- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.943
- Πόντοι
- 42.697
Ο αβράμης και ο μπόλντης ήταν?
λες ρε συ?
Φαντάζομαι δεν κοιμήθηκες καθόλου το βράδυ
άμα ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι απάντησες θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα σε αυτά που έγραψα. Άμα είναι μόνο ένας μήνας δεν το συζητάμε ...Αυτό που λες δεν ισχύει με την καμμία. Σαν ΥΕΑ θα γαμηθεί στις αγγαρείες και στις υπηρεσίες. Και όταν γίνει ΔΕΑ που πραγματικά θα ξύνεται, σαν απλώς στρατιώτης θα είχε ακόμα 1 μήνα περίπου θητείας. Όσο για τα λεφτά, ότι βγάζει θα τα δίνει σε σπίτι, ΔΕΗ και φαγητό...
αεροπορια τυπεΜήπως τους έλεγες και "give me five";
Αν ήσουν σε κανονικό στρατόπεδο θα υπηρετούσες ακόμα
και ο βολτε που ειναι αεροπορια και στην καλύτερη μοναδα της πα και βαραει προσοχες και κοντευει να απολυθει σε 75 μερες
Ντάξει ψηλέ, τσάμπα συζητάμε τόση ώρα
και ο βολτε που ειναι αεροπορια και στην καλύτερη μοναδα της πα και βαραει προσοχες και κοντευει να απολυθει σε 75 μερες
μπολντης
α ρε φραουλακι
oσοι εχουν καλο βυσμα δεν κανουν αυτοι που δεν εχουν τοσο δυνατο κανουν ο μπολντης ανηκει στην πρωτη κατηγορια αυτοι που κανουν σκοπιες κοιμουνται μεσα ο μπολντης μονο νεοσυλλεκτος κοιμηθηκε μεσαΣτο ΓΕΑ είσαι ρε αιδιάκι, εκεί νομίζω κάνετε κι εσείς σκοπιές. Ή τα ναυτάκια από το ΓΕΝ, δε θυμάμαι
Θα 'χει θείο κάνα σμήναρχο- πτέραρχο σαν το σμηνίτη Ντάλας. Θα πέφτει τρελό κράξιμο πίσω από την πλάτη του από τους άλλους σμηνίτεςoσοι εχουν καλο βυσμα δεν κανουν αυτοι που δεν εχουν τοσο δυνατο κανουν ο μπολντης ανηκει στην πρωτη κατηγορια αυτοι που κανουν σκοπιες κοιμουνται μεσα ο μπολντης μονο νεοσυλλεκτος κοιμηθηκε μεσα
άμα ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι απάντησες θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα σε αυτά που έγραψα. Άμα είναι μόνο ένας μήνας δεν το συζητάμε ...
εγώ την τελευταία φορά που άκουσα για ΔΕΑ υπηρετούσαν 23μηνο όταν οι απλοί φαντάροι ήταν στο 18μηνο.
επίσης ποτέ δεν είπα ότι σου βαράνε προσοχές οι παλιοί και οι υπαξιωματικοί, είπα ότι δεν στα ζαλίζουν ...
εχει παει τυπε ξερω ποιος ειναι τον ειχα δει σαν νεοσυλλεκτο !!! δεν λεει ψεματαο μπολντης δεν εχει παει φανταρος. μη τα ξαναλεμε.
άμα ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι απάντησες θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα σε αυτά που έγραψα. Άμα είναι μόνο ένας μήνας δεν το συζητάμε ...
εγώ την τελευταία φορά που άκουσα για ΔΕΑ υπηρετούσαν 23μηνο όταν οι απλοί φαντάροι ήταν στο 18μηνο.
επίσης ποτέ δεν είπα ότι σου βαράνε προσοχές οι παλιοί και οι υπαξιωματικοί, είπα ότι δεν στα ζαλίζουν ...
Σωστος!Εγώ σου μιλάω για τώρα. Ο φαντάρος κάνει 9 μήνες και ο ΔΕΑ 14. Για να γίνει ο ΥΕΑ ΔΕΑ περνάνε περίπου 7 μήνες...