You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι ειπα φιδιά για να αποπροσανατολισω ως προς το σώμα αλλα οχι ως προς την θητεια εγω εχω κανει κανονικα τη θητεια μου και δεν ειμαι γιωτας και το στοιχημα πανω σε αυτο θα μπει αμα θες στην θητεια... και επισης οταν περνουσα περιοδευων δεν επελεξα να παω ξηρα δοξα το θεο που με πηρανε εκει που δηλωσα. Κανονικα ετσι θα επρεπε να ειναι το συστημα ο καθενας να πηγαινει εκει που δηλωνει και να εκπαιδευεται καταλληλα.
Ενας των ειδικων δυναμεων εχει αυτο το προνομιο οι υπολοιποι γιατι να μην το έχουν? εγω μπορει να γουσταρω να παω Ναυτικο και να ειμαι μεσα σε πλοιο ή σε ελικοπτερο στην αεροπορια.
Ενας των ειδικων δυναμεων εχει αυτο το προνομιο οι υπολοιποι γιατι να μην το έχουν? εγω μπορει να γουσταρω να παω Ναυτικο και να ειμαι μεσα σε πλοιο ή σε ελικοπτερο στην αεροπορια.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν ευθυνομαι εγω που το συστημα δεν λειτουργει σωστα... ας πηγαινε ο καθενας εκει που δηλωνε να μην υπαρχουν μετα κομπλαρισματα....
θα σε δουνε εξω βυσμα και βυσμα επειδη ο αλλος τον πηδηξανε εγω φταιω ρε φιλε? δεν ειμαστε καλα μου φαινεται
θα σε δουνε εξω βυσμα και βυσμα επειδη ο αλλος τον πηδηξανε εγω φταιω ρε φιλε? δεν ειμαστε καλα μου φαινεται
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι ειπα φιδιά
αρα εισαι ψευτης. ολιγον εγγυος δεν υπαρχει, εδωσες το δικαιωμα να εισαι αφερεγγυος και να πιστευουμε οτι θελουμε απο αυτα που λες. αγαμησου τωρα γιατι ποναω σημερα και θα σε φαω.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
και ποιός θα δήλωνε στρατό ξηράς μετάΔεν ευθυνομαι εγω που το συστημα δεν λειτουργει σωστα... ας πηγαινε ο καθενας εκει που δηλωνε να μην υπαρχουν μετα κομπλαρισματα....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
το μαιο θαχω κοψει ηδη τον υδατανθρακα ενα μηνα και θα αρπαζω κοκκινα ροπες για πλακα.
θα σας γαμησω ολους κανονισε την πορεια σου.
αυτο με τον υδατανθρακα που κοβεις γιατι το κανεις; δεν υπαρχει προβλημα στην υγεια με αυτα ;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αυτο με τον υδατανθρακα που κοβεις γιατι το κανεις; δεν υπαρχει προβλημα στην υγεια με αυτα ;
για να στεγνωνεις και να γραμμωνεις. να περπατας στην παραλια και να νιωθεις κρακ κρακ κρακ
κανει νευρα ομως η ελλειψη υδατανθρακα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο λακης ειναι ελληνικη πολιτοφυλακη τυπεμονος σου παραδεχτηκες οτι ειπες φιδιες για να αποπροσανατολισεις
το μεγαλυτερο φιδεμποριο εσυ και ο λακης που δηλωνε και ΟΥΚας το σουργελο μη τα παρω που το ξαναθυμαμαι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και ποιός θα δήλωνε στρατό ξηράς μετά
Δεν θα καθοσουν ουτε Ναυτικο ουτε Αεροπορια... μην ανησυχεις
εμενα δεν μ αρεσει ο στρατος ξηρας παντως.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αρα εισαι ψευτης. ολιγον εγγυος δεν υπαρχει, εδωσες το δικαιωμα να εισαι αφερεγγυος και να πιστευουμε οτι θελουμε απο αυτα που λες. αγαμησου τωρα γιατι ποναω σημερα και θα σε φαω.
Ναι ειπα πολυ σοβαρο ψεμα λοπεζ... οτι αντι να ανηκω στην στρατονομια ανηκω στην αερονομια ή την ναυτονομια... πςςςς τι λε ρε παιδι μου... τοσο αφερεγγυος πια?
Τα πραγματα ειναι απλα φιλε... αν με νομιζεις οντως ψευτη μπορεις να βαλεις στοιχημα και μαλιστα χρηματικο... και αν το χασω και δεν σου δωσω τα λεφτα εγω θα διαγραφτω ΑΜΕΣΩΣ απο το σαιτ και τωρα... τωρα το γραφω κρατησε το ποστ. Αλλα ξες αν ειναι να συνεννοηθουμε ας το κανουμε τωρα... δεν θα μπαινω συνεχεια στη διαδικασια να σου λεω ελα να βαλουμε στοιχημα αποψε οτι γινει.
p.s Σε περιπτωση που δε βαλεις το στοιχημα λυπαμαι αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να γραφεις ψεματα οτι εγω δεν εχω κανει τη θητεια μου.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε να πεσει φωτια να τον καψει οποιον δεν σε πιστευει.Ναι ειπα πολυ σοβαρο ψεμα λοπεζ... οτι αντι να ανηκω στην στρατονομια ανηκω στην αερονομια ή την ναυτονομια... πςςςς τι λε ρε παιδι μου... τοσο αφερεγγυος πια?
Τα πραγματα ειναι απλα φιλε... αν με νομιζεις οντως ψευτη μπορεις να βαλεις στοιχημα και μαλιστα χρηματικο... και αν το χασω και δεν σου δωσω τα λεφτα εγω θα διαγραφτω ΑΜΕΣΩΣ απο το σαιτ και τωρα... τωρα το γραφω κρατησε το ποστ. Αλλα ξες αν ειναι να συνεννοηθουμε ας το κανουμε τωρα... δεν θα μπαινω συνεχεια στη διαδικασια να σου λεω ελα να βαλουμε στοιχημα αποψε οτι γινει.
p.s Σε περιπτωση που δε βαλεις το στοιχημα λυπαμαι αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να γραφεις ψεματα οτι εγω δεν εχω κανει τη θητεια μου.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
εγω Σ.Υ.Πκαι ποιός θα δήλωνε στρατό ξηράς μετά
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τυπε να πεσει φωτια να τον καψει οποιον δεν σε πιστευει.
Οι πραγματικοι μαγκες βαζουν στοιχημα και αναλαμβανουν το ρισκο...
ο καθενας κραζει εκ του ασφαλους αυτο εχω καταλαβει εγω... αν με θεωρεις ψευτη βαλε χρηματικο στοιχημα ειναι πολυ απλα ολα αυτα που συζηταμε απορω γιατι δεν τα καταλαβαινετε.
Ο Λοπεζ με θεωρει ψευτη σε σοβαρα πραγματα οπως η θητεια... μαζι του... ας βαλει στοιχημα γιατι δεν βαζει? χρηματικο κιολας.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οτι εισαι ψευτης εισαι,ειπες 3-4 διαφορετικα πραγματα μεχρι να καταληξεις οτι εισαι αεροπορια.Εκτος και ανα αλλαξες παλι σωμα και εχασα επεισοδιο.Αν ησουν σταθερος στα λεγομενα σου δεν νομιζω οτι θα σε θεωρουσε κανεις μαλακα και ψευτη οπως τωρα.Οι πραγματικοι μαγκες βαζουν στοιχημα και αναλαμβανουν το ρισκο...
ο καθενας κραζει εκ του ασφαλους αυτο εχω καταλαβει εγω... αν με θεωρεις ψευτη βαλε χρηματικο στοιχημα ειναι πολυ απλα ολα αυτα που συζηταμε απορω γιατι δεν τα καταλαβαινετε.
Ο Λοπεζ με θεωρει ψευτη σε σοβαρα πραγματα οπως η θητεια... μαζι του... ας βαλει στοιχημα γιατι δεν βαζει? χρηματικο κιολας.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ναι αλλά δεν είχες τα οφ ναυτικού-αεροπορίαςεγω Σ.Υ.Π
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
οτι εισαι ψευτης εισαι,ειπες 3-4 διαφορετικα πραγματα μεχρι να καταληξεις οτι εισαι αεροπορια.Εκτος και ανα αλλαξες παλι σωμα και εχασα επεισοδιο.Αν ησουν σταθερος στα λεγομενα σου δεν νομιζω οτι θα σε θεωρουσε κανεις μαλακα και ψευτη οπως τωρα.
ρε σε 10 πραματα τον πιανεις ψευτη και σου απανταει ναι ειμαι ψευτης αλλα το δωδεκατο που θα πω ειναι αληθεια αρα δεν ανεχομαι να με λες ψευτη. τον βαρας ή τον γαμας?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οτι εισαι ψευτης εισαι,ειπες 3-4 διαφορετικα πραγματα μεχρι να καταληξεις οτι εισαι αεροπορια.Εκτος και ανα αλλαξες παλι σωμα και εχασα επεισοδιο.Αν ησουν σταθερος στα λεγομενα σου δεν νομιζω οτι θα σε θεωρουσε κανεις μαλακα και ψευτη οπως τωρα.
Βαλε στοιχημα φιλε. Απλα τα πραγματα
ειδαλλως δεν με θεωρεις ουτε ψευτη ουτε μαλακα ουτε τιποτα
απλα με φοβασαι μηπως χασεις και αυτο με ικανοποιει.
Αν εχεις αρχιδια βαλε στοιχημα και εσυ και ο λοπεζ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε σε 10 πραματα τον πιανεις ψευτη και σου απανταει ναι ειμαι ψευτης αλλα το δωδεκατο που θα πω ειναι αληθεια αρα δεν ανεχομαι να με λες ψευτη. τον βαρας ή τον γαμας?
Σε ψιλοπραγματα λεμε ολοι ψεματα φιλε... ο καθενας εχει πει εδω μεσα....
αν εισαι τοσο μαγκας βαλε στοιχημα. Αλλα ως συνηθως πουλας τρελα και αποφευγεις
δεν ειναι μαγκια αυτο μαγκια ειναι να βαλεις στοιχημα να πεις ναι ρε πουστη θεωρω οτι εισαι ψευτης και θα βαλω το στοιχημα.
Αλλα δεν το βαζεις επειδη φοβασαι λοπεζ και ας κανει το μαγκα εδω μεσα... ενας λαπας εισαι στη πραγματικοτητα ... που απο τα γεραματα τον εχει πιασει η μεση του και θελει να τον λυπηθουμε κιολας που ποναει... αυτο ακριβως εισαι.
Ενας τυπος που μπαινει εδω μεσα και βριζει τον καθενα για να εκτονωσει τα κομπλεξ του εμενα με βλεπεις να σε εχω βρισει ποτε? ειμαι σιγουρος για τον εαυτο μου και επειδη το ξερεις κατα βαθος οτι θα τον πιεις ασχημα για αυτο δε βαζει και στοιχημα.....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
στοιχημα για ποιο πραγμα θες να βαλεις ακριβως;Βαλε στοιχημα φιλε. Απλα τα πραγματα
ειδαλλως δεν με θεωρεις ουτε ψευτη ουτε μαλακα ουτε τιποτα
απλα με φοβασαι μηπως χασεις και αυτο με ικανοποιει.
Αν εχεις αρχιδια βαλε στοιχημα και εσυ και ο λοπεζ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Λοπεζ μονο οσοι εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας προσβαλλουν και την λενε στον υπολοιπο κοσμο...
και εσυ συνεχεια αυτο κανεις... και οταν προκειται για σοβαρο στοιχημα αρχιζεις τις κουτοπονηριες και κανεις το κοροιδο... εγω σου λεω εδω μπροστα σε ολους σε προκαλω ξεκαθαρα αν εχεις αρχιδια βαλε το στοιχημα αλλιως βουλωσε το και μην λες πραγματα για μενα που δεν ισχυουν οτι ειναι να παραδεχθω εγω εχω τα αρχιδια και το κανω μονος μου.
και εσυ συνεχεια αυτο κανεις... και οταν προκειται για σοβαρο στοιχημα αρχιζεις τις κουτοπονηριες και κανεις το κοροιδο... εγω σου λεω εδω μπροστα σε ολους σε προκαλω ξεκαθαρα αν εχεις αρχιδια βαλε το στοιχημα αλλιως βουλωσε το και μην λες πραγματα για μενα που δεν ισχυουν οτι ειναι να παραδεχθω εγω εχω τα αρχιδια και το κανω μονος μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις