master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
πας καλα ρε?για ποιο λογο?Eγω παντως βγηκα Ι5
[move]Ι ευτηχιας[/move]
πας καλα ρε?για ποιο λογο?Eγω παντως βγηκα Ι5
[move]Ι ευτηχιας[/move]
ειναι απλο τυπε.....τους εδειξε τα θρεντ που ανοιξε στο μπου και τα ποστ του.....Πρεπει να χεις κατι σοβαρο για να σε αναβολάρουνε 2 φορες,....
δεν επιτρεπονται ετσι κι αλλιως τυπεφανταζομαι αν παρεις λαπτοπ στο στρατο παιζει να στο βουτηξουνε ετσι???
αν παρεις λαπτοπ παιζει να κοιμασαι πολυ λιγες ωρες εκει μεσα.... :-
Αναλογα το στρατοπεδο φυσικα.δεν επιτρεπονται ετσι κι αλλιως τυπε
Γενικα αμα πας και τους πεις πως δεν την παλευεις κτλ για την πλακα σου δινουν αναβολη. Ο στρατος εχει αλλαξει αμα δεν θες να πας ΔΕΝ ΠΑΣ!Πρεπει να χεις κατι σοβαρο για να σε αναβολάρουνε 2 φορες, εκτός κι αν θελανε σαν τρελοι να γλιτωσουν απο εσενα
Με ποια αφορμη?
Πρεπει να χεις κατι σοβαρο για να σε αναβολάρουνε 2 φορες, εκτός κι αν θελανε σαν τρελοι να γλιτωσουν απο εσενα
Απλα πηγα την δευτερη βολτα στο διοικητη και του ειπα οτι αντιμετωπιζω ψυχολογικα προβληματαπας καλα ρε?για ποιο λογο?
δεν επιτρεπονται ετσι κι αλλιως τυπε
Ε ναι ρε τυπε... γιατι να επιτραπουν.
Λες και τους ενδιαφερει αν εσυ εκει μεσα εκτος του οτι θα χασεις
1 χρονο απο την ζωη σου... θα μεινεις και 1 χρονο τελειως εκτος απο ολες τις εξελιξεις.
Στο εξωτερικο ο στρατος ειναι μισθοφορικος. Εδω με ολους τους καραβλαχους τους ελληναραδες
που μπλεξαμε πρεπει να πηγαινουμε να υπηρετουμε την μαμα πατριδα που δεν ειναι ικανη
να προσφερει ουτε μια δουλεια της προκοπης. Δεν γαμιεστε... μολις τελειωσω κ το φανταρικο εξωτερικο... τα σεα μου τα μεα και ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ
μονο μια μερα ισως παω απο περιεργεια εδω σε μια συντετευξη για να σπασω πλακα
και να φανε δουλεμα
Τυπε ησουν πολυ παλια σειρα μάλλον 0 0δεν επιτρεπονται ετσι κι αλλιως τυπε
Ι5 τρελός . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑπλα πηγα την δευτερη βολτα στο διοικητη και του ειπα οτι αντιμετωπιζω ψυχολογικα προβληματα
απο τοτε που ηρθα στην μοναδα και με παρεπεμψε στο στρατιωτικο νοσκομειο οπου μιλησα
με εναν ειδικο ψυχολογο λοχαγο,εκει του ειπα διαφορα περι αυτοκτονικες τασεις, οτι σκεφτομαι
να κανω κακο στον ευατο μου (ολα αυτα με τροπο ρεαλιστικο)και ετσι μου ειπε να περασω απ την επιτροπη
απαλλαγων εκει τους ειπα τα ιδια με ρεαλιστικο επισης τροπο,βαλανε κατι σφραγιδες και υπογραφες επεστρεψα στην μοναδα και την επομενη μερα εφυγα
μαζι με το γιωτοχαρτο!!!
σηκωνεις τον κιθαρα στος ωμους καθε μεραενας γιατρος μου ειχε πει το εξης.... ενα παλικαρακι εκανε την εξης λαμογια....
Ειχε κοιλη στα αρχιδια και τους το ξεφουρνισε μολις πηγε εκει οποτε τον στειλανε να την βγαλει
και πηρε 6 μηνες αδεια
πως παθαινουμε κηλη ρε παιδια
ξερει κανεις
μπορει να εχεις και κυρσοκοιληενας γιατρος μου ειχε πει το εξης.... ενα παλικαρακι εκανε την εξης λαμογια....
Ειχε κοιλη στα αρχιδια και τους το ξεφουρνισε μολις πηγε εκει οποτε τον στειλανε να την βγαλει
και πηρε 6 μηνες αδεια
ξερει κανεις
Π.Σ Οντως πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να δεχθεις να σε βγαλουν Ι5 θα σε ακολουθει εφ ορου ζωης... μηπως με καμια κηλη αν παθαιναμε να την καναμε αλλιως θα το φαμε στην μαπα :-
καλύτερα να είναι τα αρχίδια μου στη θέση τους παρά να γλιτώσω 6 μήνες από το στρατό.ενας γιατρος μου ειχε πει το εξης.... ενα παλικαρακι εκανε την εξης λαμογια....
και πηρε 6 μηνες αδεια
ξερει κανεις
Π.Σ Οντως πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να δεχθεις να σε βγαλουν Ι5 θα σε ακολουθει εφ ορου ζωης... μηπως με καμια κηλη αν παθαιναμε να την καναμε αλλιως θα το φαμε στην μαπα :-
καλύτερα να είναι τα αρχίδια μου στη θέση τους παρά να γλιτώσω 6 μήνες από το στρατό.
κάτι αντίστοιχο με αυτήν την κήλη θα είναι
μπραβο ρε ωραιο σκεπτικοΔεν εχω προβλημα να παω στρατο....
δεν ειμαι καλομαθημενος φλωρος.
Προβλημα εχω με το ποσο μαλακες μπορει να μας θεωρουν...
Ο Γιος του υπουργου πηγε φανταρος? Ο Παπακαλιατης για ποιο λογο πηγε για 3 μηνες?
Εκτος αυτου ειπε κανεις πως εγω θα πολεμησω αν γινει πολεμος?
ΑΡα γιατι μου χρειαζεται η 9μηνη εκπαιδευση ?
Γιατι να πολεμησω? Ψηφισα πουθενα αν δεχομαι τα παρασκηνιακα παιχνιδια που γινονται
πριν τον πολεμο? :- Εκτος αυτου για ποιο λογο να πολεμησω για μια χωρα
οταν το 90% της πλεον αποτελειται απο πουλημενους προδοτες και μουνια οσων ηγουντε
τις πεποιθησεις μας υποτιθεται μεσω της συνταγματικης δημοκρατιας και παπαριες.
Ο ΧΡιστοφορακος για ποιο λογο εφυγε απο την χωρα? Και τα κλεψε ολα... και θα πηγαινα εγω να πολεμισω?
ΧΑΧΧΑΧΑ ωραιο το αστειακι....
μπραβο ρε ωραιο σκεπτικο