Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ
ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ Ι5 ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.
ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70' Η ΤΟΥ 80'ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Ι5 ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ(μετα απο καιρο τους περναει),ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '10.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.464
Πόντοι
266
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ Ι5 ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ(μετα απο καιρο τους περναει),ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '10.
και δεν πηγες ουτε μια μερα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για δώσε τα φώτα σου στον λαό,ενδιαφέρον ακούγεται!!! :sunglasses:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ζεις σε μια χωρα, την οποια προστατεύουν ορισμένοι από αυτούς που ξεγέλασες.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ζεις σε μια χωρα, την οποια προστατεύουν ορισμένοι από αυτούς που ξεγέλασες.
ε τοτε πηγαινε εσυ να χασεις τον χρονο σου τσαμπα,χωρις κανενα κερδος,χωρις ουδεμια ελευθερια,
καθε σου στιγμη ο νους σου να ειναι μην τυχον κανεις κατι η πας καπου και τιμωρηθεις!!!

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Ε όχι και προστατεύουν. Ο μέσος φαντάρος παίζει playstation όλη μέρα και η χώρα έχει ποσοστιαία το μεγαλύτερο αριθμό παράνομων μεταναστών στην EE ίσως (από τα σύνορα που φιλάμε μπήκαν, δεν πέσαν με αλεξίπτωτο).

Το σύστημα είναι στρεβλό και μόνο ζημιά κάνει. Όσο νωρίτερα το καταλάβει ο μέσος νέος τόσο καλύτερα. Να μαζευτούν πολλοί γιωτάδες/αστράτευτοι/αντιρρησίες μπας και καταργηθεί από μόνο του (κάτι σαν τα διόδια). Αν περιμένουμε από την πολιτεία που ταίζεται με ψήφους (μεταθέσεις, θέσεις εργασίας) και λεφτά (μίζες από οπλικά έως και τυρόπιτες στο ΚΑΨΙΜΙ) μέσα από αυτό, σωθήκαμε.

Χαιρετίζω την κίνηση του φίλου francesco!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.464
Πόντοι
266
το μονο που με ανησυχει στην κινηση του φρατσεσκο ειναι οι μελλοντικες κυρωσεις
για εναν διαγωνισμο πχ στο δημοσιο
δεν μπορει να μην εχεις καμια επιπτωση

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.958
Πόντοι
6.035
το μονο που με ανησυχει στην κινηση του φρατσεσκο ειναι οι μελλοντικες κυρωσεις
για εναν διαγωνισμο πχ στο δημοσιο
δεν μπορει να μην εχεις καμια επιπτωση
απολυτως καμια
μονο στο δημοσιο οπως ειπες ισως ζητησουν το απολυτηριο στρατου
πουθενα αλλου

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
το μόνο καλό που μου προσέφερε ο στρατός είναι υπομονή να ανέχομαι ανόητους που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι. Το τι σαπίλα συνάντησα απο λοχίες και αρχιλοχίες ούτε που φαντάζεστε. 12 μήνες στο στρατό μου καναν τα παπάρια πεπόνια μερικοί ψυχάκηδες στρατόκαυλοι που αν δεν είχαν τα γαλόνια..το πολύ σκουπιδιάρηδες θα δούλευαν. Με κάτι τέτοιους κηφίνες πήγε πίσω η χώρα. Δίνει μισθούς σε κάτι άμπαλους να βγάζουν τ απωθημένα τους στα παιδάκια..

οκ ένα ακόμη καλό απ το στρατό ήταν και 2-3 φιλαράκια που ακόμη κρατάω επαφή α και φυσικά εμπειρίες ζωής απο καθημερινές δόσεις τρέλας... :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ελα καντες η δωσε λινκ :think:

Ας το παρουμε πιο απλα το θεμα....

εσυ αν δεν ησουν ευχαριστημενος απο καποιον

θα δεχοσουν να τον υποστηριξεις σε κατι που θα σου ζητουσε?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.464
Πόντοι
266

εσυ πρεπει να πας στρατο να σφιξει το κωλαρακι σου

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας δυστυχως η ευτυχως...Υπαρχουν οι νορμαλ ανθρωποι που με αξιοπρεπεια και υπομονη τον βιωνουν οπως υπαρχουν και ολοι οι αλλοι χαρακτηριστικοι τυποι δηλ. λουφαδοροι,γλυφτες,καλομαθημενα παιδακια που εχουν 'ψυχολογικα' προβληματα και καλα και κοιτανε να απαλλαγουν απο ενα σχολειο που ειναι ο προθαλαμος της πραγματικης κοινωνιας εξω και λεω οτι καλο θα ηταν να το αντιμετωπισουν μηπως και ενηλικιωθουν ποτε και ξεφυγουν απο τη πεπατημενη της λουφας,του μεσου,του εαυτουλη και ολα αυτα που γενεες τωρα μας κατατρεχουν σαν λαο!
Δεν κανω τον πονηρο ουτε τον συμβουλατορα σε κανενα,απλα λεω τη γνωμη μου δηλ παρτε τη ζωη στα χερια σας,μη μασατε απο κανενα τις φανφαρες και τα δηθεν.Παραμεινετα ο εαυτος σας και εκει οπως κι εξω και δεν εχετε να φοβηθητε κανενα.Σχεδον ενας χρονος ειναι η θητεια πια και θεωρηστε τον πραγματικο σχολειο ζωης.Θα κανετε φιλους πραγματικους και απο οσα μαθετε κρατηστε μονο αυτα που θελετε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.464
Πόντοι
266
Ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας δυστυχως η ευτυχως...Υπαρχουν οι νορμαλ ανθρωποι που με αξιοπρεπεια και υπομονη τον βιωνουν οπως υπαρχουν και ολοι οι αλλοι χαρακτηριστικοι τυποι δηλ. λουφαδοροι,γλυφτες,καλομαθημενα παιδακια που εχουν 'ψυχολογικα' προβληματα και καλα και κοιτανε να απαλλαγουν απο ενα σχολειο που ειναι ο προθαλαμος της πραγματικης κοινωνιας εξω και λεω οτι καλο θα ηταν να το αντιμετωπισουν μηπως και ενηλικιωθουν ποτε και ξεφυγουν απο τη πεπατημενη της λουφας,του μεσου,του εαυτουλη και ολα αυτα που γενεες τωρα μας κατατρεχουν σαν λαο!
Δεν κανω τον πονηρο ουτε τον συμβουλατορα σε κανενα,απλα λεω τη γνωμη μου δηλ παρτε τη ζωη στα χερια σας,μη μασατε απο κανενα τις φανφαρες και τα δηθεν.Παραμεινετα ο εαυτος σας και εκει οπως κι εξω και δεν εχετε να φοβηθητε κανενα.Σχεδον ενας χρονος ειναι η θητεια πια και θεωρηστε τον πραγματικο σχολειο ζωης.Θα κανετε φιλους πραγματικους και απο οσα μαθετε κρατηστε μονο αυτα που θελετε!
δεν μας χεζεις και συ ρε...
εδω εχω στρωμενη δουλεια στην νυχτα
και προκειται να μου την κοψει αυτη η μαλακια που λεγεται στρατος...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Το λες σα να πρόκειται για αλισβερίσι. Δηλαδή άμα σου χαν τάξει μια θέση στο δημόσιο μετά, θα πήγαινες;
Το ότι δεν έχεις πετύχει σε κάτι που θέλεις, δε σε φταίει απαραίτητα η χώρα. Η δική μου ένσταση είναι στο ότι αυτό το σύστημα δεν προσφέρει απολύτως τίποτε, ούτε σε μένα προσωπικά, ουτε στο σύνολο (αντιθέτως, μας βλάπτει και τους δυο). Τούτο, είναι ένας καλός λογος για να μην πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom