Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αγαπώ την Ελλάδα όσο τίποτα.Όμως θέλω και κάποια ηαμημένη κυβέρνηση να μας δώσει κάτι.Να δωσουν σοβαρό επίδομα ανεργίας σε όλους τους νέους γραμμένους στον ΟΑΕΔ να πούμε τουλάχιστον 300 ευρώ.Να επιτρέπουν στους άνεργούς γραμμένους στον ΟΑΕΔ να ναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ ή σε άλλο ταμείο,να έχουν οι χαμηλόμισθοι και άνεργοι δωρεάν μεταφορές.Κάτι ρε γαμώτο να δείξουν ότι μας υπολογίζουν..

Όπως έχω δει και απο πολλούς έξω η κατάσταση έχει ξεφύγει.Εγώ προσπαθώ μήπως βρω δουλειά Αγγλία αλλά δε μου αρέσει η Αγγλία.Το κάνω μόνο για να ζήσω.Οι άλλοι τους ακούω Έλληνες να βρίζουν τη χώρα τους.Έτσι κατάντησαν την χώρα μας να την μισούν τα ίδια τα παιδιά της.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
μπορει να μην ηταν κομαντο αλλα στον χορο και στις φιλιες ειναι πρωτος τυπε :2funny:
%25CE%2596%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25AD%25CE%25BA%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%2B%25CE%25A3%25CE%25AC%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2585.jpg.jpg

cebaceb1cebdcf84ceaccf86ceb9-cf80ceb1cf80ceb1cebdceb4cf81ceadcebfcf85.jpg
Και στο να βαζει το δακτυλο, στην αλυσιδα του ποδηλατου του !!!
Ο  :jerking: !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω ηθελα να ειχαμε τετοια μουνια οπως ο ισραηλινος στρατος
παρτε ματι τυποι
women-idf-maxim-photo-1.jpg

Nivit

Expertise: Military intelligence

“My job was top secret,” says this Tel Aviv native, who still lives with her parents. “I can’t talk about it other than to say I studied some Arabic!”

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
women-idf-maxim-photo-3.jpg

Natalie

Expertise: Naval Telecommunications

This beguiling blonde clearly remembers her favorite part of serving her country: “I met my husband. His commander kept trying to set us up.” Lucky for him, Natalie followed orders.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
women-idf-maxim-photo-2.jpg

Gal

Expertise: Physical fitness

“I taught gymnastics and calisthenics,” says this flawless former Miss Israel. “The soldiers loved me because I made them fit.”

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες,θυμάται κανείς τι γινόταν όταν περνούσαμε περιοδεύοντες??Όλη μέρα ξεβράκωτοι και μας έψαχναν ακόμα και αν έχουμε 2 παπάρια,καθώς και το μέγεθος της πίσω μπουκαπόρτας...Ξεφτίλα σκέτη με τους γαμημένους.Και η πλάκα είναι ότι οι πούστηδες το δηλώνανε και δεν τους εξέταζαν καν,ενώ οι υπόλοιποι...Θα μου πείς αυτοί έβγαιναν Ι4 ή Ι5,ανάλογα με την περίπτωση.Οι υπόλοιποι βέβαια βγαίναμε εκτός εαυτού στη θητεία μας.Τεσπα...Αξέχαστα χρόνια μάγκες!!

Παιχτη το σου τσεκαρουν τ'@@κια καλο ειναι...μπορει καποιος να πασχει απο κρυψορχία και να μην το ξερει και ειναι κατι που πρεπει να διορθωθει...οσο για το μεγεθος της κωλοτρυπιδας, αυτο ειναι μυθος και δεν εχει να κανει με πουστηδες...για παραμορφωσεις της σπονδυλικης στηλης κοιτανε...κατ'αλλα, οντως αξεχαστες εποχες (τουλαχιστον οσον αφορα το χαβαλε και την πλακα!) :)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.290
Πόντοι
7.865
Παιχτη το σου τσεκαρουν τ'@@κια καλο ειναι...μπορει καποιος να πασχει απο κρυψορχία και να μην το ξερει και ειναι κατι που πρεπει να διορθωθει...οσο για το μεγεθος της κωλοτρυπιδας, αυτο ειναι μυθος και δεν εχει να κανει με πουστηδες...για παραμορφωσεις της σπονδυλικης στηλης κοιτανε...κατ'αλλα, οντως αξεχαστες εποχες (τουλαχιστον οσον αφορα το χαβαλε και την πλακα!) :)
Φίλε,έτυχε να πάω μαζί με τη μισή μου γειτονιά στο Ρούφ και παραλίγο να μας πετάξουν έξω.Πουτάνα όλα.Και το γεγονός οτι μας εξετάζανε είναι πολύ καλό.Υπήρχαν περιστατικά που εκεί σου τα έβρισκαν,ιδίως πριν 30 χρόνια που πήγα εγώ και ο κόσμος ούτε ήξερε,ούτε ψαχνόταν και δεν υπήρχαν και διάφορα μηχανήματα.Τότε λέγανε ότι είσαι νέος και δεν έχεις τίποτα.Και αν πέθαινες σου τα βρίσκανε στην νεκροψία.Μου έλεγε ο ανηψιός μου,που απολύθηκε πρόσφατα σκηνικά με παιδιά που ήταν άοπλα και τρελάθηκα.Απο διολίσθηση σπονδύλων,μέχρι και πέρασμα απο λευχαιμία.Ε,ρε προβλήματα ο κόσμος...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά έχω πρόβλημα..Τέλειωνε η αναβολή μου και ήξερα από πριν το Δεκέμβρη πέρσυ ότι Μάη θα με καλέσουν για θητεία.Πήγαν οι γονείς μου και εξήγησαν ότι τελειώνω τις σπουδές μου (σπουδάζω Αγγλία) τέλη Ιουνίου του 2011.Τότε είπαν να δώσω ένα χαρτί απο το πανεπιστήμιο επίσημα μεταφρασμένο από British Council πότε άρχισα τις σπουδές πότε τελειώνω κλ..Το έκανα και η υπάλληλος στο Ρουφ είπε ότι εντάξει αλλά ξανά θέλουν χαρτί!!Όταν στείλουν να παρουσιαστώ ειπε τότε να τους πάω ξανά το ίδιο χαρτί.

Περίμενα να στείλουν και στέλνουν οι μαλάκες Μ. Παρασκευή να παρουσιαστώ στις 3 Μαιου.Πήγα εσπευσμένα στη γραμματεία του πανεπιστημίου μου αφού και η μάνα μου μεσημεριάτικα της στείλαν να παρουσιαστώ στις 3 Μάη!!Και ειλικρινά το νωρίτερο που μπορώ να χω το χαρτί είναι ή αύριο ή μεθαύριο.Πες ότι το στέλνω με express θα το λάβει η μάνα μου Παρασκευή.Το να μεταφραστεί όμως από British Council θέλει καμια βδομάδα τουλάχιστον.Δεν προλαβαίνω.

Αρκεί τουλάχιστον προσωρινά η μητέρα μου να τους πάει τη βεβαίωση σπουδών στα Αγγλικά και να μας δώσουν καμια δεκαριά μέρες πίστωση χρόνουν ώστε να το χουν και  μεταφρασμένο στα ελληνικά;;

Είναι δικό τους λάθος όλο αυτό γιατί ενώ μπορούσα να τους το πάω το χαρτί νωρίτερα αυτοί είπαν μόνο όταν μου στείλουν να παρουσιαστώ.

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
να δώσω ένα χαρτί απο το πανεπιστήμιο επίσημα μεταφρασμένο από British Council

Για τη μετάφραση να μην πας στο British Council.
Να πας στο μεταφραστικό τμήμα του Υπ. Εξ., οδός ΑΡΙΩΝΟΣ στο Μοναστηράκι.
1) Έχει fast track διαδικασία, πληρώνεις 12 ευρώ (αντί για 8 κανονικά) τη σελίδα, αλλά το παίρνεις σε 2-3 μέρες.
2) Είναι πιό επίσημη μετάφραση από του B.C. (δε μπορεί να την αρνηθεί ο στρατός).

Δε θα το στείλεις με Royal Mail Express, αλλά με courier (DHL, FED-EX, TNT, κάτι τέτοιο). Δε θα κάνει 3 μέρες, αλλά μία.

Θα προλάβεις, αν τρέξεις.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Για τη μετάφραση να μην πας στο British Council.
Να πας στο μεταφραστικό τμήμα του Υπ. Εξ., οδός ΑΡΙΩΝΟΣ στο Μοναστηράκι.
1) Έχει fast track διαδικασία, πληρώνεις 12 ευρώ (αντί για 8 κανονικά) τη σελίδα, αλλά το παίρνεις σε 2-3 μέρες.
2) Είναι πιό επίσημη μετάφραση από του B.C. (δε μπορεί να την αρνηθεί ο στρατός).

Δε θα το στείλεις με Royal Mail Express, αλλά με courier (DHL, FED-EX, TNT, κάτι τέτοιο). Δε θα κάνει 3 μέρες, αλλά μία.

Θα προλάβεις, αν τρέξεις.

Αυτοί όμως μου είπαν από το Βρετανικό Συμβούλιο ρε συ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Κατεπείγον μετάφραση από ΥΠ.ΕΞ αυτή την περίοδο = 2 εβδομάδες.

Αφού το έχεις ξαναπάει το χαρτί όπως λες, γιατί δεν πας το ίδιο πάλι?

Τέλος, μην ψαρώνεις με τις διαδικασίες του στρατού, στην χειρότερη δεν πας καν, τρως κάποια ποινή, πληρώνεις (λίγα είναι) και μπαίνεις στην επόμενη ή μεθεπόμενη. (status 1998)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κατεπείγον μετάφραση από ΥΠ.ΕΞ αυτή την περίοδο = 2 εβδομάδες.

Αφού το έχεις ξαναπάει το χαρτί όπως λες, γιατί δεν πας το ίδιο πάλι?

Τέλος, μην ψαρώνεις με τις διαδικασίες του στρατού, στην χειρότερη δεν πας καν, τρως κάποια ποινή, πληρώνεις (λίγα είναι) και μπαίνεις στην επόμενη ή μεθεπόμενη. (status 1998)

Μα το χαρτί το παρέδωσα στο στρατό θέλουν και το πρωτότυπο στα αγγλικά και το μεταφρασμένο.

Για το πρόστιμο φίλε δεν πληρώνεις 660 ευρώ που ήταν κάποτε αλλά πλέον 6000 ευρώ και δε μου περισσεύουν..Και δε θέλω να ζω σαν κυνηγημένος,να κρύβομαι σαν εγκληματίας και να μην μπορώ να βρώ δουλειά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Βγες άρρωστος.

Στην τελική....παρουσιάσου!

mpaokara

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω που πηγα και με σπουδες εξωτερικο και με αγγλικα και και και και 30ποντα κουραδια ετριβα και βαραγα προσοχες σε νεαροτερους απο εμενα αξιωματικους.. στο τελος γραφεις ηταν οι βυσματουχοι και μονο.. και μια χαρα ζωη και κοτα στο γραφειο. ιντερνετ. αλλου ειναι διαφορετικα και το πιστευω απολυτα.

Ρε πατε και οπως βγει... οσο χειροτερα τοσο το καλυτερο για τη ζωη σας μετα !!! θα με θυμηθειτε

Μια απο τα ιδια για το πρωτο μερος, αγγραματοι γραφεις στη λουφα και με 2 χαρτια θετικων επιστημων (αλλα βυσμα 0) φορτωμα/ξεφορτωμα/περιπολο/σκοπετο. Και ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ο μαγκας για το οσο χειροτερα μεσα, τοσο καλυτερα μετα, συμφωνω 110%, σιγα μη γινουμε ρουφιανοι, καλημερακηδες και κοτουλες για τα καραβανια.

Τελος, αμα ειναι ο στρατος οπως τωρα με βυσματα, μονιμαδες δημοσιους υπαλληλους και τα τοιαυτα, καταργηστε τον να παει στα κομματια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυπε μην λες τετοια....θα παει στρατο και ο κιθαρας :2funny: :2funny: :2funny:
Αβράμη ζούμε, πεζοναύτη να σε δούμε  :2funny: :2funny:

Έλα όμως που δεν επιτρέπουν κινητά!!Αλιώς θα παιρνα ένα Blackberry..Και άσε που δεν μπορώ με το κινητό να ανοίγω και να στέλνω Word αρχεία..
Καλά πήγαινε ποτέ θητεία κωλόψαρο και μην πας με κινητο εσυ, να σε δουλεύουνε κι οι ρέγγες.
Άμα πας, πάρε ενα smartphone...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Eγω παντως βγηκα Ι5
[move]Ι ευτηχιας[/move]

korjohn

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τυχερος!!Πως τα καταφερες francesco??

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πρεπει να χεις κατι σοβαρο για να σε αναβολάρουνε 2 φορες, εκτός κι αν θελανε σαν τρελοι να γλιτωσουν απο εσενα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom