ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και ομως τυπε βαρανε....
και ομως τυπε βαρανε....
και ομως τυπε βαρανε....
αξιζει τυπε,το θεμα ειναι θα περασεις αυτα που θα σε βαλουν να κανεις ποσα κιλα εισαι??
ε θα γινεις τοτε..70 κιλα ειμαι. και μεχρι πριν 2 χρονια αρκετα γυμνασμενος. μετα εκοψα το γυμναστηριο γιατι δουλευα και διαβαζα παραλληλα για να τελειωσω. και δεν ειχα χρονο
εξαρτάται αγάπη. όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή και ο στρατός είναι λόττοαγαπη ειναι ευρεως γνωστο οτι οι δοκιμοι ειναι οι χαμαληδες του στρατου και κανουν τις αγγαρειοδουλειες ακομα και των αρχιλοχιων και επιλοχιων. και δεν τους εχει σε υποληψη κανενας.
πρακτικα βεβαια βγαζουν δουλεια και φιλοτιμα. αλλα να λεμε και μαλακιες οτι ειναι και καποιοι ειναι αστειο.
σε λιγο θα ακουσουμε εδωμεσα οτι τους βαρανε και προσοχες οι μονιμαδες λοχιες.
εδω και 20 χρονιαΦαντάρος έχεις πάει ρε φασόλι;
ωραία απάντηση γίγανταε θα γινεις τοτε..
στο κέντρο παίζει αυτό ναικαι ομως τυπε βαρανε....
εμπειρικη ;)ωραία απάντηση γίγαντα
εδω και 20 χρονια
σε κεντρο ημουν και εγω....και μου βαραγανε....στο κέντρο παίζει αυτό ναι
εξαρτάται αγάπη. όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή και ο στρατός είναι λόττο
Και γω δόκιμος ήμανε. Σε άλλα στρατόπεδα ήμουν όντως ο χαμάλης και σε άλλα μάτωνα από το ξύσιμο
πλακα κανω boldemort..ξερω ποιος εισαι τυπε...αραξε..!χαχαχα και ηρθες σε πμ για να μου πεις οτι ειμαστε σειρα και καλα μπας και με ψαρεψεις για το που ειμαι.... αλλα δεν τσιμπησα
μήπως τρολάρεις λίγοσε κεντρο ημουν και εγω....και μου βαραγανε....
σε κεντρο ημουν και εγω....και μου βαραγανε....
τώρα πλέον δεν ξέρω πως έχουν τα κόζια αγάπητο πιο πιθανο ποιο ειναι? ;)
εγω που ημουν δεα μου βαραγανε αλλα ημουν σε κεντρο...τωρα στις υπολοιπες μοναδες τυπε δεν βαρανε ουτε στον διοικητη....στο κεντρο βαρας και στον εκπαιδευτη κληρωτο δεκανεα τι θες να μας πεις με αυτη τη βλακεια