You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
koko εισαι και μαλακας αν δεν καταλαβαινεις κατι μην μιλας
τι δεν καταλαβα?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μην γινεσαι μαλακας διασκευαζοντας τις παπαριές που γραφω
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
σου φανηκε αστειο οτι εχουν ιντερνετ τα στρατοπαιδα οπως εγραψε καποιος και λες "πανε σε κανα νησι" καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως
εννοωντας οτι εκει θα ειναι τοσο μαυρα τα πραγματα που αυτο ειναι απιθανο
και μετα ελεγες για τουριστριες στην ροδο
οτι να ναι
οτι να ναι
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
σου φανηκε αστειο οτι εχουν ιντερνετ τα στρατοπαιδα οπως εγραψε καποιος και λες "πανε σε κανα νησι" καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως
οτι να ναι
στα νησια δεν παιζει ιντερνετ οπως το περιεγραψες εσυ για τον εβρο.
δεν ειπα εγω για μαυριλα.
εσυ το εννοησες ετσι.
τουριστριες ομως παιζουν
απλα τα ειπα.
εσυ τα φανταζεσαι αλλιως.
εγω αυτα που λεω τα ξερω.
δεν τα φανταζομαι
κατα τα αλλα το θεμα ιντερνετ στα στρατοπαιδα ειναι για γελια
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω απο θεμα ιδεολογικο δεν γουσταρα τον στρατο..πολλη το ψαχνεις και ακυρωνεις τα παραπανω που εγραψες.. ;)Φίλε εγώ στα 14 μου είχα ρίξει και με AK 47 και με πιστόλι.Βαραγα τότε τενεκέδες σε μεγάλη απόσταση.Άσχετα αν τελιά πετύχαινα μπεκάτσες
Όμως δεν ξέρω ρε συ..Ίσως που βλέπω τη χώρα μου να γαμιέται από το Γιωργάκη και το ΔΝΤ,που βλέπω ότι ο κόσμος έγινε πολύ κωλόκοσμος δεν μου κάνει πολύ καρδιά να τους υπερασπιστώ..Αγωνίζομαι να ξαναγίνει η Ελλάδα όπως ήταν πριν 30 χρόνια και να ναι ο κόσμος άντρες και γυναίκες με τα όλα τους και εγώ στην πρώτη γραμμή και που λέει ο λόγος και μια ώρα πριν θα θελα να μου δείξουν πρόχειρα πως να πυροβολώ.
παντως στο Καστελοριζο και στην Ρω που ημουν δεν ειχε ιντερνετ..
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
επειδη ημουν πριν λιγα χρονια στρατο και οχι την δεκαετια του 80
το 80% των εξοδουχων και μην πω παραπανω πανε σε ιντερνετ καφε
τωρα γιατι θεωρεις μαλακια να εχει και στο στρατοπεδο οποτε να γλιτωνει καποιος τα λεφτα η να "ξεχνιεται" εστω για λιγη ωρα δεν θα συμφωνησουν και πολυ μαζι σου συμφωνα με αυτα που εζησα γιατι ολοι αυτο καναν
τωρα γιατι θεωρεις μαλακια να εχει και στο στρατοπεδο οποτε να γλιτωνει καποιος τα λεφτα η να "ξεχνιεται" εστω για λιγη ωρα δεν θα συμφωνησουν και πολυ μαζι σου συμφωνα με αυτα που εζησα γιατι ολοι αυτο καναν
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Λοιπόν αν βγω Ι4 κάθε πότε θα δικαιούμαι έξοδο και άδεια;;Τ μόνο που θέλω όταν βγαίνω είναι να πηγαίνω σε υπολογιστή με ιντερνετ να στέλνω βιογραφικά,να ελέγχω την εξέλιξη των αιτήσεών μου και να μπορούν ρε παιδί μου να επικοινωνήσει ένας εργοδότης μαζί μου..Φαντάζεσαι να κάνω αιτήσεις και να μου στείλει ο εργοδότης email και γω να μην πάρω πρέφα για μέρες όπου όταν το δω θα ναι πολύ αργά;;
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
επειδη ημουν πριν λιγα χρονια στρατο και οχι την δεκαετια του 80
εγω υπρετησα το 2008 και εχω ακομα επαφη.
δεν ειπα οτι θεωρω μαλακια να εχει νετ.καλο ειναι να υπαρχει
βγαζεις συμπερασματα μονος σου που εγω δεν εχω καν θιξει.
μαλακια θεωρω να νομιζει ο φιλος,σαν κανονα, οτι θα εχει ιντερνετ στο οποιο στρατοπαιδο στο οποιο κωλοχωρι μπορει να του κατσει μεταθεση.
συν ολα τα αλλα ουτοπικα που εχει στο νου του οτι θα συναντησει.
απαγορευται πχ η καλλιοπη.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Λοιπόν αν βγω Ι4 κάθε πότε θα δικαιούμαι έξοδο και άδεια;;Τ μόνο που θέλω όταν βγαίνω είναι να πηγαίνω σε υπολογιστή με ιντερνετ να στέλνω βιογραφικά,να ελέγχω την εξέλιξη των αιτήσεών μου και να μπορούν ρε παιδί μου να επικοινωνήσει ένας εργοδότης μαζί μου..Φαντάζεσαι να κάνω αιτήσεις και να μου στείλει ο εργοδότης email και γω να μην πάρω πρέφα για μέρες όπου όταν το δω θα ναι πολύ αργά;;
μην το φανταζεσαι.
αποδεξου το για να μην στεοχωρηθεις οταν συμβει
και παρτο χαλαρα.
δεν θα παθεις τπτ.
9 μηνες ειναι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κινητό και πλήρωσε κάποια υπηρεσία ιντερνετ στην εταιρία που είσαι.Λοιπόν αν βγω Ι4 κάθε πότε θα δικαιούμαι έξοδο και άδεια;;Τ μόνο που θέλω όταν βγαίνω είναι να πηγαίνω σε υπολογιστή με ιντερνετ να στέλνω βιογραφικά,να ελέγχω την εξέλιξη των αιτήσεών μου και να μπορούν ρε παιδί μου να επικοινωνήσει ένας εργοδότης μαζί μου..Φαντάζεσαι να κάνω αιτήσεις και να μου στείλει ο εργοδότης email και γω να μην πάρω πρέφα για μέρες όπου όταν το δω θα ναι πολύ αργά;;
απλούστατο.
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μην το φανταζεσαι.
αποδεξου το για να μην στεοχωρηθεις οταν συμβει
και παρτο χαλαρα.
δεν θα παθεις τπτ.
9 μηνες ειναι
Μα ρε φίλε εμένα η ανησυχία μου είναι να κάνω τις αιτήσεις μου και να βρω κάτι γιατί βλέπεις έξω οι προσλήψεις γίνονται κάθε Σεπτέμβρη με χρι Δεκέμβρη για το επόμενο καλοκαίρι.έπειτα γεμίζουν οι θέσεις και θέλω όσο τίποτε να βρω κάτι και να ξέρω τελειώνοντας το στρατό ότι θα αρχίζω να δουλεύω κάπου..
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
κινητό και πλήρωσε κάποια υπηρεσία ιντερνετ στην εταιρία που είσαι.
απλούστατο.
Έλα όμως που δεν επιτρέπουν κινητά!!Αλιώς θα παιρνα ένα Blackberry..Και άσε που δεν μπορώ με το κινητό να ανοίγω και να στέλνω Word αρχεία..
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
κατα τα αλλα το θεμα ιντερνετ στα στρατοπαιδα ειναι για γελια
αυτο σαν να ειπες οτι ειναι μαλακια φανταζει
FANIS αν βγεις Ι4 θα παιρνεις εξοδο τις μονες μερες
τις ζυγες παιρνουν αυτοι που εχουν Ι3 οσοι εχουν Ι1-Ι2 μονο στις γιορτες
ρεεε θα μας τρελανεις και εσυ συνελθε
και τα κινητα επιτρεπονται και με οτι θελεις μονο και καλα να μην εχουν καμερα στο κεντρο και μετα μια χαρα δεν χρειαζεται να το βγαζεις να το δειχνεις στους ανωτερους η να τους τραβας βιντεακια
για να το κλεισω εγω
και ιντερνετ εχουν αρκετες μεγαλες μοναδες(που οι περισσοτερες ετσι ειναι πλεον) και στα φυλακια ανετα υπαρχουν Laptop playstasion κλπ
μια εμπειρια ειναι ο στρατος εχει και την φαση του θα σου σπασουν και τα αρχιδια θα βαρεθεις θα γελασεις ομως κλπ στο τελος μονο τα καλα μενουν
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Μα ρε φίλε εμένα η ανησυχία μου είναι να κάνω τις αιτήσεις μου και να βρω κάτι γιατί βλέπεις έξω οι προσλήψεις γίνονται κάθε Σεπτέμβρη με χρι Δεκέμβρη για το επόμενο καλοκαίρι.έπειτα γεμίζουν οι θέσεις και θέλω όσο τίποτε να βρω κάτι και να ξέρω τελειώνοντας το στρατό ότι θα αρχίζω να δουλεύω κάπου..
φιλε σε καταλαβαινω.
απλα σου δινω την πραγματικοτητα.
αν θες νετ στο στρατο
μονο το κινητο σου μπορει να σε βοηθησει αξιοπιστα.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Έλα όμως που δεν επιτρέπουν κινητά!!Αλιώς θα παιρνα ένα Blackberry..Και άσε που δεν μπορώ με το κινητό να ανοίγω και να στέλνω Word αρχεία..
μην λες μαλακιες ρε ψαρι.οτι θελεις κανεις.
αυτο σαν να ειπες οτι ειναι μαλακια φανταζει
ατιμο πραγμα η φαντασια.
για γελια φιλε ειναι να εχει 3 pc με συνδεση για τον πουτσο για 100+ατομα.
η αναλογια pc/ατομο μπορει να γινει και χειροτερη
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αν βέβαι δεν υπήρχαν κλεφτρόνια και διαρρήκτες να μου σπάσουν κάνα λουκέτο όταν θα χω εργασία και δεν θα χω το νου μου θα χα στο ντουλάπι μου το μικρό μου το laptop που ζυγίζει ούτε 2 κιλά,θα χα από μια εταιρία κινητής σύνδεση και θα κανα τη δουλειά μου..Αλλά κάτι τέτοιο απαγορεύεται έτσι;;Πόσο βολικό θα ήταν....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις