Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά - 223 (36.7%)

Μεγάλο ποσοστό,τί έγινε ''πατριωτάκια'' πατριώτες αλλά στρατός όχι;;; :birdman:

Να σου πω;Πρ'ωτα από όλα δεν υπάρχει στρατός για αυτό το έχουμε ως αγγαρεία..Πρώτα πρώτα θα πρέπει να κοπούν τα βύσματα.Δεν μπορεί κάποιος να ναι στον Εβρο και κάποιος άλλος επειδή έχει γνωστούς να ναι Μηχανικός ή σε υπηρεσία στην Αθήνα δίπλα στο σπίτι του και να τρώει στο σπίτιτ του..

Αν ήταν όλοι ίσοι τότε θα υπήρχε στρατός και κανείς δεν θα θελε να το παίξει λουφαδόρος

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
311 λελε!!!θέλει δύναμη και τρέλα να φιλάς σκοπιά Καστέλλα!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Κοιτάνε ακόμα αν τσουρουφλίζεις τον αστακό; :think:

URL]]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
την πρωτη μερα τα κατεβαζεις και σε εξεταζει ιατρος

parta_ola

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτάνε ακόμα αν τσουρουφλίζεις τον αστακό; :think:

http://[URL unfurl="true"]www.imagehosting.gr/out.php/i1455557_stroymfakia3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Mαλακίες εγώ όταν παρουσιάστηκα με το σώβρακο μας εξέτασαν,σχετικά πρόσφατα.
Υ.Γ. Γαμώ τον στρατό σας και τα μουνιά που πέταγαν τους μονιμάδες.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Αυτά που λέει ο πιο πάνω τα κάναν πριν 20 χρόνια...Ήταν τελειώς εξευτελιστικό να πρέπει μαζί με άλλους να σαι γυμνός και να προσβάλλουν την προσωπικότητά σου.

Εμένα μόνο την μπλούζα μου είπε να βγάλω.Με το παντελόνι ήμουν.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εσυ να μάθεις πρωτα ΙΣΤΟΡΙΑ και μετά να βρίζεις μαναδες.....Κι ετοιμασου για "μπανάκι"...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτά που λέει ο πιο πάνω τα κάναν πριν 20 χρόνια...Ήταν τελειώς εξευτελιστικό να πρέπει μαζί με άλλους να σαι γυμνός και να προσβάλλουν την προσωπικότητά σου.

γιατί ρε φιλαράκο σε παρτούζα δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ??? ντρέπεσαι??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι εγινε ρε πουστη δε χωριζεις τη σακουλα με το δαχτυλο να δουν τα αρχιδια πια?  :o

υ.γ. παιχτη σιγα το εξευτελιστικο. πρεπει μου φαινεται να τα πεις με καναν ειδικο. να τα βρεις με το πουτσι σου να αισθανεσαι ανετα  :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το 1999 που παρουσιάστηκα, ναι κοιτούσαν.

Σιγά το πράγμα όμως.

Που να πας και κανένα FKK δλδ!

:2funny:

μου θυμιζει κατι τυπους στα αποδυτηρια που κοιτανε 20 φορες τριγυρω πριν γδυθουνε  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φυσικά και τα χωρίζεις.

και καλά κάνουν και το εξετάζουν.. η κρυψορχία είναι πολύ διαδεδομένη και είναι σίγουρο ότι οδηγεί σε καρκίνο των όρχεων αν δεν διορθωθεί μέχρι τα 30 .... μια ποολύ απλή επέμβαση είναι.. στην σειρά μου στα 700 άτομα βρήκαν 8 με κρυψορχία που δεν το ξέρανε..

Επισκέπτης
και καλά κάνουν και το εξετάζουν.. η κρυψορχία είναι πολύ διαδεδομένη και είναι σίγουρο ότι οδηγεί σε καρκίνο των όρχεων αν δεν διορθωθεί μέχρι τα 30 .... μια ποολύ απλή επέμβαση είναι.. στην σειρά μου στα 700 άτομα βρήκαν 8 με κρυψορχία που δεν το ξέρανε..
Αυτό σωστό είναι. Αλλά άμα βρουν κάποιον που για κάποιον λόγο έχει ένα όρχη, αυτομάτως τον βγάζουν Ι4 λες και έχει έναν νεφρό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό σωστό είναι. Αλλά άμα βρουν κάποιον που για κάποιον λόγο έχει ένα όρχη, αυτομάτως τον βγάζουν Ι4 λες και έχει έναν νεφρό...

και τον στέλνουν στο νοσοκομείο για επέμβαση (αν θέλει).. είναι επικίνδυνο δεν κάνει να σηκώνει βάρη γιατί μπορεί να πάθει κήλες, ρήξι του κρυφού ορχεως κλπ..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Είναι σαν το ανέκδοτο που κάποιος έχει τρία αρχίδια και βάζει στοίχημα ότι μαζί με τον διπλανό του έχουν πέντε. Και ο διπλανός του του λέει, ότι εάν τελικά έχει 4 κάτι γίνεται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είναι σαν το ανέκδοτο που κάποιος έχει τρία αρχίδια και βάζει στοίχημα ότι μαζί με τον διπλανό του έχουν πέντε. Και ο διπλανός του του λέει, ότι εάν τελικά έχει 4 κάτι γίνεται.

που το θυμήθηκες ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom