5Φ θα σου ρίξει το παλιόπαιδο.Βγάλε με αναφερόμενο...Σε κανα ΔΕΑ κατά προτίμηση...
Pristine
5Φ θα σου ρίξει το παλιόπαιδο.Βγάλε με αναφερόμενο...Σε κανα ΔΕΑ κατά προτίμηση...
Τώρα το ποιος μαλακίζεται συνήγορε, άσε να το κρίνει κανένας άλλος. Όχι εσύ κι εγώ.5Φ θα σου ρίξει το παλιόπαιδο.
Pristine
;) ;) ;) ;) ;) ;)Νικήσατε - ως γνωστόν οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι.
Νικήσατε - ως γνωστόν οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι.
Για τα δύο πρώτα είμαι σίγουρος.Είμαι ο περσόνας είμαι γεννημένος νικητής και είμαι καλά.
ρώτα τον χρηστίδη. αυτός με εκπαίδευσε.Για το τρίτο όλα εντάξει;
Νικήσατε - ως γνωστόν οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι.
ίσιε είσαι τελείως ηλίθιος και συ...Και έχουν απωθημένο να γίνουν ΔΕΑ...
ο μόνος που καίγεται αυτή τη στιγμή είναι ο γκόμενός σου.Oσοι ειχατε/εχετε σχεση ενω ησασταν/ειστε στο στρατο, πως θελετε να ειναι/θα θελατε να ηταν η συμπεριφορα της κοπελας σας? Τι θα ηταν το ιδανικο? Ρωταω γιατι (προφανως) με καιει.
ίσιε είσαι τελείως ηλίθιος και συ...
Αλλα είσαι γεννημένος νικητής.........
εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο γιος του ταχυδρόμου......
ενας καραβανας ειχε πει το εξης κορυφαιο,καφρικο μεν αλλα πολυ σωστοOσοι ειχατε/εχετε σχεση ενω ησασταν/ειστε στο στρατο, πως θελετε να ειναι/θα θελατε να ηταν η συμπεριφορα της κοπελας σας? Τι θα ηταν το ιδανικο? Ρωταω γιατι (προφανως) με καιει.
εχει χαθει το πουτανακι,απο εκεινη την βραδια που ξενυχτησε στο μπουρναζι τρωει παντοφλα και εγκλεισμο απο την οχια
Που είσαι εσύ μωρή βαζελογαυρίνα???
ίσιε είσαι τελείως ηλίθιος και συ...
Αλλα είσαι γεννημένος νικητής.........
εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο γιος του ταχυδρόμου......
ο μόνος που καίγεται αυτή τη στιγμή είναι ο γκόμενός σου.
Και ένα είναι σίγουρο.
Οτι το πιο αποδεδιγμένο χαρακτηριστικό του φαντάρου είναι το κέρατο......
Θα με χαρακτήριζα νικητή αλλά με νοοτροπία looser...
Όσο για την ηλιθιότητα, ποτέ δεν μετάνιωσα που υπηρέτησα 6 μήνες λιγότερους!
Όσο για το γιο του ταχυδρόμου- απόφοιτο λυκείου, εξαιτίας του μετά από πολλά χρόνια δεν έχω τί να πω στους πασόκους...
Δεν γινεται να μην ειστε επιθετικοι?
Εγώ που υπηρέτησα ταχυδρόμος, ως τι μετράω?
(δεν με πήραν ΥΕΑ, μόνο δίπλωμα οδήγησης έχω)
πρωτα απ'ολα δεν τα ειπα εγω αυτα τα λογια,ειναι λογια καραβανα που σε 20 χρονια ειχε δει απιστευτα σκηνικα απο φανταρους τρελαμενους με γκομενεςΔε διαφωνω, γι αυτο και με ενδιαφερει.
Ανηκω στην κατηγορια των κατα τη γνωμη του δωρητη σπερματος "ηλιθιων" διοτι ειμαι τρελα ερωτευμενη. Οποτε οχι, δεν κερατωνω.
Δεν γινεται να μην ειστε επιθετικοι?
Όχι...
Μπορείς να δοκιμάσεις και στο σάιτ του κοσμοπόλιταν βέβαια...
Αν υπηρέτησες ως ταχυδρόμος, ανοίγονται μεγάλες πόρτες για τα παιδιά που θα κάνεις...
Ακόμη και αν περιοριστούν στο απολυτήριο του λυκείου...
Είδες τελικά που η νδ έκανε την αταξική κοινωνία πραγματικότητα;