Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.943
Πόντοι
42.697
Φαντάζομαι δεν κοιμήθηκες καθόλου το βράδυ  :grin:

ηθελα να παω σπιτι να κοιμηθω αλλα ειχε εναν τριμαλακα αξιωματικο υπηρεσιας το Φρουραρχειο και δεν με αφησε...
κοιμηθηκα λιγο απο τα νευρα μου γιατι ολος ο θαλαμος ηταν παρα πολυ βρωμικος, οι κουβερτες μεσα στη μπιχλα και στα περισσοτερα κρεβατια κοιμοντουσαν ψυχακιδες και πρεζονια που το επομενο πρωι θα πηγαινανε και αυτοι για απαλλαγη στο 414....

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που λες δεν ισχύει με την καμμία. Σαν ΥΕΑ θα γαμηθεί στις αγγαρείες και στις υπηρεσίες. Και όταν γίνει ΔΕΑ που πραγματικά θα ξύνεται, σαν απλώς στρατιώτης θα είχε ακόμα 1 μήνα περίπου θητείας. Όσο για τα λεφτά, ότι βγάζει θα τα δίνει σε σπίτι, ΔΕΗ και φαγητό...
άμα ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι απάντησες θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα σε αυτά που έγραψα. Άμα είναι μόνο ένας μήνας δεν το συζητάμε ...

εγώ την τελευταία φορά που άκουσα για ΔΕΑ υπηρετούσαν 23μηνο όταν οι απλοί φαντάροι ήταν στο 18μηνο.

επίσης ποτέ δεν είπα ότι σου βαράνε προσοχές οι παλιοί και οι υπαξιωματικοί, είπα ότι δεν στα ζαλίζουν ... 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

Only_the_serious_know_how_to_truly_laugh.jpg

Ντάξει ψηλέ, τσάμπα συζητάμε τόση ώρα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Only_the_serious_know_how_to_truly_laugh.jpg

Ντάξει ψηλέ, τσάμπα συζητάμε τόση ώρα
και ο βολτε που ειναι αεροπορια και στην καλύτερη μοναδα της πα και βαραει προσοχες και κοντευει να απολυθει σε 75 μερες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στο ΓΕΑ είσαι ρε αιδιάκι, εκεί νομίζω κάνετε κι εσείς σκοπιές. Ή τα ναυτάκια από το ΓΕΝ, δε θυμάμαι
oσοι εχουν καλο βυσμα δεν κανουν αυτοι που δεν εχουν τοσο δυνατο κανουν ο μπολντης ανηκει στην πρωτη κατηγορια αυτοι που κανουν σκοπιες κοιμουνται μεσα ο μπολντης μονο νεοσυλλεκτος κοιμηθηκε μεσα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
oσοι εχουν καλο βυσμα δεν κανουν αυτοι που δεν εχουν τοσο δυνατο κανουν ο μπολντης ανηκει στην πρωτη κατηγορια αυτοι που κανουν σκοπιες κοιμουνται μεσα ο μπολντης μονο νεοσυλλεκτος κοιμηθηκε μεσα
Θα 'χει θείο κάνα σμήναρχο- πτέραρχο σαν το σμηνίτη Ντάλας. Θα πέφτει τρελό κράξιμο πίσω από την πλάτη του από τους άλλους σμηνίτες

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
άμα ξαναδιαβάσεις τι έγραψα και τι απάντησες θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα σε αυτά που έγραψα. Άμα είναι μόνο ένας μήνας δεν το συζητάμε ...

εγώ την τελευταία φορά που άκουσα για ΔΕΑ υπηρετούσαν 23μηνο όταν οι απλοί φαντάροι ήταν στο 18μηνο.

επίσης ποτέ δεν είπα ότι σου βαράνε προσοχές οι παλιοί και οι υπαξιωματικοί, είπα ότι δεν στα ζαλίζουν ... 

τωρα ειναι 14 μηνες οταν οι απλοι κανουν 9. και νομιζω παιρνεις καπου 480 ευρο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο μπολντης δεν εχει παει φανταρος. μη τα ξαναλεμε.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Εγώ σου μιλάω για τώρα. Ο φαντάρος κάνει 9 μήνες και ο ΔΕΑ 14. Για να γίνει ο ΥΕΑ ΔΕΑ περνάνε περίπου 7 μήνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom