, αυτό νομίζω ότι πρέπει να με βάλετε να κάνω για να βγούμε και οι δυο κερδισμένοι", κατά 99% θα σε γράψει στ' αρχίδια του.  Γιατί αυτός έχει τα δικά του προβλήματα (στο οποία τελευταία έχει προστεθεί και το ότι του έχουν μειώσει το μισθό), και στ' αρχίδια του όλα τα υπόλοιπα θέματα.
Αυτή είναι η αλήθεια, και αν θες την αποδέχεσαι και πορεύεσαι με αυτό σα δεδομένο.
Οι "πελατειακές σχέσεις" δε καταργούνται από τη μια μέρα στην άλλη σε αυτό τον τόπο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ερώτηση.Είναι εφικτό άτομα με σπουδές μετά τη βασική εκπαίδευση να τους βάλουν σε κάποιο οικονομικό πόστο όπως ΣΑΣΣ;;Θα ήθελα αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το διάστημα της θητείας και να βάλω κάτι χρήσιμο ότι έκανα στο βιογραφικό μου για Αγγλία που με ενδιαφέρει να εργαστώ.Επειδή είναι πολύ πιθανόν να πάρω Ι4 λόγω προβλήματος στο αυτί μου 'εχω μεγαλύτερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο;

Όλοι σπουδές έχουν. Στο στρατό η μόνη περίπτωση να καβατζωθείς καλά είναι άμα έχεις κάνα βύσμα. Και μάλιστα αρκετά χοντρό στο ΓΕΣ κατά προτίμηση.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όλοι σπουδές έχουν. Στο στρατό η μόνη περίπτωση να καβατζωθείς καλά είναι άμα έχεις κάνα βύσμα. Και μάλιστα αρκετά χοντρό στο ΓΕΣ κατά προτίμηση.

Το καλύτερο βύσμα, είναι ο εαυτός σου.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ερώτηση.Είναι εφικτό άτομα με σπουδές μετά τη βασική εκπαίδευση να τους βάλουν σε κάποιο οικονομικό πόστο όπως ΣΑΣΣ;;Θα ήθελα αν μπορώ να εκμεταλλευτώ το διάστημα της θητείας και να βάλω κάτι χρήσιμο ότι έκανα στο βιογραφικό μου για Αγγλία που με ενδιαφέρει να εργαστώ.Επειδή είναι πολύ πιθανόν να πάρω Ι4 λόγω προβλήματος στο αυτί μου 'εχω μεγαλύτερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο;
ναι βαλτα αλλα αμα δεν βγεις ουτε μια μερα απο το στρατοπεδο μην κλαιγεσαι μετα
μπορω να σου πω απο τωρα οτι ειδικοτητα θα παρεις ασχετη και οταν θα πας στην μοναδα και θα τους πεις εχω αυτο αυτο αυτο απο πτυχια και με ενδιαφερει ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ 1 2 3 4ο γραφειο θα τα κανεις ολα εσυ το οποιο σημαινει τρεχατε ποδαρακια μου και σημειωτεον τπτ απο αυτα δεν θα ειναι πανω σε αυτο που σκεφτοσουν οτι θα εκανες βαση των πτυχιων σου.
οποτε αμα εχεις βισμα καλο φροντισε να μπεις σε καμια καλη μοναδα

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Το καλύτερο βύσμα, είναι ο εαυτός σου.
το καλυτερο βισμα ειναι να τα πηγαινεις καλα με υποδιοικητη και διμοιριτη στην μοναδα ( αν αυτος ειναι και 3αστερος ακομα καλυτερα) εκει να δεις τι ακυρα τρωνε βισματα απο την εξω μερια του στρατοπεδου

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
2 βασικα σημεια..περα απο βυσματα που μπορει να εχει καποιος η το γλυψιμο που μπορει να κανει αν ειναι τοσο λινατσας και γελοιος.
1.Να εξαφανιζεσαι στηνοντας πλεκτανες ωστε να εισαι καλυμενος οταν σε ψαχνουν
2.Φιδιασμα......φιδιασμα παντου και ολες τις ωρες

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πιο πολύ με φοβίζει μην ως Ι4 με βάλουν τίποτα να καθαρίζω τουαλέτες...Εκεί να δεις πίκρα..Και να βάλουν κάναν με κονέ που τέλειωσε κάνα ΙΕΚ να γράφει στο Word και να ναι ξέγνοιαστος..

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιο πολύ με φοβίζει μην ως Ι4 με βάλουν τίποτα να καθαρίζω τουαλέτες...Εκεί να δεις πίκρα..Και να βάλουν κάναν με κονέ που τέλειωσε κάνα ΙΕΚ να γράφει στο Word και να ναι ξέγνοιαστος..
μην ανησυχεις...ενοπλος η μη τουαλετα θα καθαρισεις...η μαλλον τουαλετες...εκτος και αν εχεις πολυπριζο οπως ενα τυπακι που ηξερα που ειχε Ι4 αλλεργικο και δεν εκανε καθαριοτητες γιατι ειχε αλλεργιες σε καθαριστικα και καλα δερματικο προβλημα κτλ... :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μην ανησυχεις...ενοπλος η μη τουαλετα θα καθαρισεις...η μαλλον τουαλετες...εκτος και αν εχεις πολυπριζο οπως ενα τυπακι που ηξερα που ειχε Ι4 αλλεργικο και δεν εκανε καθαριοτητες γιατι ειχε αλλεργιες σε καθαριστικα και καλα δερματικο προβλημα κτλ... :2funny:

Δεν είχε όμως απαγορευτεί το καθάρισμα της τουαλέτας από τον Παπαντωνίου πριν μερικά χρόνια;;Θυμάμαι που βάσει νόμου απαγορεύονταν τα καψώνια και η "καλλιοπη"

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Α και κάτι άλλο.Ερώτηση βασική..Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα στρατόπεδα πλέον έχουν ιντερνετ και μπορούν φαντάροι να μπαίνουν;Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο στον ελεύθερο χρόνο μου να στέλνω κανα βιογραφικό και να κάνω καμια αίτηση προς τα έξω

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είχε όμως απαγορευτεί το καθάρισμα της τουαλέτας από τον Παπαντωνίου πριν μερικά χρόνια;;Θυμάμαι που βάσει νόμου απαγορεύονταν τα καψώνια και η "καλλιοπη"
κατα συμπτωση επι παπαντωνιου ημουν νταροςφα.....ακουσε.....παρε γραμμη οτι στον στρατο εισαι δωρεαν παραδουλευτρα του κρατους και συντηριτης κτιριων και ακριτικου τουρισμου... προσπαθησε να φιδιαζεις και να εχεις μια δικαιολογια αμα σε τσακωνουν οταν φιδιαζεις. :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ναι ρε, μην ανησυχείς. Έρχεται ειδικό συνεργείο με φιλιππινέζες και κάνουν καλλιόπη για τους έλληνες κομάντος.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

τι αλλο θα ακουσουμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ποιος θελεις να τις καθαριζει να ερχεται συνεργειο καθαρισμου με  2μετρες ρωσιδες κιολας καθε πρωι ?

πουστονεαααα :2funny: :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
κατα συμπτωση επι παπαντωνιου ημουν νταροςφα.....ακουσε.....παρε γραμμη οτι στον στρατο εισαι δωρεαν παραδουλευτρα του κρατους και συντηριτης κτιριων και ακριτικου τουρισμου... προσπαθησε να φιδιαζεις και να εχεις μια δικαιολογια αμα σε τσακωνουν οταν φιδιαζεις. :2funny:

Λοιπόν είχα σοβαρό πρόνλημα με το αυτί μου..Σε γλέντι στην κρήτη από μαζικούς πυροβολισμούς είχα χάσει προσορινα για βδομάδες την ακοή μου..Αν και ήμουν για χειρουργείο με 50% πιθανότητες έγινε θαύμα και ξεπέρασα το πρόβλημα χωρίς επέμβαση..Τωρα ένας ΩΡΛ μου είχε πει ότι δεν υπάρχει θέμα με οπλα κτλ..Άλλοι 2 όμως μου χαν πει να αποφύγω πάσει θυσία ακόμα και κροτίδες και έτσι κάνω..

Για να μη ρισκάρω κάνα μαλάκα από τις επιτροπές που θα περάσω θα δηλώσω οπλοφοβία.Τάχα ότι φοβάμαι τον κρότο..Εμένα μου λέγαν φίλε ότι Ι4 είσα θαλαμοφύλακας ή στα μαγειρεία..Για τουαλέτες ουδείς..Και μου χαν πει λόγω του ότι είμαι στα 28 με σπουδές έξω,άπταιστα Αγγλικά και Η?Υ έχω καλές πιθανότητες να με βάλουν γραφέα.

Επίσης αν και πλέον το χω σχεδόν ξεπεράσει από μικρός είχα άσθμα βαριάς μορφής.Είχα κάνει θεραπεία 4 χρόνια και όποτε πάω σε μέρος με διαφορετικό κλίμα μου δημιουργεί κρίσεις..Και καταροή μου κάνει εύκολα βρογχίτιδα..Λέω να τους το πω και αυτό..

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

+++++++++++++++++++++++++++++++++ απειρο....

φιδιασμα οπου μπορεις .. μαλιστα σε οτι ακους και φιδιασμα αμεσα..

ΠΑρολαυτα εχω καθαρισει κατι 30ποντες κουραδες απο εποπ που τις εκαναν επιτηδες οπου να ναι και... αυτα πριν 3 χρονια

ολα αυτα ισχυουν  η οχι, παντα αναλογα με τη μοναδα .

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και εγώ με σπουδές πήγα, αλλά απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να πιάσω πόστο σε γραφείο...100000000 φορές καλύτερα αγγαρείες με τα φιλαράκια, παρά να βρίσκομαι από το πρωί ως το μεσημέρι ανάμεσα σε ηλιθίους :jerking:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κάτι ακόμα.έχω 8 βαθμούς μυωπία και στα 2 μου μάτια και 2.25 αστιγματισμό στο ένα και 2 βαθμούς στο άλλο...Ο ΦΕΚ λέει ότι θέλει 9 μυωπία για να ναι τα μάτια λόγος Ι4.Ωστόσο κάποιοι μου παν ότι λαμβάνεταο αθροιστικά η μυωπία με τον αστιγματισμό οπότε στην περίπτωσή μου παίρνω και έτσι ι4.Τελικά τι ισχύει;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κάτι ακόμα.έχω 8 βαθμούς μυωπία και στα 2 μου μάτια και 2.25 αστιγματισμό στο ένα και 2 βαθμούς στο άλλο...Ο ΦΕΚ λέει ότι θέλει 9 μυωπία για να ναι τα μάτια λόγος Ι4.Ωστόσο κάποιοι μου παν ότι λαμβάνεταο αθροιστικά η μυωπία με τον αστιγματισμό οπότε στην περίπτωσή μου παίρνω και έτσι ι4.Τελικά τι ισχύει;;

ρε φίλε δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το παν για να βγάλεις μεγάλο γιώτα (εκτός για το αυτί που είπες, εννοείται)

οι γιωτάδες, μπορεί μερικές φορές να περνάνε χειρότερα (λιώσιμο στα μαγειρεία, καζούρα από τους άλλους κτλ)

δεν είναι κακό να μαζέψεις και κανα δυο εμπειρίες να 'χεις να θυμάσαι αργότερα... ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
και εγώ με σπουδές πήγα, αλλά απέφυγα όπως ο διάολος το λιβάνι να πιάσω πόστο σε γραφείο...100000000 φορές καλύτερα αγγαρείες με τα φιλαράκια, παρά να βρίσκομαι από το πρωί ως το μεσημέρι ανάμεσα σε ηλιθίους :jerking:

Εκτος αν το γραφειο ειναι κλιματιζομενο και εξω εχει 35-40 βαθμους και εσυ καθαριζεις απο σκονες και γρασσα μοτερ απο  παπι Μ 113....

Ειναι ολα σχετικα στο στρατο .. δεν μπορει κανεις να πει οτι ισχυει αυτο η ισχυει το αλλο.

Εγω που πηγα και με σπουδες εξωτερικο και με αγγλικα και και και και 30ποντα κουραδια ετριβα και βαραγα προσοχες σε νεαροτερους απο εμενα αξιωματικους.. στο τελος γραφεις ηταν οι βυσματουχοι και μονο.. και μια χαρα ζωη και κοτα στο γραφειο. ιντερνετ. αλλου ειναι διαφορετικα και το πιστευω απολυτα.

Ρε πατε και οπως βγει... οσο χειροτερα τοσο το καλυτερο για τη ζωη σας μετα !!! θα με θυμηθειτε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

ρε φιλαρακι συγνωμη κιολας
αλλα υπαρχει κατι που ΔΕΝ εχεις?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom