Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και για όσους λένε για τον στρατό, να γαμηθεί κτλ, όλοι βρίζαμε πριν, αλλά τελικά, πάντα σε αντροπαρέα οι ιστορίες από την θυτεία μας παίζουν σε πρώτη θέση  ;)
Εγω ξαναπηγαινα ανετα για κανα δυο μηνακια παντως. Αξεχαστες στιγμες, σαν 5αημερη χωρις γυναικες ειναι...

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα.....ο αδερφός μου θα μπει για στρατό το Φλεβάρη.

Ξέρει κανείς που είναι καλά για μονάδα όταν πάρει μετάθεση? ακούω γνώμες και εμπειρίες..
ΟΧΙ ΡΟΔΟ 35 εγω ημουν στην ΜΑΚ και ημουν 35 μεσα και εμαθα και απο παιδια που μπηκαν αυτο το χρονο οτι ολες η μοναδες στο νησι εχουν εμπλοκη αν μπορει αεροπορια ή στρατονομια μονο εκει περνανε καλα οπου και αν ειναι

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ ΡΟΔΟ 35 εγω ημουν στην ΜΑΚ και ημουν 35 μεσα και εμαθα και απο παιδια που μπηκαν αυτο το χρονο οτι ολες η μοναδες στο νησι εχουν εμπλοκη αν μπορει αεροπορια ή στρατονομια μονο εκει περνανε καλα οπου και αν ειναι

Στον στρατο ολα ειναι σχετικα. Μπορω να σου πω να μην ακους γενικα κανενα. Μια μοναδα "ασπρη" σημερα αλλαζει διοικητη και γινεται μαυρη αυριο. Ισως υπαρχουν καποιες μοναδες με σταθερες αξιες αλλα ολα ειναι σχετικα και το πως θα σου κατσουν. Γενικως συνηθιζεται οι μοναδες με εμπλοκη να ειναι πιο χυμα και οι "ασπρες" μοναδες να ειναι λιγο πιο προβλεπε αφου εχεις και τις εξοδους σου κτλ. Και παλι ομως τιποτα δεν ειναι απαραιτητο. Ολα μπορουν να συμβουν. Αυτα απο μενα, παντως οτι και να διαλεξεις καλη θητεια να εχεις.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στον στρατο ολα ειναι σχετικα. Μπορω να σου πω να μην ακους γενικα κανενα. Μια μοναδα "ασπρη" σημερα αλλαζει διοικητη και γινεται μαυρη αυριο. Ισως υπαρχουν καποιες μοναδες με σταθερες αξιες αλλα ολα ειναι σχετικα και το πως θα σου κατσουν. Γενικως συνηθιζεται οι μοναδες με εμπλοκη να ειναι πιο χυμα και οι "ασπρες" μοναδες να ειναι λιγο πιο προβλεπε αφου εχεις και τις εξοδους σου κτλ. Και παλι ομως τιποτα δεν ειναι απαραιτητο. Ολα μπορουν να συμβουν. Αυτα απο μενα, παντως οτι και να διαλεξεις καλη θητεια να εχεις.
εγω εχω τελειωσει ευτυχως αλλα επειδη κραταω επαφες με πολλους απο μεσα ακουω στην ροδο απο οτι καταλαβα παιζει ρολο εκτος του διοικητη του στρατοπεδου και ποιος ειναι ο διοικητης της 95 εκεινη την περιοδο τεσπα η αποψη που σχηματισα και μου λενε και τα ατομα απο μεσα ακομα ειναι οτι αεροπορια ειναι πολυ καλυτερα και για τους φανταρους

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εχει ερθει και η σειρα μου μαγκες  :- :- Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει με την Κυπρο? Θελω να ξερω ποσες αδειες σου δινουν και ποσες μεγαλες θα ειναι, και αμα σου δινουν δωρεαν εισιτηριο με αεροπλανο για ολες τι αδειες σου  :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχει ερθει και η σειρα μου μαγκες  :- :- Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει με την Κυπρο? Θελω να ξερω ποσες αδειες σου δινουν και ποσες μεγαλες θα ειναι, και αμα σου δινουν δωρεαν εισιτηριο με αεροπλανο για ολες τι αδειες σου  :P
ναι για όλες.
θα πληρώνεσαι και με 250 Ευρώ το μήνα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Οσο για Κύπρο εχει πολλές άδειες αλλα οσο εύκολα παίρνεις άδεια αλλο τόσο εύκολα τρώς και φυλακή για ασήμαντο λόγο. Γενικά πρέπει να ξέρεις οτι οι Κύπριοι δεν μας πάνε. Αυτό τα λέει όλα!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οσο για Κύπρο εχει πολλές άδειες αλλα οσο εύκολα παίρνεις άδεια αλλο τόσο εύκολα τρώς και φυλακή για ασήμαντο λόγο. Γενικά πρέπει να ξέρεις οτι οι Κύπριοι δεν μας πάνε. Αυτό τα λέει όλα!!!
χμμμμμ και εγω ελεγα να παω και ειδικες δυναμεις  :rolleyes: :rolleyes:  ρε παιδια ποσες θα ειναι αυτες οι αδειες? 15 μερες εχω ακουσει πως ειναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γενικά πρέπει να ξέρεις οτι οι Κύπριοι δεν μας πάνε. Αυτό τα λέει όλα!!!

κόψε τις παπαριές.
ούτε οι Ευρωπαίοι σε πάνε.
χαλαρά σε πάω κι ένα στοίχημα ότι όσες ελληνικές σημαίες θα δεις σε όλη την Κύπρο δε θα δεις σε όλη τη Ελλάδα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν θελω να το παιξω μαγκας, ουτε ειμαι κανενας <<πατριωτης>>  απλα για την εμπειρια και για να μην χασω τελειως την φυσικη κατασταση μου. Απο το να καθομαι ολη μερα σε ενα κρεβατι προτιμω να κανω και κατι.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν θελω να το παιξω μαγκας, ουτε ειμαι κανενας <<πατριωτης>>  απλα για την εμπειρια και για να μην χασω τελειως την φυσικη κατασταση μου. Απο το να καθομαι ολη μερα σε ενα κρεβατι προτιμω να κανω και κατι.

Κοίταξε, είναι ωραία εμπειρία αλλά θέλει πλεμόνια και προ πάντων γερά νεύρα και πειθαρχία.

Θεωρώ ότι τη φυσική κατάσταση δεν θα τη χάσεις εάν δε θέλεις να τη χάσεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν θελω να το παιξω μαγκας, ουτε ειμαι κανενας <<πατριωτης>>  απλα για την εμπειρια και για να μην χασω τελειως την φυσικη κατασταση μου. Απο το να καθομαι ολη μερα σε ενα κρεβατι προτιμω να κανω και κατι.
πλέον μόνο Λ.Ο.Κ.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195

μπα φιλε και εκει τα γελοιοποιησανε οι δημοκρατες του κωλου που μας κυβερνουν. η τωρινη ΕΣΣΟ σε σειρα απολυσεως αντι να εκπαιδευτεί ερεψε στις σκοπιες και την αγγαρεια ,μιλω για αλεξιπτωτιστες οι οποιοι ελεω χονδρου βενιζελου και βουνου παγκαλου , αντιμετώπισαν μειωμένη θητεία με το ζορι 2 μηνες.... 10 πτωσεις με αλεξίπτωτο.... με αξιωματικους οι οποιοι περιμενουν το ασφαλιστικό για να δηλώσουν συνταξιοδότηση, με μειωμένη ποιοτητα φαγητου..... το επιστέγασμα ????? ο γελοιος ΥΕΘΑ εδωσε εντολή και βγήκε ο κοσμος πριν την απονομη πτυχιου αλεξιπτωτιστων στο δρόμο και τρεχαμε να αγοράσουμε μπερε, πουλάδα και οτι αλλο ελειπε απο τον εξοπλισμό τους.
ναι ο γελοιος.....και βοηθά την πατρίδα εισπρατοντας μηνιαίως ανω των 8000 ευρώ με τους αλλου 300 γελοιους στην πλατ του ΕΛΛΗΝΑ που για αλλη μια φορά τον δουλεψε και τους ψήφισε για βουλευτες....
και μιλαμε ια θητεία και σωματική - φυσική κατάσταση ????? απο που απο τις χεστρες του συντάγματος ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ?????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπα φιλε και εκει τα γελοιοποιησανε οι δημοκρατες του κωλου που μας κυβερνουν. η τωρινη ΕΣΣΟ σε σειρα απολυσεως αντι να εκπαιδευτεί ερεψε στις σκοπιες και την αγγαρεια ,μιλω για αλεξιπτωτιστες οι οποιοι ελεω χονδρου βενιζελου και βουνου παγκαλου , αντιμετώπισαν μειωμένη θητεία με το ζορι 2 μηνες.... 10 πτωσεις με αλεξίπτωτο.... με αξιωματικους οι οποιοι περιμενουν το ασφαλιστικό για να δηλώσουν συνταξιοδότηση, με μειωμένη ποιοτητα φαγητου..... το επιστέγασμα ????? ο γελοιος ΥΕΘΑ εδωσε εντολή και βγήκε ο κοσμος πριν την απονομη πτυχιου αλεξιπτωτιστων στο δρόμο και τρεχαμε να αγοράσουμε μπερε, πουλάδα και οτι αλλο ελειπε απο τον εξοπλισμό τους.
ναι ο γελοιος.....και βοηθά την πατρίδα εισπρατοντας μηνιαίως ανω των 8000 ευρώ με τους αλλου 300 γελοιους στην πλατ του ΕΛΛΗΝΑ που για αλλη μια φορά τον δουλεψε και τους ψήφισε για βουλευτες....
και μιλαμε ια θητεία και σωματική - φυσική κατάσταση ????? απο που απο τις χεστρες του συντάγματος ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ?????

απιστευτα πραματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom