Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αυτη ειναι δικη μου ατακα
εμ οταν το λεγω εγω οτι σου κλεβουν τις ατακες
τυπε του την βγαινεις ασχημα και θα μπει μεγαλο στοιχημαΜα δεν ειχαμε βαλει στοιχημα οτι θα διαγραφτω ρε λοπεζ
εσυ με πιεζες να το συμφωνησω αλλα δεν συμφωνηθηκε τι θελεις τωρα?
με το ζορι?
εδω εγω σου δινω και την ελευθερια να διαλεξεις εσυ τους ορους ... βλεπεις τι κημπαροκουναβο ειμαι
Σε εβγαλε ψευτη εσενα,τον λοχια της πολεμικης αεροποριας που υπηρετει στο ναυτικο ; :oχαχαχαχα θα αστιευεσαι φανταζομαι. Υπηρξες ιδιαιτερα προκλητικος και αλαζονας
δεν θα ειναι έτσι οι οροι
με έβγαλες ψευτη με αμφισβητησες... περιμενεις να ξεμπερδεψεις τοσο ευκολα?
ας βαλουμε σοβαρους ορους αλλιως μην βαζεις καν το στοιχημα. Αντρικα λοπεζ.
Μα δεν ειχαμε βαλει στοιχημα οτι θα διαγραφτω ρε λοπεζ
εσυ με πιεζες να το συμφωνησω αλλα δεν συμφωνηθηκε τι θελεις τωρα?
με το ζορι?
αληταμπουρες τυπε :Sεμ οταν το λεγω εγω οτι σου κλεβουν τις ατακες
οκ βαζω στοιχημα να κατσω στα 10 μετρα απο τον σκασκα και να αδειασει 10 φυσιγγια πανω μου. ανετα.
Καλα, καλά στράκι...
να σου σπάσει το κλείστρο ρε πούστη.
αδερφη του ελεους. κραταμε το ποστ αυτο και σε στελνουμε επιτιμο μελος του επομενου γκευ παρειντ.
Καλα, καλά στράκι...
να σου σπάσει το κλείστρο ρε πούστη.
εγω δηλωνω εκ των υστερων γιατι ειμαι αδερφη και δε θυμαμαι ποτε τι λεω και πρεπει να το ψαχνω πρωτα γιατι γινομαι σωβρακο μετα μπλα μπλα μπλα
:o
παρτο πισω τωρα γιατι θαχουμε ευθυνες και χωματα κοκκινα. εγω δεν ειμαι ο ΦΠ που δεν ειναι ο ισιος και ο τραμουντανας
καλα σκασε δεν ομιλω με τοιουτους
ο ΦΠ που δεν ειναι ο ισιος και ο τραμουντανας
τυπε πρεπει να πεσουν και υπογραφες και απτους 2 σας ωστε αν ξερουμε οτι θα τηρηθειΔεν ξερω και τι ορους να βαλω....
να σε βαλω να με πληρωσεις? θα σου λειψουν το ξερω
να σε βαλω να διαγραφτεις? με ποιον θα γελαμε μετα?
τυπε πρεπει να πεσουν και υπογραφες και απτους 2 σας ωστε αν ξερουμε οτι θα τηρηθει
Ρε δικε μου εσυ δεν μου ελεγες να βγουμε βολτα και να σου φερω την γκομενα μου και να της πιασω το βυζι μπροστα σου για να σου αποδειξω οτι την εχω γκομενα;Αυτο ηταν σοβαρος ορος δηλαδη;Και τι θες να κανω? να τον βαλω με το ζορι να συμφωνησει?
Ειναι τωρα σοβαρος ορος να με βγαλει εμενα αυτος βολτα? ελεος
εφοσον ειναι σιγουρος για οσα γραφει θα πρεπει να συμφωνησει οσο σκληροι και αν ειναι οι οροι
αφου δεν προκειται να χασει... αλλιως ? μιλα χωρις να ξερει? σφαλμα αυτο και δεν ευθυνομαι εγω
πες μου εχω αδικο σε κατι?
τυπε εχεις δικιο το να σε βγαλει βολτα δεν ειναι σοβαρο στοιχημαΚαι τι θες να κανω? να τον βαλω με το ζορι να συμφωνησει?
Ειναι τωρα σοβαρος ορος να με βγαλει εμενα αυτος βολτα? ελεος
εφοσον ειναι σιγουρος για οσα γραφει θα πρεπει να συμφωνησει οσο σκληροι και αν ειναι οι οροι
αφου δεν προκειται να χασει... αλλιως ? μιλα χωρις να ξερει? σφαλμα αυτο και δεν ευθυνομαι εγω
πες μου εχω αδικο σε κατι?