Εγώ λέω το εξής.Αν θέλουν σόνι και καλά να πάνε οι νέοι στρατό ας υπηρετήσουν σε πόστα που μπορούν να προσφέρουν,όπως ραντάρ,τεχνολογίες και επικοινωνίες.Δεν μπορούν να πολεμήσουν όλοι αυτοί που πάνε.Δεν ξέρουν να πολεμουν επειδή θα ρίξουν και 3 φορές με όπλο,επειδή θα τους βρίζει όλη μέρα 1 μαλάκας γαλονάς και θα τους ξεφτιλίζει και πρέπει να ακούς και να σκύβεις το κεφάλι,ούτε με το να σου κάνουν κάτι μαλακισμένα 19 ετών το νταη και να σε διατάζουν ως παλιοί.Έβλαπεα στο BBC τους Άγγλους καταδρομείς.Είναι να τρομάζεις με αυτά που έβλεπα να κάνουν.Έβλεπα κάτι τακτικές μάχης που ακολουθούσαν,και ήταν σε τρομερή φόρμα με άψογη φυσική κατάσταση και 1 σημάδι με μεγάλη ακρίβεια..Αν πολεμούσαν αυτοί που ναι επαγγελματίες φονιάδες με τους Έλληνες πεζοναύτες θα τους κάναν αλοιφή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 234K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγω εχω να πω οτι οσοι δεν πανε στρατο ειναι δειλοι.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
στην ΕΕ
δεν έχω υπόψη μου κάτι τέτοιο. Γιατί και πως? Με ποιο αιτολογικό? Κανονικά βέβαια θα πρεπε λόγω διάκρισης φύλου. Αλλά δε ξέρω κάτι συγκεκριμένα για πρόστιμα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μην παίρνεις όρκο γι αυτό....Αν πολεμούσαν αυτοί που ναι επαγγελματίες φονιάδες με τους Έλληνες πεζοναύτες θα τους κάναν αλοιφή.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν έχω υπόψη μου κάτι τέτοιο. Γιατί και πως? Με ποιο αιτολογικό? Κανονικά βέβαια θα πρεπε λόγω διάκρισης φύλου. Αλλά δε ξέρω κάτι συγκεκριμένα για πρόστιμα.
δεν υπάρχει. Ο πεταλούδας θέλει γύρη να συνέλθει.
Ακόμα και στο Ευρωσύνταγμα τα θέματα εθνικής ασφάλειας είναι καθαρά υποθέσεις του κάθε κράτους.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτοί που πάνε δλδ σαν τον Βορίδη είναι άντρες δλδ.Εγω εχω να πω οτι οσοι δεν πανε στρατο ειναι δειλοι.
Επισκέπτης
αυτοί που πάνε δλδ σαν τον Βορίδη είναι άντρες δλδ.
Περσονα το αλεξιπτωτακι σου και παμε καμια καταδρομη
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ε όχι και φλώροι!Να σου πω ας μου διασφάλιζαν ότι δεν θα χάσω τη δουλειά μου όταν πάω στρατό και θα με ξαναπροσλαβουν και δεν έχω πρόβλημα να πάω.
Νομίζω ότι υπάρχει τέτοια νομοθεσία. Ο εργοδότης υποχρεούται να επαναπροσλάβει τον εργαζόμενο που στρατεύτηκε και δεν μπορεί να τον απολύσει για το επόμενο εξάμηνο. Δεν ισχύει φυσικά για το εξωτερικό. Δεν γίνεται άλλωστε.
Κανένα κόμπλεξ. Απλά όταν βλέπω από πιτσιρικαρία μέχρι εθνικιστές (ναι είναι αλήθεια, πίστεψέ με) - να θέλουν να την κάνουν επειδή είναι [size=12pt]ΚΟΤΕΣ, ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ & ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΦΛΩΡΟΙ[/size] τα παίρνω - sorry.ΟΚ...
και πρέπει όλοι οι λοιποί επειδή τους γάμησε το ΠΑΣΟΚ λ.χ. να κάτσουν να τους γαμήσει και η Νου Δου;
Αυτό τώρα είναι λογική, ή κόμπλεξ;
Μπορώ πραγματικά να το συζητήσω μέχει το πρωΐ άμα γουστάρεις περσόνα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μόνο με τους Τουρκους τα βρίσκουν σκούρα οι δικοί μας, σε κάτι βραχονησίδες...
όλους τους άλλους τους γαμάνε για πλάκα
όλοι οι Τούρκοι που έκαναν απόβαση στα Ιμια πέθαναν μυστηριωδώς.
:κουνάωΤαΒυζιάΤουΠεταλούδα:
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Τους εξοντώσαμε μετά στα μουλωχταόλοι οι Τούρκοι που έκαναν απόβαση στα Ιμια πέθαναν μυστηριωδώς.
:κουνάωΤαΒυζιάΤουΠεταλούδα:
Κι εγώ σπούδασα 4 χρόνια και μετά πήγα 18 μήνες. Μου είχε εξασφαλίσει κανείς τη δουλειά μου?
Ναι αλλά εσύ σπούδασες φαντάζομαι Ελλάδα,που έχεις το σπίτι σου κι αν μείνεις και 6 μήνες άνεργος δεν έχεις πρόβλημα να ψάχνεσαι.Εγώ φίλε δεν έχω σπίτι έξω και είμαι στο νοίκι.Αν φύγω από δω μετά δεν έχω την πολυτέλεια να νοικιάσω σπίτι και να ρθω πάλι Αγγλία και να ρισκάρω ψάχνοντας που μπορεί να πάρει και 4 και 6 μήνες και 1 χρόνο!!Δηλαδή θα μείνω Ελλάδα για πάντα και τσάμπα ο κόπος μου!!Και αν πάνε όλα καλά θέλω σε 2 χρόνια να παντρευτώ.Τι να κάνω δηλαδή να διαλύσω τη ζωή μου;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κανένα κόμπλεξ. Απλά όταν βλέπω από πιτσιρικαρία μέχρι εθνικιστές (ναι είναι αλήθεια, πίστεψέ με) - να θέλουν να την κάνουν επειδή είναι [size=12pt]ΚΟΤΕΣ, ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ & ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΦΛΩΡΟΙ[/size] τα παίρνω - sorry.
Μπορώ πραγματικά να το συζητήσω μέχει το πρωΐ άμα γουστάρεις περσόνα.
αυτή η συζήτηση είναι μακρά και άσκοπη.
Φυγόπονος είναι αυτός ο οποίος αποφεύγει κάτι χρήσιμο για όλους και τον εαυτό του.
Η θητεία (με τη μορφή που έχει σήμερα) είναι παντελώς άχρηστη.
Ασε δε που θεωρώ έναν που την κάνει γυριστή κόντρα στο σύστημα πολύ πιο άντρα απ τον μαλακοπίτουρα μαλιστάνθρωπο που ξεροσταλιάζει στο καρτοτηλέφωνο να πάρει τη μαμά να ρωτήσει τι έκανε το βύσμα του με τη μετάθεσή του........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μην εισαι τοσο σιγουρος ;)
δεν υπάρχει σου λέω.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δεν υπάρχει. Ο πεταλούδας θέλει γύρη να συνέλθει.
Ακόμα και στο Ευρωσύνταγμα τα θέματα εθνικής ασφάλειας είναι καθαρά υποθέσεις του κάθε κράτους.
Το ξέρω κ εγώ πολύ καλά αυτό. Θα ήταν αδιανόητο να υπήρχε. Ο στρατός είναι η ενσάρκωση της εθνικής κυριαρχίας. Και εμπειρικά ξέρω λοιπόν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά και λογικά το συνάγεις από το ότι η Ε.Ε. δεν είναι ομοσπονδία με κρατική υπόσταση για να έχει τέτοιες εξουσίες αλλά ένας σφιχτότερος από το συνηθισμένο διεθνής οργανισμός .
Όσο για την αναγκαιότητα του εθνικού υποχρεωτικού στρατού το έχω πει γιατί νομίζω ότι είναι αναγκαίος.
Νομίζω το θρεντ πρέπει να συγχωνευτεί.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ναι αλλά εσύ σπούδασες φαντάζομαι Ελλάδα,που έχεις το σπίτι σου κι αν μείνεις και 6 μήνες άνεργος δεν έχεις πρόβλημα να ψάχνεσαι.Εγώ φίλε δεν έχω σπίτι έξω και είμαι στο νοίκι.Αν φύγω από δω μετά δεν έχω την πολυτέλεια να νοικιάσω σπίτι και να ρθω πάλι Αγγλία και να ρισκάρω ψάχνοντας που μπορεί να πάρει και 4 και 6 μήνες και 1 χρόνο!!Δηλαδή θα μείνω Ελλάδα για πάντα και τσάμπα ο κόπος μου!!Και αν πάνε όλα καλά θέλω σε 2 χρόνια να παντρευτώ.Τι να κάνω δηλαδή να διαλύσω τη ζωή μου;;;
ετσι όπως τα περιγράφεις και με την τρέχουσα νομοθεσία το πολύ πολύ ο στρατός να σου κλάσει τ αρχίδια.....
Αλλά πάλι έχω δει κάτι φώφες του εξωτερικού που δεν περιγράφεται.......
Φοβούνται να γυρίσουν διακοπές μπας και τους περάσουν στρατοδικείο....
Επισκέπτης
Εσυ εχεις παει φανταρος?ετσι όπως τα περιγράφεις και με την τρέχουσα νομοθεσία το πολύ πολύ ο στρατός να σου κλάσει τ αρχίδια.....
Αλλά πάλι έχω δει κάτι φώφες του εξωτερικού που δεν περιγράφεται.......
Φοβούνται να γυρίσουν διακοπές μπας και τους περάσουν στρατοδικείο....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το ξέρω κ εγώ πολύ καλά αυτό. Θα ήταν αδιανόητο να υπήρχε. Ο στρατός είναι η ενσάρκωση της εθνικής κυριαρχίας. Και εμπειρικά ξέρω λοιπόν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά και λογικά το συνάγεις από το ότι η Ε.Ε. δεν είναι ομοσπονδία με κρατική υπόσταση για να έχει τέτοιες εξουσίες αλλά ένας σφιχτότερος από το συνηθισμένο διεθνής οργανισμός .
Όσο για την αναγκαιότητα του εθνικού υποχρεωτικού στρατού το έχω πει γιατί νομίζω ότι είναι αναγκαίος.
Νομίζω το θρεντ πρέπει να συγχωνευτεί.
δεν υπάρχει. ΤΕΛΕΙΑ...
το πολυ πολύ να αναφέρεται στην απαίτηση του ΝΑΤΟ για πλήρη επαγγελματικό στρατό προκειμένου τα Αμερικάνια να έχουν τζάμπα λόχους για τις "ειρηνικές αποστολές" τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις