Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρε φίλε δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το παν για να βγάλεις μεγάλο γιώτα (εκτός για το αυτί που είπες, εννοείται)

οι γιωτάδες, μπορεί μερικές φορές να περνάνε χειρότερα (λιώσιμο στα μαγειρεία, καζούρα από τους άλλους κτλ)

δεν είναι κακό να μαζέψεις και κανα δυο εμπειρίες να 'χεις να θυμάσαι αργότερα... ;)

Να σου πω εγώ ήθελα να πάω στους Πεζοναύτες όταν πέρασα περιοδεύων.Τελικά στο πρώτο χαρτί με είχαν ΥΕΑ.Το θέμα είναι ότι μου έκατσε αυτό με το αυτί και επίσης δεν ξέρω νιώθω ψυχολογικά κουρασμένος.Η παραμονή μου στο εξωτερικό,πίεση από πανεπιστημιο και από το ξένο σύστημα,κάποια οικογενειακά προβλήματα κτλ και δεν ξέρω φοβάμαι μην πάει να μου κάνει κάνα πείραγμα κάνας συνάδελφος φαν΄ταρος και πλακωθούμε στις μπουνιές ή μη μου αρχίσει τις φωνές κάνας Λοχίας ή Δεκανέας και όπως είμαι λόγω των πιέσεων που προανέφερα του πω να πάει στο διάολο και ακόμα παραπέρα..Και καταλήξω να κάνω την 9μηνη θητεία ετήσια από τις φυλακές.

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αδερφέ δε κάνεις για στρατό εσύ άστο,μία αυτί,μία ευαίσθητη μύτη,όχι δε θες τουαλέτες,όχι δε θες όπλο,θες 24Κβ ιντερνετ που νομίζεις ότι πας έχεις συνειδητοποιήσει.Τις τουαλέτες να εύχεστε να τις καθαρίζεται γιατί είναι για την δικιά σας υγεινή.Στα παπάρια του διοικητή αν θα την καθαρίσεις εσύ θα αρρωστήσεις.
Επιπλέον χαλάρωσε και ότι κάνουν οι υπόλοποι θα κάνεις και συ τίποτε το διαφορετικό.Το να βγείς χίλιες δυο μαλακίες απαλλαγές θα σε κάνει πιο αντιπαθή και στους υπόλοιπους φαντάρους που θα αναγκάζονται να κάνουν τις δικές σου υπηρεσίες και αγγαρίες και στο τέλος μπορεί να σου γυρίσει μπουμεραγκ και να κάνεις παραπάνω αγγαρείες.
Αυτα απο μένα και καλή θητεία.Δεν είναι τίποτα 9 μήνες ,θα το θυμάσαι μετά από χρόνια και θα γελάς πίστεψε με

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ρε φιλαρακι συγνωμη κιολας
αλλα υπαρχει κατι που ΔΕΝ εχεις?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άστα χέστα.Με το που τελειώσω θητεία θα πάω να κάων λείζερ.Με έκαψε αυτό το διάβασμα..Και έχω βαρεθεί να ξοδεύω τα ευρώ μου σε αντιαστιγματικούς φακούς..Και όταν ένας πληρώνει να πούμε 20 ευρώ για μυωπικούς φακούς εγώ σκάω κάθε τρίμηνο 70 ευρώ γι 3 ζευγάρια μηνιαίους.Γάμα τα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Δεν είχε όμως απαγορευτεί το καθάρισμα της τουαλέτας από τον Παπαντωνίου πριν μερικά χρόνια;;Θυμάμαι που βάσει νόμου απαγορεύονταν τα καψώνια και η "καλλιοπη"

τα σκατα σου δλδ ποιος θελεις να στα καθαριζει?

θα μπαινει η μανα σου ή μηπως θα σου στελνουμε παραδουλευτρα?

οι φανταροι καθαριζουν

και αφου εσυ θα εισαι γιωτας και θα μενεις πισω οταν οι αλλοι κανουν σκοπια και εκπαιδευση θα σε φαει το ξεσκατισμα και η λαντζα

Α και κάτι άλλο.Ερώτηση βασική..Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα στρατόπεδα πλέον έχουν ιντερνετ και μπορούν φαντάροι να μπαίνουν;Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο στον ελεύθερο χρόνο μου να στέλνω κανα βιογραφικό και να κάνω καμια αίτηση προς τα έξω

κανε ονειρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α και κάτι άλλο.Ερώτηση βασική..Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα στρατόπεδα πλέον έχουν ιντερνετ και μπορούν φαντάροι να μπαίνουν;Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο στον ελεύθερο χρόνο μου να στέλνω κανα βιογραφικό και να κάνω καμια αίτηση προς τα έξω
:2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
μονο για το ιντερνετ εχει δικιο
τουλαχιστον στα κψμ στις μοναδες του εβρου σιγουρα εχουν υπολογιστες με ιντερνετ αλλα μονο για τα βασικα

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
τουλαχιστον στα κψμ στις μοναδες του εβρου σιγουρα εχουν υπολογιστες με ιντερνετ αλλα μονο για τα βασικα

Μα για το ΚΨΜ λέω και γω.Μου χουν πει ότι κάνει ένα 2ευρω η ώρα και όταν δεν έχεις δουλειά μπορείς να μπεις να στείλεις κανα email και να τσεκάρεις λίγο to facebook

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

αλλο τι εχει και αλλο τι περιμενει να βρει

3 pc για 200+ατομα

για πηγαινε στα νησια να δεις...εκει δεν εχει τπτ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Να σου πω εγώ ήθελα να πάω στους Πεζοναύτες όταν πέρασα περιοδεύων.Τελικά στο πρώτο χαρτί με είχαν ΥΕΑ.Το θέμα είναι ότι μου έκατσε αυτό με το αυτί και επίσης δεν ξέρω νιώθω ψυχολογικά κουρασμένος.Η παραμονή μου στο εξωτερικό,πίεση από πανεπιστημιο και από το ξένο σύστημα,κάποια οικογενειακά προβλήματα κτλ και δεν ξέρω φοβάμαι μην πάει να μου κάνει κάνα πείραγμα κάνας συνάδελφος φαν΄ταρος και πλακωθούμε στις μπουνιές ή μη μου αρχίσει τις φωνές κάνας Λοχίας ή Δεκανέας και όπως είμαι λόγω των πιέσεων που προανέφερα του πω να πάει στο διάολο και ακόμα παραπέρα..Και καταλήξω να κάνω την 9μηνη θητεία ετήσια από τις φυλακές.

όχι ρε χαλάρωσε λίγο :grin:

πολλοί από όσους μπήκαμε στον στρατό είχαμε κάποια προβλήματα (είναι αλήθεια πως ότι πρόβλημα έχεις έξω, το παίρνεις μαζί σου)

κι εγώ είχα κάτι θεματάκια, αλλά ο στρατός έχει και το καλό ότι (στο κέντρο τουλάχιστον) σε κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση και ξεχνιέσαι κάπως από αυτά που κουβαλάς...μετά γνωρίζεις πολύ κόσμο και πάλι ξεχνιέσαι, γιατί η πιθανότητα να μείνεις μόνος είναι μόνο αν σε στείλουν σε φυλάκειο με πολύ λίγο κόσμο...

γαμώ ο στρατός, ό,τι να'ναι :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

για μένα ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, θα πρέπει να χρεώνονται όπλο, να μάθουν να το λύνουν κτλ
σε περίπτωση πολέμου (μία πιθανότητα στις 1000000000000, ποτέ δεν ξέρεις...) μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείς την ζωή σου, τι θα πεις εκεί στον οχτρό, ότι είσαι γιωτάς? :grin:
όλοι πρέπει να παίρνουν όπλο και όσοι έχουν πρόβλημα με τα αυτιά να μην πηγαίνουν για βολές.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ρε αδερφέ δε κάνεις για στρατό εσύ άστο,μία αυτί,μία ευαίσθητη μύτη,όχι δε θες τουαλέτες,όχι δε θες όπλο,θες 24Κβ ιντερνετ που νομίζεις ότι πας έχεις συνειδητοποιήσει.Τις τουαλέτες να εύχεστε να τις καθαρίζεται γιατί είναι για την δικιά σας υγεινή.Στα παπάρια του διοικητή αν θα την καθαρίσεις εσύ θα αρρωστήσεις.
Επιπλέον χαλάρωσε και ότι κάνουν οι υπόλοποι θα κάνεις και συ τίποτε το διαφορετικό.Το να βγείς χίλιες δυο μαλακίες απαλλαγές θα σε κάνει πιο αντιπαθή και στους υπόλοιπους φαντάρους που θα αναγκάζονται να κάνουν τις δικές σου υπηρεσίες και αγγαρίες και στο τέλος μπορεί να σου γυρίσει μπουμεραγκ και να κάνεις παραπάνω αγγαρείες.
Αυτα απο μένα και καλή θητεία.Δεν είναι τίποτα 9 μήνες ,θα το θυμάσαι μετά από χρόνια και θα γελάς πίστεψε με

Για τις τουαλέτες φίλε ότι αφορά έμένα σου λέω ότι είμαι πολυ΄καθαρός.Εδώ Αγγλία στο δωμάτιό μου 3 φορές τη βδομάδα πλένω το μπάνιο μου δηλαδή τη ντουζιέρα και τη λεκάνη.Και σφουγγαρίζω τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα..Αλλά γιατί ας πούμε να μην έχει ο καθένας τη χλωρίνη του και μετά την ανάγκη του να ξεπλένει λίγο αλλά αντίθετα κάποιος θα πρέπει να καθαρίζει τις κουτσουλιές των άλλων.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ρε μεγαλε εμεις εδω στην πλατη εβρου το τελευταιο στρατοπεδο του εβρου τερμα πανω και ειχε στο κψμ υπολογιστες με ιντερνετ το ιδιο ξερω εχουν και αλλα κουφοβουνο κλπ κλπ τι να κλασουν τα νησια μπροστα στην γκατζα :rockon:

ελα μην τον αποθαρυνεται τελειως..!

α και οταν μιλαμε οτι μπορεις να μπαινεις ολα αυτα απογευματινες ωρες το πρωι κψμ ειναι απαγορευμενος χωρος(μονο αν εισαι πολυ εμπειρο φιδι μπορεις να φωλιασεις εκει μεσα ;))

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για τις τουαλέτες φίλε ότι αφορά έμένα σου λέω ότι είμαι πολυ΄καθαρός.Εδώ Αγγλία στο δωμάτιό μου 3 φορές τη βδομάδα πλένω το μπάνιο μου δηλαδή τη ντουζιέρα και τη λεκάνη.Και σφουγγαρίζω τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα..Αλλά γιατί ας πούμε να μην έχει ο καθένας τη χλωρίνη του και μετά την ανάγκη του να ξεπλένει λίγο αλλά αντίθετα κάποιος θα πρέπει να καθαρίζει τις κουτσουλιές των άλλων.

:huh: :huh: :huh:

[move] :helpplea:[/move]

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ρε μεγαλε εμεις εδω στην πλατη εβρου το τελευταιο στρατοπεδο του εβρου τερμα πανω και ειχε στο κψμ υπολογιστες με ιντερνετ το ιδιο ξερω εχουν και αλλα κουφοβουνο κλπ κλπ τι να κλασουν τα νησια μπροστα στην γκατζα :rockon:

ελα μην τον αποθαρυνεται τελειως..!

α και οταν μιλαμε οτι μπορεις να μπαινεις ολα αυτα απογευματινες ωρες το πρωι κψμ ειναι απαγορευμενος χωρος(μονο αν εισαι πολυ εμπειρο φιδι μπορεις να φωλιασεις εκει μεσα ;))

παιζε εσυ στο bourdela

εγω επαιζα με τα πουτανακια στη ροδο.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

όχι ρε χαλάρωσε λίγο :grin:

πολλοί από όσους μπήκαμε στον στρατό είχαμε κάποια προβλήματα (είναι αλήθεια πως ότι πρόβλημα έχεις έξω, το παίρνεις μαζί σου)

κι εγώ είχα κάτι θεματάκια, αλλά ο στρατός έχει και το καλό ότι (στο κέντρο τουλάχιστον) σε κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση και ξεχνιέσαι κάπως από αυτά που κουβαλάς...μετά γνωρίζεις πολύ κόσμο και πάλι ξεχνιέσαι, γιατί η πιθανότητα να μείνεις μόνος είναι μόνο αν σε στείλουν σε φυλάκειο με πολύ λίγο κόσμο...

γαμώ ο στρατός, ό,τι να'ναι :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

για μένα ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, θα πρέπει να χρεώνονται όπλο, να μάθουν να το λύνουν κτλ
σε περίπτωση πολέμου (μία πιθανότητα στις 1000000000000, ποτέ δεν ξέρεις...) μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείς την ζωή σου, τι θα πεις εκεί στον οχτρό, ότι είσαι γιωτάς? :grin:
όλοι πρέπει να παίρνουν όπλο και όσοι έχουν πρόβλημα με τα αυτιά να μην πηγαίνουν για βολές.

Φίλε εγώ στα 14 μου είχα ρίξει και με AK 47 και με πιστόλι.Βαραγα τότε τενεκέδες σε μεγάλη απόσταση.Άσχετα αν τελιά πετύχαινα μπεκάτσες :2funny: :2funny:

Όμως δεν ξέρω ρε συ..Ίσως που βλέπω τη χώρα μου να γαμιέται από το Γιωργάκη και το ΔΝΤ,που βλέπω ότι ο κόσμος έγινε πολύ κωλόκοσμος δεν μου κάνει πολύ καρδιά να τους υπερασπιστώ..Αγωνίζομαι να ξαναγίνει η Ελλάδα όπως ήταν πριν 30 χρόνια και να ναι ο κόσμος άντρες και γυναίκες με τα όλα τους και εγώ στην πρώτη γραμμή και που λέει ο λόγος και μια ώρα πριν θα θελα να μου δείξουν πρόχειρα πως να πυροβολώ.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
koko εισαι και μαλακας αν δεν καταλαβαινεις κατι μην μιλας

Stories