Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Στο στρατο μαθαινεις να ακους μαλακιες, παπαριες, χαζομαρες και προσβολες απο αμουστακα 20χρονα κωλοπαιδα και να μην τους κοιτας καν στα ματια, να κοιτας το απειρο, να το βουλωνεις και να εκτελεις. Στα κομαντα μαθαινεις να εισαι περηφανος γι'αυτο... :bottom:

Μια τελεια εκπαιδευση για να βγεις μεθαυριο στην αγορα εργασιας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο περισσότερο σκληραγωγείσαι, τόσο το καλύτερο για σένα .

Κάτι άλλο τώρα. Είδαμε όλοι στην Αίγυπτο τη στάση κράτησε ο στρατός στις διαδηλώσεις και ποια της αστυνομίας. Ο στρατός το περισσότερο που έκανε ήταν να φυλάει μερικά κτήρια και δε πείραξε τρίχα διαδηλωτή. Η αστυνομία τους τσάκισε.

Αυτά για τους υπερασπιστές του επαγγελματικού στρατού.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Στο στρατο μαθαινεις να ακους μαλακιες, παπαριες, χαζομαρες και προσβολες απο αμουστακα 20χρονα κωλοπαιδα και να μην τους κοιτας καν στα ματια, να κοιτας το απειρο, να το βουλωνεις και να εκτελεις. Στα κομαντα μαθαινεις να εισαι περηφανος γι'αυτο... :bottom:

Θα μας πεις ρε φίλε που πήγες εσύ και με ποια εμπειρία κρίνεις τη θητεία των ε.δ.;

Τα 20χρονα γιατί σε χαλάνε; Νομίζες ότι είσαι κάτι το ιδιαίτερο και σου το χάλασαν τα πιτσιρίκια; 

Και βέβαια καταλήγουμε στην αγορά εργασίας...Λες και ο στρατός έχει σκοπό να σε προετοιμάσει για καριέρα...

Όταν καταλάβεις ότι ο στρατός είναι το (μοναδικό) μη ταξικό, συλλογικό, ανιδιοτελές πράγμα που γνώρισες στη ζωή σου, θα αναθεωρήσεις αρκετά..Αν τα παραπάνω δεν τα πληρεί στο ακέραιο, δεν φταίει ο στρατός αλλά τα πολιτικάντια, τα βύσματα και η άγνοια που έχουν οι περισσότεροι φάνταροι που τους φαίνεται αδιανόητο να υπηρετήσουν την πατρίδα (έστω με αυτό τον τρόπο που επέλεξαν τα πολιτικάντια) αλλά κάνουν μόκο και γλύφουν το κάθε μαλάκα για 8-9 κατοστάρικα στην αγορά εργασίας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα.ΑΛΛΟΣ λεει 24 μηνες χαμενοι,αλλος 24 μηνες κερδισμενοι,αλλος τσαντιζεται με τους βλαχους,αλλος με τα αμουστακα που τον διαταζουν....ο καθεις μακρυ και κοντο απο ολα εχει ο μπαξες...πολιτικους ,παπαδες ,γαλοναδες ,βυσματα,αδελφες ,γιοταδες...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ  ομως ενα.ΑΦΟΥ πηγα -ασχετο αν πρεπει η οχι-πηγαμε καλυτερα-για να υπερετησουμε την πατριδα -μας και τα εδαφη της-μας...τα βουνα της και της παραλιες της-μας...ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ δημαρχια και αλλα λοιπα αλανια πως περιφραζουν αυτα τα εδαφη που πληρωσαμε με 2 χρονια απο την ζωη μας και μας απαγορευουν την εισοδο????πως αυτα τα κοπροσκυλα ζητανε διοδια μεσα στο εδαφος που πληρωνω με χρονο απο τη ζωη μου και θα πληρωσω και με την ζωη μου αν χρειαστει να το υπερασπιστω....
ΥΣ τι ειδους μοναδα εχει η ΕΛΛΑΔΑ στο σεντ μπαρτς....?????φυλακιο η λοχο καταδρομων?
ΥΣ μονο αταξικος δεν ειναι πλεον...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιατι το γελας? νομιζεις στη ζωη εξω θα σου μιλανε ολοι πληθυντικο και θα κανουνε χωρο να περναει ο Τσαμπος ο μαγκας? οσο νωριτερα το μαθεις τοσο καλυτερα. και σε συμφερει να μαθεις την εννοια της ξεφτιλας μεσα στο στρατο αναμεσα σε ιδιους παρα να ξεφτιλιστεις εξω μπροστα σε γκομενες και αλλο κοσμο.
εχεις να διασκεδασεις πολυ κοσμο εσυ εκει εξω  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γιατι το γελας? νομιζεις στη ζωη εξω θα σου μιλανε ολοι πληθυντικο και θα κανουνε χωρο να περναει ο Τσαμπος ο μαγκας? οσο νωριτερα το μαθεις τοσο καλυτερα. και σε συμφερει να μαθεις την εννοια της ξεφτιλας μεσα στο στρατο αναμεσα σε ιδιους παρα να ξεφτιλιστεις εξω μπροστα σε γκομενες και αλλο κοσμο.
εχεις να διασκεδασεις πολυ κοσμο εσυ εκει εξω  :2funny:
+1000

απορω βασικα που το λεω  :- :-

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μια μαλακια και μιση ειναι ο στρατος!!
Εγω Ι( ευτηχια) βγηκα και ησυχασα!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Μια μαλακια και μιση ειναι ο στρατος!!
Εγω Ι( ευτηχια) βγηκα και ησυχασα!!
θα συμφωνησω και γω Ι4 ημουν και περασα ζωη και κοτα..πατρα,χιο και τελος 401.αν θελετε τη συμβουλη μου περαστε οσο πιο λουφαδορικα μπορειτε.δεν αξιζει ΤΙΠΟΤΑ αυτο το γαμημενο κρατος ρε!!!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
θα συμφωνησω και γω Ι4 ημουν και περασα ζωη και κοτα..πατρα,χιο και τελος 401.αν θελετε τη συμβουλη μου περαστε οσο πιο λουφαδορικα μπορειτε.δεν αξιζει ΤΙΠΟΤΑ αυτο το γαμημενο κρατος ρε!!!!!
Και να πεις οτι πληρωνονται κανονικα αυτα τα καημενα τα φανταρακια!!
8,5 ευρω το μηνα παιρνουν λες και ειναι γυφτακια , και τραβανε του χριστου τα παθη!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αν ητανε να παιρναμε  600 ευρω το μηνα .....να πηγαινα 88 μηνες και οχι  18!!
Αλλα που;

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα.ΑΛΛΟΣ λεει 24 μηνες χαμενοι,αλλος 24 μηνες κερδισμενοι,αλλος τσαντιζεται με τους βλαχους,αλλος με τα αμουστακα που τον διαταζουν....ο καθεις μακρυ και κοντο απο ολα εχει ο μπαξες...πολιτικους ,παπαδες ,γαλοναδες ,βυσματα,αδελφες ,γιοταδες...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ  ομως ενα.ΑΦΟΥ πηγα -ασχετο αν πρεπει η οχι-πηγαμε καλυτερα-για να υπερετησουμε την πατριδα -μας και τα εδαφη της-μας...τα βουνα της και της παραλιες της-μας...ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ δημαρχια και αλλα λοιπα αλανια πως περιφραζουν αυτα τα εδαφη που πληρωσαμε με 2 χρονια απο την ζωη μας και μας απαγορευουν την εισοδο????πως αυτα τα κοπροσκυλα ζητανε διοδια μεσα στο εδαφος που πληρωνω με χρονο απο τη ζωη μου και θα πληρωσω και με την ζωη μου αν χρειαστει να το υπερασπιστω....
ΥΣ τι ειδους μοναδα εχει η ΕΛΛΑΔΑ στο σεντ μπαρτς....?????φυλακιο η λοχο καταδρομων?
ΥΣ μονο αταξικος δεν ειναι πλεον...
πεστα χρυσοστομεεε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πηξ λα μουν!

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Κλασσική περίπτωση βλάβης. Αυτός που δεν έχει πάει ακόμα στρατό κάνει όνειρα ότι θα καταργηθεί η θητεία και μάλιστα το τεκμηριώνει κιόλας. Πού πας ρε καραμήτρο..? Θυμάμαι το 2002 ένας τύπος ήταν αραχτός κάπου στην παραλία και τον ρωτούσε ένας άλλος έξυπνος, πότε πας στρατό ρε? Το 2007, λέει με απόλυτη αυτοπεποίθηση αυτός. Ουουουου, μέχρι τότε, λέει ο άλλος, θα έχει καταργηθει. Ποιός ξέρει σε ποιό νησί ή σε ποιά περιοχή του Έβρου υπηρέτησε τελικά.  :cheesy: Αυτά είναι ξεφτιλίκια πράματα παιδιά. Η υποχρεωτική θητεία θα υπάρχει πάντα στην Ελλάδα, πάρτε το χαμπάρι. Τουλάχιστο για τα επόμενα 20 χρόνια. Ε τι να κάνουμε τώρα...?  ;) Και όσο για τα 600 ευρώ, ξεχάστε τα. Σε περίοδο κρίσης τέτοιο νομοσχέδιο? No baby.  :cheesy:

Το θεωρείς απίθανο δηλαδή σε λίγα χρόνια να μην υπάρχει η υποχρεωτική θητεία και να γίνει ο Ε.Σ. επαγγελαμτική υπόθεση;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και να πεις οτι πληρωνονται κανονικα αυτα τα καημενα τα φανταρακια!!
8,5 ευρω το μηνα παιρνουν λες και ειναι γυφτακια , και τραβανε του χριστου τα παθη!!

8,62€ να είμαστε ακριβείς αυτός είναι ο μισθός μας  :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ μαλακία ο στρατός όπως καταντησε εδώ και πολλά χρόνια.Πάει ο κάθε πούστης,γιος,ανιψιός,εγγονός πολιτικών και δημοσιογράφων Αθήνα ή κάπου να περνά καλά και αφήνουν τα παιδιά του κόσμάκη στον Έβρο μες στα βαποράκια και όλους τους κινδύνους.Όλα με το νταβατζιλίκι..9 μήνες θα ναι για στράτευση για 2 χρόνια τουλάχιστον αφού κάθε μήνας επιπλέον σημαίνει αυξημένο κόστος.Λεφτά που δεν υπάρχουν..Τουλάχιστον πάντως για τις πόμενες μέχρι αυτό τον Νοέμβρη δεν προβλέπονται αλλαγές.

Αλήθεια ο Γιώργος Παπανδρέου που υπηρέτησε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom