Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Εμένα η γνώμη μου είναι υποχρεωτική στράτευση για όλους στα 18 με 24 μήνες θητεία εκτός από ειδικές περιπτώσεις(ορφανός κλπ) και θα προτιμούσα και η ψήφος να δινότανε στα 24 μετά το πέρας των σπουδών.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απολυτε πες μας την γνωμη σου  :P

πες και εσυ μερικους ορους....

μπορειτε να διαμορφωσετε ολοι μαζι τους ορους και να τους ξανα ανεβασουμε

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ολη η μαγκια στο στρατο είναι αν έχεις πάει σκηνάκια, αν έχεις κάνεις πορείες, αν έχεις κάνει βολές, αν σε έχουν έχουν χώσει μαγειρία μετά από σκοπιά ή το αντίστροφο, αν έχεις πάει σκουπιδιάρα, αν έχεις ζοριστεί, αν έχεις κάτσει πολλές μέρες μέσα, αν εχεις προσπαθήσει να κρατήσεις τα μάτια ανοιχτά στο 2-4 ενώ κρύωνες, αν έχεις μείνει νηστικός με ένα κρουασαν στην τσέπη του παντελονιου μόνο, αν έχεις κρύο φαγητο, αν έχεις μονο ένα τσιγάρο και το καπνίζεις αργά, αν εχεις κουραστεί τόσο πολυ που δεν μπορείς να καυλώσεις...

Αυτό είναι θητεία...

Ολα τα υπόλοιπα ..για όποιους υπερηφανεύονται..είναι μαλακιες και θα έπρεπε να ντρέπονται....

Η θητεία πρέπει να σε κάνει να μετρας τις αντοχές σου, να γνωρίζεις τα όρια σου..έστω για μια φορά στη ζωή σου...
Συμφωνώ και όποιοι δεν μπορούν(μάλλον δεν θέλουν) να πάνε να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμένα η γνώμη μου είναι υποχρεωτική στράτευση για όλους στα 18 με 24 μήνες θητεία εκτός από ειδικές περιπτώσεις(ορφανός κλπ) και θα προτιμούσα και η ψήφος να δινότανε στα 24 μετά το πέρας των σπουδών.
Το καλυτερο θα ηταν να καταργηθουν οπλα,στρατοι και τετοιες μαλακιες σε ολες τις χωρες και τα λεφτα που πηγαιναν για οπλα,αμυντικα συστηματα και πουτσες τετοιες να πηγαιναν για την καταπολεμηση της φτωχιας και της πεινας.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Το καλυτερο θα ηταν να καταργηθουν οπλα,στρατοι και τετοιες μαλακιες σε ολες τις χωρες και τα λεφτα που πηγαιναν για οπλα,αμυντικα συστηματα και πουτσες τετοιες να πηγαιναν για την καταπολεμηση της φτωχιας και της πεινας.
Όνειρα θερινής νυκτός.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε πες μας την γνωμη σου  :P

πες και εσυ μερικους ορους....

μπορειτε να διαμορφωσετε ολοι μαζι τους ορους και να τους ξανα ανεβασουμε
διαγραφη λογαριασμου
αναστολη λογαριασμου για καποιο διαστημα(εννοειται οτι δεν θα υπαρξουν κλωνοι)
φωτο αυτου που θα χασει με μαυρη λωριδα στα ματια να κραταει ενα χαρτι που να λεει:ειμαι μαλακας ή κατι παρομοιο τελος παντων

κατι τετοιας σημασιας πρεπει να ειναι ρε τυπε

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

καλα...πες και για την παγκόσμια ειρήνη, σαν τα γκομενάκια στα καλλιστεία,...

υποτίθεται εδω σαυτο το σαιτ μιλάτε ειλικρινά... ή δεν είναι έτσι?  :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον μαγκες,ο χαμενος θα γραψει μια ενημερωση απ την βραδυνη βαρδια  στο μεταξι :rockon:ρε μπολντη βαλε πιο σκληρους ορους τι ανακατευεις τον αχαχουχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
bk1981 και εριναλ πειτε και εσεις τους ορους που προτεινετε.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Για ποιους όρους λέτε,μπορεί να πει κάποιος;

Επισκέπτης
Ολη η μαγκια στο στρατο είναι αν έχεις πάει σκηνάκια, αν έχεις κάνεις πορείες, αν έχεις κάνει βολές, αν σε έχουν έχουν χώσει μαγειρία μετά από σκοπιά ή το αντίστροφο, αν έχεις πάει σκουπιδιάρα, αν έχεις ζοριστεί, αν έχεις κάτσει πολλές μέρες μέσα, αν εχεις προσπαθήσει να κρατήσεις τα μάτια ανοιχτά στο 2-4 ενώ κρύωνες, αν έχεις μείνει νηστικός με ένα κρουασαν στην τσέπη του παντελονιου μόνο, αν έχεις κρύο φαγητο, αν έχεις μονο ένα τσιγάρο και το καπνίζεις αργά, αν εχεις κουραστεί τόσο πολυ που δεν μπορείς να καυλώσεις...

Αυτό είναι θητεία...

Ολα τα υπόλοιπα ..για όποιους υπερηφανεύονται..είναι μαλακιες και θα έπρεπε να ντρέπονται....

Η θητεία πρέπει να σε κάνει να μετρας τις αντοχές σου, να γνωρίζεις τα όρια σου..έστω για μια φορά στη ζωή σου...

ποτε ολα αυτα;; 20 χρονια πριν;;;
γιατι εγω τοτε τα εζησα ολα με 1 μηνα συνεχη σκηνακια στο ΚΕΠΜ

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
ποτε ολα αυτα;; 20 χρονια πριν;;;
γιατι εγω τοτε τα εζησα ολα με 1 μηνα συνεχη σκηνακια στο ΚΕΠΜ

Πριν 10 χρόνια που πηγα εγώ φαντάρος πάντως...πηγα 3 φορές σκηνάκια...συνολικά 40 ημέρες///..σε νησι στη παραμεθόριο... μόνο πλωτά δεν πήγα... το βουνό όμως το χόρτασα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για ποιους όρους λέτε,μπορεί να πει κάποιος;

O Lopez ισχυριζεται οτι δεν εχω παει στρατο επειδη ειμαι συχνα εξω.... οταν θα παρω το χαρτι θα μπορεσω να του αποδειξω οτι ελεγε βλακειες.... τον προειδοποιησα συνεχισε να διαφωνει... ειπαμε να βαλουμε στοιχημα τελοςπαντων ... και τωρα συζηταμε τους ορους ηττας για οποιον χασει... εμεις βγαζουμε τους δικους μας... ολοι μπορουν να συμμετασχουν η διαδικασια ειναι δημοκρατικη 1000%

ο λοπεζ μπορει να βγαλει μετα τους δικους του ορους αν χασω εγω το στοιχημα δες εδω τους(μεχρι τωρα διαμορφωμενους) ορους λογικα θα αλλαξουν ομως θα μπει μεσα σιγουρα μια διαγραφη λογαριασμου με αναστολη και μια φωτογραφια κοτας ή με λωριδες να λεει ειμαι κοτοπουλο που προτειναν απολυτος και εριναλ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τσαρκα στο μεταξι
ενα γαμησι  στα gilfαδικα της λιοσιων

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
O Lopez ισχυριζεται οτι δεν εχω παει στρατο επειδη ειμαι συχνα εξω.... οταν θα παρω το χαρτι θα μπορεσω να του αποδειξω οτι ελεγε βλακειες.... τον προειδοποιησα συνεχισε να διαφωνει... ειπαμε να βαλουμε στοιχημα τελοςπαντων ... και τωρα συζηταμε τους ορους ηττας για οποιον χασει... εμεις βγαζουμε τους δικους μας... ολοι μπορουν να συμμετασχουν η διαδικασια ειναι δημοκρατικη 1000%

ο λοπεζ μπορει να βγαλει μετα τους δικους του ορους αν χασω εγω το στοιχημα δες εδω τους(μεχρι τωρα διαμορφωμενους) ορους λογικα θα αλλαξουν ομως θα μπει μεσα σιγουρα μια διαγραφη λογαριασμου με αναστολη και μια φωτογραφια κοτας ή με λωριδες να λεει ειμαι κοτοπουλο που προτειναν απολυτος και εριναλ

Ποοοοοοοοο κι είχα μια φαγούρα στα @@ μου ξέρεις....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον εχουμε αντικατασταση 2 ορων... φευγουν οι 2 οροι του αχαχουχα και μπαινουν οι :

- Διαγραφη λογαριασμου με αναστολη στους 6 μηνες.

- Αβαταρ με χαρτι που θα γραφει "Ειμαι κοτα εχασα απο τον Boldemort".

- Ο ορος με το χρηματικο στοιχημα μενει ως εχει.

Προς εξεταση οι 2 πρωτοι οροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom