Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θα φας καλά φούλα, όλα τα τεκνά στα πόδια σου.
Στην κύπρο από γνωστούς μου έχω ακούσει ότι οι παλιοί τη βλέπουν πολλή ιστορία (στα στρατόπεδα που ήταν τουλάχιστον). Οπότε προετοίμασε το κωλαράκι σου.

Καλα, εχω ζησει αρκετα στην ζωη μου ωστε να μην φοβαμαι τον στρατο.

σε 10 μερες μπαινω  >:(

Επισκέπτης
Οι Μάριοι στο στρατό φοράνε τη στολή του σούπερ μάριο,αντί την κανονική,απ'όσο ξέρω :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οχι, φυσικα και δεν εχω παει στα κομαντα. Αλλα τους ειχε ζησει απο κοντα φιλος. 18χρονα, καβλωμενα, ζωακια, που προσπαθουν να το παιξουν αντρακια και δε καταλαβαινουν τι τους γινεται. Μονο απο φαπες και παναγιες καταλαβαινουν. Τι φαπες δλδ, απειλη για φαπες, τοσο παλικαρια!  :2funny:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Οχι, φυσικα και δεν εχω παει στα κομαντα. Αλλα τους ειχε ζησει απο κοντα φιλος. 18χρονα, καβλωμενα, ζωακια, που προσπαθουν να το παιξουν αντρακια και δε καταλαβαινουν τι τους γινεται. Μονο απο φαπες και παναγιες καταλαβαινουν. Τι φαπες δλδ, απειλη για φαπες, τοσο παλικαρια!  :2funny:

Εσύ ρε φίλε να υποθέσω ότι πήγες ναυτικό-αεροπορία ή σε κανένα σώμα (αλευράς ή αποθηκάριος);

Ρώτα το φίλο σου να σου πει ο μέσος "κομάντος" τι (και αν) αποκόμμισε κάτι και μετά κάνε και την ίδια ερώτηση σε σένα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μπορεί κιόλας. From a certain point of view...

Για να κάνεις σε πόλεμο μάλιστα αυτά που πρέπει όταν είσαι κομάντο πρέπει να είσαι καυλωμένο ζωάκι...

Μην απαξιώνεις ωστόσο ό, τι δεν γνωρίζεις...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εσύ ρε φίλε να υποθέσω ότι πήγες ναυτικό-αεροπορία ή σε κανένα σώμα (αλευράς ή αποθηκάριος);

Ρώτα το φίλο σου να σου πει ο μέσος "κομάντος" τι (και αν) αποκόμμισε κάτι και μετά κάνε και την ίδια ερώτηση σε σένα...
Διαφωτισε με παρακαλω. Τι εχασα στη ζωη μου που δεν πηγα στα κομαντα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορεί κιόλας. From a certain point of view...

Για να κάνεις σε πόλεμο μάλιστα αυτά που πρέπει όταν είσαι κομάντο πρέπει να είσαι καυλωμένο ζωάκι...

Μην απαξιώνεις ωστόσο ό, τι δεν γνωρίζεις...
ΦΠ υπήρξες κομάντο βρε κ μας το κρυβεις;;; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom