Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
O Lopez ισχυριζεται οτι δεν εχω παει στρατο επειδη ειμαι συχνα εξω.... οταν θα παρω το χαρτι θα μπορεσω να του αποδειξω οτι ελεγε βλακειες.... τον προειδοποιησα συνεχισε να διαφωνει...

Επι της ουσιας δεν κάνεις θητεία, εσυ πιστεύεις δηλ. ότι κάνεις;
Βγες από το μικρόκοσμό σου!  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο μπολντης δεν λεει ψεματα "υπηρετει" την θητεια του,μαχημος οπως παντα στο γραφειο του στο γεα και οποτε θελει βγαζει εξοδοχαρτο εχει να κοιμηθει εκτος σπιτιου του απο τοτε που ηταν νεοσυλλεκτος...

ενα ποιημα αφιερωμενο στον φιλτατο φιλο μου μπολντη!!

Ολοι οι βηταδες ειστε ρουφιανοι του .......!!!! Μηλα του φερνετε πατατες και αυγα . Κωλο θα του γλειφετε για εξοδοχαρτα!!!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
redmanftw μην λες εμενα ρουφιανο... που επειδη δεν σου απανταω στα πμ που μου στελνεις
βγαινεις μετα εδω και με βριζεις. Ειναι δικαιωμα μου να απανταω σε οποιον γουσταρω. Ρουφιανος εισαι εσυ που ξηγιεσαι ετσι και οχι εγω.

Λοπεζ απο οτι φαινεται μετανιωσες και δεν θες να μπει το στοιχημα.... εχω μαρτυρες την εριναλ και τον απολυτο
θα εισαι ρομπας αμα ξαναπεις για θητειες εδω μεσα

καθεσαι και προσβαλλεις και την λες σε ολο το κοσμο και νομιζεις πως ετσι εισαι αλανι
ειδες πως ηθελαν ορισμενοι να γινουν ακομη πιο σκληροι οι οροι του στοιχηματος εμενα στα αρχιδια μου παλι :P
και οταν προκειται να στηριξεις αυτα που γραφεις αποφευγεις σαν κοριτσακι δημοτικου που εφαγε τιμωρια και δεν θελει να το πει στη μαμα του.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ απο οτι φαινεται μετανιωσες και δεν θες να μπει το στοιχημα.... εχω μαρτυρες την εριναλ και τον απολυτο

καθεσαι και προσβαλλεις και την λες σε ολο το κοσμο και νομιζεις πως ετσι εισαι αλανι
ειδες πως ηθελαν ορισμενοι να γινουν ακομη πιο σκληροι οι οροι του στοιχηματος εμενα στα αρχιδια μου παλι :P
και οταν προκειται να στηριξεις αυτα που γραφεις αποφευγεις σαν κοριτσακι δημοτικου που εφαγε τιμωρια και δεν θελει να το πει στη μαμα του.

μετανιωσα σε τι ρε βλαμενε? εκανες την κοτα και δε διαγραφηκες και θες τωρα να ασχοληθω περισσοτερο?
εισαι γιωτας και δεν πατησες στρατο ισχυει και τελος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο μπολντης δεν λεει ψεματα "υπηρετει" την θητεια του,μαχημος οπως παντα στο γραφειο του στο γεα και οποτε θελει βγαζει εξοδοχαρτο εχει να κοιμηθει εκτος σπιτιου του απο τοτε που ηταν νεοσυλλεκτος...

ο τυπος ξεβρακωθηκε μην ασχολεισαι. επεμενε να του αποδειξω που εγραψε για στρατονομια, οταν τον ξεβρακωσα χαζογελαγε σα γκομενα και ειπε δεν συμφωνησε σε στοιχημα. μην ασχολεισαι με γυναικωτους που δεν εχουν λογο τιμης.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μετανιωσα σε τι ρε βλαμενε? εκανες την κοτα και δε διαγραφηκες και θες τωρα να ασχοληθω περισσοτερο?
δώσε πόνο αγάπη

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
redmanftw μην λες εμενα ρουφιανο... που επειδη δεν σου απανταω στα πμ που μου στελνεις
βγαινεις μετα εδω και με βριζεις. Ειναι δικαιωμα μου να απανταω σε οποιον γουσταρω. Ρουφιανος εισαι εσυ που ξηγιεσαι ετσι και οχι εγω.

πλακα κανω τυπε!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ειμαι εγω ο βλαμενος. Αν εχεις αρχιδια ελα να σου αποδειξω ποιος ειναι ο βλαμενος
αλλα δεν εχεις. Δεν ξερεις τι σημαινει ξεβρακωμα πραγματικο.... θα ειναι αυτο που θα σου κανω αμα βαλεις το στοιχημα.

Καταλαβες ποιο θα ειναι το ξεβρακωμα? Ασε με να σου δειξω....

@redmanftw δεν εχει πλακες.... οταν με λες ρουφιανο μη τα γυριζεις τωρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο τυπος ξεβρακωθηκε μην ασχολεισαι. επεμενε να του αποδειξω που εγραψε για στρατονομια, οταν τον ξεβρακωσα χαζογελαγε σα γκομενα και ειπε δεν συμφωνησε σε στοιχημα. μην ασχολεισαι με γυναικωτους που δεν εχουν λογο τιμης.

Λογο τιμης δεν εχεις εσυ... που δεν εχεις τα αρχιδια να βαλεις το στοιχημα
μην μπερδευεσαι. Εχω ενα καρο μαρτυρες... αυτες τις μαλακιες πουλα τες αλλου οχι σε μενα.
Δεν ειπα ποτε οτι θα διαγραφτω ... δεν χαζογελουσα απλα εξηγησα τι τρεχει με την στρατονομια Στρατο ομως εγω εχω παει κανονικα και αν εχεις αρχιδια και φορας παντελονια και οχι φουστανια ελα να βαλεις το στοιχημα. Καθεσαι και το παιζεις δικαιος εδω μεσα και μονο δικαιος δεν εισαι οταν μυριζεσαι ξεβρακωμα πουλας τρελα ... αυτο δεν ειναι συμπεριφορα αντρικια στο λεω να το ξερεις.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
γα :zfuck: :zfuck: τν στρατο σας και τους στρατιωτικους μαζι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοπεζ εχεις διορια μεχρι αποψε να δεχθεις τους ορους και να βαλεις το στοιχημα.

Διαφορετικα οσο γραφεις τα δικα σου θα γινεσαι ρομπα να το ξερεις....Οποιος ειναι σιγουρος για κατι πρεπει να βαζει στοιχημα.

στριμωχνεσαι και χαρακτηριζεις και βριζεις.... αυτο ειναι το αντριλικι σου?

Αυτο σε μαθανε στην εκπαιδευση την σοβαροτερη που ειχες και καλα απο την δικια μου?
οταν σε στριμωχνουν να βριζεις και να εκνευριζεσαι?  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Διαφορετικα οσο γραφεις τα δικα σου θα γινεσαι ρομπα να το ξερεις....Οποιος ειναι σιγουρος για κατι πρεπει να βαζει στοιχημα.

Αυτο σε μαθανε στην εκπαιδευση την σοβαροτερη που ειχες και καλα απο την δικια μου?
εγω ειπα τυπε λες αληθεια!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

το μαιο θαχω κοψει ηδη τον υδατανθρακα ενα μηνα και θα αρπαζω κοκκινα ροπες για πλακα.
θα σας γαμησω ολους κανονισε την πορεια σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το μαιο θαχω κοψει ηδη τον υδατανθρακα ενα μηνα και θα αρπαζω κοκκινα ροπες για πλακα.
θα σας γαμησω ολους κανονισε την πορεια σου.

Λοπεζ καλο θα ειναι... να μην λες ακραια πραγματα οτι εγω δεν υπηρετω απο την στιγμη που δεν γνωριζεις τι γινεται... το point της κουβεντας αυτο ειναι... μια το γυρνας στη πλακα μια στη τρελα μια λες εμενα βλαμενο που σου λεω να βαλουμε στοιχημα για λεγομενα δικα σου για τα οποια εισαι σιγουρος... εισαι φαουλ φιλε. Και ειδες χθες οτι οι αρχικοι οροι ηταν ενα βουτυρο μπροστα σε ορους που θα σου εβαζαν αλλοι -δεν θα δεχοσουν το στοιχημα θα μου πεις και στα αρχιδια σου θα τους εβγαζες τρελους-

οπως και εγω μπορω να σε αγνοησω παντελως και να σε αφησω να γραφεις οτι θες... αλλα ειπα μιας και εισαι σιγουρος για οσα γραφεις να βαλουμε ενα στοιχηματακι ετσι για το χαβαλε εγω Μεσα μαιου απολυομαι .... και να ξερεις οτι δεν επελεξα να παω ειδικες δυναμεις να γινω κομμαντο. Αυτο για να ξερεις ποιους πας να κραξεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ καλο θα ειναι... να μην λες ακραια πραγματα οτι εγω δεν υπηρετω απο την στιγμη που δεν γνωριζεις τι γινεται... το point της κουβεντας αυτο ειναι... μια το γυρνας στη πλακα μια στη τρελα μια λες εμενα βλαμενο που σου λεω να βαλουμε στοιχημα για λεγομενα δικα σου για τα οποια εισαι σιγουρος... εισαι φαουλ φιλε. Και ειδες χθες οτι οι αρχικοι οροι ηταν ενα βουτυρο μπροστα σε ορους που θα σου εβαζαν αλλοι -δεν θα δεχοσουν το στοιχημα θα μου πεις και στα αρχιδια σου θα τους εβγαζες τρελους-

οπως και εγω μπορω να σε αγνοησω παντελως και να σε αφησω να γραφεις οτι θες... αλλα ειπα μιας και εισαι σιγουρος για οσα γραφεις να βαλουμε ενα στοιχηματακι ετσι για το χαβαλε εγω Μεσα μαιου απολυομαι .... και να ξερεις οτι δεν επελεξα να παω ειδικες δυναμεις να γινω κομμαντο. Αυτο για να ξερεις ποιους πας να κραξεις.

μονος σου παραδεχτηκες οτι ειπες φιδιες για να αποπροσανατολισεις  :jerking:
το μεγαλυτερο φιδεμποριο εσυ και ο λακης που δηλωνε και ΟΥΚας το σουργελο μη τα παρω που το ξαναθυμαμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom