Στο περίπου - που να βρο φοτο σε 10 σέκοντς? ;)οχι τετιο ρεο σταγερ και πθλμανακι,αφτο στι φοτο το λενε παπαγαλακι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
δε πιραζι αμα ισουνα τισ δουλιασ θα ξερεσΣτο περίπου - που να βρο φοτο σε 10 σέκοντς? ;)
11 και σιμερα ειναι πολλεσ?????
Άντε γίγαντα - καλός πολίτης.
αμα ψανι για δουλια ελα απεδο!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε γίγαντα - καλός πολίτης.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Επιβλέπεις τους πρώην συντρόφους σου (sic) να κάνουν καθαριότητες, αντί να κάνεις εσύ.
Και όταν αυτοί σου κουνάνε τη ροζαλία, εσύ μετράς άλλες 180..
ΕΠΥ και ΔΕΑ τον παίρνετε παρέα λέμε!
Σιγά μη σου πέσει η μήτρα σα ΔΕΑ - που το απόγευμα είσαι σπίτι και το βράδυ γαμάς όταν οι άλλοι χτυπάνε 4-6.Και όταν αυτοί σου κουνάνε τη ροζαλία, εσύ μετράς άλλες 180..
Είσαι καλά ρε φίλε?
Επισκέπτης
Και όταν αυτοί σου κουνάνε τη ροζαλία, εσύ μετράς άλλες 180..
Βασικά όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνω όλα και περισσότερα τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν ή όχι. Πήρε το αυτί μου, οτι αν επιλεχτώ για ΥΕΑ μετά τη βασική εκπαιδεύση, θα πάω στην Κρήτη όπου κάθομαι 3 μήνες, εκ των οποίων ο 1,5 μήνας είναι γαμήσι γιατι σε τρέχουν οι παλιοί, αλλά μετά τρέχεις εσύ τους νέους. Μετά πάω παραμεθώριο κάπου, και μετά καπου κεντρικά. Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ κλπ. Θα παίρνω 800 ευρώ, θα κάνω 6 μήνες παραπάνω και θα έχω πάρα πολλά μόρια για το δημόσιο. Αυτά έχω μάθει.
Για καθε θεμα υπαρχει το καταλληλο φορουμ , οπου θα παρεις τις σωστες πληροφοριες...
να βγις αοπλοσ να μι κανισ τιποτακαι εγώ Ι με βλέπω γιατί έχω μυωπία
Από το μεσημέρι είσαι σπίτι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.Σιγά μη σου πέσει η μήτρα σα ΔΕΑ - που το απόγευμα είσαι σπίτι και το βράδυ γαμάς όταν οι άλλοι χτυπάνε 4-6.
Είσαι καλά ρε φίλε?
Εγώ λέω να πάω ΥΕΑ όπως το σκέφτομαι και έχω και πιθανότητες να επιλεγώ γιατί έχω και πτυχίο ΤΕΙ και γραμματικές γνώσεις και τα αθλήματα δεν πρέπει να είναι και πολύ δυσκόλα. Και νομίζω πως είναι καλύτερα να φάω την παπάρα στην αρχή και για λίγο καιρό παρά να την τρώω μέχρι να απολυθώ..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ασε ίσιε...άλλο ΕΠΥ(Επειδή.Πεινάω.Υπηρετάω...όπως λέγανε και οι γκάτζοι) κι άλλο ΔΕΑ...τους ΕΠΥ ακόμα και τα φαντάρια για μπάτσες τους είχανε...εγώ όσους ΔΕΑ γνώρισα στη θητεία μου αλλά και κάποιοι φίλοι μου που πήγαν ΔΕΑ,όλοι πέρασαν ΖΑΧΑΡΗ...!!!Και όταν αυτοί σου κουνάνε τη ροζαλία, εσύ μετράς άλλες 180..
Και μισθός και μεσημεράκι σπίτι...ΖΑΧΑΡΗ σου λέω...
και κανένα δεν χάλασε αλλά 6 μηνάκια καλοπέραση και ρέκλα...
Ολα βέβεια είναι σχετικά,το πόσο καλά θα περασει κανείς σε μια θητεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες(μονάδα,δοιηκητές,λογαχοί κλπ...)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε βύσμα έχεις???χέσε τα πτυχία ΤΕΙ δεν μετράνε μια...Εγώ λέω να πάω ΥΕΑ όπως το σκέφτομαι και έχω και πιθανότητες να επιλεγώ γιατί έχω και πτυχίο ΤΕΙ και γραμματικές γνώσεις και τα αθλήματα δεν πρέπει να είναι και πολύ δυσκόλα. Και νομίζω πως είναι καλύτερα να φάω την παπάρα στην αρχή και για λίγο καιρό παρά να την τρώω μέχρι να απολυθώ..
Α, να γειά σουΟλα βέβεια είναι σχετικά,το πόσο καλά θα περασει κανείς σε μια θητεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες(μονάδα,δοιηκητές,λογαχοί κλπ...)
Έχεις πάει?Έξι μήνες παραπάνω στο χακί μάλλον θα ΄'στε παλαβοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τους τελευταίους 6 μήνες φίλε το φοράς,πας πίνεις στη μονάδα τα καφεδάκια σου,λες τις μαλακίες σου με τα στελέχη και στις 2 το πολύ αλεμάο...Έξι μήνες παραπάνω στο χακί μάλλον θα ΄'στε παλαβοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό μπορεί να γίνει και από την αρχή. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑΤους τελευταίους 6 μήνες φίλε το φοράς,πας πίνεις στη μονάδα τα καφεδάκια σου,λες τις μαλακίες σου με τα στελέχη και στις 2 το πολύ αλεμάο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις