Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε δικε μου εσυ δεν μου ελεγες να βγουμε βολτα και να σου φερω την γκομενα μου και να της πιασω το βυζι μπροστα σου για να σου αποδειξω οτι την εχω γκομενα;Αυτο ηταν σοβαρος ορος δηλαδη; :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω δεν ηταν.... που να την βρεις την γκομενα  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
λοιπον καταρχας οποιος και να κερδισει θα βρεθειτε στο πορετσανο οπου ο απολυτος συνοδευομενος απο αιθερια υπαρξη 78 χρονανε που ακουγεται οτι τραβιεται θα παραστει για να επιβαλλει τους ορους και να επιβλεψει τη τηρηση τους
αρχικα αυτος που θα χασει θα φαει απο τον νικητη ενα δυνατο χαστουκι.
στην συνεχεια αν παιξει εκνευρισμος θα πεσει βρωμοξυλο ωστε να λυθει το θεμα με αιμα . αν ομως διατηρηθουν οι ισορροπιες θα ακολουθηθει η εξης πορεια. Μπουρδελοτσαρκα οπου ο χαμενος θα γαμησει αυτην που θα του υποδειξει ο νικητης . οσο πιο μπουρουχα τοσο καλυτερο
στην συνεχεια ο χαμενος θα φαε κεφτεδακια αλογου απο ικεα η σε περιπτωση που εχουν αποσυρθει ενα πολυ βρωμικο..
τελος ο χαμενος θα κυκλοφορει στο φορουμ με το εξης  στο αβατερ του

ειμαι κοτα εχασα απο τον.. και δεν θα ξανακανω τον μαγκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτοι ειναι σοβαροι οροι οχι μπαρμπουτσαλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον για να κανουμε ακομη πιο δημοκρατικο το στοιχημα θα θέσω 5 ορους εκ των οποιων ο λοπεζ ειναι ελευθερος να επιλέξει τους 2. Μπορει φυσικα να επιλεξει και μονο ΕΝΑΝ αν αυτος ειναι το χρηματικο στοιχημα. Μπορουν επισης ολοι οσοι παρακολουθουν το θρεντ να εχουν λογο και αποψη γυρω απο τους ορους μιας και θελουμε η διαδικασια να ειναι δημοκρατικη  :P

Ας ξεκινησουμε ...

1. Ο λοπεζ θα πρεπει να παραδεχθει σε ποστ οτι εκανε λαθος να αμφισβητει θα δηλωσει επισης οτι ηταν αφελης , βιαστικος και λιγο χαζουλης γιατι δεν γνωριζε.

2. Για 6 μήνες απο την ημερα ηττας στο στοιχημα οταν ο λοπεζ θα θελει να αναφερθει στον Boldemort θα το κάνει λεγοντας τον Κυριε Boldemort.

3. Χρηματικο στοιχημα

4. Θα παραδεχθει στον αχαχουχα οτι κακως τον βριζει και θα του ζητησει συγγνωμη!!!

5. Θα σταματησει να κραζει τον αχαχουχα για 6 μήνες.

Σε περιπτωση δικης μου ηττας περιμενω τους ορους....  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Λοιπον για να κανουμε ακομη πιο δημοκρατικο το στοιχημα θα θέσω 5 ορους εκ των οποιων ο λοπεζ ειναι ελευθερος να επιλέξει τους 2. Μπορει φυσικα να επιλεξει και μονο ΕΝΑΝ αν αυτος ειναι το χρηματικο στοιχημα. Μπορουν επισης ολοι οσοι παρακολουθουν το θρεντ να εχουν λογο και αποψη γυρω απο τους ορους μιας και θελουμε η διαδικασια να ειναι δημοκρατικη  :P

Ας ξεκινησουμε ...

1. Ο λοπεζ θα πρεπει να παραδεχθει σε ποστ οτι εκανε λαθος να αμφισβητει θα δηλωσει επισης οτι ηταν αφελης , βιαστικος και λιγο χαζουλης γιατι δεν γνωριζε.

2. Για 6 μήνες απο την ημερα ηττας στο στοιχημα οταν ο λοπεζ θα θελει να αναφερθει στον Boldemort θα το κάνει λεγοντας τον Κυριε Boldemort.

3. Χρηματικο στοιχημα

4. Θα παραδεχθει στον αχαχουχα οτι κακως τον βριζει και θα του ζητησει συγγνωμη!!!

Σε περιπτωση δικης μου ηττας περιμενω τους ορους....  :P
ο αχαχουχας που κολλαει στο δικο σας στοιχημα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο αχαχουχας που κολλαει στο δικο σας στοιχημα;

γκομενικο το ζητημα. εμαθε οτι χωρισε ο μογγολος τον παιχτουρα και τον καμακωνει οπως βλεπεις τελευταια.
αηδια καταντησε ολο το αδερφατο εδω μαζευτηκε φτου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γκομενικο το ζητημα. εμαθε οτι χωρισε ο μογγολος τον παιχτουρα και τον καμακωνει οπως βλεπεις τελευταια.

λοπεζ τους δεχεσαι τους ορους?Διαλεξε 2
να τελειωνουμε δεν θα ξημερωσουμε τωρα με σενα εδω
εχω να κλεισω και αλλες δουλειες μετα πρεπει να φυγω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Λοιπον για να κανουμε ακομη πιο δημοκρατικο το στοιχημα θα θέσω 5 ορους εκ των οποιων ο λοπεζ ειναι ελευθερος να επιλέξει τους 2. Μπορει φυσικα να επιλεξει και μονο ΕΝΑΝ αν αυτος ειναι το χρηματικο στοιχημα. Μπορουν επισης ολοι οσοι παρακολουθουν το θρεντ να εχουν λογο και αποψη γυρω απο τους ορους μιας και θελουμε η διαδικασια να ειναι δημοκρατικη  :P

Ας ξεκινησουμε ...

3. Χρηματικο στοιχημα

Σε περιπτωση δικης μου ηττας περιμενω τους ορους....  :P
Βαλτον να σου πληρωνει το λουνα παρκ οταν πηγαινεις με τις φιλες σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

κοιτα και γω που σε βλεπω αλλοτε σε δικαιολογω γιατι οντως αυτος ο τυπος μπορει να σε βγαλει εκτος εαυτου και αλλοτε αναρωτιεμαι γιατι ασχολησε. κανονικα παντως ο μπολ πρεπει να σε λιωσει κατω σαν ποντικι οιοροι που σου βαζει ειναι γτπ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοιτα και γω που σε βλεπω αλλοτε σε δικαιολογω γιατι οντως αυτος ο τυπος μπορει να σε βγαλει εκτος εαυτου και αλλοτε αναρωτιεμαι γιατι ασχολησε. κανονικα παντως ο μπολ πρεπει να σε λιωσει κατω σαν ποντικι οιοροι που σου βαζει ειναι γτπ..

γιατι μου ειπανε κατι μπραβοι των μπουρδελων τα καραγκιοζιλικια συμφωνιες που κανει στα μπουρδελα για τα λαχεια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να δουμε... θα δεχθει εστω 2?

δεν θελω να τον ζορισω αρκετα δεν μου εχει κανει τιποτα το σοβαρο
απλα μερικες φορες προκαλει χωρις λογο και χωρις να ξερει  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
γιατι μου ειπανε κατι μπραβοι των μπουρδελων τα καραγκιοζιλικια συμφωνιες που κανει στα μπουρδελα για τα λαχεια.

εχεις ενα μειονεκτημα χανεις το μετρο σε ανουσια θεματα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για να δουμε... θα δεχθει εστω 2?

δεν θελω να τον ζορισω αρκετα δεν μου εχει κανει τιποτα το σοβαρο
απλα μερικες φορες προκαλει χωρις λογο και χωρις να ξερει  :P
Βαλτον να σου αγοραζει γευμα kids στα μακντολαντ μια φορα την εβδομαδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασχολησου εσυ με τα σοβαρα αφου δεν εχεις σοβαρες ασχολιες εκτος νετ.

χαχαχαχα αντιδραστικος.

Λοπεζ εγω θα σε αφησω να το σκεφτεις παντως αυτο με τους ορους και να διαλεξεις 2
η εριναλ ειπε οτι ειναι αστειοι και ο απολυτος οτι εχω δικιο.... οι οροι μπορουν να επεξεργαζονται απο το κοινο που μας βλεπει... η διαδικασια ειναι περα για περα δημοκρατικη και ανοιχτη σε ολο το κοσμο  :P :P

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Ολη η μαγκια στο στρατο είναι αν έχεις πάει σκηνάκια, αν έχεις κάνεις πορείες, αν έχεις κάνει βολές, αν σε έχουν έχουν χώσει μαγειρία μετά από σκοπιά ή το αντίστροφο, αν έχεις πάει σκουπιδιάρα, αν έχεις ζοριστεί, αν έχεις κάτσει πολλές μέρες μέσα, αν εχεις προσπαθήσει να κρατήσεις τα μάτια ανοιχτά στο 2-4 ενώ κρύωνες, αν έχεις μείνει νηστικός με ένα κρουασαν στην τσέπη του παντελονιου μόνο, αν έχεις κρύο φαγητο, αν έχεις μονο ένα τσιγάρο και το καπνίζεις αργά, αν εχεις κουραστεί τόσο πολυ που δεν μπορείς να καυλώσεις...

Αυτό είναι θητεία...

Ολα τα υπόλοιπα ..για όποιους υπερηφανεύονται..είναι μαλακιες και θα έπρεπε να ντρέπονται....

Η θητεία πρέπει να σε κάνει να μετρας τις αντοχές σου, να γνωρίζεις τα όρια σου..έστω για μια φορά στη ζωή σου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχαχα αντιδραστικος.

Λοπεζ εγω θα σε αφησω να το σκεφτεις παντως αυτο με τους ορους και να διαλεξεις 2
η εριναλ ειπε οτι ειναι αστειοι και ο απολυτος οτι εχω δικιο.... οι οροι μπορουν να επεξεργαζονται απο το κοινο που μας βλεπει... η διαδικασια ειναι περα για περα δημοκρατικη και ανοιχτη σε ολο το κοσμο  :P :P
τυπε επειδη θα ειναι σοβαρο στοιχημα που οποιος χασει <<χανεται>> δεν μπορει να μπαινουν αυτες οι επιλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom